Pil anticonceptive

pil KB

Panganggone pil kontrasepsi akeh mitos sing kudu dibuwang menyang lemah supaya sampeyan bisa ngerti persis apa pil kontrasepsi lan apa sing ora, lan utamane kanggo apa lan apa sing ora. Penting, kanggo milih metode kontrasepsi, sampeyan kudu ngerti babagan pil kontrasepsi. Kajaba iku, sadurunge miwiti ngombe pil, amarga obat, sampeyan kudu takon karo ginekolog supaya bisa mriksa lan menehi saran babagan pil sing paling apik.

Lan iku wiwit ana pitakon kaya: "Apa aku kudu ngombe pil?" utawa "Apa pil KB bisa nambah bobot awak?", "Kepiye yen aku njupuk pil lan ngrokok?" Ana akeh pitakon babagan pil KB. Pramila sampeyan kudu menehi informasi kanthi becik tanpa menehi saran babagan apa sing kudu sampeyan lakoni babagan njupuk utawa ora ngombe pil kontrasepsi.Elinga yen keputusan kasebut minangka keputusan pribadi.

Sampeyan mung kudu eling pil KB ora bisa digunakake padha kanggo kabeh wanita, Dadi kanca sing paling apik bisa nemokake dheweke apik banget nanging sampeyan kudu nahan kabeh efek samping sing ana ing prospek lan sampeyan kudu ngganti macem-macem efek sing beda.

pil kontrol lair jambon

Nanging dina iki aku pengin mangsuli sawetara pitakon-pitakon kasebut sing saiki bisa dilalekake… Lan yen ana pitakonan sing ditundha utawa sampeyan mung pengin takon liyane, aja isin lan tulis komentar!

Kepiye cara kerja pil kontrasepsi?

Pil KB lair ngemot hormon sing nyuda ovulasi wanita. Sajrone ovulasi, endhog diluncurake saka ovarium, lan Tanpa ovulasi, ora ana ovum sing bisa dibuahi utawa meteng bisa kedadeyan. Lendir ing cervix uga kenthel, dadi luwih angel sperma nembus uterus lan tekan endhog yen ana. Uga ngencerake lapisan uterus, saengga endhog sing dibuahi ora bisa ditanem ing uterus.

Apa pil kontrasepsi sing tepat?

Ana macem-macem merek pil KB, nanging kabeh bakal dadi rong kategori:

  • Pil gabungan Nduweni rong hormon sintetis, estrogen lan progesteron sing ngontrol sistem reproduksi kanggo mungkasi meteng.
  • Pil progesteron iku mung tumindak beda. Lapisan uterus thins, lendir serviks kenthel, lan ovulasi mandheg. Pancen padha karo pil gabungan, nanging umume digunakake kanggo wanita tuwa, lan uga bisa digunakake nalika nyusoni.

Napa nggunakake pil kontrasepsi?

Ana akeh cara kontrasepsi sing digunakake minangka alternatif pil, nanging umume wanita sing nggunakake pil lan ora kena efek samping luwih seneng amarga efektif lan andal. Kajaba iku laturan dadi luwih rutin, entheng lan ora krasa lara, lan sampeyan uga bisa hubungan seks tanpa kondom (yen sampeyan dadi mitra sing stabil, luwih becik nggunakake kondom kanggo ngindhari Penyakit Tular Seksual (STD), amarga pil kasebut ora nglindhungi STD.

Suwene aku bisa njupuk pil kontrasepsi?

Ora ana alesan medis kenapa sampeyan kudu mandheg njupuk pil sawise sawetara wektu yen cocog karo sampeyan. Iki iku bakal gumantung sampeyan lan apa sing disaranake dhokter miturut gaya urip sampeyan utawa yen sampeyan luwih seneng miwiti golek anak.

bocah wadon njupuk pil kontrasepsi

Apa aku bisa meteng ing pil?

Pil yen digunakake kanthi bener efektif 99%, Nanging sawetara wanita sing lali ora njupuk lan ora ngati-ati (kondom) bisa uga hamil yen lagi ana ing dina subur. Kajaba iku, yen ngalami diare, mutah utawa nggunakake antibiotik, luwih becik nggunakake kondom sajrone hubungan seksual amarga efektifitas pil bisa mudhun, lan yen wis diusir saka awak, mula ora bakal duwe pengaruh.

Artikel sing gegandhengan:
Dina subur

Apa sing kedadeyan yen aku lali ngombe pil?

Aman yen sampeyan ora ngombe pil amarga hormon pil KB ing ndhuwur bakal cukup supaya kontrasepsi ditutupi. Yen sampeyan kangen pil njupuk sanalika sampeyan kelingan banjur terusake ngombe pil kaya biasane. Nanging uga yen sampeyan seneng ngati-ati ing hubungan seksual, luwih becik sampeyan aja kejutan.

Artikel sing gegandhengan:
Pil KB

Apa aku kudu ngombe pil ing wektu sing padha saben dina?

Pil kontrasepsi kudu dijupuk saben dina lan rampung ing wektu sing padha penting amarga cara kasebut sampeyan bakal duwe pakulinan lan sampeyan cenderung ora lali.

Apa pil kontrasepsi berinteraksi karo obat liyane?

Sawetara obat bisa berinteraksi karo pil lan nyuda efektifitas. Iki tegese sampeyan kudu nggunakake metode kontrasepsi tambahan yen ora pengin meteng, kayata kondom.

Nalika rong utawa luwih obat dijupuk ing wektu sing padha, efek saka siji obat bisa diowahi karo obat liya lan iki dikenal minangka interaksi. Sawetara pangobatan bisa sesambungan karo sawetara bentuk kontrasepsi hormonal, kayadene jinis pil KB.

Umume cara kontrasepsi kudu diwenehake lan dhokter kudu menehi saran manawa cara kontrasepsi sing dipilih bakal kena pengaruh ngombe obat liyane (lan apa sebutane).

Apa infeksi ragi luwih umum nalika ngombe pil?

Ya wis asring wiwit saiki ngowahi ph saka tempek, sanajan kanthi persiapan dosis kurang saiki, frekuensi infeksi wis mudhun. Nanging sampeyan kudu ngati-ati supaya ora jamur sing ngganggu.

Sawise ngombe pil, apa luwih gampang ngandut kembar utawa kembar?

Iki iku mung mitos. Multipulasi ovulasi durung tau diamati sawise mandheg perawatan karo pil. Paradox! Dheweke uga dituduh nyebabake steril, mitos liyane.

Apa pil esuk sawise?

Iki pil sing dijupuk mung sawise hubungan sing ora direksa. Iki minangka perawatan darurat. Sampeyan ora kudu dianggep minangka metode kontrasepsi, amarga hormon digunakake kanthi dosis dhuwur. Sampeyan kudu ditindakake sajrone 72 jam hubungan seksual sing ora dilindhungi.

Apa ngombe pil suwe-suwe bisa nambah frekuensi kanker payudara?

Ing panelitian sing dikontrol paningkatan frekuensi kanker durung dingerteni dodo ing wanita sing ngombe pil, ora uga sing duwe sejarah.

Kepiye kanker serviks?

Kasus kanker leher luwih akeh digandhengake karo rokok lan seksual seksual, amarga ora ana metode penghalang. Saliyane, wanita sing ngombe pil dipriksa luwih asring dibandhingake karo sing ora njupuk apa-apa nindakake diagnosis awal lesi sadurunge.

Apa babagan kanker ovarium?

Kontrasepsi oral efek protèktif ing ovary sing dikelola nganti pirang-pirang taun sawise mandheg perawatan.

Apa pil nyuda kepinginan seksual?

10% pangguna ngalami nyuda kepinginan seksual, lan 18% nambahake. Sampeyan bisa uga luwih saka masalah psikologis tinimbang dhawuhe liyane. Yen masalah isih ana, cara kontrasepsi liyane kudu digunakake.

bocah wadon karo pil KB

Apa pil nggawe awak lemu?

Ora lemu kanthi dosis sing saiki digunakake. Yen luwih cepet keluwen tinimbang normal, sampeyan mung kudu ngontrol panganan.

Apa ana risiko steril nalika ditinggalake?

Ora ana nyuda kesuburan preduli saka suwene panggunaan. Ing sawetara kasus, bisa uga ana kurang menstruasi kanggo sawetara wulan, nanging iki bisa diatasi kanthi spontan.

Kejabi ngindhari meteng, kepiye maneh mupangate?

Ngurangi risiko kista ovarium, kista payudara, nyegah kram menstruasi lan anemia.

Apa sing kudu ditindakake yen lali pil?

Yen sampeyan sadhar sadurunge 12 jam sampeyan kudu langsung njupuk lan terusake sabanjure ing wektu sing biasane. Nanging, yen luwih saka 12 jam wis kliwat, sampeyan kudu njupuk langkah kontrasepsi tambahan.

Apa sampeyan bisa nyusoni lan njupuk pil?

Ora bisa njupuk obat apa wae nalika lagi nyusoni bayi. Konsultasi karo dokter kanggo mutusake cara sing cocog saiki.

Apa kombinasi pil-tembakau iku mbebayani?

Tembakau iku mesthi mbebayani kanggo kesehatan lan digandhengake karo pil, efek negatif bakal ditambah.

Apa normal yen ngilangi getih ing antarane pil sing dijupuk?

Ya, bisa dadi normal, luwih-luwih nalika njupuk wulan kasebut. Penting kanggo mesthekake getihen ora teka saka lali njupuk tablet utawa saka interaksi obat.

Iki sawetara pitakon lan wangsulan akeh wanita sing takon babagan pil kontrasepsi. Penting banget supaya jelas babagan perkara sadurunge milih utawa ora ngombe pil KB. Nanging yen sampeyan wis ngrampungake kabeh keraguan lan yen sehat, sampeyan bisa mikir kanthi bebas yen pengin njupuk utawa ora lan takon karo dokter.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

975 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rosa ngandika

    Halo, aku pengin takon pitakon, aku wis ngombe pil KB luwih saka setaun setengah, aku duwe hubungan seks tanpa ngurus awakku dhewe, amarga aku ora nate nemoni pil nanging nalika iki aku nggawe kesalahan , suwene 5 dina aku njupuk amoksisilin 500, aku kepengin ngerti yen aku duwe risiko ngalami hamil, aku bakal ngurmati wangsulanmu.

  2.   sandra ngandika

    Aku ngombe pil KB nanging lara getihen lan lara, apa aku ora bisa ngilangi awakku utawa ora kena efek samping?

    1.    macarena ngandika

      Hai Sandra, aku uga ngombe pil lan ngombe amoksisilin amarga tonsilitis lan ora ana kedadeyan sing dakalami. Entibiotik iki ora ngowahi pil babar pisan. Tetep terus tanggung jawab 😉

    2.    Paula ngandika

      Halo, aku wis ngombe pil suwene setengah taun, rong minggu kepungkur aku ngombe antibiotik sajrone 10 dina lan saiki isih ana 4 pil kanggo ngrampungake tablet nanging aku wis noda 3 wernane abang padhang, apa bisa dadi?

  3.   dina Minggu ngandika

    Aku wis ngombe pil KB kanggo 2 taun, lan aku ora nemoni masalah. Masalahku kaya ing ngisor iki, seminggu utawa 5 dina kepungkur aku ora kelingan banget, aku ngalami diare, masalahe aku nembe njupuk pil. Kanthi mitra, kita bisa ngawasi nalika liyane, nanging wingi ora ngurus awake dhewe kanthi metode ekstra. Aku terus ngombe pil kaya biasane .... Apa aku duwe kasempatan hamil, yen terus njupuk pil lan ora nuroni ing dina iku? Wangsulane ....... Aku rumangsa banget

  4.   miryam ngandika

    Aku rumangsa seneng, sawise 10 taun njupuk pil, aku ngerti yen pil kasebut ora nyegah kehamilan, meh ngrusak aku minangka wanita, kurang semangat, depresi, libido kurang, saiki monotoni lan saiki ninggali dheweke, lara lan bisa uga fibroid sing nutupi obat sing apik lan efektif, bisa dakkandhakake yen aku wis ditinggalake lan kaget banget, aku pengin bojoku luwih saka sadurunge, lan muga-muga bisa pulih kanthi apik saka pil sing apik banget, sing para gynecologists ora ragu-ragu menehi kula lan golek penyakit liyane sing ora ana, AKU ORA GOLEK

  5.   Antonela ngandika

    Sugeng enjing, aku mung pengin takon babagan apa yen sampeyan salah nggunakake rong pil ing dina sing padha, apa sing kudu ditindakake? terus njupuk lan sampeyan bakal ilang ing pungkasan kothak utawa mandheg njupuk dina sabanjure lan terusake sawise dina kasebut ... mangga ngenteni wangsulan sampeyan!

  6.   GLORY ngandika

    Aku njupuk pil lan lali, nalika rampung kothak aku terus njupuk 3 dina liyane saka kothak anyar. Pitakonku, saiki aturan bakal kurang saka 3 dina mengko? Apa sing kudu daklakoni? Matur nuwun. A SALAM

  7.   karol ngandika

    Aku njupuk pil nanging wulan iki haidku wis teka lan aku wis rampung. Sasi iki aku ora bakal njupuk pil nanging aku bakal nggunakake kondom. Apa ana kedadeyan yen ngaso ing wulan iki nanging ing wektu sing padha nggunakake kondom? njupuk maneh?

    1.    rocio martel ortega ngandika

      Aku lali telung pil pungkasan lan aku budhal patang dina sadurunge periode kasebut. Bisa uga sawise periode kasebut, rasa ora nyaman ing weteng lan kaya-kaya aku bulging lan krasa gas.

  8.   kasepen ngandika

    Halo Karol, ora ana masalah yen sampeyan cuti sewulan lan terus ngurus kondom. Elinga yen sampeyan kudu ngati-ati kanthi luwih tliti (regane akeh) amarga bakal subur banget nalika awak "detoksifikasi" saka pil.
    Matur nuwun kanggo maca MujeresconEstilo.com lan muga-muga bisa nampa komentar luwih saka sampeyan.

    1.    Yohana ngandika

      Hai piye kabare? Aku pengin menehi komentar, nanging aku ora ngerti kepiye, mula aku nulis ing kene Sasi kepungkur, amarga dhuwit, aku ngentekake seminggu tanpa njupuk pil lan mundur, seminggu dakcritakake marang apoteker lan dheweke nuli wiwiti njupuk pil yen haidku mengko, nanging nalika nandhang getih rong minggu lan getihen kanthi ambune fatal, aku tetep ngombe pil, aku menyang dokter, dheweke nindakake tes urin lan ora ana sing ngomong supaya haidku mudhun lan ndeleng aku lan mula, saiki aku miwiti maneh dsp saka periode lan getih maneh. Ing pidato pacarku mbuwang pil sing isih ana, aku ora ngerti babagan iki lan amarga aku duwe luwih akeh, aku miwiti kothak anyar sing ngitung kothak sing wis dakkonsumsi, saiki dakkira lali loro utawa telu lan bengi aku ora sadhar lan aku njupuk loro, nanging aku isih kurang siji ... nanging amarga aku getihen aku ora ngerti apa sejatine yen isih getih liyane, dadi pitakonku ing kasusku iku ora apik yen dijupuk rong pil pungkasan wengi yen ora ngerti yen aku duwe wektu lan ora ngombe, dina iki aku ninggalake dheweke lan ndeleng apa sing kedadeyan aku wedi banget lan lara banget.

  9.   Leticia ngandika

    hai, kepiye yen ngombe pil ing jam 12 sawise biasane ngombe?

  10.   Zule ngandika

    Pitakonku: Lumrah yen sajrone njupuk pil, bintik-bintik rada katon nganti rong dina sadurunge diwiwiti maneh

  11.   Liss ngandika

    Aku pengin ngerti apa ana masalah amarga 15 menit sawise ngombe pil kontrasepsi aku ngalami reflux lan sanajan ora muntah, aku wedi yen durung bisa ditrapake ... aku njaluk wangsulan cepet ... matur nuwun

  12.   laura perez ngandika

    Kepiye yen ora krasa lara sirah, bayi, ETEC pengin ujar yen aku ngandut

  13.   catalina ngandika

    Halo, aku pengin ngerti sepele efektife pil kontrasepsi .. yen seminggu aku ngombe obat .. amarga lara .. lan salah sawijining obat .. yaiku antibiotik ..

  14.   juana ngandika

    Mediasi apa sing nyuda efektifitas pil?

  15.   jesica ngandika

    Aku wiwit ngombe pil 3 minggu kepungkur dina iki lan ing minggu pisanan dina 6 lan 7 aku lali ora njupuk, lan ing minggu kapindho aku duwe hubungan karo pacarku lan ora padha ngurusi, nanging aku dina sadurunge njupuk pil, aku uga ora njupuk pil, nanging sawise nindakake hubungan seks ing dina iku, aku njupuk pil ing wektu sing tepat, aku kepengin ngerti yen aku duwe risiko hamil.
    Aku ngarep-arep wangsulan sampeyan

  16.   angelica ngandika

    Apa disaranake ngombe pil kontrasepsi sanajan ora asring hubungan seksual? Contone, yen sampeyan nemoni wulan tanpa hubungan seksual

  17.   anonim ngandika

    Aku wiwit ngombe pil KB nalika semana seminggu kepungkur, ing dina kaping pisanan nalika aku lara getih, nanging pranyata sadurunge sadurunge ngalami pendarahan sawetara minggu kepungkur aku wis ngombe pil darurat. Dianggep manawa kontrasepsi duwe efek, mesthine aku wis ninggalake sawetara dina sadurunge, utawa budhal ing dina sing cocog (ing kasus kaping pitu) sing saiki, nanging aku isih duwe aturan lan ora ' kayane wis ilang. Aku ora duwe galur utawa mutah, mung gerakan usus normal (ing jam pisanan njupuk 2 wong) lan aku duwe hubungan seksual ing minggu iki. Sing dakkarepake yaiku yen normal yen menstruasi saya dawa, lan aku duwe konsep ala nalika aku ujar yen kudu sadurunge, utawa yen ora duwe pengaruh lan aku nindakake kesalahan.
    Matur suwun wangsulan.

  18.   Kasepen ngandika

    Halo Angelica. Sampeyan mestine ngombe pil KB yen sampeyan duwe pasangan sing stabil lan ora pengin ngurus awake dhewe nganggo kondom, ujare stabil yen sampeyan ora duwe pasangan seksual, amarga pil ora bakal ngurus seksual penyakit, kayata AIDS. Yen sampeyan ora kerep hubungan seks utawa ora duwe pasangan sing stabil, aku ora menehi saran supaya sampeyan ngombe pil KB, aku saranake sampeyan nggunakake kondom. Matur nuwun kanggo maca MujeresconEstilo!
    Salam! Tunggal

  19.   ayo ngandika

    Halo !!!! Unaa queruntikk… .. Aku wis adol njupuk kontrasepsi sajrone 3 wulan nanging kanggo wulan kaping 4 aku ora njupuk lan mesthine aku ora duwe hubungan, saiki yen aku pengin ngombe maneh kapan aku kudu miwiti njupuk ?? ? padha? dina kaping 1 haid ???? Tulung wangsulan .. 🙂 Matur nuwun.

  20.   Lucy ngandika

    Apik banget, aku wis ngombe pil suwene rong wulan, apa sing kedadeyan yaiku yen aku ngalami haid seminggu sadurunge minggu istirahat, aku ora ngerti apa bakal terus njupuk pil sing wis ilang utawa ngaso. apa normal yen duwe haid saben 15 dina? Apa bakal teka maneh minggu ngarep?

  21.   euyin ngandika

    Halo, aku ngombe pil wiwit biyen ... nanging aku lali karo 3 pil ing wektu sing ora duwe hubungan ... Aku bisa ngandut nalika dina pungkasan pil lan tbia ora teka? ????

  22.   carla ngandika

    Halo, aku njupuk trifamox ibl 500 lan ibuprofen amarga aku karo angina lan ngombe pil sing diarani yasminell lan aku duwe hubungan seks tanpa ngopeni awakku dhewe lan ing njero ati mesthi ana kemungkinan meteng pil sing dakkonsumsi telung wulan kepungkur aku muga-muga wangsulan sampeyan saka wis matur nuwun sanget}

  23.   macarena ngandika

    Aku njupuk pil lan lali, nalika rampung kothak aku terus njupuk saka kothak anyar 3 liyane dina. Pitakonku saiki bakal mrentah sing luwih entek 3 dina mengko? Apa aku miwiti ngombe pil dina kaping wolu sawise pil kaping telu, utawa apa aku terus kaya biasane kaya ora ana kedadeyan? HELP

  24.   maira ngandika

    Halo, aku wis njupuk BELARA suwene 1 taun lan dheweke mesthi ngandhani manawa haidku bakal dadi tepat, nanging durung nate kedadeyan, wiwit 26 nganti 33 dina. Saiki aku ing minggu istirahat aku ora gagal pil lan aku wis suwene 31 dina lan haidku isih ora mudhun. Napa iki kedadeyan? lan yen debbo miwiti kothak sabanjure yen durung ndownload? Matur nuwun ..

  25.   Silvana ngandika

    Halo, aku ngombe pil pirang-pirang taun kepungkur, nanging amarga pengawasan, aku plancong lan lali pil, bok manawa aku ora duwe hubungan seksual lan aku pengin njupuk obat kasebut maneh nalika haidku teka, nanging wektu iki 15 dina periode. Sadurunge, dadi aku ora ngerti apa sing kudu aku lakokake kanggo njupuk pil maneh, apa sing kudu aku lakoni, saiki aku miwiti utawa ngenteni 28 dina mengko kanggo ndeleng apa wis mudhun maneh? Muga-muga sampeyan bisa enggal menehi wangsulan

  26.   marilena ngandika

    Aku ora nate ngurus awake dhewe ing hubungan seks, nanging kc / kondom lan iki pertama kaline aku kepengin ngurus cara liya, pitakonku yaiku ... apa aku bisa njupuk pil kontrasepsi ing dina pungkasan wektu iku kedadeyan karo aku lan aku ora pengin terus kondom nanging ora c, ad + Aku duwe gulu ing gulu lan rahimku, aku mung duwe siji lan ora duwe kobong utawa gatal utawa apa-apa, mung ana ing k bisa dadi iklan + HPV sing bisa ??? Ayudenem x fa k sesuk aku tuku pil lan aku ora pengin njupuk tanpa km bakal menehi efek.

    GRAX LAN SALAM

  27.   panah ngandika

    Hai, aku bakal miwiti ngombe pil amarga pacar lan aku percaya
    sing luwih apik kanggo hubungan kita .. iku pisanan aku njupuk dhewe
    kaya sing ditulis ing kothak lan saiki ?? utawa bakal ana masalah

  28.   wong tuwa ngandika

    HELLO, KANGGO NGANGGO KONTRAKTIF, ING SATU KEPILIHAN AKU LALI 2 PIL lan ING NANGKU PERATURAN 2 WULANG ING WULANE padha, SAIKI INI WULAN INI NENG SAKA APIK APIK APA RULA NAMPANG AKU, AKU NYUTUR NANGING APA Loro-lorone DROPSE LAN ORA KONTRASI liyane. , NANGING GYNECOLOGIST NURUT AKU KUDU KUDU NGURANGI ATURAN NORMAL, KUDU SAKIT ING OVARII LAN ING BALIKI IAGUL KANG MENSTRUASI KANGGO MUNGKIN, Muga-muga sampeyan bakal menehi wangsulan emailku.

    GRACIAS

  29.   sembarang ngandika

    Aku njupuk belara lan aku lali njupuk ing dina sabanjure aku mung njupuk siji sing terus daklakoni saka pastiya kaping pitu, apa aku bisa duwe hubungan maneh tanpa proteksi tanpa resiko? utawa aku kudu nerusake lan miwiti wulan sabanjure?

  30.   PAOLA ngandika

    Sampeyan bisa duwe relasi ing dina utawa minggu ORA PENTING DINEN Sawise OVULASI… .. ?? »X JAWABAN FI FI….

  31.   Pamela ngandika

    Halo! Aku kuwatir amarga wis njupuk antioconceptive Diva suwene 3 taun berturut-turut, lan rong wulan kepungkur aku ngombe pil kanthi ala, lali karo loro, nanging banjur dakbalekake. Ing wulan sabanjure aku nindakake kabeh kanthi apik, nanging sawise periode kurang, aku duwe rong dina mengko getihen coklat luwih akeh, nanging pungkasane getihen. Saiki aku udakara udakara 4 dina teka lan bengi aku lara getih rada sithik karo manuk puyuh. Apa sing kudu aku lakoni, apa aku bisa meteng? wulan iki sajrone siklus menstruasi aku ngalami infeksi tenggorokan lan ngombe obat sing cukup kuat sing diarani optamox duo 6 gr sajrone 1 dina. Kanthi getihen, sapa bisa meteng? Muga-muga sampeyan bisa menehi saran kanthi cepet, matur nuwun kanthi luwih dhisik Salam!

  32.   Pola ngandika

    Halo, aku njupuk rong pil KB maneh tinimbang 21 aku njupuk 23 Aku nindakake iki kanggo wektu tundha amarga aku rapat penting lan aku ora pengin duwe rasa isin amarga jamanku wis teka nanging aku ora yakin bakal miwiti kothak sabanjure dina biasa utawa aku ngetung 8 dina wiwit njupuk pil pungkasan, maksudku 23? Tulung tulung aku duwe kebingungan…. Sadurunge matur nuwun kanthi sanget…

  33.   noelia ngandika

    Aku pengin takon, aku ngombe pil kontrasepsi Femexil lan haid pungkasan iki aku wis mestrud suwene 5 dina, iku normal utawa bisa uga meteng, matur nuwun amarga wis enggal wangsulan.

  34.   maria ngandika

    HELLO, Aku MULAI MENGGUNAKAN PIL BULAN AKHIR, AKHIR AKHIR 21 SAIKU JUMAAT, LAN DINA SENI SAIKI ORA KANGGO PERIODE,
    1. Apa PIL kasebut ora bakal bisa digunakake?
    2. Iki minangka dina kaping 4 ing wektu sing daklakoni ing wayah esuk, apa bakal sukses yen bisa kerja? (Iki kaloro kaloro aku)
    Matur nuwun

  35.   Maria ngandika

    Aku ngombe pil KB ... apa bisa ngombe alkohol kanthi normal utawa pil ora bisa digunakake? Matur nuwun

  36.   Sara ngandika

    Halo! Aku duwe pitakon aku njupuk Belara. Aku ngrampungake kothak kaping 2 kanthi tepat lan sawetara dina kepungkur, lara lara angina lan demam lan liya-liyane lan dhokter ngirimi paracetamol lan amoxicillin ngandhani yen aku njupuk utawa nyuda efek kontrasepsi. pastiyas nanging saiki 2 dina aku gatel lan amarga reregane putih lan kenthel, sanajan tanpa ambu, aku kepengin takon yen lara utawa njupuk amoksisilin, apa aku bisa ilang pertahanan lan nyekel jamur? Aku ora ' ora ngerti sebabe wis metu, nanging nganggo jamur cincin NUVARRIN metu kaping 2 uga swara kasebut banget ngganggu !! Aku pengin ngerti sebabe matur nuwun kanthi sanget

  37.   veronica ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku mung wiwit ngombe pil kontrasepsi ing jaman iki, masalahe yaiku nalika aku nate sesambungan seks tanpa kondom, aku bakal mungkasi periodeku, nanging aku wedi yen ngandheg, kepiye Aku ngerti yen aku hamil utawa ora, Apa aku Kudu ngenteni nganti tumindake mbesuk? Aku seneng ngerti yen ana cara kanggo ngerti saiki, matur nuwun

  38.   IRENE73 ngandika

    Pitakon pitakonku minangka ngisor iki, aku bakal ngancik 35 taun (sanajan ora nuduhake hahaha), wiwit saiki aku njupuk trigynovin wiwit umur 27 taun, aku mutusake ora njupuk maneh amarga aturane saya langka lan amarga aku wis nambah bobot sithik sing apik kanggo aku amarga aku lancip banget sadurunge njupuk, pitakonanku, apa aku bakal ngilangi bobot kanthi mandheg njupuk, apa aku bakal mandheg nahan cairan, bakal haidku bali normal 'ambungan lan matur nuwun sanget!

  39.   maria ngandika

    hello ... pitakonku ing ngisor iki ... Aku wis pirang-pirang wulan nggunakake pil, sajrone wulan Oktober aku kudu ngombe antibiotik kanggo infeksi ing untu, iki kuwat, nalika aku rampung ngombe antibiotik nalika haid teka, sadurunge ngrampungake kothak pil, pendarahan kasebut ana ing minggu lan minggu sabanjure. Aku terus ngombe pil nalika cocog, masalahe yaiku rong minggu kepungkur aku karo pacarku tanpa ngurus awakku dhewe. Aku pengin ngerti, amarga njupuk antibiotik wulan kepungkur, ora ngurus awak dhewe sajrone sesambungan, Aku uga meteng ....

  40.   Az_Blue ngandika

    Halo! Pitakonanku yaiku, aku wis ngombe pil sajrone setaun, nanging wulan kepungkur aku mutusake ngganti lan wiwit njupuk 5 dina sawise haid, sanajan aku wis ngombe kanthi becik, amarga ora mangu-mangu, aku wis hubungan karo kancaku, apa aku bisa meteng?

  41.   maria ngandika

    hello ... pitakonku ing ngisor iki ... Aku wis pirang-pirang wulan nggunakake pil, sajrone wulan Oktober aku kudu ngombe antibiotik kanggo infeksi ing untu, iki kuwat, nalika aku rampung ngombe antibiotik nalika haid teka, sadurunge ngrampungake kothak pil, pendarahan kasebut ana ing minggu lan minggu sabanjure. Aku terus ngombe pil nalika cocog, masalahe yaiku rong minggu kepungkur aku karo pacarku tanpa ngurus awakku dhewe. Aku pengin ngerti, amarga njupuk antibiotik wulan kepungkur, ora ngurus awak dhewe sajrone sesambungan, Aku uga meteng ....

