Kuku akrilik, kabeh sing kudu sampeyan ngerteni

Kuku akrilik2

Saiki, dingerteni kabeh manawa kita lagi siyap babagan gaya kuku lan ana akeh jinis kuku palsu sing bisa dipilih saiki. Dina iki kita biasane fokus ing kuku akrilik. Secara pribadi, miturut pangrasaku, dheweke ora cocog yen sampeyan nindakake pakaryan supaya sampeyan asring nggunakake tangan, amarga paku iki cenderung ditinggalake cukup dawa. Dheweke uga, miturut pendapatku, sing kurang alami. Nanging amarga misi ing kene yaiku menehi informasi, kita bakal menehi ringkesan kabeh informasi sing wis dikumpulake babagan kuku akrilik.

Yen sampeyan mikir babagan masang kuku palsu, sampeyan kudu luwih becik milih opsi kasebut akrilik kuku. Saiki kita critakake kenapa.

Kuku akrilik, apa sejatine?

Kuku akrilik utawa akrilik Iki minangka ekstensi sing digawe kanggo kuku alami kita, kanthi a campuran bubuk akrilik (polimer) lan a Cairan (monomer). Ekstensi kasebut bisa rong jinis: dipahat (rampung liwat cetakan) utawa kanthi 'tip' (kuku plastik). Yen sampeyan pengin, aja padha sumelang ing babagan perawatan kuku iki lan dawa banget, sampeyan kudu milih jinis pertama, amarga sing nomer loro, sanajan luwih gampang ditindakake, kurang luwih.

Yen sampeyan bakal nganggo kuku akrilik, iki minangka poin sing kudu dielingi sadurunge ditrapake:

  • Jinis kuku kasebut dipasang kanggo a suwene suwene (Dheweke ora bisa digunakake lan dibuwang kaya sing kita tuku saka plastik ing bazaar kanthi rega pirang-pirang euro), amarga kuku alami ora kuwat nalika kita nyopot.
  • Kudune isi saben 15 utawa 21 dina, gumantung seberapa cepet kuku alami tuwuh, mula wiwitan kuku, yaiku lair, ora katon ala.
  • Kanggo mbusak, Sanajan bisa rampung ing omah, luwih becik sampeyan lunga menyang wong sing padha nganggo amarga kita bisa ngrusak kuku alami.
  • Yen kita arep mbusak enamel, kudu rampung karo remover kuku kuku sing ora ana aseton, amarga sing ngemot aseton ngrusak akrilik.
  • Kanthi kuku akrilik kasebut sampeyan bisa nindakake kabeh (miturut teori, sanajan uga gumantung suwene lan carane nangani kuku palsu): nyambut gawe, scrub; sanajan sampeyan kudu ati-ati supaya ora keplok banget, amarga lara kaya kuku sampeyan dhewe.

Kuku akrilik

Kuku akrilik, langkah demi langkah, saka omah

Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit, sampeyan bisa milih nancepake kuku ing omah. Mesthi wae, iku ora gampang, saliyane sabar, sampeyan kudu duwe kit sing dibutuhake lan sawetara trampil nalika nyelehake. Sampeyan bisa ngatasi video sing ora bisa diunggah ing platform YouTube. Ing kene, saiki, kita menehi teori:

  1. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan, dhisik kudu duwe piranti lan alat sing dibutuhake kanggo: sing paling apik yaiku njaluk a 'kit' lengkap kanggo kuku akrilik, tinimbang mbukak alat kanthi alat. Kit iki bisa ditemokake ing macem-macem situs web khusus kanggo adol produk perawatan kuku. Kit kasebut umume kalebu ing ngisor iki utensilios: Tips lan lem kuku akrilik kanggo kuku akrilik, gunting kuku lan file kanggo kuku akrilik, cairan akrilik lan bubuk akrilik lan wadhah lan sikat kanggo akrilik.
  2. Sabanjure, yen sampeyan wis siyap kabeh kit, sampeyan kudu copot kuku lawas saka kuku, yen sampeyan duwe. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nggunakake remover kuku lan katun cilik.
  3. Potong kuku alami sampeyan nganti tekan ukuran cekak, malah lan bisa diatur. Gunakake file kuku kanggo lancar.
  4. Uga lebokake permukaan kuku sampeyan. Iki rampung supaya akrilik bakal luwih genggeman kuku alami sampeyan.
  5. Wangun kutikula sampeyan. Kanggo iki, sampeyan bisa mbantu nganggo tongkat oranye sing sederhana. Iki ditindakake amarga akrilik kudu dipasang ing kutikula, tanpa ngilangi kesenjangan. Mula, luwih becik dipotong kutikula lan yen ora adoh lan dicopot saka pucuk.
  6. Gunakake pangkal kuku, nanging sadurunge priksa manawa ora ana lenga utawa kelembapan ing permukaan kuku. Iki bisa nyebabake tetep ora uwal.
  7. Pasang kuku akrilik sampeyan: Temokake tips sing ukurane bener kanggo kuku sampeyan. Yen pucuk kasebut ora pas karo kuku sampeyan, lebokake ukuran sing bener. Lebokake lem ing pucuk lan lebokake ing kuku alami sampeyan supaya ujung pucuke dipusat ing tengah permukaan kuku sampeyan. Tahanen ing kana limang detik nganti lem garing.
  8. Bahan akrilik siap. Tuang akrilik cair menyang wadhah akrilik lan tuangake bubuk menyang wadhah liyane. Sampeyan kudu ati-ati karo campuran kasebut, lan ing papan sing ventilasi supaya ora keracunan.
  9. Gunakake akrilik kanthi sikat utawa sikat kuas. Ing kene sampeyan kudu luwih ati-ati: lebokake jumlah sing bener lan mbuwang sithik kanthi nggunakake sikat. Campuran kasebut kudu gampang disebar, mula ora kenthel banget utawa keren. Luwih becik diwiwiti saka wiwitan pucuk akrilik nganti ujung, mula sampeyan bakal entuk level sing sampurna ing antarane kuku alami lan kuku akrilik.
  10. Ayo garing suwene 10 menit udakara
  11. Wangun iku menyang kuku akrilik sing anyar. Kanggo nindakake iki, pitulung dhewe nganggo file lan clipper kuku.
  12. Wenehi warna lan nggawe dheweke luwih ayu: Cat kuku kanthi rutin lan warna sing dikarepake. Elinga yen nalika nyopot polesan kasebut, sampeyan kudu nggunakake remover kuku tanpa aseton, supaya ora kena pengaruh akrilik kuku.

kuku sing dihias

Yen sampeyan nindakake iki saka omah sampeyan bisa ngirit antarane 25 lan 50 euro, gumantung ing papan sing sampeyan lakoni lan uga kutha ing omah sampeyan.

Kanggo njaga ayu supaya suwe, sampeyan mung kudu ngisi tuwuh saben rong minggu udakaraSanajan faktor iki gumantung banget kepiye tuwuhane, nanging beda-beda gumantung saka saben wong.

Ora nate sadurunge nggunakake paku sing apik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   estefania89 ngandika

    Titik 6: Gunakake pangkal kuku ???…. Point 7: pasang kuku akrilik sampeyan?
    Sampeyan ora diarani pangkalan kuku, sampeyan kudu nyelehake dehidrator lan primer (cairan persiapan)
    Lan minangka tip yen sampeyan tetep ing pucuk alami, dudu kuku akrilik. Kuku akrilik yaiku kuku sing digawe kanthi reca nganggo monomer (cairan akrilik) lan polimer (bubuk akrilik)