Rambut nganggo lengen, cara nyopot rambut saka lengen

Wanita Muda Apik banget nganggo Bikini

Penghapusan rambut lengen lan mbilas, minangka cara sing paling umum kanggo mesthekake yen rambut iki ora katon. Yen sampeyan salah sawijining wong sing keganggu rambut ing tangan, ing kiriman iki aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi tanpa nyukur cukur rambut.

Cahya utawa ganti warna ing rambut lengen iku cara sing paling asring digunakake. Kanggo iki, sampeyan bisa nggunakake hidrogen peroksida lan solusi alami kayata jus lemon seger lan pulp papaya.

Uga ana solusi sing digawe khusus kanggo nyuda rambut ing lengen lan sikil, umume, kajaba duwe bahan sing padhang, uga duwe soda manggang lan lidah buaya kanggo kulit sing alus lan alus.

Yen sampeyan duwe rambut akeh, bisa uga lightening ora dadi pilihan sing paling apik amarga rambut terus ditampilake, ing kene solusi bakal ngilangi rambut kanthi total.

Kanggo iki, sampeyan bisa nggunakake krim depilatory, sing ngilangi rambut lan dadi ringkih supaya tuwuh dadi kurang kandel lan luwih alus. Ing ngilangi rambut Nganggo lilin minangka alternatif liyane, sing bisa nglengkapi panggunaan losyen kanggo nyegah tuwuh rambut.

Cara mbusak rambut lengen kanthi alami

Lilin gula

Iki minangka resep buatan milenium sing, ora kaya lilin tradisional, ora nglarani. Kanggo nindakake, sampeyan butuh thermometer pawon, 2 cangkir gula karo banyu seprapat tuwung lan seprapat cangkir jus lemon sing anyar

Campur kabeh lan gawanen geni. Nalika suhu nganti 120 º, angkat, ayo dadi anget lan digunakake.

Cara panggunaan beda karo lilin konvensional. Sampeyan kudu nyebar lilin iki nganggo spatula lan copot arah rambut sing tuwuh, ora suwalike karo lilin umum.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)