  42.   Laura ngandika

    Halo, iki minangka periode kaping pisanan aku njupuk pil kontrasepsi Venisse, apa sing kedadeyan ing aku yaiku nalika dina kaping 2 nalika aku ngombe, haidku saya suwe, iki normal, ginekolog saya ora ngandhani apa-apa bab iki.
    Greetings lan thanks

  43.   Maria manis ngandika

    Halo !! Aku kudu ngerti manawa ngombe pil KB kanggo nggawe sampeyan lemu lan nyuda kekarepan seksual. Matur nuwun

  44.   nat ngandika

    Hai, aku dadi blister kaping 3, kaya minggu kaping loro, aku diare sedina lan udakara udakara 5 jam mengko (kanthi ati-ati ora menehi maneh, aku njupuk pil liyane, saiki aku bakal ngrampungake dosis 21 dina sadurunge , Aku kudu tuku kothak liyane lan njupuk sing kurang, ah hubungan terakhirku udakara 10 utawa 11 dina kepungkur lan diare kaya 8 kepungkur

  45.   zule ngandika

    Halo, aku wis nggunakake kontrasepsi sajrone pirang-pirang taun kanggo diatur, nanging ing wulan iki aku mutusake istirahat saka njupuk dheweke lan aku kaya ngono suwene sewulan. Aku saiki kudu mudhun wektu saiki lan durung mudhun lan aku ora duwe risiko meteng, aku bisa miwiti ngombe pil maneh ... kanthi cepet

  46.   rocio ngandika

    Aku kudu miwiti perawatan pil dina iki
    Aku njupuk pil pisanan karo ngombe, apa sing kedadeyan lan apa sing kudu aku lakoni?

  47.   Constanza ngandika

    Halo… Aku njupuk pil kontrasepsi sing biasane daklakoni jam 8 bengi lan aku kelingan 14 jam sawise ngombe, 2 jam luwih saka sing disaranake. Masalahe yaiku nalika aku minggu pertama ngonsumsi pil lan aku wis jinis.
    Apa aku kudu ngombe pil dina dsp lan terus nganggo kontrasepsi?

  48.   Daniela ngandika

    Halo .. Aku lali ora ngombe pil suwene 3 dina. Dadi ing dina kaping 4 haidku teka ... pitakonanku ... kapan aku kudu miwiti kothak liyane? ... matur nuwun sanget ..!

  49.   Ari ngandika

    Aku wis ngombe pil pirang-pirang taun suwene, aku ora nindakake minggu istirahat, sawise 3 utawa 4 dina aku miwiti maneh karo pil (nalika haidku mudhun, aku miwiti pil pisanan).
    Apa ana kedadeyan ?: S

  50.   emil ngandika

    Aku njupuk pil kontrasepsi kaping telu saka kothak pisanan lan aku wis duwe hubungan seksual ... apa aku duwe risiko hamil? Apa aku ngenteni sawetara wektu utawa nggunakake cara liya?

  51.   romina ngandika

    Risiko apa sing ditindakake wanita nalika dheweke ora ngombe pil kontrasepsi sawise rong taun lan kepengin meteng wulan ngarep, aku bisa utawa ngenteni sawetara wulan, bayi kasebut beresiko yen bakal subur. Aku bakal ngurmati wangsulane wiwit Aku arep meteng,

  52.   micaela ngandika

    Aku ngombe pil KB 2 taun kepungkur, aku mulai njupuk dina Minggu. Rong minggu kepungkur, aku lali njupuk pil pertama ing kothak, tegese aku ora njupuk dina Minggu lan wiwit kerja nganti awal nganti pungkasan, aku ora bisa njupuk dina Senen (dini). Oalah, aku ngombe pil Minggu dina Senen bengi lan wengi Senin (sing cocog) lan akhir minggu aku sadhar, apa aku bisa hamil?

  53.   juliet ngandika

    sajrone istirahat pil tetep nglindhungi sampeyan?

  54.   Sabrina ngandika

    hla pitakonku yaiku:
    Kepiye cara aku miwiti pil pil kapindho 21 pil.
    Gracias

  55.   Lucia ngandika

    Hai, aku mung pengin takon sampeyan yen ora sengaja njupuk rong pil ing dina sing padha, apa sing sampeyan lakoni? terus njupuk lan sampeyan bakal ilang ing pungkasan kothak utawa mandheg njupuk dina sabanjure lan terusake sawise dina kasebut ... mangga ngenteni wangsulan sampeyan!

  56.   maria ngandika

    Halo, sugeng dalu, aku kepengin ngerti apa sing bakal kedadeyan yen aku ora njupuk pil dina 20 lan 21 sing dakkirim, saliyane kothak sesuk lan aku karo pacarku rong dina kepungkur.

  57.   mika ngandika

    Aku lali ora ngombe 2 pil aktif 2 dina berturut-turut, ing minggu pertama pak, dina Minggu lan Senen. Dina Selasa awan aku nggawa dheweke sakloron, nanging sorene aku duwe hubungan seks. Apa aku bisa meteng ???. Pil dina Selasa aku njupuk kaya biasane

  58.   esthre ngandika

    Halo, 8 wulan kepungkur aku duwe bayi, lan saiki aku wis mutusake njupuk pil, aku miwiti dina pertama haidku tanggal 5 November, isih dina iki aku noda, aku ora ngerti yen bakal normal.

  59.   wedi ngandika

    Hai, aku wiwit ngombe pil KB nalika haidku wis entek ... 10 dina sawise aku miwiti hubungan seks ... Aku wedi, amarga haidku ora mudhun ... Aku pengin ngerti apa aku bisa ngandheg, ngelingi aku minangka kothak pisanan sing dakgawe ... .Murid sampeyan mangsuli wangsulan ………

  60.   bingung ngandika

    Hai, aku rada ragu yen ngombe pil suwene 4 dina; sadurunge wiwit njupuk pil aku diare bengi nalika rampung njupuk pil sajrone menit, aku diare, aku butuh banget wangsulan getihenku dina iki ora ana (ORA noda apa-apa wiwit bengi) .... Matur suwun sanget !!!

  61.   wingi ngandika

    Halo, aku wiwit ngombe pil kontrasepsi meh dina kapindho, aku budhal sedina jam 11 esuk lan njupuk sesuk udakara jam 9 esuk, bisa digunakake aku wiwit ngeterake ing kana

  62.   carmen ngandika

    2 minggu kepungkur aku wiwit ngombe pil, période saya suwene udakara 4 utawa 5 dina sanajan ora teratur. Aku tetep noda lan dudu wektu, nanging tetes getih ... ana sing kuwatir iku normal?

  63.   halo maira ngandika

    Maira, sanajan periode sampeyan durung tekan sampeyan, sampeyan bisa miwiti ngombe pil ing dina sing kudu dikonsumsi, ora dadi perkara sing normal kanggo aku, kedadeyan sing padha karo aku lan dokter gynecologist ngandhani aku supaya njupuk biasane nganti wektu dadi stabil. Dumadakan ing dina sing padha aku kudu miwiti ngombe pil. sepi nglakoni kanthi manteb.

  64.   Carla ngandika

    Aku wiwit nggunakake kontrasepsi kanthi ala. Aku ngira iki dina pertama haid, nanging saiki dakkira minangka pendarahan sing ana gandhengane karo pil ing dina sabanjure. apa ora bakal bisa kaya ngene?

  65.   Aquarius_05 ngandika

    Sugeng enjing, aku pengin ngerti apa ana risiko meteng yen duwe hubungan seksual ing minggu istirahat nalika ngenteni menstruasi? amarga pilku entek dina Selasa tanggal 23 lan aku nindakake hubungan seksual tanggal 25 esuk lan nganti dina iki durung tekan waktune !!

  66.   Sol ngandika

    Halo, pitakonku kaya ing ngisor iki: Aku wis berhubungan seks tanpa ngurus awake dhewe lan suwene 2 minggu aku ngombe pil anticopcerative ilahi lan ing sawijining dina aku lali njupuk 4 ton ton sing dakombe esuk sawise pil ... Aku pengin ngerti apa aku apik

  67.   heidi ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil kontrasepsi suwene 7 taun, aku kepengin ngandut, kepiye cara mandheg, saben nyoba, aku bakal getihen, lan aku pengin ngandut, tulung aku?

  68.   Gyna ngandika

    Halo, aku njupuk kontrasepsi ... nanging aku duwe hubungan seks lan aku wedi yen kedadeyan kaya ngono esuk sawise pil ... Aku pengin ngerti yen ana kedadeyan ing awak yen nalika aku njupuk kontrasepsi. lan esuk sawise pil (amarga dheweke wis ujar yen ora becik yen dijupuk ing wektu sing padha). Muga-muga bisa diwales. matur nuwun

  69.   mbelen ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku wis ngombe kontrasepsi udakara sepuluh wulan lan wulan kepungkur sajrone aku kudu ngombe antibiotik sajrone patang dina, mandheg mung nalika kothak diva anyar diwiwiti, aku wedi karo meteng, Wiwit dina sadurunge njupuk kothak diva anyar aku duwe sesambungan tanpa ngurus awake dhewe kanthi metode penghalang, ana risiko yen hamil

  70.   estefy ngandika

    Pitakonku kaya ing ngisor iki: Aku njupuk yasminelle 5 wulan kepungkur, sejatine dheweke nggawe aku rumangsa lara banget: sakit sirah, napsu seksual sithik lan swasana ati banjur aku mutusake ninggalake ... Aku ngrampungake kothak lan dina katelu entuk masa ku ing minggu iki aku ora duwe hubungan sing ora dilindhungi, ana risiko meteng amarga aku ora bakal miwiti kothak anyar. ??

  71.   kadal ngandika

    Apa ana pengaruh yen aku ngombe pil kaping pisanan dina sawise haidku rampung? Periode saya apik, lan aku wis wiwit ngombe pil maneh

  72.   sara ngandika

    Pitakonku minangka nderek: Aku miwiti ngombe pil kontrasepsi kaping pisanan nalika ora noda banget lan mung noda kaya ngono suwene rong dina lan aku rada kuwatir, apa ana hak kanggo miwiti njupuk utawa kudune aku duwe ngenteni supaya luwih noda?

  73.   joselynn ngandika

    Pitakonku, sawise 4 taun ngonsumsi kontrasepsi, apa sampeyan kudu nglindhungi apa?
    Apa aku bisa meteng nalika 3 wulan utawa apa aku isih duwe perlindungan? Aku saiki ora njupuk apa-apa

  74.   francis ngandika

    Halo, pitakonane kaya ing ngisor iki. Aku salah nggunakake 2 pil ing dina sing padha, sing terakhir ana ing kothak amteriro lan sing liyane ana sing pertama ing kothak sabanjure, aku salah njupuk dina sing padha nalika aku giliran, ah, kothak kasebut nggawa 28 pil, kepiye cara njupuk pil sabanjure? Utawa sedina mangkat lan njupuk sabanjure sawise sedina aku bakal matur nuwun sadurunge menehi jawaban.

  75.   bingung ngandika

    Halo, aku duwe pitakon ... Aku pacaran karo pacarku tanpa proteksi nanging aku ora ejakulasi ing jero awakku, dina esuk aku njupuk esuk sawise pil. dina mengko aku bali menyang hubungan sing ora dilindhungi lan tampoko ejakulasi ing jero awakku, apa ana risiko hamil ??, apa aku bisa njupuk pil liyane ??, pil sing dakombe isih duwe efek ???… pitulung cepet!

  76.   maria ngandika

    Aku umure 17 taun lan kurang saka sewulan kepungkur aku wis ngombe pil kontrasepsi kanggo kista lan uga, aku wis nuroni, aku wedi yen hamil, wenehake keraguan iki, apa aku bisa ngandut?

  77.   Marta ngandika

    Halo !! Umurku 21 taun lan aku wis nggunakake kontrasepsi LOETTE meh 2 taun lan aku ora mangu-mangu, mesthine aku bakal miwiti njupuk tanggal 29 Desember lan durung diwiwiti nganti tanggal 2 Januari lan nalika semana aku duwe hubungan seks karo pasanganku. tanpa pancegahan lan banjur ing akhir minggu saka 9 nganti 11 aku uga ora njupuk dheweke lan aku uga berhubungan seks karo kancaku tanpa pancegahan, dina Minggu 18 aku kehabisan pil lan saiki 20 aku kudu ngudhunake haidku lan durung mudhun kula, aku kuwatir, apa aku bisa ngandut? Aku butuh tanggepan saka wong sing ngerti lan ngerti, aku ngarep-arep wangsulan, matur nuwun.

  78.   nekat ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan mbantu aku darurat yen aku wis hubungan seksual ing tanggal 5 Januari nanging dheweke ora ejakulasi ing njero ati lan aku ora njupuk pil nalika tanggal 16 wulan iku aku duwe maneh nanging iki sampeyan bisa ndeleng yen aku ejakulasi ing njero kula lan esuke jam 10 esuk aku teka nggawa glanique, aku njupuk 2 pil, nanging mesthine, kaya sing dakkandhakake, indikasi wis rampung, jam 2 lan aku durung njupuk luwih akeh rasane. mual lan ngelu nanging kadang aku ngandheg? sih

  79.   Lidia ngandika

    Halo Aku pengin konsultasi .. amarga infeksi sing daklakoni, aku ngombe antibiotik .. pas dina iku aku kudu mudhun, aku mudhun nanging mung sithik .. pitakonanku yaiku .. apa antibiotik pengaruhe sing? aku mung mandheg ... apa sing kudu daklakoni yen ngono?
    Nuwun !!

  80.   me ngandika

    Hello desperate, aku kira yen rong pil kasebut minangka obat darurat, iki rada kuwat, lan kaya sing sampeyan pratelakake ing indikasi bisa nyebabake gejala sing padha karo meteng, efektif banget ... ilang efektifitas miturut jam sing sampeyan ngeculake ... yen sawise njupuk aturan sampeyan bakal ganti .. udakara 2 minggu sadurunge periode normal, muga-muga pasien bisa nglayani sampeyan. Matur nuwun

  81.   jess ngandika

    Pitakonku kaya ing ngisor iki: Umurku 21 taun lan ibuku negesake yen aku wiwiti njupuk kontrasepsi amarga aku duwe pasangan sing stabil lan rada ora kepenak TENTU nggunakake kondom. Nalika mbakyuku miwiti hubungan seks, dheweke menyang gynecologist lan menehi resep Venisse. Amarga ora seneng menyang dokter, aku mutusake njupuk (dheweke luwih enom setaun luwih enom tinimbang aku). Intine, dheweke mesthine bakal nggawa dheweke nalika haid kaping pisanan. Aku ngerti yen dheweke wiwit marani aku lan njupuk sing pertama, wingi. Dina iki, meh 24 jam mengko, ora ana sing marai, nanging APA. Aku malah ora noda. Dadi aku ora ngerti apa dheweke lara tenan utawa apa. Apa aku kudu mandheg ngombe pil utawa terus? Kepiye yen aku nesu yen ora ngerti suwene rong dina ..?

  82.   Daniela ngandika

    Halo, aku ganti pil kontrasepsi, lan aku pengin ngerti yen bisa nuroni ing dina sing padha karo wiwit njupuk pil anyar, apa aku duwe resiko? Utawa apa aku kudu ngenteni nganti awak saya terbiasa karo pil anyar?

  83.   Pam ngandika

    hello .. pitakonku yaiku: hoi aku kudu miwiti njupuk pil pil liyane .. Aku wis pungkasan periode ... yen aku miwiti njupuk 2 dina mengko .. yen bisa digunakake padha… utawa aku kudu ngenteni sewulan liyane .. ??

  84.   Pam ngandika

    utawa yen aku pengin ngganti cara ... kudu ngenteni wulan ngarep ... lan pasang ing dina pisanan periode ... utawa aku bisa ngganti cara anyar ... kanggo pil sing ngirim njupuk dina iki ... ocea tinimbang pil dilebokake ing tambalan ...

    Muga-muga sampeyan mbantu aku .. penting banget ..!

  85.   Alejandra ngandika

    Dina Setu tanggal 31 Januari aku lali ora njupuk pil lan aku nindakake hubungan seks bengi lan dina Minggu. Aku ora bisa ngombe pil kanthi tepat wektu lan nalika tekan ksa, aku njupuk siji jam 2:6 sore lan liyane jam 7 sore, biasane. pitakonku: apa aku duwe risiko ora njupuk dheweke utawa njupuk cara kasebut

  86.   yuly ngandika

    Pitakonku yaiku yen aku wiwit ngombe pil kanggo ngurus menstruasi, aku bakal mandheg lan sawise patang dina aku dadi abenir lan aku ora ngombe maneh, mula bakal ngandheg.

  87.   anonim ngandika

    Halo, udakara 6 wulan kepungkur utawa luwih suwe aku ngombe pil lan aku mandheg, saiki aku mutusake njupuk maneh lan iki pisanan wiwit jaman semana, aku ora nate nemoni kapitunan, nanging saiki ora pengin teka, masalahe yaiku lan yen pengaruhe aku wiwit njupuk 15 dina sawise haid pungkasan, apa pengaruh iku?, tulung wangsulan, matur nuwun

  88.   Virginia ngandika

    hello aku duwe masalah pil
    Biasane aku njupuk saben dina jam 22:30 wengi.
    minggu istirahatku rampung dina Minggu iki
    Aku mestine njupuk dina Senin kaya biasane jam 22:30 wengi, nanging aku lali lan njupuk jam 00:30
    Aku pengin ngerti yen ana kedadeyan utawa ora
    nggusah xfa aku kuwatir banget

  89.   karen ngandika

    Aku arep takon pitakon umure aku 15 taun, mula aku wiwit ngombe pil kontrasepsi nalika haid kaping pisanan lan umume yen sawise 5 dina suwene aku ngalami coklat.

  90.   Alexandra ngandika

    Halo, pitakonku kenapa aku wiwit ngombe pil tanggal 02 Februari lan pengin ngganti merek pil ... Aku bisa nindakake kaya biasane, yaiku, aku ngrampungake kothak dixi-35 iki, aku ninggalake istirahat lan Aku miwiti karo yasmin nganti dina liyane ?? Aku seneng karo tanggepanmu ...

  91.   Gabriela ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen wayahe miwiti karo pil abang pisanan, aku bisa nggawe katresnan kanthi normal tanpa pura-pura? utawa ora nindakake fungsi sing padha karo pil kuning. Matur nuwun sanget

  92.   bebener ngandika

    Halo, aku duwe ovarica polysquitosis lan aku wis ngombe pil suwene telung setengah taun lan aku kudu tetep ngombe nganti tekan dina sing arep dak hamil. Pacarku wis ora ngurus awake dhewe maneh ... mula pitakonku apa kemungkinan aku hamil iku normal? Miturut gynecologist aku subur banget nanging aku curiga ... lan aku kepengin menehi pendapat liya…. jawab aku ... matur nuwun !!!

  93.   Silvia ngandika

    Pitakonanku yaiku: Aku lali ora njupuk pil dina dina Selasa lan nalika njupuk bareng karo Rebo, luwih saka rolas jam kepungkur. Intine yaiku yen dina Jumuah aku entek obat amarga aku suwene pitung dina ... Sawise njupuk sing lali lan sing liyane kanthi rutin ... aku ora butuh njupuk kontainer liyane saurutan, ?? ?

  94.   Bianca ngandika

    Nyuwun tulung, aku butuh pendapat liya amarga aku wis takon karo ahli gynecologist lan dheweke menehi saran supaya aku nundha pil yasmin sajrone 6 dina sabanjure banjur dilanjutake wiwit aku miwiti seminggu sawise wiwitan kanthi getihen banget sing ora mandheg

  95.   kasepen ngandika

    Hai Bianca, piye kabare?
    Ora apa-apa yen sampeyan pengin pendapat utawa pendapat wanita liyane. Yen ahli gynecologist nyaranake sampeyan nundha pil, miturutku iku pilihan sing paling apik lan sampeyan kudu nindakake, kanthi cara iki sampeyan bisa ngilangi pendarahan.
    Mung seminggu. Sajrone wektu kasebut, sampeyan kudu ngati-ati kanthi cara kontrasepsi liyane.
    Matur suwun komentar lan tetep maca MujeresconEstilo.com!

  96.   vanessa cabrero ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa aku tetep ngonsumsi pil amarga aku isih ngalami siklus wektu lan bisa ndeleng lan ora ngerti apa aku terus njupuk utawa ngaso pitung dina. Matur nuwun

  97.   melissa ngandika

    Sugeng enjing, aku kelalen njupuk pil lan bengi kui aku wis berhubungan seks, ora ana siji-sijia sing ngurus siji lan sijine, nanging sawise njupuk, lan malah 12 jam durung kliwat. Apa pil sadurunge duwe efek ? utawa apa sing kudu aku lakoni? Aku ngarep-arep wangsulan sampeyan. Matur nuwun sanget

  98.   Paula ngandika

    halo, aku njupuk pil kontrasepsi venisse pengin ngerti apa merek kasebut efektif..mangga wangsulan aku..kisses

  99.   LYZ ngandika

    Yen aku ngganti pil kontrasepsi lan ora duwe jinis sing ora dilindhungi 10 dina sawise diwiwiti, apa aku bisa ngandheg?

  100.   CLAUDIAA ngandika

    Aku duwe pitakon penting banget supaya aku kuwatir…. Apa sing kedadeyan yaiku 3 wulan kepungkur aku ngonsumsi pil kontrasepsi nanging aku kudu mandheg ngombe kurang saka $$…. banjur haidku teka…. lan 4 utawa 0 dina sawise pungkasan periode aku nuroni ... apa aku bisa ngandut ???… matur nuwun….

  101.   Debora ngandika

    Halo, aku nggunakake kontrasepsi 28 tablet, umur 24 taun lan aku wis menstruasi saiki, aku pengin ngerti kepiye aku kudu terus, apa aku terus njupuk tablet sing padha, tegese, apa aku ngrampungake utawa miwiti 28 anyar tablet

  102.   ILOL ngandika

    Halo! Aku prihatin banget. Aku wis ngombe pil KB luwih saka setaun lan aku wis mari. Nanging suwene rong wulan menstruasi saya mudhun sadurunge rampung ngombe pil: Apa aku arep menyang dokter?
    Mung rong wulan kepungkur aku miwiti panganan. Apa ana hubungane? Matur nuwun kanggo kabeh

  103.   ibeth ngandika

    Periode aku kudune tekan tanggal 28 Februari lan isih durung daktingali .. Aku wis pacaran karo pacarku dina Rebo lan aku njupuk pil dina esuk banjur mengko ... nanging aku wis hubungan karo dheweke maneh dina Kemis lan dheweke teka nang awakku…? meteng ???
    tulung aku tulung !!

  104.   coxinone ngandika

    Kepiye kemungkinan meteng yen aku lagi dina regulasi pungkasan lan ngalami hubungan intim lan ejakulasi ing jero lan aku wis ngombe 1 pil kontrasepsi?
    Aku butuh wangsulan

  105.   gina ngandika

    HELLO I STOP TAKE ANTI-CONSEPTIVE 2 DUING APA, GYNECOLOGIST NURUT AKU Q ALO Q AKAN NGAPAK KARTU bakal ngaso 7 dina yen aku duwe interoguris seks sajrone 7 CIAS, apa aku bisa meteng?

  106.   gina ngandika

    Halo, dina sadurunge wingi, aku mandheg ngombe obat anti-konseptual, gynecologist ngandhani yen aku bakal ngaso suwene 7 dina yen nindakake hubungan seksual sajrone 7 dina, aku bisa ngandheg.

  107.   dayaning ngandika

    Deleng pitakonku yaiku meh ora nate hubungan seksual lan udakara 9 wulan kepungkur aku kelangan keperawanan lan karo bocah lanang pertama sing ana ing kana 4 wulan lan aku rampung karo dheweke lan aku ora nate ngurus awake dhewe banjur 5 wulan aku ketemu karo bocah lanang liyane lan aku duwe hubungan lan aku wiwit ngombe pil kontrasepsi lan aku njupuk udakara 7 banjur aku ditinggalake lan wektu aku tekan tanggal 9 Februari lan 5 Maret sakjam setengah sadurunge hubungan seks, aku njupuk rong pil kontrasepsi lan ing kana aku duwe hubungan karo pacarku, aku bakal beresiko meteng lan segawonku ora nate tekan aku, sanajan terus njupuk pil, aku njupuk udakara telung dina sabanjure, aku wedi banget tulung aku tulung Aku isih enom lan isih ana ing atap ... matur nuwun

  108.   maria ngandika

    Siji pitakonan sing njupuk pil kontrasepsi lan aku ora nggayuh tujuan sing dituju lan saiki aku njupuk kontrasepsi liyane kanthi berturut-turut, ana kedadeyan yen ditututi

  109.   maria ngandika

    Siji pitakon yaiku aku njupuk pil kontrasepsi lan aku ora nggayuh tujuan sing dituju lan saiki aku nggunakake kontrasepsi liyane kanthi berturut-turut, ana kedadeyan yen diikuti karo merek Gyneplen sing beda sadurunge lan saiki diane 35

  110.   naomi ngandika

    Halo! Dina Minggu aku karo pacarku .. lan kondom pecah .. sesuk aku langsung marani dokter lan njupuk pastiya sesuk .. yaiku dina Senen. Kita dina Rebo .. lan aku ora ngerteni efek saka pastiya .. mung kadang-kadang aku diracun dening kabesa xro pain sing ora tahan malah 5 menit .. utawa kaya-kaya arep bali .. xro tmpoko awet kanggoku malah 5 menit .. ayo ora dakelingi .. lan aku ora kuwatir .. amarga ora ngelingi efek saka pastiya, aku ora ngerti yen bisa ngandut .. iki bisa ???

    1 salam lan matur nuwun sanget =)

  111.   mariana ngandika

    Halo, aku duwe telung (3) taun ngombe pil lan wiwit awal aku ora nate getihen ing tengah-tengah siklus, saiki kedadeyan iki, aku kudu ngerti sebabe kedadeyan, dina iki aku getihen lan mlayu, nindakake prentah tes kehamilan sing metu negatif, nanging aku ora ngerti apa kudu mbaleni maneh, utawa menyang dokter kandungan kanggo menehi gema,
    Tulung, yen ana sing ngerti wangsulan aku, aku matur nuwun, matur nuwun

  112.   jaqueline ngandika

    Halo: Aku nggunakake Diane 35, aku ana ing minggu kaping loro Diane 35 nalika, amarga piring, aku wiwit njupuk Optamox (asam amoksisilin lan klavulanat) rong dina mengko aku duwe hubungan karo pasanganku lan dheweke metu ing njaba, uga sabanjure dina aku ngombe pil dina sawise «Ovulol» rong dosis saben rolas jam. Aku ngrampungake perawatan Optamox lan limang dina mengko aku berhubungan seks karo pasanganku lan mlebu ing omah, aku lagi istirahat ing Diane35, aku ngombe pil kontrasepsi pungkasan ing wayah wengi, lan telung dina aku kudu teka ( Rebo 25 Maret 2009) lan dheweke durung nemoni aku, dheweke biasane mara ing wayah sing padha, esuk. Apa sing tak lakoni? apa ana risiko meteng? Aku ngenteni wangsulan kasebut sanalika, amarga aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Matur nuwun sanget

  113.   Marcela ngandika

    Yen ana wong sing bisa mangsuli aku, aku bakal matur nuwun…. Aku mutusake wulan iki ngaso saka pil, wulan liyane aku pengin njupuk maneh ... apa ana masalah, apa aku bisa nuroni ing wulan liyane ??? Bebas Risiko ??? matur nuwun sanget kanggo wong sing nanggapi

  114.   kasepen ngandika

    Hai Marcela, piye kabarmu? Yen sampeyan wis mutusake istirahat saka pil kontrasepsi, sampeyan mung kudu mandheg ngombe nalika ngrampungake (yaiku, nalika sampeyan kudu miwiti kothak anyar, aja rampung) lan sajrone sampeyan milih istirahat, sampeyan kudu njupuk ati-ati karo cara kontrasepsi liyane, kondom utawa metode liyane. Aku uga menehi saran supaya konsultasi karo dokter kandungan sing menehi resep pil, supaya luwih tenang.
    Matur nuwun kanthi sanget amarga wis ngubungi lan tetep maca MujeresconEstilo.com !!

  115.   Tihang ngandika

    Aku wis ngombe pil luwih saka 2 taun lan bubar aku nggawe kesalahan, aku ora njupuk pil 5 dina lan sajrone aku sesambungan karo mitra. Pitakonku banjur dak terusake. Pitakonanku yaiku, apa kemungkinan meteng?

  116.   liliana ngandika

    Aku njupuk pil suwe banget lan bubar période saya teka seminggu sadurunge ora akeh, nanging noda kertas nalika aku ngresiki awakku lan umure suwene 11 dina iku lumrah utawa napa kedadeyan kasebut.

  117.   laura ngandika

    Aku wis ngombe pil ilahi suwene 9 dina wiwit nggawe tablet lan aku lali ora njupuk lan njupuk sadurunge jam 12 nanging aku wis nuroni, ana apa?

  118.   paola ngandika

    Halo, delengen, aku lelungan lan sesuk aku bakal bali nemoni pacarku lan sing paling umum yaiku kita lan sesambetan
    Dheweke menehi saran supaya aku njupuk pil sing diarani miniginon, nanging dheweke ngandhani yen dheweke njupuk dina kaping pisanan saka aturan kasebut lan dadi masalah yen sesuk aku ora ngerti periodeku, nanging tanggal 10 lan aku pengin ngerti apa aku ngombe pil nanging ora ing dina periode aku arep kedar meteng utawa? poirfas nulungi aku

  119.   maria ngandika

    Halo, pitakonanku yaiku yen aku njupuk yasminelle nanging aku mung ngrampungake kothak pisanan lan aku isih durung entuk wektu, aku kuwatir yen kita wis nuroni lan ora nggunakake metode penghalang liyane, aku pengin ngerti apa aku bisa meteng, tulung wangsuli kanthi email, matur nuwun

  120.   DANIELA ngandika

    Halo, aku wis nggunakake pil kontrasepsi sajrone taun, nanging wulan Maret iki aku ora nggawa dheweke ngaso (saran saka ginekologku mung nggunakake kondom nalika hubungan seksual) nanging aku durung rampung, aku wis nuroni tanpa nglindhungi awak dhewe lan dheweke rampung ing njero, saiki aku ora nyaman ngelu, mual lan muntah, nyeri weteng lan pembengkakan nanging dheweke nandhang lara colitis, aku wis nambani limalas dina, nanging isih muntah lan mual, lan keluwen sing malah nggawe roso sepi banget ing weteng yen kudu mangan yen ora lara, iki luwih akeh kedadeyan nalika turu utawa turu esuk. Apa sampeyan bisa nuntun aku ????? Apa sampeyan mikir meteng ?????????

