Rambute rusak? Baleni karo tips iki

Rambute rusak

Duwe rambut sing rusak iku umume sing saben dina dielingi. Alasane ora kudu tunggal, nanging sing penting uga maju. Pewarna, panasan pengeringan utawa wesi lan macem-macem sebab liyane bisa nyebabake kita ana ing titik iki.

Nanging aja kuwatir amarga kita bakal kliwat kanthi serangkaian tips praktis. Amarga iku salah siji saka cara paling apik kanggo totoan kesehatan rambut. Soko sing penting banget, amarga kita kabeh pengin ndeleng kepiye rambut sing rusak dadi kuwat, mengkilat lan alami. Kita miwiti!

Kepiye ngerti manawa rambut sampeyan wis rusak

Tanpa mangu-mangu, ana sawetara pilihan sing mung dideleng, kita ngerti yen rambut isih dawa kaya ora padha. Mesthi sawetara sing paling umum yaiku:

  • Sampeyan sok dong mirsani pucuk lan rambut frizzy.
  • Tutul, luwih angel tinimbang saiki.
  • Sinar ora katon maneh.
  • Sampeyan uga nyathet ngilangi luwih cepet lan tiba luwih gampang.
  • Yen volume ora ana maneh, saiki wayahe nganalisis apa sing kedadeyan.
  • Babagan liyane sing nggawe kita mikir manawa rambut wis rusak yaiku amarga rasa garing lan keriting, knot katon nalika nyikat rambut.

Cara mulihake rambut sing rusak

Cara mulihake rambut sing rusak

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing teka saben wulan kanggo pewarna utawa entuk kontak dhewe, mula kita kudu nggatekake. Amarga yen ora ngetutake pirang-pirang instruksi, mesthine manawa kita bakal rusak maneh. Kanggo iku, salah sawijining langkah pertama sing kudu sampeyan lakoni yaiku hidrat sabisa-bisa. Piye carane Taruhan masker sing nutritious utawa luwih apik, gaweyan ing omah. Kanggo nindakake iki, kanthi setengah alpukat, sendhok minyak zaitun lan madu liyane, kita bakal cukup. Kita nyampur kanthi apik lan ditrapake nganggo rambut. Sampeyan kudu ninggalake setengah jam banjur nyopot kanthi ngumbah rambut kaya biasane.

Produk apa sing bakal digunakake nalika rambut wis rusak banget

Kanggo bagean pungkasan, sampeyan bisa nggunakake minyak zaitun utawa minyak zaitun liyane ing omah kayata almond utawa argan, sing minangka dhasar liyane. Nanging kaya sing dikandhakake, mung ing babagan tips kasebut. Kanthi cara iki, sampeyan bakal menehi hidrasi sing dibutuhake. Saliyane, elinga yen produk kayata shea butter minangka salah sawijining prekara sing penting nalika pengin mulihake alus lan hidrasi ing rambut prelu.

Iki amarga ngemot vitamin E ing bahan-bahan kasebut, proteksi rambut bakal luwih gedhe. Mesthi wae yen sampeyan duwe rambut sing apik, mula eling yen produk keratin cenderung bisa digunakake kanthi apik kanggo mulihake tekstur sing rusak. Amarga dheweke tanggung jawab nindakake kabeh tugas rumit kanggo kita. Aja ngumbah saben dina utawa nggunakake sampo garing. Uga elinga yen kondisioner kudu nutup kutikula kanthi apik, mula sampeyan kudu ngenalake menyang kebiasaan ngumbah.

Langkah-langkah kanggo pulih rambut sing rusak

Apa rambut sing rusak bisa didandani?

Sawise ngerti kabeh langkah sing wis kasebut, kita kepengin weruh manawa rambut sing rusak bisa didandani. Sejatine sampeyan kudu ndeleng manawa akeh kerusakane, nanging bisa dibalekake luwih saka 85% wektu. Mula, saben dina kudu nindakake tugas sing wis dingerteni ing omah. Amarga yen ana masalah sing luwih gedhe, kita bakal wis ngomong babagan njupuk langkah sabanjure sing ora mesthi disenengi: Nganggo gunting lan ngilangi kerugian, aja nganti luwih becik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.