Salad Anget Salmon Asap lan Kentang Masak

Salad Anget Salmon Asap lan Kentang Masak

Salad mesthi dadi pilihan sing apik kanggo ngrampungake panganan, mula ing Bezzia kita nyoba saben wulan kanggo nambah sing anyar ing resep resep. Minggu iki kita totohan a salad salmon asap asap lan kentang sing wis dimasak, cocok kanggo taun iki.

Iki salad gampang banget kanggo nyiyapake, luwih-luwih yen sampeyan maju bagean kerja. Masak kentang lan sawetara endhog nalika nyiyapake panganan ing dina Minggu ora ana regane lan sampeyan bakal ngurmati sajrone seminggu, nalika sampeyan bisa nyiyapake salad iki sajrone limang menit. Sampeyan mung kudu menehi kentang kanggo emas sadurunge dilebokake.

Kita nyawiji salad karo nasi sing resep bakal diwenehake karo sampeyan sajrone sawetara minggu sabanjure. Nanging ayo fokus ing salad; salad kuwat kanggo nambah, yen sampeyan pengin, godhong ijo. Apa sampeyan wani nyoba?

Ingredients

  • 1 kentang gedhe
  • Endhog 2
  • 2 potong salmon asap
  • Tomat ceri kaping 1
  • 1 alpukat cilik
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Sal
  • Rosemary seger

Langkah demi langkah

  1. Godhok endhog ing banyu akeh nganti 10 menit. Sawise, adhem ing banyu adhem lan adhem sadurunge dikupas.
  2. Kupas kentang lan potong dadi kubus 2 sentimeter, udakara. Masak nganggo banyu asin sing akeh sajrone 10 menit utawa nganti empuk. Yen sampeyan ora nyiyapake salad langsung, masak kentang kabeh tanpa dikupas lan potong kubus ing papan kasebut.
  3. Nalika kentang lagi masak, dicampur ing mangkuk utawa mangkuk salad tomat ceri dipotong setengah, salmon asap, endhog godhog sing dicincang lan alpukat diced.
  4. Nalika kentang wis siyap, coklat mau ing wajan kanthi jiwit minyak lan godhong rosemary sawetara. Tambah langsung menyang salad sawise iku.
  5. Klamben salad salmon asap asap lan kentang sing dimasak karo minyak zaitun lan jeruk nipis lan wenehake.

Salad Anget Salmon Asap lan Kentang Masak


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.