Saffron monkfish karo udang

Saffron monkfish karo udang
Dina iki kita kasurung ing Bezzia kanggo nyiapake a resep iwak prasaja banget lan sampurna kanggo prayaan mangsa: Saffron monkfish karo prawns. Resep sing bisa ditambahake sawetara kerang utawa kerang supaya casserole nyebar luwih akeh.

El saffron monkfish karo udang Iku ora mung resep prasaja, nanging uga cepet, cepet banget! Sampeyan ora butuh luwih saka 20 menit kanggo nyiyapake, sing bakal ngidini sampeyan nggatekake perkara liyane ing wayah esuk. Apa sampeyan ora wiwit seneng?

Sampeyan bisa nggawe resep iki karo monkfish nanging uga karo liyane iwak kaya hake, mung nyetel wektu. Ing Bezzia, kita nemokake alternatif sing apik yen kita duwe tamu. Nyatane, nalika kita ngerti yen kita kudu njupuk foto kanggo nggambarake resep, tamu kita wis mangan setengah saka iku.

Ingredients

  • 8 tenderloin monkfish
  • 20 udang, kupas
  • 2 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 2 siung bawang putih, dicincang
  • 1 sendhok glepung
  • 1/2 gelas anggur
  • Sawetara utas kunyit
  • 2 gelas duduh kaldu iwak (sampeyan bisa nggawe siji karo sirah monkfish lan cangkang udang)

Langkah demi langkah

  1. Kalorake lenga ing panci kurang lan tumis bawang putih wayahe.
  2. Nalika iku wiwit njupuk werna, lebokake glepung lan cook kanggo menit nalika nyampur.
  3. Sawise nambah anggur putih lan supaya ngurangi kanggo sawetara menit.
  4. Banjur tuang duduh kaldu iwak lan saffron. Nyampur lan cook kanggo sawetara menit.

Monkfish karo saffron

  1. Dadi, tambahake fillet monkfish sing wis dibumbui karo sisih kulit munggah lan cook kanggo patang menit, aduk casserole saka wektu kanggo wektu.
  2. Sawise patang menit, nguripake tenderloin rapa lan nambahake udang. Masak kabeh nganti 2-3 menit maneh, ngobahake casserole kaya sampeyan lagi nyiyapake cod al pil pil.
  3. Pateni geni lan sajikan teko saffron karo udang panas.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.