Perawatan rambut sawise mbenerake (II)

rambut lempeng

Sawise straightening Penting kanggo ngrawat rambut supaya rambut lurus terus suwe, lan uga amarga perawatan kimia iki bakal ngrusak serat rambut.

Ing kiriman iki, aku terus menehi kunci supaya sampeyan bisa njaga kaendahan lan kesehatan rambut kanthi gampang lan bisa uga efektif.

Aja wernane rambut

Sawise rambut sampeyan wis dibenerake, sampeyan kudu nglindhungi saka bahan kimia sing atos, sing uga kalebu pewarna. Panganggone jinis pewarna rambut permanen utawa semi permanen ora disaranake paling ora 6 wulan sawise diluruskan.

Minyak rambut alami

Supaya rambut sampeyan tetep sehat, penting kanggo nggunakake minyak rambut alami.
Sampeyan bisa nggunakake minyak klapa, minyak almond, utawa minyak kastor. Anget minyak sing dipilih ing adus banyu lan sumebar kanthi rata ing rambut, bungkus nganggo andhuk panas lan tinggalake udakara 20 nganti 25 menit.

Lindhungi rambutmu

Sawise ngencarake rambut kanthi kimia, rambut bakal luwih sensitif marang faktor lingkungan, kalebu radiasi UV, klorin lan banyu uyah, lan uga udan. Ringkesake rambut sampeyan saka srengenge lan jupuk topi sing apik yen sampeyan nglangi.

Jupuk suplemen vitamin

Sawise tips perawatan rambut sing lurus, sampeyan uga kudu nganggep sawetara pola diet lan malah ngombe suplemen vitamin, uga priksa manawa sampeyan wis cukup nyerna asam lemak omega-3, liwat iwak, kacang utawa alpukat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.