Ballerinas, sepatu sing nyenengake supaya cepet banget

Gaya musim gugur karo ballerinas

Para penari kalebu siji alternatif sing paling apik nalika halftime kanggo ngrampungake klambi. Kaya moccasin, sing saiki dibahas, sepatu flat iki nyedhiyakake kenyamanan banget saben dina.

Sajrone dina sing paling surem, kita isih bisa nyandhang sikil para penari. Sanajan, sadurunge nyopot saka lemari, biasane yen kita nganggo nganggo kaos sikil sing lancip. Lan kanggo ngrampungake kabeh jinis klambi, nganggo jins, gaun utawa rok sing dicithak.

Para penari yaiku a alas kaki sing sederhana lan kepenak. Paling ora kanggo mayoritas, kajaba model tanpa tumit sing endhek. Iki ora paling disaranake kanggo mlaku adoh, sanajan prekara sing padha karo sandal jepit lan uga ana sing bisa lelungan ing saindenging jagad. Nanging ayo ora nyimpang.

Gaya musim gugur karo ballerinas

Werna netral lan mudo, penari dadi sekutu serbaguna kanggo ngrampungake klambi. Kita tresna marang dheweke nganggo jins lan jas dawa utawa jas hujan, kombinasi off-road sing bisa digunakake 24 jam saben dinane. Sampeyan uga bisa milih klambi rajutan lan set kardigan, pas banget ing taun iki.

Gaya karo penari

Yen ana wong sing ngerti carane ngeksploitasi kombinasi kasebut kanthi sampurna, mesthine Anouk Yve, Klambi sing sampeyan bakal lara ndeleng ing Bezzia. Sampeyan bisa setuju babagan rasa karo dheweke nanging dheweke minangka sumber inspirasi nalika nerangake nggawe klambi dhasar kanggo dina iki.

Sampeyan uga bisa nggabungake para penari klambi lan rok corak, kanggo nggayuh gaya kanthi hawa romantis kaya ngono van y Maria Ruiz. Sampeyan mung butuh blazer utawa kardigan kanthi nada netral kanggo ngrampungake tampilan sampeyan. Nggolek sing luwih formal lan beboyo? Jenny Walton duwe kunci. Wani nganggo rok kanthi warna sing wani lan gabungke karo balerina sing kontras, sampeyan ora bakal ngerti!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.