Apa sampeyan seneng radio lawas? Dekorasi karo wong-wong mau!

Radio lawas

Mesthi sampeyan duwe siji utawa luwih ing omah radio lawas. Amarga iku obyek sing tetep turun-tumurun. Sawetara malah ora makarya nanging mesthi dadi salah sawijining simbol ing saben omah. Khusus kanggo taun-taun kasebut, televisi ora dadi protagonis, nanging ana radio radio sing dibutuhake.

Yen sampeyan duwe peninggalan simbah, saiki wayahe nggunakake, supaya luwih misuwur tinimbang saiki kanggo mbantu kita dekorasi. Apa sampeyan pengin menehi ide? Banjur aja nganti lali kabeh sing ngetutake amarga sampeyan mesthi bakal menehi inspirasi.

Radio lawas ing pawon

Sanajan pawon minangka salah sawijining area omah sing paling kita lakoni, dheweke uga kudu ana ing sandhinge ide dekorasi sing paling apik. Amarga ing tangan siji, kita butuh papan sing jelas kanggo makarya utawa sing nyengkuyung, nanging mesthine, sentuhan dekorasi mesthi ana. Yen sampeyan seneng karo peralatan jinis, sampeyan bisa nggunakake kanthong ing rak utawa ing rak, banjur duwe radio ing sandhinge. Supaya kalorone bisa dikombinasikake lan nggawe sudut sing asli banget. Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka nyelehake jinis vinil kanthi efek watu utawa kanthi cetakan retro sing mesthi bakal ngrampungake papan iki kaya sadurunge.

Radio antik

Dekorasi kamar tamu kanthi sentuhan retro

Sejatine kita duwe sawetara gaya dekorasi kanggo omah kita. Mula, yen sampeyan seneng kabeh sing ana gandhengane karo vintage, sampeyan bakal bisa sukses. Wiwit radio lawas bakal dadi pelengkap dhasar. Yen radio gedhe, meh bisa dienggo minangka perabotan lan dudu komplementer. Nanging yen ora, sampeyan bisa nyelehake ing tabel tambahan, yen sampeyan pengin menehi katrampilan. Sanajan ing perabotan utama uga bakal cedhak aksesoris liyane sing wis padha rampung. Kadhangkala, yen wis rusak banget, sampeyan bisa nutupi vinil adhesive kanthi tlapik, nanging luwih becik kita tinggalake hawa sing lawas supaya ora ilang intine.

Radio ing kantor sampeyan

Yen sampeyan duwe area sinau utawa kantor ing omah, sampeyan uga ora bakal kliwat kesempatan kaya iki. Gagasane kanggo dekorasi rak saben rak kanthi radio lawas. Kita wis ndeleng juru wicoro kanthi pirang-pirang warna lan finish, mula ora nggumun yen kita bisa nggunakake siji sing bisa digabung. Sanajan kudu diarani minangka aturan umum, dheweke bisa uga bisa nggabungake. Amarga yen awake dhewe duwe model sing gedhe banget, mula luwih becik ora ngemot wilayah kasebut lan lali terus nambah rincian ing bagean kasebut. Kita pengin pinunjul kanggo radio lawas! Nanging yen sampeyan duwe ukuran medium utawa cilik, sampeyan bisa gabung karo buku sing wis rampung utawa nganggo bingkai foto lan yen sampeyan nemokake rekaman vinil sing aneh, ora ana sing luwih apik. Kaya sing kita deleng, mesthi ana alternatif yen kita mbayangake imajinasi supaya bisa sukses.

Dekorasi nganggo juru wicoro

Radio ing lorong

Lawang omah kita bakal luwih akeh tinimbang sing kita bayangake. Iki nggawe wiwitan kanggo apa sing bakal ditemokake ing njero. Kaya ngono, sampeyan mesthi bisa ngrasakake dekorasi gaib kaya dekorasi radio lawas. Dadi yen sampeyan duwe kabinet mlebu, kanthi telpon antik, saiki wayahe nyelehake radio ing jejere lan sawetara kembang nganggo nada pastel. Yen ora, sampeyan wis ngerti manawa sampeyan bisa nyithak detail dekorasi saiki, kanthi rampung sing dibutuhake amarga wallpaper utawa vinyl. Apa sampeyan duwe radio jinis iki ing omah?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.