Pentinge detasmen emosi ing pasangan

LAMPIRAN

Pancen ora umum yen ndeleng akeh sesambetan sing adhedhasar keterikatan emosi.. Masalah gedhe yaiku akeh wong sing ndeleng lampiran iki minangka perkara normal ing pasangan kasebut.

Nanging, keterikatan ora padha karo katresnan lan kebebasan lan mandhiri ing sesambetan apa wae, yaiku nalika dadi bahagia ing pasangan kasebut. Ing artikel ing ngisor iki, sampeyan menehi sawetara pandhuan kanggo entuk sawetara detasmen emosional ing pasangan sampeyan.

Kunci ngerti manawa sampeyan ngalami gangguan emosi

Salah sawijining aspek sing paling jelas sing bisa nuduhake manawa sampeyan nandhang lampiran, Yaiku kasunyatan sing ora ngrasakake kamardikan lan kamardikan minangka manungsa. Tetep eling karo pasangan sampeyan ora mesthi babar pisan lan bisa nyebabake hubungan kasebut dadi beracun.

Seneng ora bisa gumantung karo mitra sawayah-wayah. Wong kudu seneng dhewe lan dudu wong liya. Yen ora kedadeyan, cukup normal yen hubungan sing kasebut adhedhasar keterlibatan emosional sing kuat karo wong liya.

Gejala apa sing kedadeyan ing lampiran emosi

Ana gejala sing jelas banget sing biasane nuduhake manawa wong ora duwe jinis kamardikan lan nuduhake keterikatan emosi sing kuat:

  • Wong kasebut ora bisa nikmati kapan wae, yen pasangan sampeyan ora ana.
  • Pasangan kasebut dicekel ing misbyah lan sampeyan mung ndeleng kabecikan lan bab-bab sing apik.
  • Anane meri lan wedi kelangan ing salawas-lawase.
  • Ora ana kapercayan lan kapercayan dhiri.
  • Ana sawetara kuatir lan gugup kanggo ngerti kapan wae apa sing ditindakake pasangan.

katergantungan emosi

Pentinge detasmen emosi ing pasangan

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, keterikatan emosi ora apik kanggo pasangan kasebut amarga ora sehat kanggo salah sawijine wong loro kasebut. Becike, detasemen kudu ana ing saben wektu:

  • Minangka salah sawijining urip dadi pasangan lan nuduhake urip karo wong liya lan liyane yaiku matesi urip kanggo pasangan kasebut. Penting banget supaya sampeyan duwe urip dhewe supaya bisa nindakake perkara kanthi individual kayata metu karo kanca utawa blanja.
  • Rasa seneng ora mung diwatesi kanggo pasangan. Sanajan duwe hubungan karo wong, sampeyan kudu ngerti piyambake lan bisa ngrasakake kasepen tartamtu.
  • Sampeyan ora bisa gumantung karo wong liya supaya seneng. Wong diwasa kudu entuk rasa seneng kanggo awake dhewe, sora ana sing nulungi.
  • Pasangan ora bisa didhasarake rasa ora percaya amarga hubungane ora sehat. Kepercayaan minangka tonggak dhasar sing kudu dibangun hubungan tartamtu. Yen kedadeyan kasebut ora ana sebab kenapa rasa cemburu sing diwedeni katon. Kajaba saka iku lan supaya ana detasemen, uga penting yen ana dialog ing antarane kalorone.

Singkat, Hubungan apa wae sing dianggep sehat kudu didhasarake detasemen emosional saka wong-wong kasebut. Detasemen iki minangka kunci supaya hubungan bisa diperkuat lan kalorone anggota pancen seneng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.