Pentinge duwe ruang pribadi kanggo pasangan

tips-hubungan-sehat-pasangan

Duwe pasangan ora ateges mbuwang 24 jam saben dina karo wong sing sampeyan tresnani. Ing pirang-pirang kesempatan, mbuwang wektu kanthi bebarengan bisa ngilangi sesambetan kasebut dhewe lan menehi risiko serius. Sajrone sesambetan, saben wong kudu duwe ruang pribadi uga karukunan. Pancen ora salah yen metu karo kanca-kanca kanggo ngombe utawa blanja tanpa pasangan.

Kasunyatan manawa sampeyan duwe sawetara wektu kanggo sampeyan, bakal ngidini ikatan dadi luwih kuwat lan kualitas hubungan bisa nambah. Ing artikel ing ngisor iki, kita bakal ngomong babagan pentinge supaya pasangan kasebut bisa nikmati privasi lan duwe ruang pribadi sithik saben dina.

Kepiye supaya pasangan sampeyan dadi luwih apik lan kuwat

Ing pasangan apa wae, kalorone kudu duwe wektu pribadi lan intim sing mbantu enrich sesambetan dhewe. Iki bisa ditindakake kanthi nindakake sawetara pedoman utawa saran sing bakal diwenehake:

  • Ruang pribadi pasangan kasebut kudu dihormati sawayah-wayah lan aja nyerang. Sanajan kayane kosok baline, bisa uwal sawetara menit utawa sawetara jam saka hubungan kasebut, mbantu dheweke dadi luwih kuwat.
  • Kebebasan ing sesambetan apa wae penting lan penting supaya bisa mlaku kanthi sampurna. Ngalangi mitra lan nglarang dheweke nindakake perkara tartamtu, Iku mung bakal ngilangi hubungan lan ngrampungake mbaka sethithik.
  • Pasangan kasebut kudu ngerti komunikasi lan ngomong babagan kabeh tanpa ndhelikake. Iki mbantu kalorone krasa luwih aman ing sesambetan, sing cocog kanggo dheweke. Yen ora ana komunikasi sing apik ing antarane wong loro kasebut, bisa uga ora precaya wiwit entuk landasan lan kekarone wis ringkih kanthi cara sing mbebayani.
  • Kontrol ora bisa ana ing jinis pasangan sing bisa dianggep sehat. Wong sing ngontrol duwe rasa kuwatir banget yen bakal pindhah menyang pasangan. Kontrol mung bakal nyebabake hubungan kasebut rusak utawa sithik pungkasane rusak liwat wektu.

saperangan

Ruang pribadi ing pasangan

Ing pasangan, saben wong kudu duwe ruang pribadi sing ora bisa lan ora kena diserang wong liya. Bisa duwe kamardikan nalika ketemu kanca utawa nindakake prekara ing njaba pasangan, nggawe hubungan kasebut memperkaya lan ngupayakake kesejahteraan. Penting, yen anggota pasangan krasa seneng lan penake, bisa uga ana pengaruh sing positif tumrap sesambetan kasebut.

Elinga, ora becik yen calon pasangan mbesuk, kudu ngenteni kabeh jam suwene bebarengan. Liwat wektu, privasi kebebasan sing rampung ngrusak serius sesambetan dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.