Plancongan Playa del Carmen, Quintana Roo, Meksiko

Playa del Carmen dununge ing Karibia babagan Riviera Maya, ana ing tengah kutha Cancun lan Tulum, Playa del Carmen udakara 40 menit saka Bandara Internasional Cancun lan Cozumel.

Playa del Carmen duwe perairan kristal sing luar biasa, pantai putih kemurnian sing luar biasa, lan populasi kosmopolitan. Kutha iki kalebu kutha sing isih enom, wis wiwit tuwuh tuwuh udakara 15 taun, saiki ana udakara 60.000 jiwa, sadurunge mung ana sekelompok kulawarga nelayan sing urip ing kutha iki.

Akeh pasangan saka saindenging jagad teka kanggo ngrampungake cita-cita kanggo bebrayan ing Playa del Carmen ing papan sing apik lan apik iki. Tanpa mangu-mangu, pesta perkawinan ing Playa del Carmen dadi impene saben wanita.

Playa del Carmen duwe pantai putih, perairan jernih, karang sing narik kawigaten para warga ing saindenging jagad kanggo nyilem ing perairan iki, Restoran sing bisa ngrasakake swasana santai lan tropis, nalika ngrasakake pasugatan saka saindenging jagad sing sampeyan karepake. , Yucatecans, Italia, Cina, Amerika lsp. ing Restoran sing nyenengake lan santai

Ing Playa del Carmen, sampeyan bisa nindakake macem-macem kegiatan sing ngidini sampeyan nikmati plancongan, kegiyatan banyu kayata nyilem, snorkeling, nitih katamaran, winurfing, mancing, parasailing (mabur ing payung terjun nalika ditarik ing prau ), renang karo lumba-lumba, lan ewonan kegiyatan liyane, pengalaman sing ora bisa dilalekake.

Pilihan liyane yaiku skydiving lan lelungan menyang macem-macem cenote ing wilayah kasebut, uga ana taman ekologis lan kebun binatang kanggo nikmati kulawarga, kanca utawa pasangan sampeyan.

Hotel ing Playa del Carmen lan Hotel ing Playacar (ing jejere Playa del Carmen) duwe prasarana kelas siji. Kaya Hotel ing Riviera Maya ana ing level kutha wisata paling apik ing saindenging jagad, sing biasane dianakake acara internasional. Kaya hotel mewah sing apik lan mewah, uga hotel cilik lan nyaman kanthi rega murah. Yen sampeyan arep ngunjungi Cancun, sampeyan bisa nginep ing Hotel ing Cancun sing mesthi bakal kepenak.

Sampeyan bakal nemokake ing cedhak Playa del Carmen

Xel Ha sing duwe akuarium alam paling spektakuler ing Mayan Riviera yaiku ngajak sampeyan miwiti petualangan akuatik sing sejati. Jelajahi taman banyu, ing ngendi sampeyan bisa nikmati atraksi alam, atraksi ekologis lan kegiatan banyu, kayata snuba lan snorkeling ing kali, laguna, kolam alami lan guwa-guwa kuno diresiki karo kali ing ngisor lemah sing mili menyang segara Karibia Meksiko saka Mivi Riviera. sampeyan uga bisa nglangi karo lumba-lumba.

XcaretSampeyan bisa ngrasakake keajaiban alam, nglangi karo lumba-lumba, nikmati peternakan kupu-kupu lan akuarium, kanthi acara Maya sing disedhiyakake, sampeyan bisa nyilem lan nikmati karang sing apik ing Karibia uga nglangi lumba-lumba.

Yen sampeyan luwih seneng budaya, sampeyan bisa njupuk wisata sedina utawa sithik menyang macem-macem situs arkeologi, kayata:

Chichen Itza. sing bisa uga paling asring dibukak ing Reruntuhan Maya, yaiku dununge 170km saka Playa del Carmen, iku ibukutha regional sing paling penting wilayah Maya ing taun 750 nganti 1200 Masehi, jembatan antarane Klasik lan Mesoamerika Pasklasik.

Tulum: Dumunung 45 menit ing sisih kidul Playa del Carmen nganggo mobil utawa bus, iku siji-sijine Ruin Maya, dibangun ing jurang segara. Jeneng kasebut wiwit misuwur ing wiwitan abad kasebut, amarga tembok sing ngubengi telung sisi kasebut, amarga Tulum tegese ing "pager, pager utawa tembok" ing Maya.

Coba. Lokasine 30 menit nganggo mobil utawa bis menyang sisih kidul wetan Tulúm, iku ana ing tengah alas, kanthi pengalaman sing ora bisa dilalekake.

Ing Playa del Carmen, sampeyan bisa tuku Perhiasan Meksiko sing Luar Biasa digawe ing Silver, digawe dening Seniman Meksiko sing Terkenal Internasional, ing wektu sing padha karo Kerajinan Meksiko, kayata Hammocks, Patung Kayu Ukir, lampu klapa, topi tangan, Kulit Pyrography, padha karo lukisan ditemokake ing Palenque, Tanggalan Aztec kanthi ukuran lan bahan sing beda-beda, seni Huixol, lsp.

Kalender Aztec luwih representatif saka budaya Meksiko. Digawe ing macem-macem negara bagian lan kutha-kutha ing Republik Meksiko, digawa menyang papan sing paradis iki, kanggo dituku lan digawa menyang kabeh penjuru jagad.

Playa del Carmen bisa uga misuwur amarga urip ing wayah wengi. Ana bar ing pantai lan kutha sing nyedhiyakake musik, omben-omben, lan hiburan uga biasane. Ora kaya Cancun, ing kene sampeyan bisa mlaku saka siji bar menyang sisih liyane, banjur mlaku menyang hotel nalika wengi wis kliwat.

Saliyane kabeh kamulyan sing bisa ditemokake utawa bisa ditindakake ing Playa del Carmen. Aja nganti lali !!!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.