  121.   Augustine ngandika

    Aku pengin ngerti apa aku bisa hamil kanthi mandheg ngombe pil yaiku aku duwe masalah ing apotek lan kothak setengah sing daklakoni kudu tahan nganti Mei aku pengin ngerti apa aku bisa mandheg njupuk nganti tuku luwih akeh. .. Aku ora nate ngurus awake dhewe pasangan, mung aku. Monggo

  122.   Janet ngandika

    Aku ngombe pil KB sajrone sewulan lan sawise seminggu aku wiwit lara sirah lan muntah banget, iku lumrah, mangga resondamme

  123.   situs web nikolsite ngandika

    Aku pengin ngerti apa sing kedadeyan nalika njupuk pil KB (Anulette DC ing panggonanku) lan amarga wektu lan kerja aku ora bisa marani dhokter kanggo njupuk pil ... pacarku kudu tuku kanggo aku nanging Aku tuku sing beda-beda, dheweke iku wong sing durung nggawa nanging nggawa 21 tablet lan sing dakkanggo nggawa 28 (ora nggawa sisane) bisa uga nalika ngganti pil, ana kemungkinan meteng? Mungkin pitakonane konyol ??? nanging aku kudu ngerti amarga aku ora pengin mengaruhi pasinaon?
    CD anulette padha wae karo anulette ... Aku durung bisa dhokter amarga alasan kerja, tulung wangsulan
    matur nuwun, NICOLSITA

  124.   NG ngandika

    KONSULTASI KAMU Yen ana sing rumangsa ora resik ora ana ing jamane MENSTRUASI .. KANGGO KANG ANA ANA ANEH ANJENENG ING NGALAMI ..
    APA ITU ?? ... INGKANG KANGGO NGALAMI KEPALA INGKU ... UTAWA Amarga NGERTI yen PITALINGE EXKU WIS KANGGO HUBUNGAN KANG WONG LAIN .. KANGGO NGALAMI UTAWA AKU NGARASA APIK-APIK AKU PUNYA PIKIR, MUNG KANGGO AKU ...

  125.   NG ngandika

    HELLO,
    APA AKU APA APIK APA GOLEK TANPA REKOMENDASI ​​DOKTOR, KANGGO KANGGO CD ANULETTE NANGING AKU MAJALAH TUKANG ANULETTE, nanging ora mung CD ANULETTE lan padha nggawa 21 TABLET sing padha pengaruhe kaya sing dakgawe utawa kabeh konsekuensine. Utawa GANTI AKU, KANG ADU CD ANULETTE NANGULA KANGGO KANGGO KANGGO PUNCAK
    TULUNGGULAKE APA ORA !!!
    Aku wis njupuk pil wis meh 3 taun mesthi padha ... lan saiki aku ngganti dheweke mung kanggo wulan iki, dheweke mikir yen ana kedadeyan !!! PLIISSS!

    Yen ana sing ngerti, wangsulane!
    KISSES KECIL

  126.   Ana ngandika

    Halo! Aku wis menyang gynecologist lan aku njaluk resep pil kanggo wiwit ngombe, iki pertama kaline aku njupuk, pitakonku yaiku: sawise dina pertama menstruasi, periode kasebut terus getihen utawa periode ilang nganti wulan ngarep ??, lan pitakon liyane yaiku: apa aku nggunakake cara kontrasepsi liyane sajrone njupuk pil ing wulan kapisan utawa efektif saka pengambilan obat kaping pisanan ??, matur nuwun kabeh!!

  127.   kasepen ngandika

    Hai Ana, piye kabare? Babagan pitakon sampeyan, sampeyan kudu miwiti ngombe pil nalika dina pertama menstruasi. Periode kasebut bakal padha karo sing liyane, nanging kanthi kauntungan bakal kurang. Sajrone wulan pisanan nggunakake kontrasepsi, sampeyan kudu nggunakake cara kontrasepsi liyane, luwih becik kondom. Sampeyan uga penting banget supaya kabeh pitakon sing ana gandhengane karo kontrasepsi kudu dievakuasi dening ginekolog, sing bakal njawab miturut pil sing dijupuk lan miturut awak. Muga-muga sukses! Terusake maca MujeresconEstilo.com !!

  128.   Arlette ngandika

    Halo, aku bocah wadon umur 16 taun, lan luwih gampang ngombe pil darurat sepisan, lan aku ninggalke 8 diaz laz maneh. Aku pengin zaber zi apa sampeyan bisa mbantu aku zaber laz konzekuenziaz sing wis duwe. .
    ammm vdd aku rumangsa ora kepenak amarga aku wedi yen ana kedadeyan sing ora apik, muga-muga bisa mbantu aku sanalika bisa
    Kuidenze lan Manyaz Graziaz ...

  129.   Tihang ngandika

    Halo! Aku wiwit njupuk kontrasepsi mirelle 28 dina, iku kothak pisanan sing dakgawe, nanging aku golek pil sing ora aktif pungkasan lan durung teka. Nalika aku berhubungan seks, aku ngurus dhewe, kajaba mung siji nanging dina iku aku duwe wiwit ngombe pil sing ora aktif. Mangga aku butuh sampeyan mangsuli! matur nuwun!

  130.   Isa ngandika

    Halo, aku wis suwe njupuk pil lan aku mesthi miwiti dina Jumuah lan aku ora ngerti sebabe minggu iki aku miwiti njupuk dina Kemis, ana kedadeyan. Matur nuwun

  131.   mila ngandika

    halo, aku kepiye kepiye bisa nindakake yen ora njupuk kontrasepsi sajrone 2 wulan nalika miwiti nganggo kothak pil anyar ing dina apa aku kudu miwiti ?????

  132.   sara ngandika

    ola pz io aku pengin ngerti apa sing bisa aku lakoni yaiku hubungan seks tabung tanggal 26 April lan nuwun sewu
    Dina iki aku ngombe pil pertama jam 9:00 esuk
    Lan aku pengin ngerti apa aku kudu njupuk sing liyane?

    x fa sanalika bisa kontestar x fa

  133.   Elitmar Serafin ngandika

    Halo, nalika aku hubungan seksual, aku ngombe pil kontrasepsi ing wayah esuk, aku durung ngombe sadurunge BISA KANGGO NGANDUNG

  134.   anonim ngandika

    Halo,! Umurku 20 taun lan gynecologist wis menehi resep gyneplen kanggo kukul, nanging aku pengin ngerti yen njaga jatah, aku kudu nggunakake kondom utawa mung kanggo pil sing nglindhungi aku saka meteng, aku ngombe gyneplen suwene jawab xaooo ambung

  135.   marivel ngandika

    Hai, aku kuwatir, aku duwe hubungan seks tanpa lindhungan, aku wiwit menstruasi tanggal 25 wengi lan aku duwe sesambungan ing dina kapindho wulan sabanjure. Aku langsung njupuk pil Plan "B", nanging sing nomer loro aku lali njupuk tepat jam 2, yen ora aku njupuk jam 12 apa ana bebaya meteng? Kanggo ngombe pil kapindho 17 jam sawise dituduhake.

  136.   Laura ngandika

    Hai piye kabare? Aku wedi yen hamil, aku ngalami pendarahan coklat sawetara dina sadurunge dina ... apa sing kudu aku lakoni? Yen sampeyan bisa mangsuli aku, aku bakal ngormati

  137.   vanessa ngandika

    Hai, takon ... Aku ora ngombe kabeh wektu. Aku miwiti njupuk jam 10:00 lan kanthi ora sengaja aku njupuk dheweke sawise jam 12 sawise njupuk sing sadurunge. Lan kedadeyan kasebut kaping pirang-pirang ing wulan sing padha. Aku durung ngrampungake, apa aku duwe risiko hamil? Aku terus njaga hubungan karo pasanganku.
    Saking sampun matur nuwun sanget. Sugeng ing kaca!

  138.   maite ngandika

    Aku wis njupuk diane35 saben dina suwene 4 wulan lan lara sirah ing kuilku suwene telung minggu. Apa amarga pil? Aku butuh wangsulan sing cepet, matur nuwun.

  139.   Karla ngandika

    Halo keria, ngerti pirang-pirang dina aku kudu ngenteni sawise wiwit miwiti njupuk pil kanggo jinis tanpa kondom, yen ana wong sing bisa nulungi wangsulan, matur nuwun

  140.   belen ngandika

    Aku wis ngombe pil suwene 10 taun lan aku mandheg 4 wulan amarga kepengin meteng nanging wis rong wulan ora teratur, iki normal ??? Apa ana sing nulungi aku ???

  141.   anonim ngandika

    Aku wiwit ngombe pil KB nalika 1 Mei 2009, aku nggawe kesalahan nalika njupuk pil pungkasan ing dina 12 sing mengaruhi

  142.   Jessica ngandika

    Halo! Aku wis ngombe pil sing ora ana ing minggu kaping 7 minggu. Apa bisa duwe efek? Matur nuwun

  143.   Azul ngandika

    Halo, aku ragu karo efektifitas pil melathi, aku wiwit ngombe tanggal 8 Mei 2009, tanggal 13 wulan sing padha aku nuroni tanpa kondom lan wiwit dina sing padha tanggal 13 nganti 18 aku ngombe alkohol , wiwit aku ninggalake bulan madu, jumlah kurang saka moderat lan ora nate mutah, apa ana risiko meteng?

  144.   LEILA ngandika

    Konsultasi, aku pengin ngerti yen sawise ngombe pil pungkasan lan aku duwe hubungan seks, yen ana kedadeyan, ana kemungkinan hamil.
    Aku ngenteni wangsulanmu, matur nuwun.

  145.   paola lischetti ngandika

    Aku duwe pitakon: 1 wulan kepungkur aku njupuk minipill Carmin, amarga bayi umurku 15 wulan isih nyusoni, gynecologist menehi resep kanggo aku, karo bojoku aku ngurus kondom 3 minggu pertama. Ing tanggal 23/05 aku kudu teka, lan ora kaya ngono, 3 dina sadurunge kita nindakake hubungan tanpa kondom nanging dheweke metu ing njaba, kita wis telung dina sadurunge aku teka.

  146.   claudia villarreal ngandika

    Halo, Sawetara taun kepungkur aku ngrancang karo PILDORA, nanging amarga kebingungan aku njupuk 2 dina sing padha tanpa prelu, kepiye aku wiwit saiki? Kanca NURSE NURUT AKU Neruske SEWI-WENI APA ORA KUDU LANJUT LAN SOPO KANG DOKTOR PITUTURA AKU NGANGGO DAYU TANPA NGANGGO IKU LANJUTU KANG BIASA, APA KUDU LAKU

  147.   cahya ngandika

    hello emepze karo pil nalika dina kapisan dheweke mara ... ing dina Senen lan dina Jumuah, Setu lan Minggu dheweke ngeterake aku ing njero ... apa aku mungkin bakal hamil?

  148.   maria ngandika

    olaaa Aku anyar ing forum iki lan ttoii super wedi amarga pacarku ngrusak kondom lan aku ing minggu istirahat ing dina kapindho lan dheweke wis ejakulasi ing njero kondom ... nanging wis rusak, apa aku duwe risiko entuk meteng? HELP !!!

  149.   Alejandra ngandika

    hello ... Aku anyar kanggo kabeh iki ... aku miwiti njupuk kothak pisanan YASMIN (28 tablet) lan siklus menstruasi ndhisiki aku lan aku terus njupuk meja kasebut lan nalika rampung aku miwiti njupuk sabanjure tablet (nanging dudu dina pertama menstruasi) apa aku bisa ngalami risiko meteng? kepiye carane njupuk kaping 3. Tablet?
    Saking sampun matur nuwun sanget ..

  150.   Alejandra ngandika

    Halo, aku wiwit njupuk YASMIn (28 tablet) lan siklus menstruasi sadurunge, aku terus njupuk meja kasebut lan nalika rampung aku miwiti njupuk sing sabanjure (nanging dudu dina pertama menstruasi), apa aku bisa resiko meteng?

  151.   monica ngandika

    Halo sore, aku wis mesthi takon babagan pil, nalika ngrampungake siklus 21 pil ora rampung nalika dilindhungi, pitakonku apa bisa sesuk sawise ngrampungake pil tanpa nggunakake jinis pil liyane pangayoman?

  152.   anonim ngandika

    hello .. Aku ora nate ngombe pil, lan aku pengin miwiti ngombe ... nanging aku ora ngerti kepiye .. yen sampeyan bisa nulungi aku, tulung .. Aku duwe tablet 21 tablet…
    10 dina kepungkur, kapan aku mandheg menstruasi, kapan aku kudu miwiti ngombe? ...

    dsd sampun, matur nuwun ..

  153.   konini ngandika

    Halo, dokter gynecologist menehi resep pil liyane (vexa) nanging regane larang banget, nanging ibuku ngandhani yen aku bisa ngombe pil kontrasepsi, mula aku lunga menyang apotek lan njaluk cd anonim. Apa bakal lara aku yen njupuk, utawa ora ana kedadeyan? Aku mung pengin ngurus awake dhewe.

  154.   sabrina ngandika

    Aku wis ngombe pil suwene 2 taun lan wulan kepungkur aku ora nemoni periodhe. Aku ngombe pil saben dina biasane, dadi kuwatir banget. Apa aku bisa meteng?

  155.   ana ngandika

    Halo! Aku rampung ngombe pil sewulan kepungkur, aku ora ngombe maneh lan seminggu kepungkur aku ngrasakake gejala kayata paningkatan suhu, nyeri ing weteng ngisor, nyeri ing susu, pusing, sawetara gejala kasebut premenstrual, nanging aku pengin ngerti apa uga normal amarga aku mandheg ngombe pil utawa bisa uga aku ngandut?

  156.   Diego Madinah ngandika

    Kepiye yen pil dijupuk saka dina kaping pindho ing proses pendarahan?

  157.   criistina ngandika

    Halo! Aku wis ngombe pil suwene 3 taun, lan dina liyane aku lali pil amarga aku njupuk wengi mau bengi lan bengi iku aku ora njupuk lan sesuk aku duwe hubungan seks nanging maneh aku lali ora ngombe. kaya Luwih saka 24 jam tanpa njupuk ... apa dheweke bisa ngandut? Aku pengin tanggap cepet, mangga. pamit, sludo

  158.   Francisca ngandika

    Halo, piye kabare?
    Aku wis ngombe pil kontrasepsi suwene 4 wulan, diarani trolit, aku ati-ati banget babagan jadwal amarga aku nggawe kesalahan sing gedhe banget, aku butuh pitulung lan tanggap sing cepet. Ya, kesalahanku yaiku yen aku nate pacaran karo pacarku mung tanggal 14, yaiku, mung ovulasi dina, aku wis duwe 12 pil kontrasepsi lan aku terus njupuk biasane nganti pil 21 mula, pitakonku Apa aku bisa meteng? Tulung aku butuh wangsulan sanalika bisa. Aku pamit karo wedi banget.
    Matur nuwun banget.

  159.   Vicky ngandika

    Halo, aku wis kaping pisanan nggawe hubungan seks, nggunakake kondom lan mriksa lan ora ana sing metu, mula uga aku nganakake tes kehamilan lan metu negatif, sawise sawetara dina aku rada getihen, dak kira dadi normal lan banjur entuk haid, Wiwit iku, aku wiwit ngombe gyneplen, sing diwenehake dening gynecologist kanggo menehi rambut lan kukul, nanging aku isih kadang getihen sawetara, kenapa? Ing dina liyane, dheweke menehi lara banget ing ovarium lan rampung karo kothak pil, aku kudu nyuda periode, nanging isih isih rada getihen, apa normal? aku iso meteng ??

  160.   araceli ngandika

    Halo, pitakonanku yaiku njupuk pil kontrasepsi 2 taun kepungkur. Sasi iki aku wis ngrampungake pil 21 pil. Aku duwe cuti 7 dina lan haidku durung teka, saiki padha nindakake total 14 dina sing ora daklakoni , apa aku bisa njupuk maneh?

  161.   elizabeth ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen normal yen ora menstruasi sajrone wulan kapisan nggunakake pil. Sadurunge aku ngrancang karo depopovera nanging aku nemoni dina saka tanggal suntikan nanging sawise 6 dina aku langsung miwiti karo pil lan sejatine dudu aku kelingan yen aku duwe hubungan karo bojoku, aku pengin ngerti apa kemungkinan wanita hamil, aku bakal nate mangsuli wangsulan sampeyan amarga kuwatir banget. tulung

  162.   car ngandika

    Halo, aku mamang yaiku njupuk kontrasepsi, Mirelle, rong taun kepungkur, wulan kepungkur aku duwe masalah amarga aku kelalen lan haidku teka rong wulan sewulan, gynecologist ngajak aku lunga x sewulan, aku ninggalake dheweke sesambetan ora ngurus aku, kudune aku tanggal 15, aku kepengin ngerti apa kemungkinan meteng, utawa nilarake pil sewulan, apa ana wektu tundha?

  163.   melissa ngandika

    Aku duwe hubungan seks ing dina Senen tanpa proteksi lan ngombe pil b ing dina Rebo, sing arep dakkerteni yaiku yen wektu tundha x konsumsi obat iki lan suwene wektu normal yen ditundha

  164.   MARISOL ngandika

    Halo, wulan iki aku lali ora ngombe pil suwene telung dina lan aku uga nambah tambahan apa sing wis dialami yaiku yaiku kurang saka limalas dina, périodhe saya mudhun kaping pindho, bisa uga. Matur nuwun sanget, apa sing kudu aku wiwiti maneh karo kothak pil anyar utawa terusake karo pil sing padha

  165.   agustina ngandika

    Halo! Aku wis ngombe pil lan dina liyane aku mutah sajrone 4 jam sawise ngombe lan njupuk pil liyane, apa urutan dina sing menehi tandha pil njupuk obat? Napa aku seks ...

  166.   Lili ngandika

    Halo, aku ngombe pil kontrasepsi, nanging ing wulan iki aku lali sawetara, udakara 4 pil isih ana lan aku wiwit ngilangi kopi cair: Ya, bisa uga aku ngandut ???

  167.   Noelia ngandika

    Halo, aku pengin takon.
    Aku wis ngombe pil udakara 3 taun, ora nate kelangan, nganti dina Minggu iki kaya lara weteng sing padha banget karo nyeri haid utawa ovulasi lan noda pokito, ora ana sing kaya debit lan coklat. dudu Ora ana siji-sijine dina lan dina Minggu iki sing bakal teka, saya mudhun.
    Aku ora ngerti yen biasane njupuk pil ...
    Gracias

  168.   Angela ngandika

    Halo ... muga-muga sampeyan bisa nulungi aku amarga aku prihatin karo kahanan iki, dakkandhani konsultasi kaping pisanan, kurang saka 5 taun kepungkur, aku njupuk pil kontrasepsi lan aku ati-ati banget karo jadwal, 10 wulan kepungkur aku mandheg njupuk dheweke, sajrone iki aku ora nggunakake metode kontrasepsi liyane lan aku ora ngandheg, sejatine aku uga ora asring sesambungan, nanging yen aku kepengin meteng lan wektu sing ana liwati kuatir banget, aku pengin ngerti apa ana hubungane nalika aku ngombe pil lan kasunyatane dheweke durung ngandut.

    lan nomer loro, udakara seminggu kepungkur. Aku krasa lara banget ing dodo, sejatine sadurunge aku ora ngombe obat asring banget seminggu sadurunge menstruasi, nanging nalika ngombe, aku ora nate, lan iki pertama kaline amarga aku mandheg ngombe pil lan uga ing Semama, luwih becik aku mudhun, lan kala-kala rasane mual, nanging aku ora ngerti yen lagi ngandut utawa ora.

    Sejatine aku bingung banget, tulung tulung aku, aku bakal ngerti manawa sampeyan bisa nuntun aku amarga aku duwe akeh keraguan amarga aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo aku normal. Matur nuwun !!

  169.   Viviana ngandika

    Halo tulung aku. Aku njupuk pil kaping pisanan, aku wis ngombe rong minggu. Ing dina kaping 4 minggu kaping telu aku wis pacaran karo pacarku lan dheweke ejakulasi ing jero. Aku pengin ngerti apa aku duwe risiko meteng.

  170.   Viviana ngandika

    Halo tulung aku.
    Aku umur 19 taun lan saiki nggunakake pil kontrasepsi bayi (Femiplus 20), aku miwiti karo sing kaping pisanan nalika dina haid pisanan. Aku wis ngombe wong-wong mau sajrone rong minggu. Ing dina kaping 4 minggu kaping telu aku wis pacaran karo pacarku lan dheweke ejakulasi ing jero. Aku pengin ngerti apa aku duwe risiko meteng. Aku ngenteni balesan sampeyan sanalika bisa, Matur nuwun

    1.    Rocio ngandika

      Aku ana ing kahanan sing padha karo sampeyan lan aku pengin ngerti apa sing kedadeyan. Pungkasane sampeyan entuk periode normal? Apa esuk sawise pil?
      Matur nuwun sanget!

  171.   laura ngandika

    Halo, aku duwe pitakon: nalika sampeyan miwiti ngombe pil istirahat, apa sampeyan isih bisa wedi karo sanggama tanpa nggunakake kondom utawa cara kontrasepsi liyane ???

  172.   silvia ngandika

    hello pitakonku kaya ing ngisor iki
    Aku nyusoni lan dadi pengawasan aku ilang pil CARMIN. Aku terus njupuk lan apa aku wis ngrampungake? opo sing tak lakoni terus kanggo liyane? Utawa aku ngaso sewulan? Nanging aku ora ngaco? Kepiye carane aku miwiti yen istirahat? Matur nuwun, nunggu tanggepan sampeyan

  173.   jade ngandika

    Halo, pitakon, aku ngombe pil kontrasepsi (microginon21) lan aku rampung. Lan aku istirahat 7 dina, apa sing kedadeyan yaiku aku terus nggawa kothak liyane lan aku ora ngenteni sisane, yaiku ing ngendi haidku rawuh. Aku pengin ngerti apa iki bakal nyebabake konsekuensi kanggo terus njupuk lan ora ngaso uripku. Muga-muga tanggepan sampeyan enggal.

  174.   kembang-kembang ngandika

    Halo, aku pengin nyingkirake keraguan sing wis kuwatir pirang-pirang dina suwene, aku nggunakake kontrasepsi meh setaun, nanging seminggu kepungkur aku wis hubungan intim lan aku ora ngurus awake dhewe nganggo kondom .. Aku wis mual suwene 3 dina, apa aku bisa ngandut? , Aku bakal ngapresiasi jawabane, matur nuwun

  175.   kasepen ngandika

    Halo Florence, apa kabarmu? Biasane, yen sampeyan nggunakake kontrasepsi kanthi rutin lan duwe pasangan sing stabil, mula ora ngurus awake dhewe kanthi nggunakake kondom. Kajaba iku, yen sampeyan nganggep yen sampeyan duwe hubungan ing dina sing bisa dadi dina subur, paling apik (lan kanggo ngilangi rasa nyusahake kasebut) sampeyan kudu tes kehamilan utawa tes getih kanggo ngerteni manawa sampeyan lagi ngandut. Mual ora mesthi tegese sampeyan meteng, bisa uga masalah pencernaan.
    Muga-muga bisa enggal ditanggulangi. Ana apa maneh kanggo menehi komentar.
    Matur nuwun kanggo maca lan komentar ing MujeresconEstilo.com

  176.   Iris ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil kontrasepsi Arlette sajrone nem wulan, periode normalku mudhun nanging aku ngenteni suwene tanggal XNUMX Juni lan aku durung budhal lan nganti saiki durung mudhun. Matur nuwun sanget wangsulan, matur nuwun.

  177.   MARIA ngandika

    HELLO: AKU GANGGU Amarga ING WULUH JUNI AKU NGANGGO ATURAN NORMAL AKU, nanging sawise aku njupuk sawetara pil sing beda-beda saka Q sing dakgawe lan udakara 15 dina, sungkawa saya mudhun, nanging ing minggu pungkasan aku padha lan padha njupuk siji PAKET PAKET BARU Q WENGI ING Dinane dina Minggu, Nanging aku kudu njupuk wong ing dina Rebo lan ing dina Jumuah, aku ngerti yen aku ora njupuk wong ing dina Kemis, banjur njupuk wong ing dina rebo, lan dina jumuah iku disuplai kanggo menehi BALIK ING MINGGU ATURAN AKU, APA ORA KANGGO PitakonKU, APA KANGGO MUNGKIN Q WIS KAMU? Aku NUNGGUH NUWUN ANJURING

  178.   mara ngandika

    Halo dina iki kudune aku wis ngrampungake pil nanging amarga ana bantahan, wingi aku njupuk nalika miwiti bungkus sabanjure tulung tulung aku

  179.   Victoria ngandika

    Aku wanita sing nembe omah-omah lan aku wiwit ngombe pil kontrasepsi ing pungkasan April sing diarani FEMITRES, sing kalebu 84 pil kontrasepsi lan 7 plasebo, dheweke menehi resep amarga aku duwe endometriosis lan sing dikarepake yaiku supaya aku ora menstruasi kanggo nyuda pembengkakan endometriosis, nanging ing kothak pungkasan 28 taun, aku wiwit getihen getih lan dina kaping 18 saka blister pungkasan, aku rada wedi amarga wis 5 dina, durung akeh menstruasi, nanging aku duwe minggu sadurunge sadurunge iki normal. Ana apa? kok dadi opo aku iso meteng Utawa, iki bakal amarga jinis perawatan, minggu iki aku menyang gynecologist nanging aku pengin ngerti apa sing sampeyan ucapake.

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo pandhuan.

  180.   brunela ngandika

    Halo, aku pengin takon apa pil iki efektif yen sampeyan ngombe ing dina kaping loro nalika haid, sing sejatine kuwatir, aku ora ngerti kudu mandheg ngombe lan miwiti haid ing wulan ngarep utawa terus njupuk iku terus-terusan

  181.   Virginia ngandika

    Halo, aku nggunakake kontrasepsi sajrone telung wulan, Yasmin, wiwit 18 Juni aku ninggalake dheweke lan aku duwe sesambetan saka kana nganti saiki tanpa ngurus awake dhewe, aku uga ngandheg. tulung tanggel jawab ... matur nuwun.

  182.   Kasepen ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil sak suwene wulan lan aku pengin ngerti yen nalika menstruasi aku kudu terus ngombe utawa mandheg dina-dina lan terus sawise ... ya 28 tablet ...
    Saka wis matur nuwun kanthi sanget…

  183.   jennifer ngandika

    Aku ngombe pil kontrasepsi lan wis telat seminggu haidku, umume pil ngombe tundha, durung nate kedadeyan iki, iki pisanan ing wolung wulan kedadeyan iki

  184.   ana ngandika

    Aku butuh pitulungmu. Ing pamriksan kaping pisanan, aku dikandhani yen aku duwe fibroid intramural 6mm. Aku gugup banget lan wedi amarga ningkah ing 9 wulan lan gegayuhan utama yaiku duwe anak. Dheweke ngandhani yen bisa uga, ngombe pil kontrasepsi lan mioma bisa uga ora tuwuh, ora tuwuh saya akeh, aku mung priksa tanggal 20 Juli nanging wedi banget. tulung aku tulung.

  185.   anonim ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen sampeyan njupuk esuk sawise pil tanpa meteng, yaiku, yen wis ditelan yen ora ana keraguan kanggo keamanan, apa sing kedadeyan yaiku aku duwe hubungan tanpa proteksi, kita yakin ora ana sing kedadeyan amarga ora njupuk risiko, aku njupuk. Espro mangsuli xfa !!!

  186.   ana ngandika

    anonim, ora ana kedadeyan. Aturan kasebut bisa uga luwih maju tinimbang sampeyan, nanging minangka aturan umum, ora ana sing kedadeyan.

  187.   carola ngandika

    Aku lali pil suwene 13 setengah jam lan aku njupuk nalika kelingan, sing sabanjure daklakokake ing wektu sing biasa, oke?

  188.   sara ngandika

    Ing dina liyane, aku mikir yen haidku mudhun nanging mung coklat, mula aku njupuk pil
    Saiki aku ora ngerti apa aku ngalami efek utawa ora

  189.   ana ngandika

    mripat kanggo kabeh. revisi menyang gynecologist tanpa gagal.

  190.   Antonella ngandika

    Aku pengin ngerti apa pil sing diarani "femexil" iku apik ... aku pengin reconmendacion ...
    Muga-muga sampeyan mbantu aku, aku menehi salam ..
    bye

  191.   Lou ngandika

    Kanggo lelungan, aku ora bisa ngombe pil 3, mula aku nembus, nanging mengko njupuk obat normal saben dina, nanging ing pungkasan wulan aku ora mudhun. Apa aku ngandut? lan bakal mbebayani tumrap bayi yen ngombe pil sanajan suwene wulan

  192.   mae ngandika

    Aku wis njupuk meliane luwih saka setaun nanging telung wulan durung ngalami menstruasi. Aku wis njupuk 4 tes kehamilan lan kabeh 4 negatif…. Apa aku bisa uga ngandut, lan tes kasebut ora dingerteni? Matur nuwun

  193.   aylen ngandika

    Halo .. Aku butuh pitulung ... Aku ora ngrampungake kothak kontrasepsi lan wektu ku teka. Aku mung kari loro. Lan aku ora lali pil apa ... kenapa iki kedadeyan lan apa sing kudu daklakoni? Aku ngrampungake kothak lan terus kaya biasane?

    1.    Rosa Alicia iraheta ngandika

      Halo, aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen wayah wayah esuk lan yen ngombe pil ing wayah sore ora ana masalah kanggo kaping pisanan utawa prelu diombe sanalika wektu mandheg

  194.   nena ngandika

    Halo, aku njupuk belara lan aku ora ngaso suwene 7 dina, aku terus njupuk tanpa mandheg wektu, apa sing kudu aku lakoni?

  195.   Gabriela ngandika

    HELLO, AKU INGIN NANGGO Pitakon, Aku KONTRAKTIF 28 TABLET, Nalika NUNGGU 7 DINA RESTA LAN ING WENIWAT WENASA KUDU MULAI KOTA LAIN, AKU NYATA WENGI BENGI AKU TANPA KOTAK LANJUT LAN Aku miwiti karo siji liyane lan 21 meja, apa sing kudu daklakoni? AHHH LAN LAMUN ORA Nindakake RISIKO KANGGO OWAH? Apa sing kudu tak lakoni ?. Saking wis matur nuwun sanget, aku ngenteni wangsulanmu saliyane bisa.

