Tangga Handrail: Kabeh Sampeyan Kudu Dikenal!

Handrail kanggo undhak-undhakan

Pegangan tangan kanggo tangga minangka salah sawijining detail dekorasi sing paling populer. Sanajan mesthi gumantung karo jinis tangga sing kita pikirake, pancen model uga bisa beda-beda. Saiki, kanthi gaya sing paling minimalis, biasane dispensasi nanging yen sampeyan seneng, tinggal karo kita.

Dina iki kita maneh macem-macem jinis sing ana, kanggo bahan lan liya-liyane Apa sing kudu dipikirake. Sanajan katon ora kaya, omah sampeyan bisa nggunakake corak dekorasi sing apik karo salah sijine. Sampeyan ora precaya? Banjur sampeyan mung kudu nemokake lan milih sing paling cocog karo dekorasi sampeyan.

Apa jinis pegangan tangan

Cetha manawa kita ngerti apa sejatine, nanging yen mandheg mikir, mesthine sampeyan bakal ngerti manawa bisa beda-beda, mula ora ana apa-apa kaya nggawe tinjauan babagan sing paling umum.

  • Handrail kanggo tangga kayu: Iki minangka salah sawijining sing paling klasik, sanajan sethithik wis dianyari. Kasunyatane yaiku rincian sing diukir ing kayu, sing nggawe protagonis gedhe babagan dekorasi. Sampeyan bisa nemokake warna coklat lan putih kanggo nyetel gaya paling deso utawa saiki.
  • Pegangan aluminium: Kanthi udara sing luwih minimalis, aluminium bakal dadi salah sawijining sekutu sing paling apik uga awet banget. Bakal sampurna kanggo dekorasi sing paling gampang lan papan sing paling mbukak.
  • Handrails berlabuh ing tembok: Dheweke kayane independen saka kabeh tangga, amarga pancen dipasang ing tembok. Nanging dheweke uga dadi dhasar lan migunani. Ing kene bahan kasebut bisa beda-beda, nanging finish paling apik lan logam biasane katon.
  • Pegangan tangan vertikal: Iki minangka salah sawijining opsi sing paling apik. Iki tegese undhak-undhakan utawa langkah sing longgar lan dikombinasikake karo sandiworo kanthi bar sing lancip. Dekorasi lan fleksibilitas teka bebarengan!
  • Pegangan tangan PVC: Iki minangka bahan ekonomi sing cocog kanggo njero ruangan lan njobo ruangan. Amarga gampang ditrapake, sampeyan bisa nyelehake miturut kekarepan sampeyan.

Pegangan logam

Pira regane kanggo masang kreta kanggo tangga

Sejatine yen ngomong babagan rega, mesthi angel menehi tokoh sing tepat. Dadi saiki, kita bisa ngandhani yen sampeyan nyewa layanan instalasi, Sampeyan bisa regane saka 80 euro nganti luwih saka 200, mesthi gumantung saka dawa pegangan tangan, bahan sing dipilih lan mesthine pakaryan kasebut.

Salah sawijining pilihan sing paling populer yaiku pegangan tangan waja, aluminium utawa wesi.. Mesthine finish logam luwih murah, kajaba forging yen rega kasebut bakal mundhak akeh. Saliyane, sanajan pager kayu sing paling katon, ora mesthi paling murah. Dheweke bakal mesthi gumantung karo ukiran sing digawa lan bentuk.

Pegangan kayu

Cara ngukur pegangan tangan

Pancen ana prekara sing luwih apik kanggo para ahli. Nanging Yen sampeyan cukup ahli lan pengin mlumpat, mesthine sampeyan uga pengin ngerti cara ngukur pegangan tangan. Sejatine ora kabeh padha, amarga kaya sing wis dideleng, wujud utawa pungkasane beda-beda. Nanging minangka aturan umum, sampeyan kudu miwiti ngukur langkah pisanan lan bagean sing metu nganti pungkasan, uga ing bagean sing nonjol sing bakal kita tindakake. Yaiku, wiwit saka ekstrem nganti liyane. Nalika dhuwure biasane disetel udakara 80 sentimeter, udakara. Nanging sejatine uga bakal gumantung karo jinis pagar kasebut. Sampeyan bisa nambah sawetara sentimeter nganti dawa, supaya efek dekoratif yen sampeyan pasoni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.