Rahasia supaya rambutmu lurus sedina muput

rambute lurus katon

Nalika nerangake rambut, urip kita kabeh wis jengkel: bocah-bocah wadon kanthi rambut kriting kepengin terus lan bocah-bocah wadon sing lurus pengin kriting ... lan isih kaya ngono nganti saiki. Nanging dina iki aku pengin ngomong karo sampeyan babagan rambut lurus. Yen sampeyan duwe rambut lurus lan sampeyan minangka salah sawijining wong sing kudu nyetrika saben dina kanggo njupuk, tanpa mangu-mangu artikel iki kanggo sampeyan. Sampeyan ora prelu ngukum rambut kaya ngono supaya tetep lurus sedina muput.

Mangkene sawetara tips supaya sampeyan bisa rambut lurus sedina muput. tanpa kudu ngukum dheweke asring banget. Kanthi cara iki sampeyan bakal duwe rambut luwih sehat, kuwat, lan uga sehat lan sehat.

Rambut dawa luwih becik tinimbang rambut cekak

Yen sampeyan pengin duwe rambut lurus, ide sing paling apik yaiku supaya tuwuh suwe saya suwe amarga rambut cendhak luwih cenderung nyuda lan nggulung tinimbang sampeyan duwe rambut luwih dawa. Kajaba iku, rambut cekak biasane luwih mbrontak tinimbang sing dawa sing bisa diatur.

Menyang hairdresser

Penting, sampeyan lunga menyang hairdresser paling ora saben telung wulan kanggo nyingkirake pucuk rambut lan rambut luwih sehat.

Gunakake produk sing pas

Tuku produk rambut sing cocog uga perlu supaya rambut lurus sedina muput. Sampeyan kudu ngumbah rambut nganggo sampo sing terus lurus lan terus nganggo kondisioner. Nalika sampeyan wisuh rambut sampeyan kudu garing nganggo andhuk nanging tanpa nyapu kakehan. luwih becik nggunakake jinis mousse kanggo rambut lempeng.

Aja nyikat rambut nalika wis udan

Penting, dielingi aja nyikat rambut nalika teles amarga luwih ringkes nalika lagi udan. Lan yen sampeyan kudu nyetrika sok-sok, elinga supaya tansah nggunakake pelindung panas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.