  196.   Gabriela ngandika

    ahhh aku lali siklusku wis diwiwiti sadurunge, aku ora miwiti 21 tablet nalika dina pertama haid. Nyuwun wangsulan kanthi cepet, matur nuwun kanthi sanget.

  197.   Aura ngandika

    Halo, aku wis njupuk meliane saben dina udakara 5 taun, aku duwe hubungan seksual nalika haid lan nalika rampung sawise 2 dina aku duwe spik ... bisa uga aku ngandheg?

    Aku butuh tanggap sing cepet ... matur nuwun sanget

  198.   Romina quiroga ngandika

    Halo! Aku ING KENE ngerti yen PIL KONTRACEPTIF CARMIN KANGGO KANGGO KANG PIL PON BREASTFEEDING LAIN. Amarga GYNECOLOGISTKU NANG SING LELAKI, SANAJI AKU NGOPI, KUDU NGGUNAKAN METODE BARRIER LAIN KANGGO NGUNGGIL HAMIL MULA ING PILEN INI BENAR-BENAR EFEKTIF, BENAR BENAR? Aku duwe rasa doyo sing gedhe, Mugo-mugo ana sing ngerti arep njupuk. Amarga aku ngomong kanggo njupuk wong-wong mau lan ora menehi pengaruh kaya wong liya kanggo nggunakake lan siyap nggunakake iki.

  199.   yaiku ngandika

    hello Aku wis ngombe pil sajrone 10 taun lan sing sejatine aku bakal ninggalake dheweke, aku bakal nggunakake metode kondom dhewe. Aku pengin ngerti yen sawise pirang-pirang taun ngombe pil, aku bakal nemoni sawetara masalah ing awak.
    matur nuwun kula ngenteni wangsulan

  200.   Ana ngandika

    Apa ana sing mangsuli pitakon iki ??? Utawa apa kita takon kaya omong kosong mung kanggo sing kuwatir luwih kuwatir?

  201.   delia ngandika

    Halo, sejatine aku duwe pitakon gedhe, aku plancongan karo pacarku, aku wis njupuk pil 5 utawa 6 dina lan pranyata dheweke mbuwang ing hotel, kita banjur golek lan ing apotek sing ora ditemokake, mula sing endi, sing tuku liyane, dina iku aku wiwit subur, apa aku bisa ngandut?

  202.   delia ngandika

    kanthi cara liyane, aku njaluk rambut ing rai, apa aku bisa ngganti pil sawise ngrampungake kothak kasebut? Matur nuwun

  203.   putri paula ngandika

    Halo! Aku ngombe pil kontrasepsi 20 tablet cyclomex 21 lan mesthi entek dina Kemis lan haidku dina Senin, mesthi rampung wiwit aku njupuk, jebule aku wis lali pil pungkasan (dina Kemis) lan aku sadhar dina Minggu nalika duwe haid, amarga aku kudu teka ing dina Senin, dheweke ngarepake aku ing sawijining dina aku lunga menyang dokter kandungan lan dheweke kandha yen aku durung duwe hubungan sadurunge utawa sawise, aku kudu miwiti kothak anyar nalika dina ngeculake minggu nalika dina suwene ing dina Rebo ana lan terus lumaku ... keraguan aku ngerti manawa ana sing lali ora ngombe pil lan pirang-pirang dina kliwat, kudu ngenteni kanggo periode sabanjure wiwit dina pertama periode wiwit njupuk kaya iki ????? matur nuwun

  204.   Karla ngandika

    Aku wis ngombe pil kontrasepsi suwene 7 taun lan haidku pancen apik banget nanging wulan iki aku ora sida ngalami gejala nanging ora diatur, aku kepengin mangsuli.
    Gracias
    lan kaca iki apik banget

  205.   JOSEFINA ngandika

    Hai, aku pengin njaluk tulung amarga kedadeyan ing ngisor iki dakalami.
    Aku wiwit ngombe pil kontrasepsi KALA lan sawise 19 dina ngombe, aku duwe hubungan seksual tanpa kondom! Pitakonku yaiku yen meteng SANGKA bisa kedadeyan amarga aku durung rampung ... amarga aku uga maca sawise dina kaping pitu pil ditrapake, aku ngerti luwih becik ora miring sawise kothak nomer loro nanging aku butuh wangsulan sampeyan! Uga ora bisa njupuk pil dina mengko amarga aku njupuk sewulan kepungkur!
    Matur suwun, aku ngarep-arep tanggepan sampeyan!

  206.   krmen ngandika

    Tulung tulung dakwartakake, aku kudu ngalami haid tanggal 7 Agustus, suwene suwene tanggal 7 Juli, nganti saiki durung teka, aku nggawe 2 tes kehamilan lan negatif, aku uga duwe USG lan ora ana sing metu , dhokter ngajak aku njupuk pil dina lan ngenteni 7 dina kanggo ndeleng yen mudhun lan yen ora, aku bakal nemoni dheweke. Apa sing sampeyan saranake, tulung tulung aku, apa sing kudu daklakoni? . Oke, apa sing dikandhani dhokter marang aku ???

  207.   krmen ngandika

    tulung wangsuli aku sanalika bisa menyang email utawa liyane

  208.   Fabian ngandika

    Aku ngombe pil kontrasepsi yasmin 3 taun kepungkur aku ora nate nemoni masalah, nanging wulan iki période saya kaping 2. Seminggu kepungkur sadurunge aku ora njupuk ing wektu sing padha lan uga stres. Apa bisa? Aku isih konsultasi karo gynecologist .nanging aku kepengin ngerti apa sing bisa ditindakake.

  209.   Graciela ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil Kala suwene rong wulan, aku pengin ngerti apa ana kontraindikasi nalika ngombe ibuprofen, paracetamol utawa aspirin yen lara sirah utawa nyeri otot? Amarga aku ngombe pil, ana pacarku ejakulasi ing njero ati, apa ana risiko meteng? Matur suwun sadurunge!

  210.   marina ngandika

    Halo, aku wiwit ngombe pil kontrasepsi «diva» 4 wulan kepungkur lan saiki aku mandheg lan haidku durung teka, lan telat 5 dina. Aku pengin ngerti apa perkara normal lan suwene wektu iki

  211.   Clara ngandika

    Halo, aku wiwit ngombe pil (diane 35) 2 wulan kepungkur, lan aku ngalami haid wiwit dina kapisan teka ... Aku wis nempuh 4 minggu…. ora akeh ... nanging aku kudu nganggo celana jero katy lan ganti luwih saka sapisan dina ... apa wis kedadeyan karo wong liya?

  212.   Tatiana ngandika

    Halo, pitakonanku, aku njupuk pil KB kanggo 1 wulan setengah saiki, udakara 5 dina kepungkur, aku wis ngombe pil kanthi sampurna, aku duwe sesambungan karo pacarku tanpa ngrawat kita (wiwit aku ngombe pil) lan sawise nindakake hubungan seks, aku njupuk uvasal amarga aku wis mangan panganan sing nggawe aku lara, apa mengaruhi efektivitas pil? Matur nuwun!

  213.   Dani ngandika

    Halo, aku pengin nggawe pitakon, aku miwiti bungkus pil ing dina kaping 3 wiwitan haid, ing wulan iki aku kudu ngurus awake dhewe nganggo cara ekstra utawa apa bakal menehi efek sing padha kaya yen wis diwiwiti dina kapisan?

  214.   Liz ngandika

    Saiki aku mulai ngombe pil kontrasepsi nanging aku lali ora ngombe 2 pil, haid suwene 2 dina, getih warna coklat terang aku ora ngerti yen bisa terus ngombe pil

  215.   carlos ngandika

    yaiku dina sing paling cocog kanggo miwiti ngombe pil

  216.   kasepen ngandika

    Hai Carlos. Wektu sing tepat kanggo miwiti ngombe pil KB yaiku dina pertama menstruasi. Muga-muga kita wis mbantu sampeyan!
    Matur nuwun kanggo maca lan komentar ing MujeresconEstilo !!

  217.   Genna ngandika

    Aku wis kontrasepsi suwene 3 wulan lan wulan iki aku ora nggawa ujian medis, karo pacarku aku asring sesambungan karo kondom, nanging sawetara dina kita duwe wektu sing cendhak tanpa kondom.
    Dheweke ora mlebu ing jero, nanging masalahe aku wis telat 1 minggu, apa normal yen menstruasi dadi ora diatur nalika aku ora ngombe kontrasepsi?
    Iki minangka kaca pisanan sing dakkirim lan aku butuh wangsulan!

  218.   Lily ngandika

    Halo, aku Lis, pitakonku yaiku umurku 21 dina sawise ngombe pil, tiba dina Selasa lan Rebo, aku kepengin teka, nanging wis Setu lan ora nindakake tes kehamilan lan banjur metu negatif nanging aku duwe hubungan wingi, nanging isih tetep njupuk pil lvs, aku gugup banget apa sing bisa daklakoni ..

  219.   carolina ngandika

    Halo. Kaping pisanan, matur nuwun kanthi matur nuwun kanthi wis maca pitakonku. ing ngisor iki kedadeyan karo aku. Iki pertama kaline aku nindakake hubungan seks. dina sabanjure aku miwiti ngombe pil KB lan ngrampungake 21 pil lan ora ngenteni 7 dina kaya kudune aku lan miwiti 21 tablet anyar. nanging kuatir amarga sewulan durung nemoni menstruasi. apa ana kemungkinan sampeyan meteng? Tulung wangsulan aku !!!!!!!!!!! Matur nuwun kanthi sanget. salam !!!!!!!!!!!!!

  220.   Aitana ngandika

    Halo, haidku saiki wis mudhun lan aku pengin miwiti ngombe pil kaping pisanan ing kasus iki saben dina, pitakonanku yaiku apa aku bisa ngombe ibuprofen amarga haidku lara banget lan amarga aku dadi pertama kaline ngombe pil Aku ora ngerti manawa njupuk obat kasebut bakal mengaruhi aku, lan pitakon liyane yaiku yen ana wektu sing luwih apik kanggo njupuk kontrasepsi iki, matur nuwun sanget, aku ngenteni wangsulan sampeyan:

  221.   Lorraine ngandika

    Halo, aku njupuk pil, nanging bola-bali aku ora sabar karo jadwal lan aku lali karo sing ganjil, lara panggul lan asring kencing. Apa bisa dadi meteng? Matur nuwun

  222.   naytiya ngandika

    Halo, iki minangka wulan kaping pisanan aku ngombe kontrasepsi, aku ngrampungake 21 pil lan dina kapisan nalika aku slamet tanpa pura-pura, apa resiko aku. Mugi-mugi lan mbantu kula matur nuwun.

  223.   anita ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, apa sing kedadeyan udakara telung wulan kepungkur aku nemplek ing tembelan nanging mung sewulan kepungkur, udakara 3 minggu kepungkur aku njupuk pil darurat lan nalika tekane aku nggawa tambalan maneh, aku nindakake iki tanpa pengawasan Medis lan wektu iki aku masang tambalan sing ora kepenak, swasana ora kuwat lan lara weteng, apa aku kudu ngenteni luwih suwe kanggo ngetrapake tambalan? Apa sing ora kepenak? Aku umure mung 16 taun lan ora ngerti apa ana pengaruh ing awak. Matur nuwun kanggo pitulung lan nunggu jawaban sampeyan.

  224.   Carolina Rodriguez ngandika

    Konsultasi: tanggal 15 Juli aku biasane main-main .. tanggal 1 Agustus aku ora duwe hubungan sing ora dilindhungi lan njupuk kontrasepsi .. lan tanggal 5 aku ngaco maneh .. tanggal 15 aku bali duwe hubungan seks lan tanggal 17 aku njupuk kontrasepsi maneh . Kapan menstruasi saya mudhun kanthi normal .. sing nyebabake ora seimbang ing organisme .. lan ora ngerti kanthi becik ..

  225.   paula ngandika

    Halo. 2 wulan kepungkur aku wiwit ngombe pil KB nanging aku mung njupuk wulan pertama lan nomer loro aku ora bisa nggawa maneh amarga aku ora duwe dhuwit saiki, apa aku kepengin miwiti njupuk maneh kaya biasane? Apa aku njupuk dheweke nalika haidku teka utawa sawise iku? Wangsulan Plisss

  226.   agustina ngandika

    Siji pitakon, aku njupuk 5 pil kontrasepsi nalika haid kaping pisanan, aku ngilangi aku sesuk, lan dina sabanjure aku hubungan karo bocah lanang, aku ejakulasi ing njero, nanging esuke aku haid maneh lan suwene 5 dina, bisa uga dadi meteng? wangsulan, matur nuwun.

  227.   Jimena ngandika

    Halo ... pitakonku ing ngisor iki, aku wis nggunakake kontrasepsi meh 1 taun nanging aku ngaso 1 wulan lan aku ora ngerti kepiye cara njupuk maneh! salam.

  228.   valeria ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen aku ora ngombe pil separo, lan aku tekan 3 dina sadurunge haid, apa aku kudu teka maneh ing wulan sing padha ??? Aku dadi kesel wulan pungkasan tanggal 12 lan sawise ninggalake pil setengah, aku tekan tanggal 23 saiki ing wulan iki nalika aku kudu teka

  229.   brunette18 ngandika

    Aku durung suwé 2 wulan, dheweke nganalisis lan tes kehamilan sing negatif, dhokter ngirimi pil nanging nalika haidku ora teka, dheweke dhawuhi aku supaya njupuk obat-obatan amarga dheweke ora ngenteni. bakal mudhun ... apa sing pengin dakkenalake yaiku sanajan aku durung nate njupuk dina 1 dina, nanging wis nglindhungi aku saka meteng

  230.   betty ngandika

    Halo, aku mandheg ngombe pil amarga krasa lara banget lan lara sirah ... lan aku ditinggalake sadurunge ngrampungake sikile. Pitakonane kapan aku bisa miwiti maneh.

  231.   sambat ngandika

    Halo…. Aku butuh jawaban sing mendesak. Aku kuwatir ... aku wiwit ngombe pil kontrasepsi ... aku mlebu kothak kapisan ing baris nomer loro ... ing pil kaping wolu, periode aku lunga aku wis hubungan karo pacarku .. . lan sawise iku ... dheweke bali menyang aku lan aku lunga menyang jajaran nomer loro lan aku isih ora ninggalake aku ngalami pendarahan sing luwih parah, ora bakal ilang lan ovariumku lara ... apa normal? tulung wangsulan

  232.   Vanesa ngandika

    Halo ... Aku ngombe pil KB, lan kesalahan loro utawa kesalahan, siji esuk lan siji bengi, salah nggawe awan. Pitakonanku, nalika aku terus, apa aku kudu terus njupuk, utawa ngenteni nganti sesuk nalika dina Kamis?

  233.   johmayra ngandika

    Hai, aku wis ngombe pil KB kanggo 2 taun, kabeh ora apa-apa nganti aku kecelakaan. Aku ilang 9 pil kanggo ngrampungake stik drum 21 tablet, nanging 4 udan lan 5 disimpen. Aku terus njupuk 5 kanthi normal nanging ora njupuk sajrone 4 dina, mula aku teles. Aku ngrawat awakku nganggo metode liyane . Aku ngira ora bakal kelakon, nanging jebule haidku luwih cepet, aku banjur nemoni ahli gynecologist, aku banjur ngandhani dheweke supaya aku istirahat suwene 7 dina lan wiwiti njupuk pil maneh. Pranyata dina katelu aku njupuk pil anyar sing ngalami pendarahan rada sithik lan iki durung nate kedadeyan karo aku. Aku ora ngerti kudu tetep ngombe pil utawa ora ngombe. Aku rada wedi lan pancen ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Matur nuwun

  234.   michel29 ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku njupuk pil darurat lan sawise 24 jam aku nuroni tanpa nglindhungi awak dhewe, apa pil iki bisa ditrapake sanajan aku wis ngombe 24 jam sadurunge? ezpero zu rezpuezta

  235.   Itzel ngandika

    Aku duwe pitakon yen njupuk pil kontrasepsi, aku wis njupuk 5 dina, aku ngerti yen ngombe alkohol ngganggu efek lan aku pengin ngerti yen ana kedadeyan karo pacarku ejakulasi ing jero awak

  236.   jesica ngandika

    Hai, aku Jesica, aku duwe pitakon gedhe ... Aku salah njupuk pil April. Aku ngrampungake tablet 21 kanthi apik, nanging nalika dak rampungake, aku sadhar yen wiwitane dakwiwiti banget, yaiku wulan kapindho sing njupuk sewulan wiwit njupuk ing dina kaping wolu aku miwiti njupuk kaping sepuluh ... apa aku duwe resiko meteng ing kasus iki? monggo kaya jawaban matur nuwun!

  237.   FRANIA ngandika

    Kepiye cara ganti saka 28 pil dadi 21 pil tanpa kudu mandheg ngurus awake dhewe nganggo pil lan ora nggunakake metode liya?

  238.   Albacete ngandika

    Halo, aku pengin ngombe pil nanging aku isin banget menyang dokter kandungan. Apa aku bisa njupuk pil kanggo akunku?

  239.   katherine ngandika

    hola

    Sing kedadeyan yaiku haidku luwih awal ... lan isih ana 3 pil saka kothak kontrasepsi balung (plasebo)
    aku kudu piye? ..kanggo njupuk sing ilang utawa terusake karo paket pil liyane, aku seneng yen sampeyan bisa mangsuli

    atte katherine

  240.   vena ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil sajrone 15 dina lan dina iku ora mandheg aku mudhun, sawise teka, aku uga ngethok, lan banjur mudhun saben dina kanthi warna coklat lan aku kepengin njupuk kaping pindho lan kadang-kadang nyuda sithik ... dakkira aku ngandheg? Muga-muga balesan matur nuwun

  241.   Ana Castellanos ngandika

    Napa yen dina kaping pisanan aku njupuk pil ing wayahku lan ngetutake rong dina ing macem-macem jam lan prabédan sethithik? KANGGO EFEK?

  242.   Ana ngandika

    Apa kudu sak sejam kanggo njupuk diane? Yen aku ora njupuk sak jam sing tepat, apa sing kedadeyan? nanging aku wis ora mandheg njupuk sedina wae

  243.   paola ngandika

    Aku wis hubungan seks tanpa ngurus awakku dhewe nanging aku pengin ngerti, deleng, aku wis njupuk pastia ing dina sabanjure, nanging apa sing kedadeyan aku njupuk jam 9 bengi lan sedulur liyane lan aku njupuk jam 8 lan 20 lan hera tekan jam 9 esuk sing bisa kedadeyan, apa aku bisa meteng utawa muga-muga sampeyan bakal mangsuli, iku penting, aku bakal matur nuwun

  244.   Kuwatir ngandika

    Halo, aku wiwit ngombe pil KB ing dina kaping pisanan, nanging wektu iki dipotong, luwih saka 8 dina wis kliwat lan aku isih duwe obat colic sing kuwat .. nanging ora ana apa-apa! Biasa wae ??? tes kehamilan bali negatif, mula dakkira ora ngono.

  245.   melissa ngandika

    Halo, pitakonku sgte. Aku njupuk pil CD Femiplus, dhokter ngandhani yen aku kudu ngenteni rong minggu supaya ora bisa nglindhungi, aku ngenteni nganti tanggal 16 lan aku, apa ana kemungkinan meteng?

  246.   Stephanie ngandika

    Halo, sampeyan ngerti yen aku njupuk kontrol kelairan suwene 4 wulan kapisan aku ngalami dina suwene padha nanging wulan iki aku durung ngalami menstruasi ... Dina telat banget saka dina sing mesthi dakalami. bisa uga aku ngandheg. loro, aku isih butuh 2 dina maneh ngenteni suwene, nanging dina 1 dina luwih telat

  247.   natacha ngandika

    Halo, aku duwe masalah, kedadeyan iki aku wis ngombe pil KB kanggo telung taun lan suwene suwene tanggal 21 Agustus 2009 lan kita wis tanggal 4 Oktober, bisa uga aku ngandheg. tulung wong sing ngerti utawa duwe pengalaman luwih, monggo wangsulan

  248.   panah ngandika

    Halo !!! Aku sangsi yen njupuk obat kontrasepsi, nanging aku lali ora njupuk pil ing wektu sing padha, tegese, aku njupuk 3 utawa 4 jam sawise aku njupuk obat lan nalika iku aku ora njupuk pil sing ana hubungan seksual karo bojomu lan aku ejakulasi ing njero ati, bisa uga aku hamil

  249.   nana ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa pil carmine efektif, amarga aku wiwit ngonsumsi sewulan kepungkur lan isih durung ngalami haid, aku ganti pil udakara 21 nganti 28, aku ora ngerti yen bakal utawa Aku bisa meteng ?? JAWABEN PLEASE !!!!

  250.   nikol ngandika

    Halo, apa sampeyan ngerti yen aku ngrampungake pil pungkasan ing tanggal 10 lan tanggal 11 aku sesambungan karo pasanganku lan ejakulasi ing njero batin, aku duwe kemungkinan bisa hamil lan ora ana aku manxando cm banyu murni xfa mangsuli bisa uga aku bakal ngenteni wangsulan

  251.   tangi ngandika

    Halo, pitakonku ing ngisor iki, gunakake kontrasepsi oral nalika aku nindakake kabeh kanthi darurat, yaiku, ing leaflet ujar manawa yen sampeyan duwe hubungan seks tanpa ngurus awake dhewe, sampeyan bisa njupuk 3 kanthi cepet, lan 3 liyane ing 12 jam, aku dhewe nindakake iki. Kaping pindho, lan nalika ovulasi saya ngalami pendarahan 2 dina, saiki krasa lambat banget ing ovarium. iki normal?
    matur suwun wangsulan.

  252.   yo ngandika

    Hai, aku ngombe pil lan hubungan seks lan sesuk aku lali ora ngombe pil, aku duwe risiko hamil.

  253.   Eli ngandika

    Aku miwiti 2 kothak total diva, lan dina iki tinimbang njupuk pil 8, aku njupuk 9 .. yen sesuk aku njupuk nomer 8 apa padha?

  254.   Ana ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil suwene 15 taun, aku pengin ngerti apa aku kudu ngaso yen kena kesehatan. Matur nuwun

  255.   nina ngandika

    Halo, aku duwe bayi 5 wulan kepungkur lan aku wiwit ngombe pil, nanging sewulan kepungkur aku mandheg ngombe .. Mangkono uga nalika aku seks, aku ngurus kondom ... lan wektu tundha 15 dina .. iki tegese meteng utawa .. Apa bakal ku ora teratur ..? Tulung, aku butuh tanggepan sing cepet

  256.   Daniela ngandika

    Aku kudu ngerti apa sing kedadeyan nalika aku mandheg njupuk kontrasepsi pungkasan ing kothak kasebut, amarga kanthi ora sengaja aku njupuk 2 pil ing dina sing padha lan aku bubar pungkasan wulan….

  257.   anonim ngandika

    Aku lali ora njupuk pil, aku kudu kepiye?

  258.   Gabby ngandika

    Halo, aku kudu ngerti yen ana masalah nalika ngombe pil antioconceptive sawise rong dina haidku mandheg amarga aku ora bisa njupuk sadurunge, apa bakal mengaruhi? Ora njupuk wong-wong mau kanthi bener, iki bakal ilang nalika aku miwiti ngrawat awakku lan aku ora ngerti kapan arep njupuk, aku wis krungu nalika haid utawa uga sawise nglereni lsp, aku uga pengin ngerti kemungkinan apa ana risiko yen ana sing nuroni rong dina sawise haid mandheg, apa ana kemungkinan bisa hamil? matur nuwun, aku kudu ngerti, mangga 🙂

  259.   Evely ngandika

    Halo, aku wis nggunakake kontrasepsi sing diarani Trolit suwene setaun, apa ana kemungkinan aku bakal meteng yen aku mung ngurus pil ...?

  260.   Jessi ngandika

    Kepiye yen ora njupuk 21 dina pil nanging ora ngaso 7 dina, yen ora mung istirahat 5 dina? Wangsulane xfa aku kudu ngerti

  261.   Anomine ngandika

    Sawise pil kothak pisanan, apa sampeyan bisa nindakake hubungan seks tanpa nglindhungi ???

  262.   maria ngandika

    Halo, tulung wangsuli aku sawise pil pungkasan dina sabanjure aku njupuk liyane lan mandheg, aku entuk haid lan diwiwiti ing dina kaping 6 pungkasan aku njupuk kanggo njupuk kothak anyar, apa akibate, matur nuwun

  263.   gladys ngandika

    hello, aku pengin sampeyan nyingkirake aku sangsara yen aku lara tanggal 28,29,30 September 10 banjur aku berhubungan seks karo pasanganku saben dina sawise nanging tanggal 12 Oktober dheweke rampung ing njero aku lan tanggal 10 aku njupuk pil sabanjure dina lan Dina Selasa aku njupuk sing liyane jam 30:27 esuk lan sawise iku aku terus duwe hubungan sing ora dilindhungi, nanging dheweke ora mungkasi ing njero awakku lan tanggal 27 dheweke rampung karo aku. Aku kuwatir aku kepengin ngerti yen aku ngandut lan aku wedi yen meteng aku bisa mbebayani bayi amarga aku wis ngombe pil dina esuk, wiwit tanggal 30 Oktober, aku rumangsa bakal njaluk lara lan ora nganti saiki yen kita wis 10/XNUMX Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake

  264.   edith ngandika

    hello, aku wis njupuk kontrasepsi sajrone 8 taun; Blister 5 taun lan pil 3 taun. Aku ora duwe anak, lan bidan ngandhani yen amarga nggunakake kontrasepsi sing suwe, dheweke disterilisasi lan nalika aku pengin dadi ibu, aku bakal angel ngandheg.
    matur suwun wangsulan

  265.   madysson ngandika

    pitakon apa pil bisa dijupuk tanpa resep ??? wangsulan

  266.   mika ngandika

    Hai, aku pengin takon karo sampeyan. Aku wiwit gaib nanging aku ora ana ing umur menstruasi, apa ana sing salah?

  267.   Memi ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil KB luwih saka setaun, aku ora lali lali njupuk wektu lan dina sing wis ditemtokake, kedadeyan yen aku wis pacaran karo pacarku lan nalika rampung aku nesu, aku kepengin ngerti yen nalika lagi ana ing wektu istirahat, sanajan sampeyan lagi menstruasi, apa sampeyan duwe risiko meteng? Muga-muga aku bakal seneng yen sampeyan mangsuli kanthi cepet, amarga kuatir, matur nuwun

  268.   Guada ngandika

    Halo Aku duwe pitakon babagan njupuk pil kontrasepsi yasminel. Telung wulan kepungkur aku mandheg njupuk dheweke. Lan seminggu kepungkur aku miwiti maneh, nanging amarga aku ora teratur, munstruacion ora teka ... nganti sedina, aku rada mandheg, nanging aku ora entuk wektu, suwene mung sedina, nanging Aku njupuk kauntungan lan wiwit njupuk dina iku ... kepiye yen dudu periodeku lan aku uga tetep njupuk dheweke?
    Thanks!

  269.   anabela biru ngandika

    HELLO, AKU PUTRA KUDU BISA KANGGO NANGGO AKU RASA KANGGO GOLEK.
    Asil K Aku Miwiti njupuk pil kontroversial DIVINA lan diwiwiti saka 1 sing diwiwiti saka nomer 7 6 5 4 3 2 1 .. Lsp ..
    Aku seneng ngerti yen ngasilake efek sing padha ??? JAWABAKU AKU MUNGKIT KANGGO Matur Nuwun

  270.   Julian ngandika

    Kepiye yen aku ora njupuk dheweke ing wektu sing ditemtokake yen aku njupuk, nanging ing wektu sing beda?

  271.   Macarena ngandika

    Halo, aku pengin takon ... apa sing kedadeyan yaiku aku ngombe pil kontrasepsi sajrone 1 taun & aku mandheg njupuk nalika aku lagi separo kothak & ternyata haidku suwene rong wulan kapisan , nanging saiki ora bakal teka & aku mestine entuk 1 & kita umure 9 & aku ora nindakake salah ... apa sampeyan mikir amarga aku mandheg ngombe pil saka sedina nganti sesuk & ora rampung siklus? Tulung sapa ngerti sapa sing nulungi aku!
    Gracias!

  272.   Karla ngandika

    Aku njupuk anulett lan dheweke wis menehi aku loro blues lan wektu ku durung teka, apa bisa menehi penjelasan
    matur nuwun…

  273.   klaudite ngandika

    Halo! Aku njupuk cd anulette lan wingi aku kudu njupuk pil nomer 2, nanging dakkira durung njupuk lan sawise sawetara mengko njupuk sing sabanjure, maksudku nomer 3, masalahe saiki aku ora ngerti pil sing bakal dijupuk. .. Aku terus njupuk nomer 4 utawa njupuk sing cocog dina iki tegese 3 saka paket liyane? masalah apa sing bisa ditindakake? tulung jawab !!!!!!!!

  274.   pilar ngandika

    Halo! Aku duwe sangsi! Yen ngombe pil esuk wingi, apa aku bisa terus ngonsumsi pil kontrasepsi saiki? wangsulan tulung !!! Matur nuwun!

  275.   balsem ngandika

    Halo, aku umure 16 taun lan iki pisanan nggunakake kontrasepsi, aku njupuk tablet KIRUM 21 lan plasebo 7, aku ora yakin yen ngalami pendarahan lan lara sing lara lan sajrone rong dina aku ngrampungake kothak dina pisanan aku duwe haid mbesuk. Apa aku kudu njupuk wektu nalika haidku teka maneh utawa sawise ngrampungake diwiwiti kanthi pitulung liyane?

  276.   marina ngandika

    Wenas njupuk ysaminelle suwene setaun setengah, nanging suwene 2 wulan suwene durung teka utawa kadang aku akeh banget, aku menyang gynecologist lan dheweke ngirimi trigynovin. Dheweke luwih akeh tinimbang yasminelle?

  277.   iku ngandika

    Halo, sugeng dalu ... Aku duwe pitakon babagan kedadeyan sing dakalami ... Aku rampung siklus haidku dina Selasa, dina esuk (Rebo) aku berhubungan seks lan ngombe pil darurat udakara jam 11:00. WIB, sesuk aku lali ora njupuk wektu 12 jam mengko ... lan aku wis ngelingi iki nganti 8:00 dina Kemis ... dina Jumuah aku ngalami pendarahan, wiwitane aku ngira normal ', iki amarga efek sing bisa diatasi pil ing masalah hormonal ... nanging saiki 10 dina wis kliwat lan aku isih getihen, iki akeh banget ... apa aku kudu kuwatir lan golek gynecologist? utawa wis lumrah? ... matur nuwun

  278.   AMANDA ngandika

    Halo ... Kasusku kaya ing ngisor iki. Suwene wektu suwene yaiku tanggal 13 November nganti 15 November, getihen parah ... Tanggal 16 November aku wiwit ngombe pil kontrasepsi lan tanggal 19 November aku nindakake hubungan seksual tanpa proteksi, apa aku bisa ngandheg? Tulung wenehi wangsulan. Emailku yaiku babygirl_3555 @ hotmail. Matur nuwun!

