Salad ijo karo keju Idiazábal

Salad ijo karo keju Idiazábal

Roso kuat lan asap saka Keju Idiazábal nggawa sentuhan khusus kanggo salad ijo sing diwenehake saiki. Salad ijo sing sederhana bisa nyakup sprouts lan sprouts sing beda-beda miturut rasa sampeyan.

Ngluwihi basis sing dipilih, keju Idiazábal minangka lintang saka salad sing ora dibantah iki. Digawe ing Negara Basque lan Navarra kanthi susu saka wedhus saka Latxa lan Carranzana, duwe rasa lan mambu sing kuat lan nilarake rasa nyanget terus-terusan sing khas, sing paling disenengi.

Wektu persiyapan: 40min
Kesulitan: gampang
Pelayanan: 2

Ingredients

  • Lettuce kanggo loro utawa kanthong kecambah bayi
  • 100 ml krim kanggo masak
  • 80 + 20 g, keju Idiazábal
  • Sal
  • mrica ireng
  • Jagung goreng 3 sendok makan

Langkah demi langkah

  1. Ing panci dheweke nggawa krim sing umob.
  2. Nalika wiwit mendidih, angkat saka panas lan nggabungake 80 g. saka keju diced. Ayo dicampur nganti adhem adhem.
  3. Nalika, apu resik, saluran lan lebokake minangka alas ing rong piring utawa mangkuk. Gabungake keju liyane menyang dadu.

Salad ijo karo keju Idiazábal

  1. Uga njupuk kauntungan saka remuk jagung goreng ing prosesor lesung utawa panganan. Reservasi
  2. Sawise krim adhem, aduk nganti wis Saos kenthel lan mangsa.
  3. Sprinkle salad karo saos lan taburan jagung goreng ing ndhuwur.

Salad ijo karo keju Idiazábal


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.