Rute kastil Loire ing Prancis

Kastil loire

Yen sampeyan wis mikir babagan lelungan sabanjure, sampeyan ora bakal kliwat sawetara proposal. Ana papan sing bakal nggawe kita gumun, amarga katon saka crita. Rute kastil Lembah Loire ing Prancis Minangka salah sawijining situs sing ora ana sing preduli. Iki minangka salah sawijining rute sing paling romantis lan apik tenan sing bisa ditindakake ing Prancis, ngerti wilayah sing akeh istana kanthi kaendahan sing luar biasa.

Nalika kita ngomong babagan kastil Loire Kita ngomong babagan konstruksi kasebut sing ditemokake ing sisih tengah ngisor kali Loire ing Prancis tengah. Akeh kastil kasebut asale ing Abad Pertengahan, dibangun minangka benteng asli, sanajan uga chateaux uga digawe, sing tujuane minangka papan dununge para bangsawan. Saiki kastil kasebut minangka bagean saka Situs Warisan Dunia.

Siapke riko

Ing wilayah Lembah Loire, kita bisa nemokake luwih saka seket istana, dadi angel banget ndeleng kabeh. Mula apa sing biasane ditindakake yaiku dhaptar kanthi istana sing paling disenengi, nggawe rute kanggo nutupi. Umume mayoritas dununge ana ing antarane kutha Angers lan Orleans, mula rute kasebut biasane digawe saka siji menyang liyane. Ing wektu paling apik yaiku nalika musim semi lan musim gugur, yen swasanane apik, amarga sampeyan ora mung bisa ngunjungi istana, nanging uga ing sekitar alas, kebon utawa kebon anggur.

Kastil Sully-sur-Loire

Kastil Sully

Kastil abad kaping XNUMX iki minangka salah sawijining kastil sing paling apik digunakake kaya beteng pertahanan ing perang. Diubengi karo moat lan sampeyan bisa mlaku ing sadawane dalan utawa mlebu menyang makam makam Earl of Sully utawa pigura meriam abad kaping XNUMX.

Kastil Chenonceau

Kastil Chenonceau

Iki minangka salah sawijining istana sing paling apik ing Loire lan uga salah siji sing paling populer. Yaiku a Kastil abad kaping XNUMX sing dikenal minangka 'istana wanita' amarga ana pangowahan sing beda-beda ditindakake dening wanita beda-beda. Nduwe salah sawijining interior sing paling apik lan apik banget ing njaba kanthi warna putih, menara lan kebon. Kajaba iku, koleksi lukisan penting para seniman kayata Rubens utawa Murillo ngenteni ing njero omah.

Bèntèng Chambord

Bèntèng Chambord

Iki minangka kastil sing misuwur banget lan sampeyan kudu golek lawang sadurunge supaya ora ditinggalake tanpa tembok. King Francis aku nggunakake alas sakupenge sing ayu kanggo mburu lan iku salah siji sing paling gedhe ing Kali Loire sing duwe luwih saka patang atus ruangan. Iki menehi conto gedhe babagan Renaissance Prancis lan duwe tangga gedhe ing njero jarene dirancang dening Leonardo da Vinci.

Kastil Villandry

Kastil Villandry

Taman sing paling apik ing istana ing Loire kayane bisa ditemokake ing Kastil Villandry. Kastil iki dibangun nalika Renaissance lan duwe kebon sing gedhe banget lan apik tenan sing dadi salah sawijining kebon sing paling apik ing Prancis. Dheweke duwe desain lan tema sing beda ing telung level teras.

Kastil Chaumont

Kastil Chaumont

Iki ditemokake ing perkara liyane sing paling penting sing aja nganti uwal. Kastil iki duweke Catherine de Medici lan dibangun ing abad kaping XNUMX lan XNUMX. Iki minangka kastil gedhe kanthi kebon gaya Inggris lan karya seni. Iki minangka kastil sing cukup dipugar kanthi menara sing ngelingake istana dongeng sing khas. Kajaba iku, saka teras sampeyan bisa ndeleng pemandangan panorama Lembah Loire sing apik.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.