  279.   Regina ngandika

    Halo, aku pengin takon apa mungkin pil kontrasepsi bisa migunani kanggo ngatasi depresi moderat. Aku ngerti manawa ing leaflet paket pil biasane luwih disaranake yen depresi ora nggunakake. Nanging ing kasusku, aku bisa uga salah nanging isih ana ketidakseimbangan hormon utawa sing padha, lan ing pil iki pil kontrasepsi bakal apik.
    Matur nuwun sampun rawuh kula, salam.

  280.   yoanna ngandika

    pitakon, anakku njupuk pil, aku ora ngerti apa sing ditindakake karo anakku, umurku 3 taun, lan aku duwe kurang saka siji lan supaya bisa mbantu

  281.   bettina arias ngandika

    Halo, aku ngerti yen dina Minggu iki aku ngombe rong pil, mula aku mikir yen njupuk dina Senen, aku njupuk dina Selasa lan dina Rebo aku mandheg njupuk kanggo tundhuk karo tanggalan, lan dina iki daklakoni maneh. Apa aku apik? Utawa aku kudu miwiti maneh Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan.

  282.   Leticia ngandika

    Aku pengin ngerti kepiye cara ngganti dina sing ngombe pil kontrasepsi Diva 28 dina, wiwit wiwit njupuk dina Rebo, lan aku ora pengin mara ing dina Jumuah.

  283.   maryta ngandika

    Halo, aku kudu ngerti apa prelu ngombe pil nalika dina haid pertama utawa bisa diminum sawetara dina sadurunge ??? Tulung, yen ana wong sing bisa mangsuli, aku bakal ngurmati banget.

  284.   Cris ngandika

    Hello apik! Coba deleng, aku wis ngombe pil edelsin sajrone rong taun kepungkur. Ing wulan iki aku njupuk kira-kira 4 pil lan aku ngira akeh banget lan mula aku getihen, supaya dheweke mandheg supaya siklusku stabil maneh. Apa aku wis bisa rampung? Apa ora ana bebaya yen rong periode berturut-turut? Aku ora nandhang hubungan amarga pacarku ngerti lan kita ngati-ati nanging ora bakal mbebayani awakku?
    Lan pitakon liyane bisa uga ana gandhengane karo njupuk pil kanthi hubungan rumit (kekeringan lan rasa sakit sajrone lan sawise sesambungan, sawetara infeksi urin lan jamur ing taun kepungkur, ..). Matur nuwun!

  285.   kasepen ngandika

    Hai Maryta, piye kabare?
    Ya, prelu banget sampeyan miwiti pil KB ing dina pisanan periode. Iki bakal dadi luwih efektif kanggo nglindhungi kontrasepsi. Yen sampeyan ora nate njupuk dina kasebut, sampeyan kudu takon karo ginekolog kanggo nemokake apa sing kedadeyan lan kepiye sampeyan kudu terus ngurus supaya ora meteng.
    Apa wae, terus critakake!

    Salam, Tunggal

  286.   shaqe ngandika

    Apa sampeyan pengin ngerti apa sing salah karo aku? Tanggal 16 Oktober dheweke marani aku suwene 7 dina, sanajan aku wis ngrampungake pil tanggal 20, mula aku mutusake ngaso badanku suwene sewulan lan wiwit tanggal 23, durung tekan aku, aku wis nuroni nanging aku njupuk ngrawat awakku karo pil lan pacarku nganggo kondom .. Kita terus hubungan seks, lan dheweke terus ngrawat awake dhewe .. Napa dheweke durung nate marai aku?

  287.   Natalia ngandika

    Halo, 10 dina kepungkur aku mandheg ngombe pil kontrasepsi sing wis diresepake dhokter, nanging bebas estrogen, amarga aku lagi nyusoni bayi. Periode durung tekan aku lan kuwatir. Iku normal? utawa kudune wis tekan aku?

  288.   anita ngandika

    Halo, aku ngombe pil KB 5 taun kepungkur .. lan dina liyane aku kelalen njupuk nalika aku ngerti dina sabanjure aku njupuk 2, 2 minggu kepungkur kabeh nalika aku menstruasi aku duwe hubungan karo pacarku, aku bisa bakal duwe risiko hamil mengko saka kabeh iki?
    Gracias

  289.   claudia ngandika

    Halo, aku pengin takon pitakon 3 wulan kepungkur yen aku wiwit njupuk pil kontrasepsi lan aku lali ora ngombe 1 pil, mula aku luwih seneng ngethok lan miwiti wulan, sing dakkirim yaiku teka tanggal 14 November, pil I Cut tanggal 25 November lan Oalah, tanggal 30 November teka maneh lan nggawe aku lara banget, apa biasane ??? Matur suwun sanget ..

  290.   ingrid ngandika

    Aku njupuk tablet kasebut lan muntah ing sawijining wengi sing nembe dikonsumsi, utawa aku ngerti yen kaya ora njupuk, aku uga duwe operasi sawetara dina kepungkur lan aku pengin ngerti apa bisa uga pangobatan sing ditampa bisa mengaruhi haidku, amarga saiki aku ngalami pendarahan cilik lan aku pengin ngerti apa aku kudu ngrampungake pungkasan sing ditinggalake lan njupuk kotak anyar 21 pil ???? Matur nuwun

  291.   Dacil ngandika

    Hai! Piye kabarmu 5 dina sadurunge ngrampungake blister pil (Kala) aku nesu, aku terus njupuk pil biasane lan wingi nalika rampung pil aku ditinggalake. Aku kudu ngerti apa sing kudu aku lakoni, amarga aku ora ngerti yen bakal miwiti njupuk blister anyar, utawa ngenteni 5 nganti 6 dina kaya biasane, supaya bisa nyedhaki aku banjur miwiti njupuk dheweke. Kasunyatane durung nate kelakon karo aku, nanging aku pengin ngerti apa sing kudu daklakoni amarga aku ora bisa mandheg ngurus awake dhewe, lan wiwit dina iki lan sesuk aku kudu nemtokake iki. Matur suwun sadurunge kanggo tanggepan cepet. salam

  292.   dani ngandika

    Halo, aku duwe hubungan seksual ... tanpa proteksi lan kekasihku tekan njero 3 kaping dina kaping telu, aku mung njupuk pil lan nalika njupuk, aku rasane rada lara lan nalika mulih aku bisa ndeleng yen ana noda cilik getih ora pati jelas, malah setengah opaque mung kaya noda nanging digabung karo sing putih kaya adonan ... aku ora ngerti ... iku ... kajaba aku aku pancen ora teratur kadang 4 wulan kepungkur banjur aku sithik ... main 2 wulan ... banjur seminggu ... wangsuli xfa ... lagi wae 17 taun ... dheweke yaiku bocah lanang sing pertama aku ... nanging Aku ora kanggo dheweke ..

  293.   Natalia ngandika

    Alesan pesen iki amarga aku duwe pitakon, apa sing kedadeyan yaiku yen aku ngombe pil kontrasepsi suwene setaun amarga haidku ora teratur lan aku uga kudu ngati-ati supaya ora meteng. Nanging, ana kedadeyan aneh ing wulan iki, nalika kudu seminggu sadurunge haid, aku ngalami getih abang peteng lan dina-dina sabanjure dadi coklat nganti saiki nalika 4 dina kaya iki (nanging nalika nguyuh ora, aku getihen , Aku mung noda serbet sanitasi), mesthine minggu kepungkur aku bakal mara. Aku duwe janji kanggo gynecologist ing 7 dina maneh, mula aku kudu ngerti sebabe kedadeyan iki, muga-muga bisa mbantu aku amarga aku penasaran.
    Matur nuwun banget.
    Greetings.

  294.   Natalia ngandika

    Alesan pesen iki amarga aku duwe pitakon, apa sing kedadeyan yaiku yen aku ngombe pil kontrasepsi suwene setaun amarga haidku ora teratur lan aku uga kudu ngati-ati supaya ora meteng. Nanging, ana kedadeyan aneh ing wulan iki, nalika aku isih adoh saka menstruasi, aku ngalami getih abang sing peteng banget lan dina-dina sabanjure coklat nganti saiki nalika aku nglakoni kaya iki suwene 4 dina (nanging nalika nguyuh aku ora ngerti) Aku ora getihen, aku mung noda serbet), minggu ngarep aku arep mara. Aku duwe janji kanggo gynecologist ing 7 dina maneh, mula aku kudu ngerti sebabe kedadeyan iki, muga-muga sampeyan bisa nulungi aku amarga aku penasaran.
    Matur nuwun banget.
    Greetings.

  295.   estefania ngandika

    Halo, aku njupuk pastiyas kontrasepsi lan sesuk kita mengeti ulang tahun lan aku pengin ngerti apa aku bisa ngombe.
    Lan uga aku njupuk udakara 5 dina sing tepat, aku miwiti antibiotik kanggo infeksi, nanging aku mung kari, aku krungu kenapa dheweke ujar yen dheweke ora bisa njupuk 2 perkara sing dikira bisa nyuda efek kontrasepsi ... kepungkur. .. cnt xfii

  296.   luisina ngandika

    Halo, aku nulis kanggo sampeyan amarga rong wulan kepungkur aku wiwit ngalami debit coklat udakara 15 dina sadurunge haid lan aku kuwatir, luwih saka setaun kepungkur aku njupuk total diva.

  297.   carmen ngandika

    Aku wiwit njupuk pil sawise rong wulan, aku njupuk telung dina sawise miwiti haid, wiwit efektif wiwit dina pisanan

  298.   Juan Diego ngandika

    hopla Aku pengin ngerti kapan aku bisa ngobrol karo pacarku yen dheweke bakal miwiti ngombe obat kaping pisanan nalika aku bisa ngobrol karo dheweke tanpa meteng amarga pil wis bisa digunakake

  299.   CJY ngandika

    Apa sing kedadeyan yen aku ora njupuk pil pungkasan ing kothak? lan aku miwiti njupuk kothak sabanjure 7 dina mengko?

  300.   Sonia ngandika

    Halo !! Aku njupuk yasminelle saben dina, lan aku ana ing minggu kaping 3 lan aku lali njupuk siji, lan nalika aku ngerti yen dina sabanjure lan aku njupuk sing cocog karo aku dina iki, saiki aku wis rampung njupuk dheweke, mesthine dadi minggu, aku pengin ngerti yen aku miwiti blister anyar utawa ngenteni menstruasi mudhun, matur nuwun, aku ngenteni tanggepan sampeyan

  301.   gisela ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil sajrone seminggu lan aku pengin ngerti apa supaya bisa nambah wektu supaya bisa teka siji utawa rong minggu mengko, aku bisa njupuk kothak sabanjure sanalika ngrampungake kaping 1 ,,,
    Saking sampun matur nuwun sanget

  302.   Roxana ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil sawetara wulan saiki. Aku pengin ngerti apa aku bisa ngganti siklus dadi sawetara dina sadurunge, apa aku kudu njupuk luwih ora tablet plasebo lan miwiti karo bungkus liyane? utawa kepiye carane kudu rampung.
    Aku wis ana ing tablet plasebo kaping pindho ing wulan iki.
    Matur nuwun.

  303.   rocio ngandika

    Aku nandhang penyakit Crohn lan aku pengin ngerti yen pil duwe pengaruh ora meteng, aku wis ngombe sajrone 3 taun lan ora nate medeni nanging saiki aku ora sabar.

  304.   rosario ngandika

    Halo, pitakonanku yaiku kira-kira rong wulan kepungkur, aku ngonsumsi ciruelax amarga aku rada apikan amarga bisa menyang kamar mandhi lan uga njupuk pil kontrasepsi 5 taun kepungkur, sawise iku aku entuk haid 2 kaping sewulan lan sabanjure wulan meh ora apa-apa mung mukosa sing rada jambon.
    Aku bakal meteng.

  305.   pame ngandika

    Halo cah, aku nulis amarga aku urgent banget ngerti yen aku hamil, amarga aku ngombe pil kontrasepsi nanging wulan iki aku njupuk obat kasebut kanthi beda-beda, sajrone 2 utawa 3 jam lan nalika aku njupuk dheweke nalika kelingan, wulan iki aku sawetara rapat karo pacarku, nanging dheweke mesthi mlebu, aku wis nggunakake pil putih sing artine aku kudu ngalami haid dina iki lan durung, aku telat udakara 4 dina lan ora ana gejala sing Aku bakal entuk periode, Apa aku ngandut? Aku mendesak banget amarga wingi duwe hubungan lan tanpa kondom

  306.   Belen ngandika

    Aku njupuk pin kontrasepsi lan dadi pacar karo pacarku lan ora suwe hubungane karo sapa wae, aku mandheg njupuk, saiki aku bali karo pacarku lan miwiti njupuk maneh, merek sing padha sing wis dakkanggo, lan wiwit aku wiwit yaiku 2 minggu kepungkur aku isih ora sehat, iku normal, ana uga fakta tambahan, aku ngguyu lan kahanan stres kurang.

  307.   valeria ngandika

    HOlA Aku Valeria, aku ngombe pil Yasmin, lan wulan iki aku wis kaping pindho, apa bener aku kudu tikel pil rolas ing wulan iki utawa apa sing kudu tak lakoni? Matur nuwun

  308.   nadia ngandika

    Halo, aku wis nggunakake kontrasepsi sajrone 2 taun. Aku mandheg ngombe bubar lan duwe wektu tundha luwih saka seminggu lan ing wektu kasebut aku kudu ninggalake sesambetan kaping 3, nanging pacarku ngurus awake dhewe nganggo lapisan. Apa bisa uga yen kelangan ditundha utawa ????????

  309.   caro ngandika

    Aku ngombe pil kontrasepsi, uga nggunakake kondom, supaya luwih proteksi.
    Kahanan kasebut yaiku, sawetara wulan kepungkur, aku ora tetep ngombe pil (mula efektifitas ora pati dipercaya) pil; Pitakonanku yaiku, kepiye pil artifisial nyebabake getihen, apa aku bisa ngandut, nanging getihen terus amarga aku njupuk pil, utawa apa ora bisa ditindakake yen ngalami getihen?

  310.   jenniffer ngandika

    Aku duwe pitakon ??? Iki pertama kaline ngombe pil KB (siklomex 20). Aku lagi minggu istirahat, dina iki tanggal 3 lan haidku durung mudhun? Nanging yen awakku lara, dhadaku dadi abuh lan rasa nyeri ovarium minangka pratandha yen bakal kedadeyan? Sing liyane yaiku wulan iki karo pacarku aku wis hubungan seksual lan ora nggunakake kondom, nanging aku ora lali ngombe pil, apa dheweke lagi ngandut?
    Ana liyane sing istirahat ing minggu iki lan aku noda rapoa njero cairan coklat, nanging wis sithik banget lan kedadeyan kaya kaping pindho, kenapa kedadeyan kasebut?

  311.   Xara ngandika

    Aku njupuk pil lan ngrampungake sing terakhir dina Jumuah tanggal 25. Dina iki dina tanggal 27 aku wis sesambungan. Apa aku duwe kasempatan meteng? Aku biasane ora rutin banget karo wektu nembak.

  312.   Valeria ngandika

    Aku ngombe pil ilahi lan sawise 21 sawise lara aku kelamin, masalahe aku wis ngombe antibiotik (amoxicillin) suwene 2 dina. Dheweke tekan njaba, nanging aku pengin ngerti apa ana kemungkinan meteng

  313.   Valeria ngandika

    Aku ngombe pil ilahi lan sawise 21 sawise lara aku kelamin, masalahe aku wis ngombe antibiotik (amoxicillin) suwene 2 dina. Dheweke tekan njaba, nanging aku pengin ngerti apa ana kemungkinan meteng

  314.   ya wis ngandika

    Hai, aku umur 21 taun lan wis ngombe pil microvlar sajrone 6 taun saiki ... wulan iki, kaya saben wulan, aku kudu miwiti dina Setu, 26/12, aku salah lan njupuk obat kasebut Dina Jumuah ... dina Minggu aku nembe ngerti yen aku duwe kesalahan. Kabeh iki aku duwe sesambungan dina Setu lan Minggu, nalika semana aku njupuk dheweke dina Setu lan Minggu ... apa aku duwe risiko hamil? ... Aku nekat ... matur nuwun

  315.   Kary ngandika

    Halo Aku ngombe pil KB lan aku pengin konsultasi amarga aku lali ora njupuk pil kaping 24. (Napa aku njupuk isis mini 24) apa ana risiko meteng? Aku ngenteni 7 dina ngurus awake dhewe nganggo kondom? Matur nuwun

  316.   Paola ngandika

    Halo, aku meh setaun ngonsumsi pil kontrasepsi nanging wulan pungkasan aku telat luwih saka 5 dina, aku tekane nanging mung sedina getih lan ora akeh, terus ngombe pil lan wulan iki kudune tekane wis telat 3 dina apa aku meteng? Ya, aku duwe masalah apa ing wulan pil kontrasepsi sing terus dikonsumsi?

  317.   vivi ngandika

    hola
    Aku pacaran karo pacarku nanging kondomku rusak
    mula aku kudu ngombe pil darurat
    nanging dina njupuk nalika mlebu kamar mandhi kaya cairan ketan
    kayane semen nanging luwih lengket sing wingi nanging dina iki metu
    cair (mung nalika aku menyang jedhing) nanging dina iki kurang sithik
    Aku pengin ngerti apa iki minangka tandha utawa gejala pil ora bisa digunakake utawa kenapa
    Aku pengin sampeyan mangsuli pitakonku babagan kedadeyan kasebut.

    Matur nuwun

  318.   camila ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, bisa uga aku kuwatir, aku njupuk kontrasepsi kurang luwih 5 taun, apa sing kedadeyan yen haidku tekan 1 minggu sadurunge tanggal kudu teka? Muga-muga sampeyan bisa mangsuli

  319.   yeeyaaa ngandika

    Aku njupuk pil dina esuk, udakara 2 jam sawise nuroni, banjur mangan daging babi. Apa jarene obat kasebut ora efektif? iku bener tulung aku wedi!

  320.   Ivana ngandika

    hello, njupuk tablet kontrasepsi lan coba pil progesteron, pitakonku yaiku yen sampeyan bisa njaga sesambungan kanthi njupuk.

  321.   Martina ngandika

    Aku wis suwe njupuk isis, aku ngombe antibiotik amoksis, suwene suwene pil bisa ditrapake maneh.
    matur nuwun sanget lan sugeng rawuh 2010

  322.   catalina ngandika

    Masalahe yaiku aku lali ora ngombe pil suwene 4 dina banjur haidku teka, aku ora ngerti arep tetep ngombe utawa ngganggu.
    Aku wis ngurmati tanggepan sampeyan

  323.   yamila ngandika

    Halo, aku pengin takon karo sampeyan. Aku wis ngombe pil suwene saiki, aku wis miwiti kothak anyar nanging aku entuk sithik getih lan aku ora ngerti sebabe, matur nuwun kanthi sanget, aku muga-muga sta sampeyan

  324.   Lorena ngandika

    Aku wis nuroni tanggal 22 Desember lan mudhun tanggal 23 Desember, mula aku ora duwe hubungan sing ora dilindhungi tanggal 30 Desember lan esuke aku njupuk pil, lan saiki aku wis nuroni tanggal 5 Januari lan mudhun 6, kepiye kedadeyan?

  325.   Solange ngandika

    Kepiye yen aku wis ngombe pil KB meh 6 taun lan saiki aku kepengin ngandut? Apa aku bakal menehi komplikasi?

  326.   sylvia ngandika

    Ing jalur annullet wulan iki, aku ilang nalika arep miwiti pil biru nanging aku duwe amplop liyane sing ora lengkap lan aku mutusake ngganti karo pil kuning nanging wektu ku durung teka, nanging aku durung nate sesambungan telung wulan kepungkur. Aku terus ngombe pil?

  327.   Cote ngandika

    Halo Aku entuk haid antara tanggal 20 lan 25 saben wulan. Tanggal 20 Desember minangka periode pungkasan lan dina kasebut aku wiwit ngombe pil kontrasepsi (CD Microgynon) kaping pisanan. Aku njupuk dheweke saben dina kanthi suci jam 21:00. Paling akeh, aku wis nundha sawetara jam udakara 4 kaping luwih utawa kurang. Aku duwe [b] 8 dina [/ b] njupuk dheweke lan aku pacaran karo pacarku tanpa kondom utawa apa-apa… Dheweke ora ejakulasi ing njero ati, nanging aku ngerti precum kaya bebaya kaya semen. Apa sampeyan wis bisa meteng? ngelingi dina-dina ku lan pil? Aku seneng yen ana wong sing mangsuli, amarga aku wis takon kaya wong edan ing endi wae lan isih ora nampa wangsulan. Matur nuwun Matur nuwun

  328.   FLIA. SANTIAGO ngandika

    Aku duwe masalah sithik nalika nggunakake kontrasepsi rong taun kepungkur minggu iki, aku wiwit ngalami pendarahan lan saiki nganyari kontrasepsi sing tegese iki muga-muga bisa nanggepi email kanthi cepet, matur nuwun ...

  329.   lujan ngandika

    Aku mandheg ngombe pil, lan aku duwe hubungan seks lan bojoku mlebu omah, apa aku bisa meteng ????. lan aku krasa lara banget kaya ing ovary.

  330.   karmen aguilar ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku njupuk jaz ok ing pil nomer 6. Aku muntah, aku njupuk liyane sadurunge 12 jam kliwat lan ing wayah wengi biasane aku ngurus 7 dina pisanan, nanging dina Kemis aku duwe hubungan seks tanpa kondom aku wedi hamil utawa ora masalah aku ora ngerti yen njupuk esuk sawise pil

  331.   stephy ngandika

    Nuwun sewu aku duwe pitakon, sampeyan ngerti aku kuwatir banget njupuk cd microgynon 4 wulan kepungkur, aku ora nate lali pil, aku nuruti instruksi surat kasebut. Masalahe yaiku periode suwene aku tanggal 14 Desember, kabeh apik-apik lan kudune dakkirim ing tanggal 11 Januari, nanging tekane nanging ana sing luwih jelas lan aku ora ngerti yen umume, mangga, ana kemungkinan aku meteng?

  332.   estefania ngandika

    Hai, aku duwe sangsi loro:
    * Nalika njupuk pil, apa sampeyan kudu ngurus cara liyane?
    * Yen wanita meteng lan terus ngombe pil amarga dheweke ora ngerti yen dheweke ngandut ... ana kedadeyan?

  333.   Alejandra ngandika

    Wengi sing apik aku duwe pitakon yen sampeyan bisa njlentrehake kanggo aku, aku njupuk setengah paket pil banjur wolung dina mengko aku berhubungan seks karo metode irama sing wis ngliwati siklus haidku sing normal lan durung entuk babagan iki. wiwiti maneh kanggo njupuk pil saben dina, sing biasane kedadeyan amarga ora tundhuk karo siklus njupuk pil ???

  334.   Romina ngandika

    Halo Tulung aku pitakon: Aku wis ngombe pil kanthi rutin suwene 4 wulan. Intine yaiku yen telung dina kanggo ngrampungake siklus iki, saya ngalami pendarahan entheng lan rong dina sawise rampung pendarahan entheng lan uga saya krasa ora nyaman ing weteng. Aku rasane kaya dina pertama haid. Napa iki, iku normal utawa asring? Matur nuwun

  335.   Ambruk ngandika

    Halo, aku lagi subur banget lan dina wingi aku ora duwe proteksi, aku njupuk esuk sawise pil lan wingi aku ora duwe proteksi maneh, pil iki efektif utawa bisa meteng

  336.   karen ngandika

    Halo !!!! Aku dina istirahat, aku lunga dina kaping 3, lan aku pengin ngerti yen haidku durung tekan minggu iki, mula aku wiwit njupuk pil ing dina kaping 8 utawa ngenteni tekane ?????? Muga-muga wangsulan !!!

  337.   LESLIE ngandika

    HELLO, ING KANGGO NGAKAK-NGAKAK KAWAL PALING KANGGO LAKU SAIKI SAIKI LAN INGKANG KONTRAKTIF KOTA BARU APA MASALAHKE AKU ORA KENE KANGGO MULAI wiwit wiwit Senen lan aturane SAKING SENENG KENE AKU Nindakake GOLEK ING DALAN ??
    GRACIAS

  338.   yael ngandika

    Aku ngombe kontrasepsi nanging kekarepanku karo kancaku yaiku ngandut. Apa aku bisa mungkasi njupuk nalika pengin? Apa bakal menehi pengaruh sing ora apik yen aku ninggalke ???

  339.   yael ngandika

    Aku ngombe kontrasepsi nanging aku pengin meteng, apa aku bisa mandheg pil tanpa masalah?

  340.   Ruth ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen nalika ngrampungake kothak kontrasepsi, aku miwiti kothak sabanjure ing dina kapitu ngaso tinimbang njupuk ing dina kaping wolu.

  341.   Ruth ngandika

    tulung resepake tanggepan langsung

  342.   rixoto ngandika

    Hai, piye kabare ... Aku ngombe kontrasepsi, pil iki terus-terusan, yaiku 21 balncas lan 7 abang sing ana plasebo. Pitakonanku yaiku: nalika njupuk sing abang, yaiku plasebo, apa aku bisa duwe? hubungan seksual tanpa resiko meteng? Aku butuh wektu telung taun suwene, nanging muga-muga tanggepan sing cepet lan nyenengake

  343.   Monica ngandika

    Apik:
    Aku duwe pitakon. Aku lali lan mandheg njupuk pil suwene rong dina. Aku ngalami haid lan tetep njupuk pil kanggo sisa bungkus kasebut. Aku mangu-mangu yen rampung wadhah aku ngaso lan mesthi ora duwe wektu. Liburan minggu aku bali nggawa wadhah sabanjure. Aku duwe 5 tablet lan nandhang gejala premenstruasi

  344.   bojomu ngandika

    hello, aku wis ngombe kontrasepsi (suaveuret) suwene pirang-pirang taun, nanging wektu iki aku nggawe kesalahan amarga ora duwe hubungan seksual ing dina sing padha nalika aku miwiti antibiotik, lan aku ora ngerti yen bakal hamil banget dina iku aku miwiti karo Antibiotik minangka dina terakhir aku kudu ngombe kontrasepsi lan sawetara dina sawise miwiti kothak liyane durung teka. Aku duwe kemungkinan gedhe? Matur nuwun

  345.   lemah ngandika

    Hai, aku srengenge, aku pengin takon ...
    «Pil» kudu dijupuk yen utawa yen sampeyan duwe
    ora duwe hubungan seks? ...
    matur suwun

  346.   valentina ngandika

    Ola Aku duwe konsultasi, aku njupuk pil kontrasepsi 3 wulan kepungkur lan aku ngombe pil ing wayah wengi udakara jam 12 bengi lan lara weteng lan tangi jam 7 esuk lan dipompa kaping 4 nalika aku duwe kemungkinan kedar meteng yen Aku duwe hubungan seksual ing dina apa maneh?

  347.   Micaela ngandika

    Aku wis njupuk pin kontrasepsi meh rong taun ... Aku mandheg njupuk amarga pengin duwe bayi, aku pengin ngerti yen beboyo, apa bisa menehi komplikasi kanggo bocah ...?

  348.   Anonymous ngandika

    Halo.! Aku pengin ngerti apa risiko meteng yen aku duwe hubungan seks sawise rampung pil pil KB?

  349.   maria ngandika

    Halo, aku duwe pitakon babagan rong taun kepungkur yen aku ora njupuk antinconseptive amarga aku duwe bayi, saiki aku wiwit njupuk lan aku ana ing kothak nomer loro nanging aku ana ing pil 8 lan ngalami pendarahan lan sawetara rasa lara sing pengin dakkerteni yen iki lumrah.matur nuwun

  350.   maria ngandika

    Halo, aku wis takon, sampeyan bakal menehi wangsulan amarga wiwit saiki kuwatir, matur nuwun

  351.   joha ngandika

    Halo. !! Iki minangka cara sing apik banget kanggo ngerti cara ngurus awake dhewe ... aku arep takon ...
    Aku mung duwe bayi lan aku bakal njupuk Cerazette kanggo nyusoni, nanging iki pisanan nggunakake kontrasepsi lan gynecologist ngandhani yen wiwit wulan 2 aku bakal miwiti njupuk lan wis maca pandhuan lan aku wis maca ngenteni wektu yen wis sepisanan. Aku ngombe nanging kira-kira 2 wulan haidku ora teka lan Dr. liyane kandha yen aku ora bakal ngenteni haid amarga aku lagi nyusoni saiki pitakonku yaiku: apa ora efek kanggo aku njupuk sing kaya ngono tanpa karusakan lan suwene wektu bakal nindakake efek kasebut?

  352.   Mery ngandika

    Halo! Pirang taun kepungkur aku njupuk pil, aku mandheg ngombe nalika mandheg ora duwe pasangan, bubar aku bali nggawa, kaya sadurunge karo resep saka ginekolog. Aku njupuk kothak nomer loro lan lara ovarium skandal ditambah karo pendarahan. pitakonanku: iki normal?

  353.   claudia ngandika

    Halo, aku njupuk diva, sawetara wulan, suwene suwene tanggal 13/12/2009, lan ing wulan Januari aku isih durung menstruasi, bisa uga amarga amoksisilin 2 mg suwene 500 dina wis diombe efek kontrasepsi lunga, ana risiko ambarazo? Aku kuwatir kesehatan lan kelainan hormonal, amarga aku ngrawat awakku suwene wulan tanpa lali nembak ... matur nuwun

  354.   carmen ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku wis ngombe pil udakara 2 taun lan haidku mesthi teka ing dina pungkasan kothak utawa ing 2 utawa 3 dina sing ora duwe hormon lan mesthi tahan saka 3 nganti 5 dina lan Kanggo wulan iki aku sadurunge miwiti 4 kothak pungkasan sing tanpa hormon lan nganti sawetara dina, lan getihen abang lan coklat lan akeh kothak, apa normal? Kulo bade mangsuli wangsulan cepet ..

