Gaya kasual karo jins kanggo mangsa

Gaya kasual karo jins kanggo mangsa

Carane gampang kanggo nggawe rasukan saka jins. Ora nggumunake yen sandhangan iki dadi wajib ing lemari pakaian kita tanpa dipikirake wektu taun. Uga ing sasi sing luwih adhem. Deleng yen ora ing rasukan kasual karo jins kanggo mangsa sing kita kumpul ing dina iki.

Jeans dudu alternatif sing paling anget kanggo jumlah sing ana ing lemari klambi, nanging ora ana sing boots lan jas sing apik ora bisa nglawan dina sing paling adhem. Iku mung salah siji saka akeh cara kita kudu nggabungake menyang kita rasukan mangsa, Entuk ide!

Koboi ing nada ireng lan biru Padha sing paling populer kanggo ngrampungake rasukan mangsa. Mbokmenawa sing nganggo nada sing luwih peteng uga sing paling nandhang sangsara, sing kudu dieling-eling saiki kita asring mlaku ing teles.

Gaya musim dingin kanthi jins

Udan lan kadhemen tanggung jawab kanggo kasunyatan sing ing wektu iki jins taun booties lan boots dadi tandem sing ora bisa dipisahake. Kanthi titik wiwitan kasebut, sampeyan mung kudu nambah sweter rajutan netral lan blazer kotak-kotak utawa jas kanthi nada anget menyang gamelan kanggo entuk rasukan kasual kanggo saben dina.

Gaya musim dingin kanthi jins

Miwiti saka tandem sing padha, sampeyan uga bisa nggawe rasukan luwih kasual kanthi milih kaos lengen dawa lan parka gedhe utawa jaket empuk. Ganti boots tungkak nganggo sepatu bot sing kurang utawa pantai lan sampeyan bakal entuk gaya paling nyaman ing dalan.

Salon lan sepatu murah uga bisa nggawe rasukan kasual karo jins. Kanthi kaose sikil mesthi! Sawetara pompa tumit kanthi jempol kontras, Blus lan jas ireng minangka pilihan sing apik kanggo nggawe rasukan kanggo nedha bengi. Senajan sampeyan uga bisa nang ing klambi lan jas wulu utawa biker yen sampeyan are looking for a udhara liyane mbalela.

Gambar - @andyheart, @emmaeelwin, @doina, @fusunlindner, @dewahoya, @jessiekass, @satriyaa, @darjabarannik


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.