Apa sampeyan wis duwe tiket kanggo festival musik Juli iki?

Festival musik ing Juli

Ing mangsa panas kamungkinan saka nglaras music live multiply. Saindhenging geografi kita, ing festival musik tindakake siji liyane ngijini kita kanggo saksi ing sawetara dina konser saka a nomer nyengsemaken seniman. Ing wulan Juli wae, kira-kira telung puluh festival bakal dianakake ing negara kita. Apa sampeyan wis duwe tiket kanggo festival musik Juli iki?

Bilbao BBK Live

Bilbao BBK Live bali sawise impasse dawa karo energi anyar lan emosi saka reuni samesthine ing dina 7, 8 lan 9 Juli ing Kobetamendi. Poster Bilbao BBK Live 2022 bakal nampilake luwih saka 100 seniman; saka lintang sing disucekake nganti janji sing mundhak, nguatake pluralitas seni, minangka ciri khas festival iki.

Festival kasebut bakal dadi headliner LCD Soundsystem, J Balvin, The Killers, Pet Shop Boys, Stromae, Moderate, MIA lan Placebo. Kajaba iku, jeneng internasional kayata Kelly Lee Owens, WOS, Romy utawa Nilüfer Yanya lan duta besar saka adegan negara kayata Zahara, Rigoberta Bandini, Alizzz, Cariño, Caribou, Venturi, Axolotes Mexicanos, LR lan Depresi Sonora, lan liya-liyane. .

BBK Live

Sampeyan isih duwe wektu kanggo tuku voucer kanggo €155 kanggo edisi sing ditunggu-tunggu festival iki. Lan tiket dina uga kasedhiya kanggo € 60 kanggo saben dina festival, alternatif apik, tanpa mangu, kanggo seneng seniman favorit.

planet swara

Festival Planeta Sound, kawangun saka bledug lintang sing ngubengi rasi lintang El Bierzo minangka festival musik independen utama pisanan ing Ponferrada, wis dikonfirmasi bakal bali menyang Stadion Colomán Trabado ing 15, 16 lan 17 Juli

planet swara

kelompok gedhe saka galaksi musik spanyol kayata La MODA, Lori Meyers, Sidonie, Carlos Sadness, Recicled J, Dorian, Alizz utawa Ladilla Rusa, lan liya-liyane, dadi judhul edisi anyar festival iki sing isih kasedhiya tiket.

Sampeyan ora bakal bisa maneh tuku tiket dina, nanging tiket mangsa umum kanggo € 66 sing bakal ngidini sampeyan seneng akeh seniman sing katon ing poster festival iki taun 2022. Aja ngenteni suwe kanggo tuku utawa sampeyan bakal entek!

IBF

FIB wis dianakake ing Benicàssim saben taun wiwit taun 1995. Sawise gangguan sing disebabake dening pandemi, festival iki bakal dadi tuan rumah maneh. antarane 14 lan 17 Juli ing kotamadya Valencian "umum gelisah kanggo macem-macem budaya musik".

IBF

Taun iki, festival kasebut bakal ditampilake seniman internasional diadegaké lan muncul sing nyapu tangga musik kaya Kasabian, Justice, Two Door Cinema Club, Mando Diao lan Boys Noize Nathy Peluso, The Kooks, Becky Hill, Example, Tyga, Tom Grennan, The Hunna, Tom Walker, Declan Mckenna, Steve Aoki, Lost Frequencies utawa Joel Corry.

Ana uga kamar ing FIB kanggo seniman indie saka pemandangan Spanyol paling relevan ing wayahe. Saliyane jeneng saben dina kaya Love of Lesbian, IZAL, Zahara, Viva Sweden, Lori Meyers, La MODA, Dorian, Miss Caffeina lan La Cámara Roja, proposal liyane sing muncul bakal ditambahake kayata La La Love You utawa Cariño.

Sampeyan isih bisa njaluk tiket lan tiket dina kanggo apa salah siji saka festival music paling penting ing Juli. Dina iki mime ngganti rega tiket; Sampeyan bisa mriksa rega anyar ing situs web festival.

festival sonik

Festival Sonica 2022 bakal dianakake ing kutha Cantabrian Castro-Urdiales tanggal 15 lan 16 Juli Dheweke ngusulake sampeyan akhir minggu supaya ora mandheg nari. Festival kasebut bakal nampilake band independen nasional kanthi macem-macem gaya musik kayata C. Tangana, La MODA, Viva Sweden, Carolina Durante utawa Rigoberta Bandini, lan liya-liyane.

Festival Musik ing Juli: Festival Sonic

Apa sampeyan pengin dadi salah sawijining wong sing seneng festival musik live iki? Pass sing nyedhiyakake akses menyang situs festival tanggal 15 lan 16 Juli 2022 yaiku kasedhiya ing € 64. Yen luwih seneng tiket dina, sampeyan bisa entuk € 39.

Low-Festival

The Low Festival bakal bali menyang Benidorm saka 29-31 Juli 2022 kanthi musik independen nasional lan internasional sing paling apik. Digabungake minangka festival paling lengkap ing wilayah Levante, nawakake telung dina pantai, srengenge lan musik live ing area luwih saka 30.000 m2.

Low-Festival

Taun iki sampeyan bisa seneng ing Benidorm pagelaran langsung dening luwih saka 70 artis rock, pop lan elektronik. Metronomy, Nathy Peluso, Primal Scream, Izal, Amaia, Carolina Durante, Temples lan akeh seniman liyane bubar gabung karo jeneng anyar: Editors, Dorian, Lewis OfMan, Chico Blanco, Dora, Bifannah lan Reigning Sound. njaluk Panjenengan tiket telung dina kanggo € 125 utawa nang ing tiket dina kanggo € 35.

Apa sampeyan arep menyang festival ing Juli? Yen sampeyan isih ora duwe tiket kanggo festival musik Juli iki lan sampeyan kasengsem ing salah sawijining, aja suwe tuku tiket sampeyan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)