  355.   carmen ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku wis ngombe pil udakara 2 taun lan haidku mesthi teka ing dina pungkasan kothak utawa ing 2 utawa 3 dina sing ora duwe hormon lan mesthi tahan saka 3 nganti 5 dina lan Kanggo wulan iki, sing tanpa hormon teka sadurunge miwiti 4 kothak pungkasan lan nganti sawetara dina, lan getihen abang lan coklat lan akeh kothak lan isih ana sadurunge aku ngrampungake kothak, apa iku normal? Kulo bade mangsuli wangsulan cepet ..

  356.   yo ngandika

    Halo, aku wis nggunakake kontrasepsi sajrone setaun lan sethithik, lan ing wulan iki haidku teka, dina km kudu teka nanging suwene rong dina lan amarga ora nate menstruasi sithik banget aku ora ngerti yen pil bisa gagal utawa mangga lumrahe mangsuli

  357.   anonim ngandika

    Halo !! Ternyata ahli gynecologist ngirim pil kontrasepsi sawise ngalami aborsi sewulan sadurunge, pil pertama sing dakombe nalika haid diwiwiti, nanging sawise njupuk, aku ora getihe maneh ... .. lan nalika dina kaping enem njupuk Aku wis nuroni lan aku pengin ngerti apa aku bisa meteng lan nalika aturan ing ngisor iki dakkarepake, yaiku, nalika aku miwiti kothak kaping pindho utawa seminggu sadurunge ngrampungake iki… ..esk aku ' aku rada ilang karo topik iki: S

  358.   Janine ngandika

    Halo, aku umur 31 taun lan duwe 18 dina njupuk kontrasepsi, aku ora njupuk dheweke supaya ora bisa disingkirake, lan aku kewaspadaan. Gynean ngirimi pil kanggo ngatur menstruasi. Nanging aku duwe hubungan karo bojoku lan getih sethitik. iku normal?

  359.   cahya ngandika

    Halo, muga-muga sampeyan bisa nulungi aku, masalahku yaiku dina terakhir pendarahan aku wiwit njupuk kontrasepsi (melati) kanggo tanggal 1. Sawise 7 dina ngalami reaksi seksual sing ora dilindhungi, apa ana risiko meteng?

  360.   matilde ngandika

    Halo, aku umure 17 taun, aku duwe hubungan pertama 2 dina kepungkur lan kuatir yen nggunakake kontrasepsi siklikome 20 nanging nandhang sinusitis lan dheweke menehi antibiotik sing diarani klaritromisin 500 mg lan predisone kortiprex 20 mg. Aku isih duwe 5 pil, mitra uga nggunakake kondom, nanging aku isih ora yakin, lan apa sing bakal kedadeyan ing minggu kepungkur, apa aku luwih bisa meteng ????

    tulung tulungana aku.

  361.   karolin ngandika

    Halo, aku duwe pitakon sing penting banget, aku ngonsumsi pil cd plus lan pas banget nalika haid, lan wektu iki ana advance 4 dina, sing ora normal nalika haidku lan aku rada bingung ... Sanajan wiwitane ana noda coklat banjur wiwit mudhun .. apa normal ????

  362.   kembang ngandika

    Aku butuh jawaban. Aku ngombe femel luwih saka 10 wulan lan dina iki lagi ora mangan 3 pil seminggu. Aku arep plancongan lan ora kepengin teka. Aku nyoba miwiti sesuk (4 dina) kanggo njupuk kothak anyar supaya ora entuk haid? apa mengko? tulung enteni wangsulanmu. Matur nuwun sanget

  363.   lorenza ngandika

    Halo, aku nggunakake kontrasepsi udakara 3 taun lan aku ora nate nemoni masalah, udakara 4 wulan kepungkur aku mandheg anggone njupuk lan sawise suwene aku mung 2 kali, saiki aku kepengin miwiti maneh aku wis duwe sing anyar nanging periodeku durung tekan kanggo njupuk dheweke, paling pungkasan tekan udakara 27 Desember, masalahe saiki aku duwe pacar lan aku kepengin banget supaya bisa dilindhungi, kita wis duwe hubungan seks nanging mesthi ngurus awake dhewe nganggo kondom, nanging aku bakal luwih aman yen diwiwiti karo pil, uga amarga aku mandheg bareng aku praupan kukul sing kukul banget, pitakonku suwene sawise mandheg ngombe kontrasepsi oral ing wektu kasebut bakal bali menyang rutin? Lan apa sing bakal kedadeyan yen aku miwiti njupuk maneh tanpa ngenteni suwé bakal bali?

  364.   Langkawi ngandika

    Aku wiwit ngombe pil MIRELLE dina Jumuah nalika haidku mandheg. Suwéku mesthi nem dina lan wulan iku suwéné wolung taun. Rong dina sawise rampung menstruasi, aku haid maneh lan mulane aku mandheg ngombe pil. Rong dina maneh kliwat lan aku isih haid banget.
    Apa sing kudu ditindakake supaya mandheg?
    Dina iki aku menyang gynecologist lan dheweke njaluk aku nggawe ECOGRAPHY yen ana kista.
    Aku wedi banget, apa aku bisa HADIAH?
    Aku mung duwe hubungan seks nalika aku, lan aku ora nggunakake perlindungan.
    Aku bakal ngurmati wangsulan sampeyan, aku mung umur 18 taun lan pacarku 20. Sanajan kita wis COUPLE luwih saka 4 taun.

  365.   tamara ngandika

    Halo, aku duwe pitakon ... ana kemungkinan luwih gedhe nalika hamil nalika ovulasi malah ngombe pil.
    Konsultasi liyane uga ana kemungkinan sing adoh yen ana wanita hamil amarga ngombe pil kontrasepsi sacara rutin lan wektu dheweke terus teka ...

  366.   alba ngandika

    Halo! Aku wis ngombe pil KB sadurunge meh setaun, lan aku mesthi takon, yen aku lagi cuti seminggu, aku lunga telung dina tanpa ngombe pil lan tanpa medhot wektu, lan ing dina katelu isih ana. mudhun, pitakonanku, Kepiye yen sajrone telung dina iki, efek pil terus utawa sampeyan kudu nggunakake kontrasepsi liyane? Matur nuwun! Salam bocah-bocah wadon!

  367.   andrea ngandika

    Halo, aku umure 20 taun lan aku wis dioperasikake sajrone sewulan lan aku pengin ngurus awake dhewe, bisa uga aku terus njupuk kontrasepsi belara utawa ora ... aku bakal nresnani wangsulan

  368.   nicole 21 taun ngandika

    Hai, aku ngombe pil 13 dina kepungkur, aku pacaran karo pacarku lan ora, kita ora ngurus apa-apa. pitakonanku yaiku yen aku bisa ngandut pil yaiku femiplus CD yaiku kaping pisanan aku njupuk obat kasebut, aku ora njupuk lan ora ngrokok lan ngombe pil nalika dilindhungi? Matur nuwun !! salam: s

  369.   nohemi ngandika

    Halo! Aku wis ngombe pil kontrasepsi wiwit telung wulan kepungkur lan aku duwe hubungan seks nalika aku budhal, nanging awake dhewe ngurus, apa aku bisa ngandut ??, banjur aku duwe hubungan seks malah njupuk pil nanging tanpa proteksi lan tetep mudhun bisa ngomong yen aku ora meteng utawa ya? Aku butuh wangsulan

  370.   MTG ngandika

    SAK NING PILITU SING PUNYU ING BULAN SATU SING ING WULUH, NANGING ATURANE ORA KECIL, AKU Duwe TELES 4 dina, mula ora bisa njupuk pil maneh, apa biasane iki ????

  371.   nani ngandika

    Halo, 6 wulan kepungkur, aku duwe bayi, wiwit iku aku njupuk cerazette nganti rampung nyusoni, lan aku ngalami akeh pendarahan karo pil kasebut lan dheweke ganti dadi yaz nanging kanthi iki aku duwe 2 kothak lan haidku ora mudhun, iku normal? Matur nuwun

  372.   ae v ngandika

    Halo, pitakonku ing ngisor iki, ing wulan Desember, aku ganti pil Livianne kanggo total diva lan tekan tanggal 10, ing wulan Januari aku duwe titik coklat cilik lan ora ana sing liya, meh dakkandhakake iku ora, lan saiki ing 8 Februari isih durung teka, sing kedadeyan, aku duwe risiko meteng utawa normal nganti sistem kasebut diatur, aku akeh sangsi lan aku isih durung wani melu tes. Aku ngenteni wangsulan, matur nuwun ...

  373.   Fabiola ngandika

    Apa aku bisa meteng yen wis nuroni saurutan ??? !! ………… .. sesambetan wis saben limang dina lan sawise saben sesambetan aku njupuk pil ing dina sabanjure. Tulung wangsulan, critakake yen ana kemungkinan, aku uga pengin ngerti yen pil ilang efektifitas

  374.   RsP ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil luwih saka rong taun, wulan iki aku plancongan karo pacarku lan aku lali ora ngombe pil! nanging aku sadhar yen aku ngrampungake kabeh pil amarga aku isih duwe salah siji saka patang pil wungu pungkasan, kayane sedina aku lali ora njupuk, nanging aku njupuk kabeh obat kuning, lan aku ora ngurus awake dhewe, aku Aku ing dina-dina sing kudu marai aku lan saiki durung teka, aku kuwatir banget, apa aku duwe kesempatan meteng? Muga-muga wangsulan, matur nuwun!

  375.   andrea ngandika

    Halo, delengen, aku ngurus diri karo pil kontrasepsi, luwih becik nganti tekan dina sing salah, tak kira wis lali njupuk lan dina esuk lan aku njupuk sakloron, saiki aku ora ngerti apa bakal ninggalake dina kaya iki lan terus njupuk biasane utawa yen aku kudu miwiti maneh karo pil saka wiwitan, mangga nunggu jawaban sampeyan kanthi cepet

  376.   yomaira ngandika

    Halo, aku sangsi, aku ngombe pil Belara sawise mestruasi, ora ana masalah, lan iki pisanan nggunakake kontrasepsi.

  377.   RAMBUT ngandika

    HELLO, KANGGO BELARA KONTRAKTIF 2 TAUN SAKA LAN KANGGO ... LAN INGKANG NANGGO PITAKON ... ORA GOLEK BOX PILL KANG MENSTRUASI KANGGO MUNCUL .. APA APA ITU? SANGAT YAKIN BENAR ORA GOLEK GOLEK ... ORA GOLEK HUBUNGAN TANPA PANGANGGO. Apa sing kudu tak lakoni? Aku isih njupuk pil ?? Utawa ditinggalake ?? aku ilang 4 kanggo ngrampungake paket… .CONTEXTARM XFAVORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  378.   Cynthia ngandika

    Halo! Aku duwe konsultasi ... Aku wis ngombe pil April udakara 4 taun, tanpa istirahat, lan ing siklus pungkasan iki 3 dina sadurunge rampung asupan, isih ana kerugian sing isih ana, amarga haidku isih ana 3 dina, kerugian iki bisa uga amarga meteng? Tembakan kasebut dijupuk kanthi rutin, tanpa nggunakake antibiotik utawa mual. Apa sing bisa dadi penyebabe?

  379.   natalien ngandika

    Sugeng siang, sampeyan bisa ndeleng manawa aku salah nggunakake pil utawa aku ilang, amarga aku ilang saka dina pungkasan mula aku kudu ngombe. Yen aku mandheg njupuk luwih cepet, apa aku bakal luwih cepet lunga? apa aku bisa njupuk risiko? aku kudu piye? Matur nuwun, aku ngenteni wangsulan.

  380.   claudia ngandika

    Halo sore, aku wis njupuk yasmin suwene 2 taun, saiki aku kudu miwiti paket anyar sing kudune dina Kemis, aku nggawa dheweke kabeh wingi, ana masalah amarga aku duwe sesambetan, aku ngenteni wangsulanmu, matur nuwun

  381.   elena ngandika

    Pitakonku yaiku apa sing kedadeyan yen ing sawijining minggu ing kothak pisanan sampeyan lali ora njupuk pil lan wis sesambungan lan dina sabanjure nalika sampeyan pengin njupuk dina kasebut, sampeyan ngerti yen sampeyan lali lan sampeyan njupuk loro ing wektu sing padha, ujare prospek, apa sampeyan duwe risiko bingung? tulung wangsulan aku penting

  382.   elena ngandika

    Pitakon liyane yaiku apa sing kedadeyan yen sampeyan lali tablet ing kothak putih, amarga ora aktif, apa ana risiko meteng

  383.   tatiana ngandika

    Aku perawatan karo ovula lan aku ditinggalake amarga entuk debit jambon sing cilik lan diwiwiti karo kontrasepsi kaping pisanan. Sing dakkarepake yaiku suwene 1 dina debit jambon terus mudhun, sithik banget lan ora entuk haid. Aku pengin ngerti kemungkinan yen aku hamil

  384.   dolores ngandika

    Halo, aku pengin takon pitakon, aku wis ngombe pil KB luwih saka setaun setengah, aku duwe hubungan seks tanpa ngurus awakku dhewe, amarga aku ora nate nemoni pil nanging nalika iki aku nggawe kesalahan , suwene 5 dina aku njupuk amoksisilin 500, aku kepengin ngerti yen aku duwe risiko ngalami hamil, aku bakal ngurmati wangsulanmu

  385.   silkapi@hotmail.com ngandika

    Halo, aku wis pirang-pirang taun nggunakake diva yen pengin ngerti yen bisa njupuk ing dina kaping telu amarga merek iki dijupuk ing dina kapisan, apa bisa? Aku ngalami pendarahan

  386.   Lorraine ngandika

    Hai, aku njupuk kala, aku njupuk kaping 1 ing tanggal 8 Januari, aku kudu teka 5/02 lan ora, aku nelpon dhokter lan dheweke kandha yen wis normal, saiki aku kudu teka tanggal 5 / 03 lan isih ora ana sing ngasorake aku, iku normal…. utawa sing kudu dakgawe supaya ora meteng, aku miwiti 3 kothak kala, sing aneh yaiku aku lara ovarium, entheng nanging isih ana.
    Aku wedi amarga ora bisa ngandut lan aku kudu golek dokter ing 15 dina.

    matur nuwun lan tulungana aku

  387.   Vicky ngandika

    hello .. pitakonku yaiku yen aku bisa hamil ing wayah minggu, dina iki istirahat kaping loro lan aku isih kudu nyuda wektu, nanging sadurunge ngenteni yen mudhun, aku luwih seneng ngombe pil sawise. Apa ana sing nulungi aku? Matur nuwun. Iki penting ...

  388.   lila ngandika

    hai… pitakonku yaiku yen obat scaflan sing padha karo nimesulide nyuda efek pil KB, sanajan aku mung ngombe siji pil?

  389.   idalia ngandika

    Halo, sugeng siang, delengenen ana wong sing bisa nulungi aku, apa sing daklakoni yaiku aku ngurus pil obat lan sewulan kepungkur aku ganti dadi yazmin lan dina Selasa kepungkur aku ngrampungake pil yazmin terakhir lan istirahat 7 dina wis rampung liwati lan dina iki aku main pil pertamane maneh yazmin lan ana wong sing ora ngasorake aku, sampeyan ngerti sebabe ora nurunake aku bakal meteng utawa kelainan hormonal utawa sing kedadeyan amarga ana pil sing ora ditrapake ngemot padha

  390.   Vicky ngandika

    Halo, aku wiwit ngombe pil kontrasepsi sadurunge miwiti haid, nanging saiki aku pas, nalika ngombe pil sadurunge tekane haid, apa bakal mudhun aku sing padha utawa ora mudhun nganti wulan ngarep? lan apa ana efek sing padha? Aku butuh wangsulan matur nuwun.

  391.   Yo wis ngandika

    Halo, aku njupuk yazmin suwene 5 taun, aku mutusake ninggalake dheweke sawetara wulan, wulan kapisan periodeku telat seminggu, wulan kapindho durung teka, wulan kaping telu aku mutusake arep njupuk maneh, nanging malah Sajrone periode, aku duwe papan, nanging aku wiwit ngombe pil dina kapisan, ora apa-apa yen tetep dikonsumsi? yaiku aku kayane ora duwe periode normal, iku mung titik

  392.   miry ngandika

    Sugeng enjang, aku miwiti karo Yasminelle tanggal 3 Maret, yaiku nalika masa ku lagi apik lan suwene nganti Setu lan dina Minggu 7 aku duwe sesambungan tanpa proteksi, apa aku duwe bebaya?
    Bab liyane sing pengin dakkerteni yaiku yen Yasminelle lara lumbar amarga aku ora bisa pindhah wiwit dina Minggu.
    Gracias

  393.   anonim ngandika

    Halo, aku duwe bayi umur 3 wulan lan dheweke lagi nyusoni. Aku duwe kontrol kelairan, nanging minggu kepungkur aku lagi nyapu lan nemokake pil mini ing jubin. Kira-kira minggu sing padha aku ngeculake. Nanging sing dadi masalah yaiku, aku nate hubungan seks minggu kepungkur. Nalika nemokake pil mini, aku njupuk lan uga njupuk dina sing cocog. Apa risiko meteng? Ovulas yen sampeyan mandheg njupuk sedina wae? Aku njupuk Linosun.

  394.   anonim ngandika

    tanggap cepet !!! tulung !!

  395.   ludmila ngandika

    "Penting, priksa manawa getihen ora teka saka lali njupuk tablet utawa saka interaksi obat"
    Aku ngalami getihen minimal lan kram menstruasi lan siklus mandheg kurang saka seminggu kepungkur, nanging nalika aku kudu miwiti kothak yasminelle sabanjure, aku kelalen lan duwe hubungan seks ... apa ana kemungkinan meteng? Yen siklus menstruasi mung mandheg ... Aku butuh pitulung, aku urip dhewe ing Italia lan aku ora duwe konsultasi karo !!!!!

  396.   karol ngandika

    Aku wingi hubungan seks wingi lan dina iki uga ora dilindhungi, mula dina iki aku ngombe pil darurat ... apa aku duwe risiko hamil?

  397.   Violet ngandika

    Halo .. Aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen diare sakjam sawise njupuk pil, apa ana efek sing padha?

  398.   alex ngandika

    Aku ngombe pil kaping pindho ing sewulan lan aku kaping pindho nuli sewulan lan saiki ing wektu iki aku sithik banget lan angel banget noda, nanging sithik mung normal sawise diombe kaping pindho?

  399.   oscar ngandika

    Aku pengin ngerti pirang-pirang dina ngombe pil meliane diwiwiti jam 7 utawa 8 dina? yaiku yen ditulis 7 dina nanging bisa ditafsirake kanthi rong cara. Matur suwun wangsulan

  400.   carlita ngandika

    uga alesan kenapa aku nulis
    yaiku takon kepiye cara njupuk pil
    cd anulette kontrasepsi
    Aku ora ngerti tanggal apa sing bakal diwiwiti
    PLZ

    pitulung cepet

  401.   vale ngandika

    Aku mandheg ngombe pil kontrasepsi sajrone telung dina banjur dak terusake. Apa aku bisa ngandheg?

  402.   yami ngandika

    Yen aku wis ngonsumsi kontrasepsi sajrone 9 wulan, apa bisa mbantu aku ora meteng yen ora ngurus awake dhewe? utawa kepiye carane ngerti yen ana pengaruhe, amarga aku duwe hubungan seksual lan aku ora ngurus awake dhewe, mula aku miwiti semen liwat tempek
    xfavorr tulungana aku !!!!

  403.   laura ngandika

    Aku njupuk venise sajrone 2 taun setengah, aku ninggalake dheweke suwene 2 wulan. Aku miwiti njupuk maneh nanging ing pil 5 garwaku pungkasane mlebu ing omah, 48 jam dokumenku menehi tablet nevonorgestrel 1. 24 jam kepungkur wiwit njupuk lan aku isih durung ngalami pendarahan, apa aku bakal ngandut? Wangsulane, aku nandhang sangsara banget.
    thanks.

  404.   ditakdirake ngandika

    Aku njupuk femeane sajrone 3 taun lan ganti menyang YAZ Aku duwe risiko meteng

  405.   ditakdirake ngandika

    Hai, aku isih ngalami pendarahan, apa bakal normal? kanggo ngganti pil. Aku butuh pitulungmu

  406.   jelas ngandika

    hello, aku wis njupuk bemaive lan dheweke mandheg njupuk wulan Februari lan saiki utawa masa saya mudhun; iki normal? Aku kepengin ngerti apa suwene wektu bubar? Matur nuwun

  407.   lunita ngandika

    Hai, aku kuwatir banget, apa sing kedadeyan yaiku periodeku tekan tanggal 17 Februari lan aku njupuk pil tanggal 27 Februari lan periodeku tekan tanggal 5 Maret lan aku ngenteni periode 23 Maret nalika kudu meteng. tes lan periode saya 33 nganti 35 dina. Aku ngenteni tanggepan cepet sampeyan. Matur nuwun

  408.   julia ngandika

    Hai, aku pengin ngilangi keraguan, aku ngombe pil, biyen dakkonsumsi sadurunge lan aku mandheg ngombe wolung utawa sepuluh wulan saiki aku wiwit njupuk maneh lan sawise njupuk aku rumangsa nesu lan pengin bali nanging Aku ora bali lan sawise sepuluh pil utawa rolas aku duwe hubungan karo pacarku, ana risiko yen dheweke lagi hamil ....

  409.   carolina ngandika

    Halo, aku njupuk kontrasepsi 4 taun berturut-turut, lan tanggal 2 Maret iki aku kudu miwiti kothak anyar nanging tanggal kepungkur dadi aku ora miwiti, aku pengin miwiti maneh dina iki (24 Maret) apa ana masalah karo iki? Siklus menstruasi bakal ganti, amarga kudune duwe menstruasi ing minggu ngarep, yen diwiwiti dina iki, ora bakal haid nganti wulan ngarep?

    Gracias

  410.   Mayte ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, sampeyan ndeleng, aku wiwit ngombe pil tanggal 17 wulan iki (yaiku Maret) prewnta ing ngisor iki, wiwit nalika aku bisa miwiti hubungan seks tanpa kondom. Apa aku dilindhungi saka dina pisanan wiwit njupuk ahh !! prekara liyane ... bener yen susu sampeyan tuwuh ... siji-sijine sing dakelingi yaiku lara sethithik ... aku ora ngerti yen isih awal yen tuwuh utawa .. . Gak ngerti !! matur nuwun !!!

  411.   panah ngandika

    Aku pengin ngerti yen ana kedadeyan sing njupuk pil wiwit periode pisanan nganti wulan sabanjure aku kudu mudhun

  412.   panah ngandika

    Aku pengin ngerti yen ana kedadeyan njupuk pil wiwit dina pisanan periode nganti aturan sabanjure tanpa mandheg

  413.   Alejandra ngandika

    halo, sugeng dalu, aku ora ragu-ragu
    Aku wis bisa turu x padha ora turu
    Dodo saya lara lan sing paling ala yaiku yen lara
    aturan lan nalika nggawa barang weteng saya lara banget
    nalika aku duwe sesambetan, aku bakal repot ing sawetara posisi
    Aku rasane nesu yen bisa nulungi aku 'Fa'

  414.   solange ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa prelu menstruasi kanggo miwiti ngombe pil utawa apa ana sing bisa diwiwiti tanpa kudu haid .. Matur nuwun.

  415.   kary_l ngandika

    Aku takon. Yaiku: Aku njupuk yasmin lan njupuk 1/4 neuryl2 suwene 3 wengi (saben wengi) saliyane 1 pil kuriflan (analgesik) sing bisa didol kanthi gratis, obat-obatan iki nyuda efek kontrasepsi? Lan ejakulasi nang aku. Apa ana kemungkinan meteng yen aku wis ngombe pil KB?

  416.   GUISSEL ngandika

    Halo, aku duwe pitakon lan muga-muga ana wong sing mangsuli, yaiku aku wis wiwit ngombe pil kontrasepsi nanging aku ora ngerti yen dheweke bakal miwiti njupuk dina kaping pisanan ... lan saiki wulan wis arep rampung lan wektu kasebut ora bisa digunakake kanggo aku. Kaping pisanan, sing dakkira yaiku yen aku kaku nanging aku wis tes lan aku dikandhani ora, nanging dheweke kandha yen aku ora ngandel karo tes kehamilan , pancen saiki aku duwe janjian kanggo nyedhiyakake IUD lan aku ora pengin sampeyan lan dheweke ngandhani bocah wadon, nanging yen sampeyan wis ngandut .... Aku ora ngerti apa sing kudu aku lakoni, siji-sijine sing aku ngerti yaiku muga-muga periode kasebut bakal ilang lan ora ana sing normal amarga aku wis ngombe pil salah saiki, aku ora duwe periode suwene sewulan utawa lagi meteng ??? ????? ??? :( Matur Nuwun

  417.   Daniela ngandika

    Halo Aku wis ngombe pil KB sak suwene rong taun setengah, lan dheweke mesthi ngandhani yen aku kudu istirahat ... pitakonku suwene suwene pil saka pil?

  418.   fany ngandika

    oLaa tulung aku kudu ngerti apa sing bakal kedadeyan yen sampeyan njupuk pil nalika ngalami haid ... Matur suwun

  419.   flavia ngandika

    Halo, pitakonanku ing ngisor iki, aku kepengin ngerti yen aku njupuk pil kontrasepsi, aku miwiti kothak kaya saben wulan, nanging ing wulan iki aku njupuk kurang luwih setengah nanging 5 dina aku lali lan tekane nanging tetep daklakoni. pil saka kothak ora apa-apa? . Aku ora bakal nemoni masalah hubungan seksual? .lan bakal migunani kaya biasane nalika aku ngrampungake kothak ing dina kaping 5 x sampeyan bisa mangsuli kanthi cepet aku umure 35 taun lan iki ora nate kelakon karo aku. Yen aku lali 2 nanging biasane aku terus c / kothak, nanging ora 5 lan aku teka. matur nuwun sanget !!!

  420.   JESSICA ngandika

    hello, maaf, iki takon, aku njupuk pil kontrasepsi sing diarani triquilar (levonogestrel_etinilestradiol) Aku wis njupuk 2 taun nanging ing tablet aku muntah lan muntah salah sawijining pil lan hubungan seksual sampeyan kaping 3 tablet tanpa ngrawat awak dhewe, yen ora, aku duwe menstruasi Dina sing cocog tanggal teka, nanging sawetara dina luwih suwe nanging aku isih kuwatir karo apa sing dikandhani yen ana menstruasi lan isih ngandheg.
    Aku uga lara sirah lan kadang pusing

    Apa sing bisa sampeyan critakake babagan kedadeyan kasebut?
    Apa sampeyan bisa mangsuli email wiwit saiki, matur nuwun kanthi sanget
    Aku salam karo sampeyan Maca

  421.   FERNANDA ngandika

    Aku ING KENE ngerti yen njupuk pil lan mikir lan ora peduli yen ana kedadeyan.

  422.   PAULA ngandika

    hello iku takon aku njupuk pil setaun 10 wulan kepungkur lan wulan iki aku rada ora kepenak, aku mutah pil lan aku ora ngurus awake dhewe
    Aku matur nuwun sadurunge
    lan aku ngenteni wangsulanmu

  423.   rawa ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sejatine yen ngrencanakake tumpukan implanon sajrone wektu kasebut ora ngasilake wektu kasebut

  424.   Bea ngandika

    Halo, aku wis ngrawat awakku karo yasmin meh rong taun, bubar dokter gigi nyaranake aku njupuk amoksisilin kanggo ekstraksi untu. Apa kontrasepsi aku bakal ditrapake ????? Matur suwun wangsulan.

  425.   landhep ngandika

    Aku duwe masalah wiwit bayi prematurku lair sawise karantina mung 2 kali lan kaping pindho sithik banget lan akeh contraindications saka pil lan aku ninggalake dina iki bayiku isih umur 10 wulan lan durung Ayo mudhun, apa sing bisa aku lakoni? Umurku 18 taun lan pengin bayi liya, nanging saiki, amarga Fabry isih enom, kita ora ngurus awake dhewe lan aku ora meteng, nanging bisa uga kedadeyan karo aku ... Aku menehi tit ..

  426.   andrea ngandika

    Halo, piye kabarmu, nuwun sewu sampeyan nesu, nanging aku duwe pitakon lan ora kudu piye, aku ngombe pil Venisse setaun setengah taun kepungkur ing wektu sing padha lan aku ora nate lali, siji liyane nalika ngrampungake kothak diwiwiti karo liyane, aku ora. Periode teka lan aku wis telat seminggu, nanging aku isih njupuk rong tes kehamilan lan kalorone menehi negatif, sampeyan ora ngerti kenapa iki bisa kedadeyan?
    Saking sampun matur nuwun sanget

  427.   noelia ngandika

    Halo, masalahku ing ngisor iki, aku njupuk kontrasepsi, jebule amarga ana kacilakan karo anakku, aku njupuk kabeh saka tablet, ana kemungkinan manawa ora dijaga amarga ora dilapisi tablet.

  428.   bantuan ngandika

    Halo. Pitakonanku yaiku, aku wis ngombe pil KB kanggo 2 minggu lan pacarku lan aku duwe hubungan seksual lan rampung ing aku. Apa ana kemungkinan aku ngandheg?

  429.   nuri_24 ngandika

    Ya wis 2 minggu ngombe pil, sejatine aku wis entuk 2 kilo, bisa? Tulung wangsulan, aku keweden (saiki wis panas, hee)

  430.   KIWI ngandika

    Sugeng enjing, aku mung pengin takon babagan apa yen sampeyan salah nggunakake rong pil ing dina sing padha, apa sing kudu ditindakake? terus njupuk lan sampeyan bakal ilang ing pungkasan kothak utawa mandheg njupuk dina sabanjure lan terusake sawise dina kasebut ... mangga ngenteni wangsulan sampeyan!

