Pilih sofa kanggo area ruang tamu

Dekorasi ruang tamu kanthi sofa sing apik

El sofa minangka bagean sing penting banget ing urip kita, awit iku papan sing nyenengake. Iki minangka papan sing santai nalika mulih lan mulane kudu dadi bagian utama dekorasi. Milih sofa kanggo area ruang tamu minangka tugas sing rumit amarga kita kudu milih gaya, kain utawa warna kanthi apik, uga ukuran lan kenyamanan.

Kita bakal weruh ide sing beda nalika dekorasi ruang tamu kanthi sofa sing apik. Perabotan iki paling penting ing ruang tamu, area sing paling penting lan sing pertama narik perhatian, mula kudu milih kanthi apik. Ana macem-macem jinis sofa lan mulane kita kudu milih akeh.

Sofa kulit

Sofa kulit kanggo ruang tamu

ing sofa kulit minangka potongan sing tahan suwe yen kita ngurus dheweke miturut kekarepane. Dheweke gampang diresiki lan tahan nganti pirang-pirang taun. Ing kasus iki, tuku sofa jinis iki minangka investasi sing apik. Luwih larang nanging tahan luwih dawa tinimbang kain. Mula ing kasus iki luwih becik milih potongan nganggo gaya klasik lan sederhana sing ora uwal saka gaya. Ing kasus iki, kita ndeleng siji kanthi warna coklat, nanging uga ana kulit kanthi nada mentah utawa luwih peteng. Kayane kita elegan lan kualitas.

Sofa antik

Sofa gaya Vintage

Gaya vintage bisa dadi pilihan banget kanggo ruang tamu. Yen sampeyan wis nambah furnitur antik liyane, sampeyan bisa nyakup sofa vintage. Biasane digawe saka kulit lan kulit sing wis tuwa lan awet banget. Dheweke duwe akeh karakter sanajan sampeyan kudu nambah bantal kanggo nggawe kontras lan sentuhan sing lembut. Yen bantal duwe sentuhan modern, kita bakal bisa nggawe kontras tartamtu kanggo nganyari gaya sofa.

Sofa Chaise longue

Ruang tamu kanthi sofa netral

Salah siji Sofa sing paling nyaman sampeyan bisa tuku yaiku sing duwe long chaise. Jenis sofa iki cocok banget yen kita duwe ruang ing ruang keluarga, amarga ngidini kita turu kanthi lengkap. Salah sawijining pilihan paling apik yen sampeyan seneng nglampahi akeh wektu ing sofa yaiku longue chaise. Tuku sofa ing iyub-iyub sing netral lan sampeyan bakal seneng potongan iki nganti pirang-pirang taun kepungkur. Ing kasus iki, dheweke milih warna putih, sanajan warna sing luwih fleksibel kayata abu-abu biasane dipilih.

Sofa warna

Ruang tamu kanthi sofa warna-warni

Una ide sing paling wani yaiku milih sofa kanthi nada sing nyenengake utawa cantik sing narik kawigaten. Tanpa mangu-mangu, iki pilihan sing luwih beboyo amarga kita kudu nyawiji warna sofa karo dekorasi liyane. Sampeyan bisa nggabungake bantal supaya kontras lan nyampur warna kanthi cara sing nyenengake lan asli. Contone, sing iki duwe warna kuning sing kuat sing narik perhatian lan nggawe sofa minangka potongan sing paling penting ing ruang tamu.

Sofa modular

Sofa modular kanggo ruang tamu

Yen sampeyan pengin ide sing serba guna amarga sampeyan pengin ngowahi ruang miturut kekarepan sampeyan, banjur propose sampeyan sofa modular sing apik. Jinis-jinis sofa kasebut digawe saka potongan-potongan kanthi desain sing sederhana, mung nganggo garis dhasar. Biasane didol nganggo nada dhasar uga gampang digandhengake. Ana sing duwe backrest lan sawetara ora duwe, saengga bisa digawe lawu utawa sofa sing beda-beda. Iki minangka ide sing nyenengake lan spesial banget kanggo ruang tamu apa wae.

Nada netral ing ruang tamu

Sofa kanthi nada netral

Salah sawijining ide paling apik kanggo kabeh jinis ruang tamu milih sofa kanthi nada dhasar. Ide iki mesthi bisa digunakake, amarga minangka prekara sing bakal ditindakake. Werna abu-abu banget populer saiki lan gampang dikombinasikake, uga minangka warna sing panggunaane durung pati jelas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.