Penolakan seksual ing pasangan

SEXUAL REJECTION

Ora ana sangsi manawa jinis minangka kunci penting lan kunci kanggo masa depan pasangan sing apik. Sampeyan kudu ngerti carane seneng ketemu seksual karo partner minangka iki mbantu enrich sesambetan lan ndadekake kabeh dadi luwih apik. Penolakan seksual luwih umum lan umum tinimbang sing sampeyan pikirake ing wiwitan lan duweni akibat fatal kanggo pasangan lan wong sing nandhang lara, utamane yen negatif.

Ing artikel ing ngisor iki kita bakal pirembagan sethitik liyane babagan larangan seksual ing pasangan lan saka jalaran negatif sing bisa nimbulaké ing sesambetan.

Apa akibat saka penolakan seksual

Dampak saka penolakan seksual bakal beda-beda gumantung saka konteks sing ditindakake. Yen kedadeyan ing konteks positif, partai ditolak bisa nuduhake sawetara pangerten lan tingkat dissatisfaction kurang. Yen pasangan ora menehi katrangan babagan penolakan kasebut, tingkat ketidakpuasan mundhak kanthi lengkap. Ing kene kita nuduhake sawetara akibat saka nandhang penolakan seksual dening pasangan:

  • Yen penolakan seksual iku negatif, iku normal kanggo wong sing nandhang sangsara drop signifikan ing ajining dhiri. Ora bisa gawe marem pasangan nyebabake wong sing nandhang penolakan kasebut wiwit ora percaya marang awake dhewe lan ora duwe keamanan.
  • Konsekuensi liya saka penolakan seksual saka pasangan yaiku rasa jengkel sing wiwit dumadi ing ngarepe wong sing ditresnani. Kabeh iki ndadékaké kanggo dissatisfaction ing sesambetan sing bisa mimpin kanggo mburi. Penting mulane dendam kasebut diparkir lan njagong lan ngomong karo pasangan kanggo nyoba solusi kanggo masalah iki.

GAMPANG

  • Penolakan seksual negatif bisa ngasilake keraguan tartamtu babagan hubungan kasebut lan nyebabake bebaya serius. Siji bab ndadékaké kanggo liyane lan penolakan kasebut bisa nyebabake lingkungan dadi tegang, sing mungkasi munggah kanggo cahya, konflik utawa gelut sing mboko sithik ngrusak sesambetan.
  • Yen penolakan seksual terus-terusan lan dadi kebiasaan, wong tatu bisa katon njaba kanggo apa padha ora bisa nemokake ing ngarep. Infidelity wiwit katon karo kabeh ala sing ndadékaké kanggo mangsa apik saka sesambetan. Iku normal, mulane, sing liwat wektu sesambetan ends munggah bejat.

Ing cendhak, jinis minangka unsur kunci kanggo pasangan lan rasa ora puas Iku ends munggah gadhah impact negatif ing sesambetan dhewe. Masalah gedhe dumadi nalika ujare penolakan ing tingkat seksual dadi habituated liwat wektu lan dadi normal. Ing asas, ora dadi masalah yen penolakan kasebut kedadeyan ing wektu sing tepat. Dialog lan komunikasi karo pasangan minangka kunci nalika ngrampungake masalah lan nyegah masalah dadi luwih elek.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.