  431.   paola ngandika

    hello aku butuh pitulung .. dina iki aku pacaran karo pacarku lan aku ngombe pil KB .. nanging sawise 3 utawa 4 jam aku rada getihen. nopo niku

  432.   dayana ngandika

    Halo, pitakonanku yaiku: Aku wis ngombe pil sadurunge, nanging aku ora nate ngrampungake amarga nyebabake naucias lan pedhih ati nanging karo sing anyar diarani lobelle, aku rumangsa apik banget lan aku wis ngombe 8 tablet lan aku pengin ngerti kapan efek kasebut ditrapake kula …… ..? Aku ngenteni wangsulan dening fis 🙂

  433.   juliet ngandika

    Halo, hoii Aku wiwit ngombe pil nanging akhir minggu bakal teka, omben-omben alkohol bakal teka, apa sampeyan pengin ndeleng? utawa aku bisa njupuk dheweke kanthi tenang? Matur nuwun

  434.   Nicole ngandika

    Halo .. Aku duwe masalah .. Aku berhubungan seks karo bekas pacarku lan dina iku aku njupuk kontrasepsi nanging amarga ana masalah ekstra mengko aku lali ora njupuk 3 pil sabanjure lan aku wiwit getihen .. nanging beda amarga warnane meh coklat. ireng lan dina sepisanan akeh banget wiwit mbiyen wis ora ana maneh .. kajaba dina liyane yen nuroni uga getih, nanging wektu iki jambon .. apa sing kedadeyan ing awakku? Aku tetep ngombe pil kaya biasane nanging isih rumangsa aneh. Kayane ora ngandut apa aku?
    Aku bakal ngapresiasi wangsulanmu. -

  435.   lala ngandika

    Halo, aku takon aku lali pil 2 dina berturut-turut lan rong dina iki aku nate pacaran, apa aku bisa ngandut?

  436.   natali ngandika

    Hai, iki wulan pertama aku njupuk pil lan ora mesthi njupuk ing wektu sing padha, ana kedadeyan, umume yen aku wis ngombe, lan suwene luwih suwe tinimbang umume

  437.   Jeneng ngandika

    Hai kesepian ..! Aku duwe pitakon, aku wiwit ngombe pil KB kanggo sewulan, lan aku pengin miwiti maneh. Aku pengin ngerti apa aku kudu miwiti dina menstruasi kaping pisanan utawa kaping wolu ?????? tulung .. matur nuwun sanget

  438.   Loriana! ngandika

    Halo, kabeh, Sugeng kanggo blog sampeyan! .. uga 2 minggu dak kontrasepsi, nanging tanggal 14 aku hubungan karo pasanganku lan ejakulasi ing njero ati lan kuatir amarga aku hamil! Amarga aku banget , wedi banget! ...

  439.   dalila ngandika

    Halo, aku sangsi, aku nggunakake kontrasepsi sing kaping pisanan, aku wiwit getihen ing dina kaping 1, yaiku tanggal 4 wulan iki lan sampeyan wis 12 taun lan getihen tetep nanging wis minimal, yaiku nguwatirake aku lan dina-dina pungkasan iki aku sesambungan

  440.   paula ngandika

    Halo, aku wingi lali njupuk cerazette, apa sing kudu aku lakoni? lan 12h wis kliwat, apa aku kudu nerusake dina iki lan njupuk langkah liya? utawa aku njupuk sing wingi lan dina iki

  441.   Stibaliz ngandika

    Halo, aku kuwatir amarga njupuk diane 35 saben dina, lan dina iki aku njupuk pil krem ​​pungkasan. Sesuk aku kudu njupuk salah siji pil plasebo lan wingi aku berhubungan seks karo pacarku tanpa kondom. Apa aku bisa meteng?

  442.   Gaby ngandika

    Halo, aku kudune miwiti ngombe pil (Belara) dina 12 (dina haid kaping 1) nanging aku ora bisa tuku, yen aku pengin miwiti ngombe saiki, apa efeke bakal padha? Matur nuwun

  443.   ayo ngandika

    Halo, iki minangka wulan kaping pisanan aku ngombe kontrasepsi lan ing minggu istirahat menstruasi ora muncul, aku wis nyoba meteng lan metu negatif lan aku miwiti kothak pil liyane, nanging aku ora tenang, wedi yen meteng aku wis duwe anak 2, wangsulan matur nuwun

  444.   gisella ngandika

    Halo pitung taun kepungkur, aku ngombe pil, aku wiwit ngombe sawise pitung dina suwene aku tekan tengah wulan, aku pengin ngerti sebabe lan ovarium saya lara banget, yen sampeyan bisa, dheweke nanggapi cepet matur ngambung

  445.   boneka ngandika

    Hai, aku wis ngombe pil suwene setaun seminggu kepungkur aku miwiti kothak anyar, nanging saiki aku lara getih kaya cairan coklat suwene 2 dina, ana apa?

  446.   Luisa ngandika

    Halo, aku wis ngombe 10 pil mikroginon luwih saka 28 taun nanging ora nate njupuk tablet putih (istirahat) ... kaping pisanan kedadeyan kaya iki ... aturane aku yaiku tanggal 1 April, ing Kaping 11 aku wis seneng seks .. Aku ora ngombe pil dina 9 lan 10 lan aku sesuk esuk 1 lan bengi kalorone ... konsultasi aku bakal meteng ... tulung jawaben aku
    Gracias

  447.   RUTH ngandika

    LELES KANGGO KANGGO KITU BISA NULANGI AKU
    WENI SELASA 13/04 Aku Miwiti njupuk pil sing kontroversial, lan aku lali njupuk wong saka dina Jumuah 16/04 lan njupuk ing dina Minggu 18/04 lan sing ana ing dina sabtu aku lali lan njupuk ing dina minggu, mula aku kudu terus HUBUNGAN SEKSUAL KANGGO MITRA, LAN ORA KITU NAMPAK KUNCI

    GREETINGS

  448.   Virginia ngandika

    Aku lali njupuk pil sing biasane dakombe jam 9 bengi lan dina Setu aku lali ora njupuk, aku kelingan iku dina Minggu jam 9 lan aku njupuk 2 sekaligus, ninggalake luwih saka 24 jam tanpa njupuk iku, apa meteng bisa kedadeyan kaya iki?

  449.   almarys ngandika

    Halo, deleng, aku wis hubungan seks dina Senen jam 7 esuk lan aku ngombe rong pil darurat ing wektu sing padha lan aku hubungan seks maneh ing dina Selasa udakara jam 4 sore. Iki bakal duwe risiko meteng, tulung critakake kula tulung tulungana ...………

  450.   Marian ngandika

    Tanggal 09/10 aku mulai ngombe pil nanging ngentekake 5 dina lan aku mulai ngatur, apa biasane?

  451.   Maria ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil sajrone 9 taun kanthi istirahat sing cocog lan ditinjau dening ginekolog, nanging wingi kedadeyan sing aneh banget, aku isih duwe telung tembakan kanggo ngrampungake kothak wulan iki sadurunge istirahat lan pungkasane berhubungan seks. karo aku.bojo aku kelangan getih sithik .. kenapa? Aku bisa meteng ????? Kayane ora bisa, nanging yen ana sing ngerti prekara iki tulung wangsulan. Matur Nuwun.

  452.   chiki ngandika

    Bakal normal nalika haidku teka tanpa ngrampungake kothak pil Kontrasepsi lan kanthi getih peteng sithik….

  453.   Caren ngandika

    Hei, delengen, aku njupuk Venisse, aku ora lali ngombe pil, nanging aku njupuk obat sing dakkarepake njupuk dina sabanjure. Seminggu telung dina kepungkur aku rampung njupuk kothak lan ora entuk mensaku. Apa bisa uga aku ngandheg? utawa lumrahe. Aku miwiti kothak anyar. Apa aku kudu mandheg njupuk?

  454.   yaiza ngandika

    Halo, ternyata aku ngombe pil kontrasepsi lan haidku mudhun 7 dina sadurunge istirahat, apa normal?

  455.   Eneida Rangel Lizárraga ngandika

    Aku umur 45 taun lan urip seksual sing aktif banget, aku durung nate ngonsumsi pil KB, saiki aku pengin nglakoni, nanging aku butuh pendapat profesional, dhokter menehi saran nggunakake implan, aku golek informasi babagan lan pil, kaluwihan lan kekurangan, nanging saiki aku ora mutusake cara nggunakake !! Aku butuh pitulungmu

  456.   denise ngandika

    Halo kanthi sengaja utawa tumindak ala, dheweke njupuk pil saka blaster, mula pil kasebut yaiku dina paling pungkasan. Aku ora kuwatir aku ora ngrampungake blaster lengkap, aku mikir njupuk pil ing dina sabanjure aku ora ngerti yen bakal ora apa-apa aku pengin sampeyan ngirim jawaban kanggo pitakonku

  457.   jennifer ngandika

    Hellooo !!
    Aku nembe wiwit ngombe pil suaveuret ...
    lan aku wis nemoni aturanku sajrone 12 dina
    lan aku kuwatir amarga ora ngerti yen iku normal utawa ora
    ibu ngendika aja kuwatir
    nanging ora kabeh aturan, yaiku keputihan
    apa titik coklat
    Tulung sampeyan bisa nulungi aku !!!!
    1 ngambung
    matur nuwun…

  458.   Sara ngandika

    Hai, delengen, aku duwe masalah.
    Ora sengaja, aku njupuk loro pil sekaligus, lan saiki aku ora duwe pil dina terakhir ... apa ana kedadeyan yen aku nindakake hubungan seksual ing dina iku?
    Matur nuwun.

  459.   Lorraine ngandika

    Kepiye yen aku njupuk 24 pil KB ing sedina?

  460.   Ana ngandika

    Halo: Aku wis njupuk yasmine sajrone 5 taun. Nalika aku ngrampungake kothak dina Senin kepungkur tanpa dak sadhar, aku miwiti karo kothak kaping telu nganti dak sadhar ing dina Jumuah, (3 pil liyane). Ing dina Jumuah, aku ora njupuk obat iki lan wingi dina Minggu aku entuk périodhe, Pitakonku kepiye aku saiki kudu ngombe pil, sawise siklus sadurunge (aku miwiti njupuk dina Selasa) utawa cuti 7 dina, lan wiwiti njupuk mau dina Jumuah. Matur nuwun sanget

  461.   Jorge ngandika

    Pacarku ngombe pil setaun kepungkur sewulan kepungkur lan kita wis berhubungan seks lan dheweke ora meteng amarga lan apa sing bisa dadi solusine

  462.   cristina ngandika

    halo, aku duwe pitakon. Yen aku duwe hubungan seks karo kancaku sedina sawise aku nesu (njupuk pil abang) lan tanpa kondom. apa ana risiko meteng?. matur nuwun.

  463.   cecilia ngandika

    Halo Aku duwe pitakon, udakara telung wulan aku durung ngombe pil. Aku ngerti yen sampeyan njupuk kaping pisanan ing wulan kapisan sampeyan kudu ngurus kontrasepsi liyane. Pitakonane yaiku apa aku kudu ati-ati lan ngurus awake dhewe nganggo cara liya saiki amarga aku bakal miwiti njupuk maneh; yaiku, apa sampeyan duwe risiko sing padha karo nalika aku njupuk kaping pisanan?

  464.   johana ngandika

    Halo, aku njupuk gestinyl 20/75, aku mesthine bakal miwiti blister anyar dina Senin, nanging aku miwiti dina Selasa (wingi), lan aku nindakake hubungan seksual tanpa ngindhari kanthi pusing sing padha sadurunge njupuk pil. Apa aku kudu ngombe pil esuk dina Rebo kanggo nyegah kehamilan? Matur nuwun

  465.   Mia ngandika

    Halo, nuwun sewu, iki kaping pisanan aku bakal ngombe pil kontrasepsi suwene 28 dina, nanging aku durung ngalami menstruasi, isih isih luwih saka 15 dina lan aku ora ngerti kapan arep miwiti ngombe pil.

  466.   jimena ngandika

    Suwene pirang-pirang dina suwene ditundha nganggo pil kontrasepsi yaz?
    Aku meh ngrampungake pil sing ora aktif lan menstruasi durung tekan. Aku wis ngombe 3 wulan lan ora nindakake hubungan seksual. Suwene pirang-pirang dina sampeyan bisa nundha sadurunge ngonfirmasi meteng?

  467.   Gisela ngandika

    Suwene pirang-pirang dina suwene ditundha nganggo pil kontrasepsi yaz de bayer?
    Aku meh ngrampungake pil sing ora aktif lan menstruasi durung tekan. Aku wis ngombe 4 wulan lan ora nindakake hubungan seksual. Suwene pirang-pirang dina sampeyan bisa nundha sadurunge ngonfirmasi meteng?

  468.   kerucut ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku wis ngombe pil KB, nanging ing wulan iki aku ora njupuk kabeh ing wektu sing pas, nanging saben dina, nalika ngrampungake, aku mung duwe noda coklat sing kurang tahan saka sedina, aku durung nate liwat, apa aku bisa ngandheg?

  469.   mamang xD ngandika

    Nah ... pacarku mandheg ngombe pil wulan kepungkur, kabeh normal ... dheweke wis sewulan ora njupuk obat .. wulan iki kiso kto diwiwiti maneh karo pil, masalah utawa keraguan sing kita lakoni yaiku 3 utawa 4 dina tanpa njupuk dheweke sawise menstruasi sing bakal teka maneh ... saiki dheweke pengin miwiti nanging kita ora yakin apa kita kudu nuroni ing wulan iki ..

  470.   Mercedes ngandika

    Halo, aku njupuk pil kontrasepsi Yazmin lan 5 dina sawise rampung, aku wiwit peteng, aku njupuk telung taun lan nganti saiki durung kelakon, aku uga ngandheg utawa wis normal, aku nunggu jawaban, matur nuwun

  471.   carolina ngandika

    Halo, aku njupuk pil kontrasepsi belara lan 5 dina sawise rampung, aku wis wiwit noda, apa aku hamil utawa wis normal, apa sing bisa aku lakoni ing kasus iki? Muga-muga wangsulan matur nuwun.

  472.   pating ngandika

    Apa resep kudu miwiti ngombe pil?

  473.   Kasepen ngandika

    Hai Paty, piye kabarmu? Pil kontrasepsi kudu diresepake dening gynecologist lan ditindakake sawise nindakake pemeriksaan medis rutin, kanggo ngerti jinis obat apa sing bisa digunakake lan yen sampeyan bisa ngidinke. Sing paling apik yaiku sampeyan konsultasi karo dokter kandungan lan dheweke sing menehi rekomendasi.

    Salam, Tunggal

  474.   Laura12345 ngandika

    Ola. Aku wiwit ngombe pil dina Kamis minggu kepungkur, dina Jumuah tanggal 14 aku isih duwe debit lan wis ganti warnane dadi coklat, apa biasane?

  475.   Mary Kalajengking ngandika

    Halo, aku lunga menyang dhokter lan menehi rekomendasi dheweke saranake njupuk pildova yazmin, amarga ing wektu iki menstruasi saya suwene 30 dina. Dokter ngandhani yen nalika miwiti njupuk, haidku bakal garing lan bakal ana prentah. nanging periodeku ora mandheg sanajan aku wis ngombe pil. Apa iki normal? Aku ngarep-arep slds lan matur nuwun

  476.   marai liera peralta ngandika

    Aku duwe pitakon suwene 8 wulan njupuk pil antioconceptive lan ing wulan iki aku ngerteni manawa aku mbuwang sampah lan isih duwe pirang-pirang pil kaya 8 lan aku ora ngerti sebabe aku mbuwang sampah kasebut, aku kepengin ngerti kuwatir banget .. ak iku kudu

  477.   laura ngandika

    Halo, pacarku njupuk mirelle bubar lan kudu miwiti nggunakake amoksisilin kanggo ngombe untu, aku pengin ngerti apa bakal nyuda efek kontrasepsi kanthi nggunakake antibiotik.
    Gracias

  478.   NELLY ngandika

    hello kisiera keme ayidarais !!! Aku wis sewulan kurang njupuk 35 pil ingane !! lan kisiera ngerti yen ing minggu deskanso aku bisa nindakake tanpa nglindhungi !!! Muga-muga keme sampeyan mangsuli kanthi cepet xfvr !!! Matur nuwun !!

  479.   Laura ngandika

    Hai, aku butuh pitulung! Aku wis ngombe pil suwene setaun, wulan iki ana kedadeyan sing aneh, aku isih duwe pil seminggu lan haidku mudhun, apa sing kedadeyan karo aku ?????

    Wangsulane kanthi cepet, penting banget !!!!

  480.   Pancen ngandika

    Aku ngombe pil kontrasepsi sajrone setaun setengah wulan iki lan dina iki tanggal 19 dina aku wiwit noda, nanging nganti tanggal 23 aku mandheg menstruasi. Iki lumrah? Ana apa?

  481.   Pancen ngandika

    Laura! Ya, kedadeyan iki meh padha karo sampeyan lan aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo kita?

  482.   Ivana ngandika

    Halo, aku pengin ngerti manawa pil diva bisa nyebabake depresi amarga 2 taun kepungkur lan aku wis njupuk sawetara wektu lan akhir-akhir iki aku rumangsa banget, bisa uga? amarga lingkungane apik, matur nuwun

  483.   Lorena ngandika

    Halo xikas, dakkandhani luwih saka 2 taun kepungkur yen aku ngombe pil wulan iki dina kaping 6, haidku teka lan tanggal 13 aku miwiti maneh karo pil xro tanggal 20 lan 21, aku lali ora njupuk lan yevo dsd terus Minggu 23 aku iso meteng? utawa bisa uga ana sing liya, aku wedi banget yen ana sing ora apik, wangsulan ing kene, mangga

  484.   Laura ngandika

    HELLO, AKU NANGGO GAMBAR Karo ANTIKOPSTIF ARLETTE ING BULAN PERIODE SAIKI, SING DUWE Duwe Loro Wulan Nggawe Pil Lan Periode durung ngerti aku pengin ngerti yen ana kemungkinan duwe keprigelan supaya ngerti perawatan.

  485.   panah ngandika

    Halo! Aku duwe sangsi! Exo cuti 7 dina nganggo pil putih (plasebo) lan pil kuning sing daktindakake dina Rebo lan tanpa kerer aku njupuk dina Selasa (banjur cuti 6 dina) apa ana sing salah? iku penting !! Matur nuwun

  486.   Kawa ngandika

    Ya, kedadeyan iki dina Setu nganti esuk, Minggu, aku ngombe omben-omben alkohol lan nuli nglakoni seks tanpa lindhung udakara 112 jam, aku njupuk pil ing dina sabanjure kanthi risiko meteng (kenapa ngombe alkohol sadurunge ngombe?) Wangsulan kula

  487.   barbara ngandika

    hai .. aku njupuk cyclomex20 sajrone 1 minggu lan pitakonanku
    Yen duwe efek sing kontradiksi ngombe alkohol lan ngrokok.
    tulung wangsulan ..
    Gracias

  488.   carmen ngandika

    Hai, aku duwe pitakon, aku wis ngombe pil kontrasepsi yasmine sajrone 5 taun lan ing wulan iki aku noda ing antarane aturan lan durung nate kedadeyan, nanging dudu noda coklat cilik, nanging kayane duwe aturan sedina maneh ora rong dina mengko. sing normal sawise 5 taun? ¿? lan bisa nggawe tingkat ficacia ing pil mudhun. Yen sampeyan bisa nulungi aku, aku luwih menghargai

  489.   SALAM ngandika

    LALI NGOPI ING PING PING PATelu, IKU KANGGO LAKON ING DALU, INGKU KANGGO AKU> KANGGO HUBUNGAN DUA Dinten Sadurunge Lali Kudu Kuwatir? Matur Nuwun

  490.   Airun ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku njupuk Meliane lan wulan iki aku wis wiwit ngombe pil biasane nanging haidku mudhun maneh 10 dina sawise wiwit ngombe, aku terus ngombe kanthi rutin, nanging kuatir nalika rampung pil Aku bakal bali teka, apa aku bisa ngandut?

  491.   Paula ngandika

    Halo! .. 2 wulan kepungkur aku mandheg nyusoni lan ngombe pil Carmin nanging durung nesu. Dokter kandungan saya ngandhani yen sanalika haidku miwiti njupuk Rahasia. Pitakonanku yaiku apa bener yen aku nundha Carmin yen wis dakkirim utawa kudu ngrampungake kothak kasebut?

    Muga-muga balesan cepet !!

    Matur nuwun sanget!

    regards

    Paula

  492.   nike ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa mandheg ngombe pil tanpa rampung blister, amarga iki akeh pengaruhe lan aku rumangsa banget !! Tulung, apa sing bisa dak lakoni?
    matur suwun lan salam

  493.   MARISA ngandika

    Aku NGANGGO MINI ISIS 24 KONTRAKTIF TANPA SINGKUR 9 WULUH AGO KABEH SAIKES. SATU SABTU, SING PALING NGADILAKEN PIL PADA 18:30 ING SADAYU LAN OLEH DIANGGO DINA DINA DINA DINA 16:10 WENGI LAN AKU TERUS MENDAP. TARIKH PEMBELAJARAN PALINGKUL KULO 8 APRIL, MUNGKU AKU KUDU DATANG ANTARA 12 LAN 10 MEI LAN KITU DATAK. Nganti Dina Dina Iki Aku Nggawe XNUMX Tes Kandhutan lan Wong-wong mau Nawakake Pendhapat. Aku isih ora bisa ngindeks Nalika aku terus njupuk pil, Muga-muga tes kehamilan ora nekat? PIL KANGGO NGALAMI TES HAMIL KANGGO AKU POSITIF ... Matur nuwun sanget. Aku butuh wangsulan sanalika bisa !!! Matur Nuwun…

  494.   evangeline ngandika

    Halo! Pitakonku yaiku yen aku duwe bayi 52 dina kepungkur lan 9 dina kepungkur aku wiwit njupuk Carmin nanging 2 dina kepungkur aku wiwit ngalami pendarahan kaya nalika haid, apa normal? Matur nuwun!

  495.   espe ngandika

    hello, aku wis njupuk kontrasepsi yasminelle sajrone 4 taun. lan ing wulan iki sadurunge njupuk plasebo, aku wis wiwit noda. Iki kaping pisanan kedadeyan iki kajaba wetengku lara banget. amarga bisa dadi? salam

  496.   monica ngandika

    Aku pengin ngerti kemungkinan apa aku hamil, aku ngombe pil kontrasepsi, nanging nalika aku duwe hubungan seks, aku ora njupuk utawa sesuk lan pengin ngerti yen bijaksana terus njupuk obat kasebut amarga aku wis duwe sawetara gejala sing umume dialami wong nalika meteng

  497.   carol joanna ngandika

    Halo, aku njupuk trigynovin bayer kaping pisanan ing 3 dina lan aku kepengin ngerti kapan wiwit ditrapake, wangsulan aku sanalika bisa

  498.   nadia ngandika

    Dina iki seminggu aku ngrampungake pil lan aku isih durung ngalami menstruasi, nanging rong dina kepungkur dheweke lali karo aku, mula aku njupuk kanthi berturut-turut, mesthine minggu kepungkur aku uga ora njaga hubungan, yaiku ora utami

  499.   monica ngandika

    hello aku mung butuh pitulung! Iki kaping pisanan aku ngombe pil kontrasepsi, aku lagi dina kaping 7 lan kedadeyan tanggal 8, 9 lan 10, aku ora njupuk pil, nalika dina kaping 10, getih tekane esuk. dina sing padha 10 aku duwe hubungan seks ing wayah wengi lan yen rampung milih akeh getih, apa aku bisa ngandheg? lan kenapa getihen kudu kedadeyan. Bakal luwih becik yen sampeyan nulungi aku lan ngandhani,

  500.   ngawujudake ngandika

    Hai, aku ngombe pil suwene rong wulan. Aku pengin ngerti yen mitra njupuk obat kayata antibiotik, apa bisa ngrusak efektivitas pil?
    Apa aku bisa nyuda efektifitas pil kanthi njupuk antibiotik pasangan lan nggawe jinis tanpa kondom? Aku ngenteni wangsulan lan matur nuwun ...

  501.   BEATRIZ ngandika

    WIS NABI NIKI NANG NGALAMI PIL PIL KANGGO KOWE STAIN, ORA DARAH, NANGUN IKU MUNCUL KUNING KANG NAMPAK APA WAKTU MESTRUAL AKHIR ???

  502.   Silvana ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil telung taun sawise bayi. Aku getihen ing tanggal 4 Juni lan isih duwe pil seminggu maneh, aku terus njupuk biasane nganti dina k wis rampung, aku isih tetep sisan, dina Jumuah iki aku kudu miwiti kothak liyane lan saiki uga pendarahan ora mandheg? ak iku amarga? apa bisa ana meteng malah ngombe pil? Matur nuwun sanget

  503.   vilma ngandika

    hello apa sing kedadeyan aku njupuk taksi 35 nanging 3 dina kepungkur, aku lali njupuk dheweke, aku bisa terus njupuk utawa ngenteni sewulan liyane
    . Dixi 35 nggawe aku mual kanthi normal lan aku uga njupuk amarga kukul. Aku weruh asil pirang-pirang wulan amarga aku njupuk 1 wulan lan ora ana asil perbaikan.

  504.   pink ngandika

    Halo, aku pengin ngerti kaya ing ngisor iki: Aku duwe bayi umur 4 wulan sing aku nyusoni lan limalas dina kepungkur aku wiwit ngombe pil cerazette .. intine yaiku aku mutusake hubungan intim karo pasanganku sing kawitan nggunakake kondom kaya biasane .. nanging mengko saka ejakulasi pertama, kita lagi bebarengan lan dheweke nembus banjur njupuk zakar saka tempekku tanpa ejakulasi !! Ana risiko yen bakal meteng! Wangsulane kanthi cepet !! Aku saya susah banget

  505.   deloken dheweke ngandika

    Sugeng enjing, aku butuh pitakon. Apa sing kedadeyan yaiku kanthi ora sengaja aku wiwit ngonsumsi pil suwene 3 wulan tanpa istirahat. Aku pengin ngerti apa aku duwe risiko iki lan durung nemoni wektu.

  506.   mapfre ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku pengin sampeyan mbantu aku kudu ngerti apa ana risiko hamil karo game seksual nanging tanpa ejakulasi ing njero tempek !! Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan

  507.   JOHANA ngandika

    Halo…. Aku mung arep takon apa ana kemungkinan hamil .. apa aku kelakon lan aku wis ngombe pil KB lan aku isih duwe 3 xfa sisa….

  508.   ines ngandika

    Aku pengin takon, dheweke ganti pil rong wulan kepungkur, nanging aku tumindak ala, amarga dheweke ndeleng aku menehi, sanajan aku njupuk lan nalika aku mrana, aku isih tetep. . lan coklat ... lan dheweke ngandhani aku bali menyang sing dakkarepake sadurunge Kuwat luwih kuwat nanging apik kanggo aku, loqpsa sing mendaraone sta amarga sikilku lara, nanging aku pengin ngerti apa efek sing padha kanggo meteng utawa ora, sing bakal ditindakake kanthi ora teratur

  509.   Pazita ngandika

    Helloaaaaa
    Ternyata aku wiwit ngombe pil KB ing dina pisanan haidku lan aliranku sithik banget nganti dina kaping 4ku .. banjur nganti udakara 7-8 dina .. saka kana mula aliran mudhun, nanging isih ana Wis rampung .. lan aku dina 15 njupuk pil .. Yasmin.
    Apa aku duwe risiko meteng yen wis kelamin ???

  510.   sandra ngandika

    Halo, aku ngombe pil kontrasepsi lan aku adhem, aku kepengin ngerti yen anjing bisa ngilangi efek kontrasepsi lan yen kanthi ati-ati aku bisa meteng matur nuwun

  511.   Isabella ngandika

    Halo, udakara 1 taun kepungkur, aku miwiti karo kontrasepsi lan aku kepengin ngandut. Pitakonanku yaiku apa aku bisa ninggalake kothak pil setengah utawa aku kudu ngrampungake. cntstar enggal xfa.

  512.   elena ngandika

    Halo, sawijining dina aku bingung lan njupuk loro pil sekaligus mikir yen dina sadurunge aku durung ngombe. Ternyata aku wis ngombe lan saiki alangane yaiku loro: aku njupuk loro sekaligus lan pil pungkasan ing kothak aku ora bisa ngombe maneh ...
    opo sing tak lakoni Wiwit saiki, apa ora bakal sukses amarga aku mesthi bakal kelangan siji?

    Lan pitakon liyane, nalika sampeyan ngombe pil, apa saiki duwe efek kontrasepsi?
    Gracias

  513.   CAROLINA ngandika

    HELLO, KANGGO KONTRAKTIF 5 taun kepungkur lan saiki lagi mlebu dina-dina lan nuwuhake masalah lan nuwuhake pil AMPICILLIN sing dikepengini ngerti yen ana kemungkinan bisa meteng

  514.   Eugenia ngandika

    Halo, aku wis ngobrol karo pacarku udakara telung wulan, mula aku menstruasi lan wiwit dina pisanan aku wiwit ngombe pil kontrasepsi, tanpa ngaso amarga dokter ginek nyaranake aku, wulan kapindho nduwe jinis kaping pindho. yen pacarku ora ngerti aku ngurus, nanging aku ora mlebu, dina pungkasan haidku yaiku 10 Mei, lan aku isih durung haid luwih akeh, nanging aku tetep njupuk pil kontrasepsi kaya sing wis dituduhake, yaiku saben dina, Aku kuwatir banget yen ora menstruasi, bisa uga aku ngandheg? Yen aku mesthi ngombe pil, lan pacarku kaping pindho ora ngurus awake dhewe? Udakara 20 dina kepungkur, mudhun kaya coklat coklat, apa sejatine? Aku butuh wangsulan kanthi cepet

  515.   hukum ngandika

    hello rong wulan kepungkur aku mulai ngombe pil KB lan bubar aku duwe hubungan seksual kaping pisanan, awake dhewe nglindhungi awake dhewe kanthi apik lan nggunakake kondom, nanging sawise rampung jodhaku njupuk kondom lan sawise 5 utawa 5 menit, kita miwiti maneh nanging tanpa kondom nanging iki wektu aku ora rampung. Intine yaiku yen aku lagi cuti seminggu lan aku wis telat XNUMX dina. Aku kuwatir banget. Aku wis bijaksana banget karo jadwal pil, nanging mung rong wulan aku ngonsumsi kaya ngono. Amarga mitraku ora nate ejakulasi ing jero, matur nuwun sanget yen sampeyan bisa mangsuli;)

  516.   Marta ngandika

    Aku hubungan seksual 2 dina mengko lan masa ku entek .. Aku ngombe pil nanging aku luwih dhisik diwiwiti, tegese aku meteng, tulung wangsulan .. !!

