Sawise: Saga film kanggo ndeleng ing Amazon Prime

Sawise film

Yen dheweke isih ora kenal karo sampeyan, mula sampeyan bakal nemokake papan kanggo nikmati salah sawijining saga sing akeh diomongake. Iki judhulé 'After' lan iku crita adhedhasar novel dening penulis Anna Todd. Hubungan muda, kuciwo pisanan, kekancan lan masalah kulawarga minangka sawetara pilihan sing kena ing crita kaya iki.

Saben film adhedhasar salah sawijining buku Todd, nganti saiki kita duwe telung film saka papat sing ngrampungake. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan crita kaya iki, sing mesthi bakal nggumunake sampeyan, mula sampeyan ora bisa kantun kabeh sing ana ing ngisor iki amarga sampeyan seneng banget. Apa sampeyan siap utawa siap?

Sawise: Kabeh diwiwiti ing kene

Kaya sing wis dibahas, saiki ana telung film sing bisa ditonton ing Amazon Prime. Sing pertama kanthi irah-irahan 'After: Everything starts here'. Ing kita nemokake carane romantisme enom wis akeh ngomong. Kita bakal ketemu Tessa Young sing pindhah metu saka omah amarga dheweke miwiti kuliah. Dheweke bakal nggawe kanca anyar, sing sanajan ibune ora seneng, nanging ora peduli. Carane bisa kurang, lanang uga katon ing uripe. Mesthi, nalika misale jek sing atraksi njupuk terus saka loro, wong katelu nyoba kanggo mbukak mripate karo marang wong sing kabeh iki adhedhasar game padha digawe siji wengi. Soko sing ora sakabehe bener, nanging sing ndadekake Tessa owah-owahan radikal. Sanajan dheweke lan Hardin duwe akeh persamaan lan kayane isih ana liyane sing kudu dituduhake. Dadi bagean pisanan nuduhake kita carane padha ketemu, carane sesambetan muncul nanging uga disappointments pisanan lan masalah kulawarga.

Sawise: Ing ewu lembar

Nalika tuwuh, crita anyar uga owah. Saiki Tessa ngrencanakake fokus ing pasinaon, amarga iku sing dikarepake lan dibutuhake. Dheweke uga entuk kerja minangka intern, dadi kesempatan sing apik kanggo masa depan dheweke lan dheweke ora pengin ana sing ngalang-alangi. Sanajan ora tansah prasaja kaya sing dikarepake. Amarga ing karyane, dheweke duwe pasangan sing uga narik kawigaten dheweke, amarga dheweke ngerti yen versi sing dibutuhake ing sisih dheweke lan dudu sing kaya Hardin. Iki misale jek nuduhake pasuryan sing paling awon maneh lan yen sampeyan wis ngira sampeyan wis ngatasi masalah tartamtu, dheweke bakal katon maneh ing ngarep sampeyan. Nanging bener yen sampeyan ora bisa nglawan katresnan, utawa bisa uga? Film kapindho ing saga sing uga bisa dideleng ing Amazon Prime Lan sanajan durung nampa review apik, misale jek sing umum wis mratelakake panemume liyane.

Sawise: Lost Souls

Kita tekan film katelu, lan nganti saiki iki sing pungkasan sing kasedhiya kanggo Amazon Prime. Wiwit iki dirilis ing taun 2021 lan kita kudu ngenteni sawetara nganti bagean kaping papat teka. Ing wayahe, misale jek sing sesambetan coexistence antarane loro iku arep saka kekuatan kanggo kekuatan. Nanging nalika katon dadi consolidating minangka sesambetan diwasa, tuwane lan kulawarga saben wong teka menyang muter. Dadi wong-wong mau bakal ngerti manawa dheweke bakal duwe pandangan sing ngelawan babagan urip maneh lan malah bakal mangu-mangu perasaane, amarga ana akeh rahasia liyane sing bakal dibukak ing film kasebut. Nanging mesthi luwih apik yen sampeyan ndeleng dhewe amarga akeh sejarah sing kudu digoleki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.