Rok lan sepatu bot dhuwur, kombinasi sampurna ing mangsa

Rok lan sepatu bot dhuwur

Sawetara taun kepungkur ing Bezzia, kita wis ngusulake tandem iki sing bisa digunakake kanthi apik ing musim dingin. Banjur kombinasi saka rok lan boots dhuwur Iki minangka salah sawijining tren musim iki lan sanajan taun iki kita ora bisa nduweni kualifikasi kasebut, nanging isih dadi alternatif sing apik.

Boots dhuwur bisa digunakake utamane ing taun iki karo rong jinis rok: Rok sing cendhak, dhuwur lan rok dawa bisa nganggo potongan lan volume sing beda-beda, kaya sing sampeyan deleng ing gambar sing wis dipilih kanggo menehi inspirasi.

Kanthi rok cendhak

Rok mini utawa rok cendhak dadi pilihan pisanan kanggo nyandhang tandem populer ing mangsa iki. Sampeyan bisa nang ing rok plaid ngarep pleated inspirasi dening seventies. Nanging uga kanggo liyane sober ing werna netral.

Rok lan sepatu bot dhuwur

Gabungke karo a poloneck ing nada netral sing ora nyolong sorotan lan sepatu bot dhuwur ing ireng utawa coklat. Aja lali kaose sikil, sing luwih alami luwih apik. Lan kanggo nglawan kadhemen, taruhan nganggo jas dawa kaya Tiffany, sing katon wis nggawe kita tresna.

Rok lan sepatu bot dhuwur

Rok dawa

Antarane rok sing dawa ora ana tren sing jelas lan macem-macem kemungkinan mundhak. Ing rok flared ing kain wol padha makili alternatif klasik lan tansah elegan. Bet kaya Zina ing rok ing nada anget lan sweter lan boots ireng yen sampeyan pengin muter aman.

ing set monochrome Rok lan sweter rajutan minangka alternatif liyane sing apik. Ing taun-taun pungkasan set rajutan wis ngrambah pinunjul gedhe, utamané sing dirancang kanggo nyedhiyani kita karo comfort maksimum.

Nanging bali menyang rok tandem lan sepatu bot sing dhuwur, kita ora pengin mungkasi tanpa ngomong babagan rong tampilan sing beda banget sing wis yakin 100%: Ellen's, digawe saka rok ireng sing akeh banget lan jas lan sepatu bot warna-warni sing bisa kita lakoni. klasifikasi minangka modern lan sober; lan Rocky's, digawe saka rok pola ceria, sweter rajutan kanthi warna sing padha lan sepatu bot sing kontras.

Apa sing sampeyan seneng?

Gambar - @tineandrea, @karangtaruna@komangtrisanthy, @dewahoya, @dewahoya, @jennymwalton, @dewahoya, @ariviere, @komangtrisanthy


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.