Produsen kopi netes manual sing apik lan praktis

Pembuat kopi netes manual

Nyiyapake kopi kanggo kita, minangka ritual sing diwiwiti nalika wayah esuk utawa awan sore diwiwiti kanthi rasa seneng lan tentrem. Kanggo nindakake, kita duwe macem-macem alternatif, yaiku produsen kopi netes manual yen saiki kita ngusulake sing paling apik kanggo entuk kopi sing alus nanging kanthi rasa akeh.

Cantik, praktis lan nirkabel, Mangkene para produsen kopi netes manual sing diwenehake saiki ing Bezzia. Kabeh dilengkapi filter sing dilebokake kopi ing lemah lan banyu panas diwutahake kanthi manual nanging kanthi warna-warna kanggo ngombe kopi. Melitta, Chemex utawa Hario, sampeyan milih!

Sajrone pirang-pirang atus taun, kopi disiapake kanthi ngombe kopi ing njeron banyu Lan mesin kopi iki sing kanthi cara ngreksa inti kasebut nanging nambah rasa kopi pungkasan. Gampang digunakake, uga duwe akeh kaluwihan tinimbang jinis kopi liyane:

  • Dheweke njupuk ruang sithik ing pawon.
  • Dheweke entheng lan gampang obah.
  • Dheweke ayu. Dheweke katon apik ing meja pawon.
  • Dheweke ora butuh kabel.
  • Pengoperasine gampang
  • Kesederhanaan nggawe daya tahan dhuwur.
  • Dheweke murah

Melitta

Apa sampeyan ngerti manawa pangadeg Melitta sing nemokake nyaring kopi ing taun 1908? Mengko, ing taun 30-an Melitta Bentz ngenalake saringan kerucut sing nambah kualitas kopi kanthi ngasilake area sing luwih gedhe kanggo ekstraksi. Filter sing saiki wis dingerteni lan wis dadi ciri khas perusahaan kasebut.

Melitta

Sampeyan bakal nemokake ing katalog Melitta wadhah filter plastik, kaca lan porselen kanthi alur inovatif sing njamin ekstraksi kopi sing seimbang. Kajaba iku, loro bukaane bakal ngidini sampeyan ngrasakake ngombe kopi, amarga sampeyan bisa nyiyapake loro kanthi bebarengan. Lan ora regane luwih saka € 17.

Portofilter kanthi kombinasi kufe Melitta Pour Over kaca isih ngidini sampeyan saiki ngombe kopi kanthi cara sing sederhana lan elegan kanggo wong sing akeh. Carafe digawe saka kaca borosilikat lan bisa digunakake nganggo cairan panas utawa adhem tanpa risak. Cocog kanggo gelombang mikro lan amarga tutup sing bisa dicopot, bisa gampang dicuci ing mesin cuci piring.

Chemex

Kendi kaca Chemex sing apik ditemokake dening ahli kimia Jerman Peter Schlumbohm ing taun 1941. Desaine sing resik lan sederhana Nggawe katon apik ing ndhuwur meja apa wae. Model nganggo gagang kayu pancen apik banget, uga menehi desain anget, supaya sampeyan ora bisa kobong nalika nyekel gelas panas.

Pabrik kopi Chemex

Produsen kopi genggam kasedhiya kanthi ukuran sing beda-beda kanggo diseduh saka telu nganti telulas cangkir. Lan desain saringan seraté khusus, luwih kenthel tinimbang kompetisi supaya ora ana unsur-unsur pait, minyak lan biji ing cangkir sampeyan.

Hario

Hario didegaké ing Tokyo ing taun 1921 lan wiwitane ngasilake produk kaca kanggo laboratorium kimia. Piranti V60 sing paling populer, Iki digawe kanggo nambah portofilter sing ana ing wektu kasebut. Kanthi sudut 60º, banyune mili tumuju tengah grinding, ndawakake wektu kontak.

Tukang gawe kopi Hario

Carafe lan kerucut iki wis disetel Kanggo nggawe kopi saring iku paling apik, kanthi rega sing terjangkau (€ 25), sampeyan bisa duwe apa sing dibutuhake kanggo nggawe kopi saringan kanthi profesional ing omah. Kanggo nggayuh iki, sampeyan mung kudu tindakake pandhuan saka perusahaan.

Carane nggawe kopi

Sing nggawe kopi netes manual sing dipilih, cara nyiyapake kopi bakal padha banget mung beda karo rasio kopi lan banyu sing dibutuhake kanggo entuk asil sing paling apik. Pelembab saringan nganggo banyu panas, bobot kopi gandum medium lan distribusi kanthi rata ing filter minangka langkah pertama sing kudu diikuti.

Banjur sampeyan mung kudu panasake banyu lan tuangake menyang kendi gooseneck. Ngopo amarga kanthi iki bakal luwih gampang sampeyan nambahake banyu panas liwat kopi kanthi gerakan bunder saka tengah tekan njaba. Suhu banyu uga penting; Kudu antara 90 lan 94 derajat. Yen sampeyan ora duwe thermometer, cukup yen sampeyan mlaku udakara 40 detik sawise dididih.

Ana macem-macem video ing YouTube kanthi tips praktis kanggo nggunakake produsen kopi netes manual iki, priksa!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.