Kuku adhedhasar banyu: kepiye carane teknik manikur asli iki?

Kuku adhedhasar banyu

Kaya sing wis dingerteni, ana akeh pilihan manikur sing ana. Saka sing paling gampang nganti sing paling rumit lan asli. Kuku menyang banyu Dheweke minangka salah sawijining lan kita seneng teknik iki. Kajaba iku, yen sampeyan tindakake langkah dituduhake, sampeyan bakal weruh sing bakal luwih saka sampurna.

Sampeyan bakal nggawe efek abstrak lan warni kanggo menehi orisinalitas kanggo tangan kita, sing kita nggoleki banget. Elinga yen nindakake, mung sampeyan bakal mbutuhake enamel warna favorit, segelas banyu lan sawetara tusuk utawa pin. Apa sampeyan duwe kabeh ing tangan? Banjur kita miwiti!

Carane nggawe kuku nganggo banyu

Minangka sampeyan mesthi bakal ngira, ana sawetara cara kanggo nggawe kuku adhedhasar banyu. Nanging salah siji sing paling misuwur yaiku sing kita sebutake kanggo sampeyan. Kanggo nindakake iki, kita kudu duwe segelas banyu ing tangan. Saiki iki wektu kanggo milih enamel sing arep digunakake. Ing titik iki, sampeyan bisa milih kabeh jinis warna utawa siji warna lan sawetara warna, sing bakal nggawe efek abstrak sing paling asli.

Sampeyan kudu eling ora kabeh enamel bakal bisa, amarga sawetara ora bakal nyebar ing banyukaya sing dikarepake. Mula kita bisa nyoba dhisik. kepriye? Inggih, nyelehake tepak saka lapisan untu kang atos ngandika ing banyu lan ngenteni sawetara detik kanggo nyebar. Ing kono sampeyan bakal weruh sing sawetara ora. Saben gulung sing ditambahake bakal nggedhekake banyu ing bunder. Saka iku, kanthi bantuan tusuk kayu utawa pin, sampeyan bisa mbentuk. Sisih paling kreatif sampeyan uga mlebu, amarga sampeyan bisa nggawe bintang, spiral utawa apa wae sing dikarepake. Amarga iki bakal dadi gambar pungkasan sing bakal kita gunakake ing kuku.

Dekorasi kuku adhedhasar banyu

Nalika kita duwe kabeh langkah sadurunge, iku wektu kanggo aplikasi basa kanggo nglindhungi kuku kita. Kajaba iku, kita uga kudu nglindhungi driji kita, amarga kita arep kanggo introduce wong ing banyu lan lapisan untu kang atos bakal kabeh liwat kulit. Mulane, ora ana sing luwih apik tinimbang nutupi driji nganggo tape adesif. Iki wektu kanggo nyelehake kuku ing banyu lan sampeyan bakal weruh carane desain sampeyan bakal dituruti. Nalika dicopot saka banyu, ngenteni sawetara detik nganti rada garing. Sauntara kuwi, copot tape saka driji lan sampeyan bisa ngliwati swab katun watara kanggo mbusak jejak lapisan untu kang atos. Nalika kuku wis garing, kita bakal ngliwati Top Coat kanggo ndandani lan mung.

Kuku berbasis banyu gaya stiker, cara liya kanggo nindakake manikur iki

Kita wis ngomong babagan cara paling dhasar kanggo nggawe kuku adhedhasar banyu, nanging ora mung siji. Langkah pisanan padha, yaiku, kita butuh gelas banyu lan enamel sing bakal diwutahake kanthi tetes nganti tetes. Kita bakal mbentuk wong-wong mau nanging ing kasus iki kita ora bakal sijine kuku ing wong, nanging kita bakal ngenteni sawetara menit nganti lapisan untu kang atos dadi kompak ing banyu lan kita bisa nyopot kaya stiker.

We mbusak kasebut kanthi teliti, lan kita Cut kanggo pindhah manggonke bêsik ing saben kuku. Kita nyelehake potongan ing kuku, pencet kanthi apik, nyoba ora ninggalake gelembung. Banjur, kita ngliwati lapisan polish glitter supaya bisa ndandani stiker menyang kuku, nanging kita bakal weruh kepiye sing isih ana. Sampeyan bisa nyopot nganggo pinset kanggo penak. Mung tetep kanggo mbaleni langkah sing padha karo kuku liyane lan sampeyan bakal weruh carane padha sampurna. Sampeyan bakal mbusak ngambah lapisan untu kang atos sing bisa tetep ing kulit lan sampeyan bakal rampung proyek karo lapisan saka lapisan untu kang atos transparent. Apa sampeyan arep nindakake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.