Ricotta castagnole, resep Karnaval

ricotta castagnole

Ing sasi kita bakal ngrayakake Karnaval, pesta sing yen kita seneng Bezzia kanggo soko, iku amarga saka manisan. Toasts Prancis lan susu goreng dadi desserts umum ing wektu sing ing negara kita, nanging kok ora rasa, ing Kajaba iku, liyane permen populer ing Karnaval kaya Castagnoles.

Castagnoles yaiku a manis Italia tradisional sing adonane meh padha karo donat goreng kita. Padha uga dibandhingake buñuelos de viento amarga cara tumindak nalika nggoreng. Senajan ora kaya fritters, padha ora diiseni.

Castagnole bisa disiapake kanthi pirang-pirang cara, sanajan ing Bezzia kita duwe titik alus kanggo iki versi karo keju ricotta. Yen sampeyan seneng keju cottage, aja ragu-ragu nyoba Ricotta Castagnole amarga bakal kaget sampeyan. Lan sampeyan ora kudu ngenteni Karnaval kanggo nindakake.

Ingredients

  • 200 g. keju ricotta
  • 50 g. saka gula
  • Zest saka 1 lemon
  • Zest saka 1 oranye
  • 2 endhog M
  • 250 g. tepung jajanan
  • 8 g. ragi kimia
  • Minyak ringan kanggo nggoreng
  • Gula kanggo jas

Langkah demi langkah

  1. Beat keju karo gula nganti sampeyan entuk krim.
  2. Banjur nambah zest lan endhog, siji-siji, ora mandheg ngalahake.
  3. Banjur nambah glepung. sieved karo ragi ing sawetara kelompok, nyampur karo ilat sawise saben tambahan kanggo rampung nyiyapake keuangan.

adonan castagnole

  1. Sawise adonan wis rampung, panas akeh lenga ing saucepan amba. Lenga kudu ora panas banget utawa castagnole bakal coklat banget ing njaba lan mentah ing njero. Yen sampeyan duwe termometer pawon, sing paling apik yaiku sampeyan ngontrol suhu ing antarane 160-170ºC.
  2. Goreng castagnole ing batch nganti coklat emas. Gunakake sendok teh kanggo njupuk bagean saka adonan sing padha karo walnut lan kanthi tangan, rada moistening pucuk driji supaya adonan ora tetep, mbentuk castagnole sadurunge dilebokake ing lenga. Kaya fritters, bakal muter dhewe nalika abuh.

Nggoreng

  1. Sawise browned, copot saka telusur lan nutupi ing gula.
  2. Castagnole éca anyar digawe nalika lapisan njaba crispy thanks kanggo frying lan gula, nanging sampeyan uga bisa mangan mau dina sabanjuré -sanajan karakteristik wis ilang- yen sampeyan nyimpen ing wadhah kedap udara sapisan kadhemen.

ricotta castagnole


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.