  517.   Josefa Rojas ngandika

    Halo, aku wiwit ngombe Dixi 35, tanggal 29-05-2010, dina iki haidku teka, aku njupuk dheweke suwene 21 dina sabanjure, aku ora ngombe obat liya, ora ngalami diare, aku wis tetep nalika haidku, ngenteni istirahat pitung dina lan menstruasi ora teka, banjur aku miwiti maneh kothak liyane dixi 35, nganti saiki durung teka, aku njupuk tes lan metu hcg 5200 mul, apa sampeyan bisa nerangake apa sing kedadeyan dakkira aku ngandheg utawa ora. Matur nuwun

  518.   Daniela ngandika

    Aku wis ngombe pil sing padha kanggo rahasia 6 suwene 28 taun saiki. Sasi iki haidku diwiwiti maneh nganti setengah wulan, lan setengah saka kothak. Apa sing kudu tak lakoni? Napa aku kelakon? Apa perkara normal?

  519.   maria ngandika

    apa ana risiko meteng yen sampeyan ngombe pil KB lan amoksisilin 1 gram?

  520.   Augustine ngandika

    Halo, aku pengin ngerti manawa pil iki dadi lemu lan sawise suwene aku njupuk, apa aku bisa nuroni tanpa nggunakake kondom?

  521.   mary ngandika

    Halo, piye kabare? Aku wis 2 taun setengah ngonsumsi pil. Mungkin aku ngerti yen kudu istirahat sawetara wulan lan aku kepengin ngerti pirang-pirang wulan! supaya ora subur! Matur nuwun kanthi sanget!

  522.   naomi ngandika

    Halo,
    Ya, aku duwe pitakon, lan aku pengin sampeyan menehi saran utawa matur apa sing kudu aku lakoni,
    Aku wis ngombe pil (diane 35 saben dina) wiwit meh setaun kepungkur, lan wektu biasane kanggo jam 23.00,
    Mau bengi aku njupuk ing wektu sing padha saben dina, Punctual
    lan amarga ulang taune kanca, aku ngombe alkohol.
    Aku ngerti salah, nanging aku ngombe.
    Udakara jam 1.30 esuk aku mutah, lan aku ora ragu yen ora nyedhot pil.
    Rong setengah jam kepungkur, nanging apa ana risiko yen aku durung ngombe lan wis ngandut?
    Yen aku ora nresep, apa sing kudu aku lakoni yen wis kliwat 13 jam wiwit njupuk lan 11 jam sawise muntah?

    P.S. Ing ulang taun liyane, kedadeyan sing padha karo aku, aku njupuk, lan sawise 2 jam aku muntah, lan periodeku tekan wektu kaya biasane.

    muchas gracias
    (Aku seneng yen sampeyan nerbitake email).

  523.   ana biru ngandika

    Halo, aku kuwatir duwe anak, taun pertama aku njupuk cerazette banjur dak ganti kanggo yazmin, masalahe yaiku anakku isih nyusoni. Iki bisa ditindakake lan yen wangsulane ora, apa sing bisa daklakoni utawa kanggo ngatasi sadurunge matur nuwun

  524.   pangisian daya ngandika

    Hai, aku Xika umur 20 taun, aku wiwit ngombe pil, lan aku wis njupuk kothak pisanan lan dina kaping 5 njupuk, aku duwe hubungan sing ora direksa karo pasanganku! Aku lagi dina preinan lan haidku ora mudhun !! Aku kudu kepiye? biso k meteng ??
    Hubungi aku xfa liwat e-mail !!
    Gracias

  525.   Viviana ngandika

    Hai, aku kuwatir amarga isih durung ngrampungake pil pil kontrasepsi lan aku getihen. Aku kepengin ngerti sebabe kedadeyan kasebut?

  526.   ana ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil suwene 5 taun, lan saiki aku wis wiwit njupuk kothak lan nggawa 2 pil, nanging ujug-ujug aku pengin ninggali, pitakonku yaiku apa aku kudu ngrampungake kothak utawa apa aku ora bisa ngrampungake? Matur nuwun

  527.   sandra ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil suwene telung taun lan saiki aku pengin mandheg, sing pengin dakkarepake yaiku disaranake ditinggalake lan yen bisa meteng, matur nuwun

  528.   elisa ngandika

    Halo ... Aku wis ngombe pil KB sadurunge nem taun lan ora nemoni masalah, aku mesthi ucul saka haid. Apa sing kedadeyan saiki yaiku aku ora entuk haid lan ngombe kabeh obat-obatan tepat waktu lan bener, nanging sajrone aku kudu mudhun wektu, aku gugup banget babagan ujian lan bab-bab liyane ... pitakonku yaiku sing bisa pengaruhe aku ora mudhun ...

  529.   vanee ngandika

    helloaaa ..
    Aku wis ngombe pil KB 4 taun
    Lan 5 dina kepungkur aku lali ora ngombe pil, aku njupuk sakloron lan banjur katelune saiki lagi lara getih. Pitakonanku amarga kelalen utawa ana sing serius ..
    Nyuwun tulung, aku butuh wangsulan amarga wedi banget amarga iki kedadeyan pertama kaline, lan aku duwe anak lanang umur 4 taun ...
    matur nuwun

  530.   Daliana ngandika

    Hai
    Aku wis ngombe pil anti-konsentrasi udakara 8 wulan, aku mudhun luwih sithik, lan banjur mandheg anggone ngombe suwene 5 dina, banjur aku miwiti maneh, saiki aku wis ngrampungake dosis pil lan wulan durung mudhun, pitakonanku ya Apa ana risiko ngalami meteng sajrone 5 dina sing ora ditindakake?

  531.   Ricardo ngandika

    Sugeng siang pitakonku. Aku duwe hubungan karo kancaku, dheweke ngonsumsi pil KB nanging kita duwe hubungan sajrone haid lan kita ora ngerti yen ana kemungkinan meteng. Yen ana wong sing bisa mangsuli, aku bakal ngormati.

  532.   Sue ngandika

    Halo, sugeng enjing, aku wis ngombe pil KB 12 wulan, nanging wulan iki ora duwe wektu, biasane dadi titik nalika ngaso, apa biasane? apa aku kudu terus njupuk?

  533.   ainelen ngandika

    hello wulan wingi aku mulai ngombe pil mirelle lan iki pertama kaline aku njupuk ... ..
    Aku pengin ngerti apa normal yen haidku teka sewulan? Matur nuwun, aku ngenteni wangsulanmu !!!!!

  534.   panah ngandika

    Halo, aku nggunakake kontrasepsi nanging aku mandheg njupuk kira-kira 5 wulan kepungkur. Pitakonanku, apa aku bisa njupuk maneh utawa aku kudu ngowahi?

  535.   safita ngandika

    Halo! Aku duwe pitakon, aku wis ngombe pil 6 wulan jam papat sore lan pengin ngganti Wektu dadi 9, apa apik? apa ana masalah? aku bisa meteng? Aku butuh pitulung, kanthi cepet. Matur nuwun

  536.   mabelen ngandika

    daliana, ainelen, su, golek dhokter sampeyan ...... .ricardo mokal 🙂

  537.   alejandrina ngandika

    Halo! Aku wiwit ngombe pil sewulan kepungkur amarga rekomendasi gynecologist. Aku duwe riwayat polystocis ing sinus lan ovarium. Dheweke mung ngilangi endometriosis ing uterus nanging hubungan karo pacarku suci lan rong dina kepungkur menstruasi saya ditarik, sing njupuk kula 10 dina duwe penyakit? nanging hubungan seks ora babras babar pisan, nanging aku getihen banget mbantu.

  538.   kesel ngandika

    Saiki aku wedi, amarga aku wis nesoni wiwit umur 14 lan saiki wis umur 17. Aku lunga menyang apotek kanggo ngombe pil saben dina. Aku njupuk periode lan njupuk lan periode mung suwene 5 dina nalika mesthi 6-7 dina. Dheweke teka ing dina Setu lan dina Minggu, aku nindakake karo pacarku saiki lan aku ngalami getih asin amarga ya lan dina Senen iki kita nyoba maneh lan aku ngandhani supaya mandheg yen dheweke nglarani aku lan aku ngalami getihen maneh. Sing paling aneh yen aku durung nate metu getih, malah kaping pisanan. Apa sing bisa dadi?

  539.   andrea ngandika

    Halo, aku duwe bayi umur 7 wulan sing lagi nyusoni, haidku wis sithik lan aku arep golek carmine kothak kapindho lan isih durung teka, apa biasane? Aku duwe hubungan seksual nalika dina kaping 3 haid, apa bisa uga aku ngandheg?

  540.   Claudia ngandika

    OLaa! Delengen Aku sangsi yaiku yen aku wis ngombe pil telung wulan! Lan suwene rong wulan aku ora lara, nanging sawise 7 minggu pil aku duwe jinis! aku iso meteng Telung minggu kepungkur aku njupuk tes lan bali negatif ...

  541.   Ruth ngandika

    olaaa Aku sangsi yen wiwit ngombe pil kontrasepsi sedina sawise aku ilang, bisa dadi efektif yen aku njupuk kaya iki, amarga aku maca manawa iki mesthine minangka dina pertama suwene

  542.   vicky; ngandika

    Aku duwe pitakon lan aku pengin saran sing apik ... angger wis rong taun suwene njupuk yazmin lan praupan prihatin amarga ora ana krim kanggo nyopot, minggu kepungkur Agustus Aku ngrampungake pil Lan aku duwe sesambungan tanpa ngurus awake dhewe lan kudune aku miwiti paket sabanjure lan aku ora nindakake. Apa sing bakal kelakon?

  543.   Saray ngandika

    Kanca KANGGO MANGGawe PIL lan WULAN IKI KANGGO PUMP DUWE PALING DUA, MUNGKIN NGAMUN, SAKA PITUTURU INGKANG KANGGO JAWAB KANGGO NGEWET KALAM

  544.   nair ngandika

    halo cah wedok !! uga, aku wis ngombe pil kontrasepsi DIVA sajrone 5 wulan. paling ora, apa maneh, aku vegetarian, mula diet iku sehat ...
    Aku wis entuk meh 5 kilo lan tampilan selulit luwih katon.
    Aku pengin ngerti apa iki kanggo sawetara utawa bakal dadi kaya ngene selawase ... saengga, aku mandheg ngombe.
    Matur nuwun kanthi sanget lan aku ngenteni tanggap sing cepet!

  545.   Augustine ngandika

    Halo, suwene 2 minggu yen aku ngombe pil, aku miwiti nalika teka lan suwene 4 dina lan sawise dina kasebut terus mudhun sithik banjur aku ngeculake akeh aliran sawetara dina kepungkur mandheg kedadeyan lan wingi dina Jumuah aku duwe Hubungan lan aku getihen lan nganti dina Setu saiki dina Minggu amarga sawise 12 m terus getihen lan kedadeyan kaya ngono ora nate kedadeyan karo aku .. bisa uga apa?

  546.   Anto .. ngandika

    Halo, aku butuh sampeyan nulungi aku, aku umure 16 taun, aku njupuk pil DIVA 7 wulan kepungkur kanggo masalah peraturan, nanging suwene 7 wulan aku duwe pasangan, tanggal 18 (wulan) aku wis nuroni , ejakulasi ing njero ati, aku ngetung dina-dina! lan haid nerangake kula saben 28 dina! Aku ngombe pil kanthi apik, bisa uga sedina aku njupuk rong jam suwene, apa ana risiko meteng? Tulung, aku pengin wong nulungi aku !!!!!!!!!

  547.   Gabriela ngandika

    Sugeng enjing, aku wis ngombe pil KB kanggo 5 taun lan aku pengin ngerti apa akibate sing bakal dakwenehake yen mengko subur, wulan iki aku mandheg ngaso lan uga kepengin ngerti yen haidku bakal nggawa aku teka nunggu tanggepan sing cepet, aku bakal ngormati.

  548.   dulce ngandika

    Halo, informasi sing apik banget, aku mung pengin sampeyan ngilangi keraguan, aku nate pacaran tanggal 28 Agustus lan periodeku tanggal 6 September nanging aku njupuk pil dina esuk (29) sadurunge 24 jam. lan mengko jam 12jam. Banjur aku lara lan kudu nggunakake amoksisilin lan paracetamol tanggal 31 Agustus, aku isih durung mudhun, apa sampeyan mikir amarga pil utawa antibiotik, mangga yen sampeyan bisa ngilangi keraguan

    Gracias

    lan kaca sing apik

  549.   Candy ngandika

    Halo Dulce: Deleng, pil kontrasepsi kudu mesthi dijupuk ing wektu sing padha, lan yen sampeyan lali dosis, sampeyan kudu ngombe sadurunge jam 12 awan, sampeyan ora bakal lali yen ora njupuk pil ing wektu sing tepat, sampeyan ora direksa. Sampeyan kudu takon karo ginekolog, lan / utawa njupuk tes kehamilan, sampeyan ora ngandhani manawa nalika njupuk, mohon dicathet manawa sampeyan ora duwe haid wiwit tanggal 6 September nganti 13 September

  550.   Candy ngandika

    Anto: deloken cah, sampeyan umure 16 taun, dadi sing bisa dakkandhakake yaiku yen ngombe pil pirang-pirang wulan ora ana risiko meteng, muga-muga sampeyan bisa sehat!

  551.   Candy ngandika

    Agustina: Ora diragukan, pil iki duwe efek samping kanggo sampeyan, tegese bisa uga ora bisa nggunakake fungsi kontrasepsi, sampeyan kudu luwih cepet takon menyang ginekolog

  552.   Candy ngandika

    Halo Rut: delengen, aku uga ngombe pil lan iku aneh banget amarga kedadeyan ing tanggal 27, lan aku njupuk kabeh wulan (umure 28 taun) nanging yen dakitung dina, sejatine aku bakal ngerti 28, mung sampeyan saben dina sing diarani pil (24,25,27 utawa 28 lsp) digunakake, aja padha sumelang

  553.   mariela ngandika

    Aku Mariela, aku pengin takon karo sampeyan, apa ana pil sing bisa diatasi pil yen dicopot saka dina kemasan sadurunge dikonsumsi? Apa prelu dijupuk langsung sawise dicopot saka kemasane? matur nuwun sanget dr.

  554.   Candy ngandika

    Halo mariela, deleng, aku dudu dhokter, aku sinau babagan keperawatan amarga aku bisa ngatasi keraguan, ing pil: pil kalebu hormon lan pangkalane dibutuhake banget amarga dilindhungi saka asor lan sawetara kahanan liyane , dheweke ora bakal kelangan efek x ngiwa tanpa wadhah, angger disimpen ing papan sing garing lan ndhelik. Pro mesthi mbutuhake piring dhasar kanggo efisiensi sing luwih apik

  555.   Tatiiix ngandika

    Halo !! Aku wiwit njupuk yasmin tanggal 21 Agustus ing dina kaping loro kaping 9 September ing tablet 20 pil 21, aku duwe sesambungan tanpa jinis proteksi liyane lan aku njupuk acetaminophen lan loratadine sajrone seminggu wiwit tanggal 1 September, saiki aku ana ing 3 dina sawise ngrampungake 21cmprimidos lan aku wis noda coklat nanging medeni banget ?? apa ana risiko meteng? utawa apa sing kedadeyan, nulungi aku !! Wangsulan sanalika bisa!

  556.   Candy ngandika

    Halo Tati ujar manawa sampeyan wis nindakake hubungan seksual ing tanggal 20 wulan sampeyan (wulan sampeyan 21 dina, bener?) Aku ngandhani yen sampeyan nindakake dina kasebut (20), sampeyan ora duwe kemungkinan hamil, amarga sampeyan ovulasi luwih dhisik, lan sampeyan komunikasi yen 3 dina sadurunge haid lan 3 sawise sampeyan rampung, yaiku, ora ana risiko meteng, yen titik coklat bisa uga saka pil kontrasepsi sing padha, tetep tenang! 😀 lan x tulung konsultasi karo dhokter sampeyan yen noda coklat tetep, amarga saka pil sing padha! H

  557.   Tatiiix ngandika

    Halo, pss, aku wis tekan colikoo Normal nanging kuwat banget !!
    Sampeyan kudu ora luwih lara yen nggunakake kontrasepsi ????

  558.   Candy ngandika

    ora, colicos ngetutake aku. Aku njupuk DIVA 9 wulan kepungkur lan sanajan nyuda rasa lara, aku ngalami kram, aku ora kuwatir 🙂

  559.   Cepet-cepet ngandika

    MUNG KANGGO Mugo-mugo Mbantu Aku ... Aku Nindakake Sawetara Wayahe Nggawe MINIGYNON X 28, Biasane aku njupuk wong-wong mau nalika bengi .. Dina Minggu 12 aku duwe hubungan, dina 13 Senen aku njupuk pil normal, dina selasa 14 lali njupuk PIL, lan aku lali njupuk PILDORA INGKING ING IKU ING WENGKU 15 lan aku njupuk ing wayah esuk lan dina padha15 ing wayah wengi aku njupuk Q ing wektu saiki ... aku takon, bakal ana RISIKO HAMIL Yen 14 JAM LULUS QM AKU PILIH PILIH ... ORA 12 JAM KANGGO PUTRA IKU..ANGKU ING MINGGU 3RANG KOTAK ..? TULUNGGULAKE AKU

  560.   Cepet-cepet ngandika

    SAIKI ING APA APA .. BENARKE AKU NGANGGO LORO PULU ING SATU SATU .. SIJI SESUAMU ING WENGI LAN Bengi-Bengi .. Jebule KANG RASA AKU PISAN .. ORA KANG GAMPANG SAMPUNG .. APA KANGGO PITUTON KANGGO AKU ??

  561.   Candy ngandika

    Halo! Siji-sijine sing bisa dakkandhakake yaiku yen sampeyan ngombe kabeh pil sadurunge dina hubungane sampeyan, ora ana risiko meteng, amarga sampeyan wis ngombe kabeh pil kanthi apik lan sampeyan bakal nyegah mateng ovum, dadi tetep tenang Nalika aku lali salah sawijine, aku luwih becik njupuk 2 kelalen sadurunge sing daklakoni ing dina iku, lan dheweke ora nate nindakake apa-apa marang aku. tenang wae! Supaya sampeyan luwih tenang lan ngerti nalika dina sampeyan bisa nindakake hubungan tanpa kudu kuatir: yen dina sampeyan pas 28, sampeyan bakal ngerti manawa saka tanggal 14 wulan 28, wiwit tanggal 14 nganti tanggal 17 yaiku ovulasi, yaiku yaiku, wayahmu sing subur. Ing jaman kasebut luwih becik sampeyan nggunakake kondom, 3 dina sadurunge haid lan 3 dina sawise rampung, meteng ora mungkin! Apa wae pitakon liyane sing dakkarepake, aku bakal nyoba nulungi! begja

  562.   monica ngandika

    Aku wis ngombe pil suwene 2 minggu lan wis mudhun kaya jaman kasebut. Sanajan isih ana 9 pil. Wis pirang-pirang dina suwene aku ngalami kedadeyan lan kadang-kadang aku ora noda meh apa-apa lan kaping liyane luwih sethithik. IKI IKI BIASA?
    Gracias

  563.   monica ngandika

    Aku wis ngombe pil suwene 2 minggu lan wis mudhun kaya aturane. Isih tetep 9 pil. Aku wis nindakake aturan suwene 3 dina lan kadhang aku ora noda meh apa-apa lan kaping liyane luwih sethithik. IS BIASA INI?
    Gracias

  564.   Candy ngandika

    Halo Monica! deleng, pil ALWAYS utawa meh efek samping. Apike sampeyan konsultasi karo dhokter yen getihen bawok iki terus x luwih saka 6 dina, yen dikethok sawise 5 utawa 4 dina, aja kuwatir, amarga pil iki ngatur sampeyan

  565.   Sofia ngandika

    Halo! Aku kudu takon lan coba tulung aku.
    Aku ngombe pil kontrasepsi (Belara) lan isih kari 3 dina maneh.
    Dina iki aku wis hubungan karo kancaku, lan dheweke ejakulasi ing njero ati. Nanging aku wis ngerteni sensasi sing aneh banget sing durung nate dingerteni sadurunge. Aku ngerteni kaya semene mundhak ing ovary lan aku weruh prick sing kuat suwe lan lara ing ginjel. Aku wis ngombe pil suwene 2 taun. Apa ana risikone? Apa sampeyan ngerti sebabe bisa kedadeyan karo aku? Salam lan matur nuwun kanthi sanget.

  566.   Cony ngandika

    Halo, pitakonanku ing ngisor iki: Aku wiwit ngombe pil nalika dina haid kaping loro, pitakonku yaiku apa aku kudu njupuk sing cocog karo nomer 1 utawa nomer 2 ing kothak kasebut. utawa ora dadi masalah!

  567.   Candy ngandika

    Halo Sofia: deleng, pancen mokal yen sampeyan hamil 3 dina sadurunge istirahat 🙂 mula aja kuwatir, kadang wedi yen meteng ngasilake barang ing awak, normal banget yen saraf bisa nglawan gatel banget umum! rasa nyeri sing sampeyan rasakake dudu rasa sakit kandhutan, amarga rasa nyuda nalika kehamilan kudu dirasakake siji utawa 2 minggu sawise mestine konsepsi! salam

  568.   Candy ngandika

    Halo cony, delengen nalika wiwit ngombe pil, aku ngombe pil kaping pisanan ing dina 1 nalika haid, siji-sijine sing ganti yaiku saiki tinimbang teka ing pil pungkasan kothak sing tak 2 sadurunge rampung, Kanthi tembung liyane, ing tanggal 1, aja padha sumelang, pil bakal nemokake cara kanggo nggawe periode 27 utawa jumlah dina kanggo pil, aja padha sumelang, salam!

  569.   monica ngandika

    Halo Candy! Dina iki aku wis kaping pindho tanpa kondom, lan isih ana 2 pil kanggo rampung, lan kaya sing dakkandhani, aku ngalami masalah pendarahan sing udakara 6 dina utawa 5 lan aku rada gugup amarga ora duwe Aku ora ngerti apa aku wis ngandut Salam lan matur nuwun

  570.   Candy ngandika

    Buno monica, delengen, periode bakal mudhun lan tahan suwene 5 dina, amarga wiwit saiki bakal tetep, sampeyan njaga sesambetan dina iki, lan dina iki bakal dadi dina nomer 6, yaiku dina kaping 1 sawise haid, Kaya sing dakkandhakake maneh, 3 dina sadurunge lan 3 dina sawise meteng ora mungkin, nanging sampeyan kudu ngetrapake manawa ora teratur nalika haid lan A DEMAS minangka kothak 1 sing sampeyan nggo kontrasepsi, saiki sing dakkepenake yaiku sampeyan bisa ndeleng pirang-pirang dina pil (28,21, lsp) lan wiwit ngetung wiwit dina kaping 1 sampeyan entuk haid, yaiku dina iku tanggal 1, lan ngenteni nganti dina pil wis ana, rasa ora nyaman konsultasi karo dokter

  571.   gise ngandika

    Pitakonku kaya ing ngisor iki- Aku wiwit njupuk kontrasepsi ilahi wiwit dina pisanan ing siklusku, saben dina sekaligus, tanggal 15, aku hubungan intim, mesthine karo kondom, pitakonanku yaiku ana kemungkinan meteng ?., .. wiwit dina asupan efektif apa? ... tanggal kasebut apa wis dilindhungi? .. Aku ngenteni tanggepan sampeyan. Matur nuwun sanget

  572.   monica ngandika

    Kothakku 21 taun, nanging isih ana 5 pil! Apa sing kudu daklakoni, apa ora mandheg njupuk lan ngaso 7 dina utawa aku terus njupuk lan nalika rampung nindakake ing minggu iku?

  573.   Jai ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, bubar aku wiwit ngombe pil KB, siklomex 15 lan dhokter ngandhani yen aku kudu njupuk sing pertama nalika dina pungkasan menstruasi, nanging ing kabeh papan sing golek informasi babagan iki pil, dheweke ngandhani yen aku ngombe wiwit dina pisanan periodeku, mula aku dadi ragu, aku bakal ngerti manawa ana wong sing bisa njlentrehake ...

  574.   kasusahan ngandika

    Halo, aku umur 18 taun, kuatir, aku duwe pitakon, comense diane35, amarga metode kasebut diwiwiti dina sing padha karo periodeku, aku ora lali, lan sawise 11 dina aku wis seneng seks! ana kasempatan meteng kanggo der kothak kawitan matur nuwun! Aku butuh pitulung

  575.   patricia ngandika

    hello ... Aku wis pirang-pirang dina kena infeksi tenggorokan, dhokter menehi amoksisilin banjur ganti dadi augmentin ... amarga lara amarga haidku teka dadi aku ora ngombe pil, aku miwiti kothak anyar dina Slasa lan nganti sesuk Kamis aku kudu terus nambah augmentin ... apa aku bisa njaga sesambungan sanajan antibiotik spesifik iki utawa apa aku butuh kontrasepsi liyane sing ndukung?
    Gracias

  576.   ana ngandika

    Pitakonanku yaiku .. Aku ora ngerti yen aku ngandut .. Aku duwe hubungan seksual nalika subur, aku padha ngrawat, nanging pungkasane …… lan dina iki aku entuk haid, lan aku tuku pil kontrasepsi .. mengko aku ngerti yen haidku ora sepele, yen ora sithik ... nanging aku wis ngombe pil kontrasepsi pisanan kanggo miwiti ngrawat awak ... nanging saiki aku maca manawa ana kemungkinan ana menstruasi sing cendhak lan yen aku bisa ngandut, wetengku krasa rada nglarani, lan aku mikir amarga aku haid, nanging aku ora yakin ... sesuk aku tuku tes kanggo uwal saka keraguan, nanging aku wis njupuk pil kontrasepsi ... Aku ora ngerti apa sing kudu dilakoni ... dina iki 22 September 2010 ... Aku entuk haid, telat 6 dina ... Suwene pirang dina pendhudhukan singkat sing diarani implantasi pungkasan Utawa mung sedina utawa luwih? .. tes 100% mesthi bakal ngerti yen aku mbobot 7 dina telat sesuk .. supaya bisa terus nganggo pil… lan ora ngerti yen aku uga ngandut. Mangga yen sampeyan bisa nulungi aku, emailku am29082010@gmail.com

  577.   Candy ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku ora bisa mangsuli pitakon kaya ngono, mung rutinitas, aku dudu dhokter, sinau ilmu kedokteran. Nyuwun pangapunten, kula mboten saged nyingkirake keraguan kasebut, saran sing paling apik: KONSULTAKAN DOKTOR

  578.   Candy ngandika

    Gise: Luwih becik sampeyan ngombe pil ing wektu sing padha supaya sampeyan bisa direksa, wiwit tanggal 14 nganti tanggal 17 minangka dina sing subur

  579.   apik tenan ngandika

    Halo, aku pengin konsultasi .. Aku mung njupuk pil vexa sing isih durung rampung diombe, nanging menehi 2 pil saben dina, nanging saben dina aku wernane coklat lan tiba-tiba kaya menstruaku teka lan tahan siji dina banjur sawise 5 dina maneh kedadeyan apa biasane ??
    Kajaba iku dumadakan aku lara banget ing ovarium kaya-kaya lara, apa normal?
    Aku rada keweden .. sanajan aku isih njaluk janjian marang ahli genetika. nanging aku wedi amarga saiki aku lara ovarium = (

    Aku ngenteni tanggepan sampeyan

  580.   Lila ngandika

    Halo ^^, aku wis ngombe pil kontrasepsi suwene 5 wulan. Minggu kepungkur (Kamis, 23 September) haidku kaping pindho ing wulan iki, lan wis tekan dina Senen, 13 September lan rampung antara dina Setu 18.
    Pitakon sing dakkarepake yaiku apa? Yen miturut teori apa sing ditindakake pil kajaba nyegah kehamilan, yaiku ngatur periode kasebut.

    Matur nuwun kanthi rumiyin babagan informasi sing bisa ditampa. 🙂

  581.   ROMINA ngandika

    Aku wis njupuk kontrasepsi suwene 3 taun ... saiki aku njupuk kothak lan ngilangi seminggu kanggo ngrampungake kothak kasebut, aku entuk getih sithik banjur debit coklat ... iki normal? Apa sithik banget kula ....

  582.   anna ngandika

    Halo, masalahe aku wis ngombe pil suwene 3 wulan, wulan pertama aku ora njupuk pil suwene minggu kepungkur mula aku kudu njupuk pil dina sawise nambah pil pil tambahan tanpa istirahat, kaya sing dituduhake ing pandhuan. Nalika aku istirahat, mengko aku wiwit ngombe pil maneh, nanging amarga ora butuh sajrone wulan kasebut, aku mutusake ora njupuk kanthi cara sing ketat lan tertib, mula aku banjur lunga wiwit njupuk saka jam 10 esuk nganti 1 esuk nalika aku arep turu. ing sawijining dina aku lali njupuk sewengi sadurunge turu xro aku njupuk sesuk pas tangi jam 11.30:1 esuk Saluran, mula 12 dina aku duwe sesambetan tanpa proteksi tambahan liyane, dina iki aku kuwatir banget amarga aku ora ngerti yen sawise meh kabeh 6 wulan njupuk jam 1, awakku wis biyasa nalika njupuk jam lan ora bisa kawujud. Minangka 1 jam saka wates level, apa sampeyan turu ing awakku, utawa yen awakku isih biasa njupuk 12 lan yen wis kawujud lan saiki ana risiko meteng? Uga, kuatir saya tambah nalika aku duwe pastiya pungkasan sadurunge dsknso lan sadurunge Sawise njupuk aku weruh yen aliran kasebut metu coklat lan duwe getih sithik, sing ora nate kedadeyan, lan dina sabanjure aku ngombe pungkasan, reregetan coklat lan getih cilik lan yata.ac dina iki 10 dina sawise aku duwe hubungan seksual lan aku wis ngaso dina kaping 5 lan aku durung teka. Apa bisa hamil? Matur nuwun

  583.   WUNG ngandika

    HELLO, AKU DUWIT DUWE sadurunge ngrampungake Pil KONTRAKTIF LAN KEDANE SAKIT SAKIT BULANE NANGGUNGE AKU KAYA PAPAT HARI Dadi PREGNANTO ORA AKUN. MUNG KANGGO RESPOND

  584.   Stephanie ngandika

    Halo, aku pengin miwiti ngombe pil lan aku pengin ngerti apa sing biasane ditindakake gynecologist utawa apa pitakon sing biasane ditakoni, amarga iki pertama kaline aku rada wedi, aku bakal ngurmati wangsulane aku bakal luwih santai. matur nuwun 🙂

  585.   KAREN ngandika