Privacy

Informasi pribadi

Data pribadi sing diwenehake pangguna pangguna www.bezzia.com nalika ndhaptar utawa langganan publikasi kasebut, uga sing digawe nalika browsing www.bezzia.com lan nggunakake produk / layanan / konten / lengganan saka www.bezzia. com Pangguna kudu menehi informasi sing akurat babagan Data Pribadi lan tetep dianyari. Pangguna sing nyedhiyakake informasi sing salah bisa uga ora dikatutake saka layanan www.bezzia.com.

Tujuane

Manajemen lan kontrol pangguna pangguna ing www.bezzia.com lan panjaluk apa wae, langganan utawa kontrak liyane sing digawe pangguna ing www.bezzia.com, sesuai karo syarat lan katemtuan sing ditrapake ing saben kasus lan kabijakan iki. Manajemen lan kontrol pilihan pariwara sing sampeyan kudu nuduhake nalika ndhaptar lan sampeyan bisa ngowahi kapan wae (waca ARCO). Yen preferensi nuduhake "ya", Internet AB bisa nindakake tumindak komersial kanggo pangguna (dipersonalisasi utawa ora kanggo profil (*)) kanthi alat elektronik utawa ora ing produk, layanan lan konten saka macem-macem sektor (**) sing ditawakake (1) ing situs web iki, utawa (2) dening pihak katelu; ing kabeh.

(*) Analisis kabutuhan, selera lan pilihan pangguna kanggo ngrancang lan nawakake konten, produk lan layanan. (**) Sektor: penerbitan, media, e-commerce, olahraga, bahari, lelungan, motor, musik, audiovisual, teknologi, omah, luang, keramahan, katering, panganan lan nutrisi, kosmetik, mode, pelatihan, produk mewah, finansial layanan, layanan profesional, produk utawa layanan sing ditawakake supermarket, judi lan taruhan.

Arco

Pangguna bisa njaluk akses lan mbenerake Data Pribadi sing salah lan, yen cocog, njaluk pembatalan menyang alamat pos utawa elektronik sing ditampilake ing paragraf ing ngisor iki, kanthi referensi "ARCO" lan kanthi jelas nuduhake jeneng lan jeneng kulawarga lan mbuktekake identitase. Kajaba iku, sampeyan bisa uga mbantah sawayah-wayah kanggo sawetara tujuan kasebut (yaiku nggawe profil pangguna lan / utawa rujukan langsung tumindak komersial) liwat email menyang contacto@abinternet.es modifikasi preferensi pariwara ing akun ing link sing digawe kanggo tujuan iki.

Bocah cilik

Kajaba yen kasebut kanthi cetha gegayutan karo produk, layanan utawa konten sing kasedhiya ing www.bezzia.com: situs web kasebut ora ditujukan kanggo bocah-bocah ing umur 14 taun lan yen AB Internet curiga utawa duwe bukti kapan wae ana registrasi Umur 14 taun, bakal diluncurake kanggo mbatalake registrasi lan nyegah akses utawa panggunaan produk, layanan utawa konten sing cocog karo wong kasebut.