Pawon karo etalase: piring sampeyan katon

Pawon karo showcase

Apa sampeyan arep ndandani pawon kanthi cepet? pawon karo lemari sing kita propose bakal inspirasi sampeyan! Lemari tampilan nambah keanggunan ing pawon lan apik kanggo nampilake piring lan potongan-potongan cantik liyane sing pengin dideleng kabeh wong.

Nanging iki ora mung kauntungan saka nggabungake lemari menyang desain pawon. Iki nggawe pawon katon luwih entheng, fitur sing bisa kita manfaatake kanggo nggawe pawon cilik utawa peteng luwih atraktif. Apa sampeyan wiwit seneng ide taruhan ing pawon kanthi etalase?

Kita wis kasebut sing lemari nambah pribadine kanggo pawon. Elegance uga. Kajaba iku, nalika ngganti solusi panyimpenan sing ditutup lan ora jelas, kita entuk ruang sing luwih entheng. Pancen, supaya penggabungane ora kontraproduktif, kudu ditata, nanging katon cilik banget, nanging dibandhingake karo kabeh kaluwihan saka pawon karo lemari.

Pawon karo lemari ndhuwur

Yen sampeyan wis yakin nambah sawetara pertunjukan liyane menyang proyek pawon, sampeyan mung kudu mutusake carane nindakake. Lan sampeyan bisa nggabungake pertunjukan menyang desain kanthi pirang-pirang cara lan kita wis ngarepake manawa ora ana sing luwih apik tinimbang liyane.

Kabinet ndhuwur karo showcase

Iki mbokmenawa pilihan sing paling populer: ngganti lawang sawetara lemari ndhuwur karo kaca kanggo entuk ruang lan cahya. Kanthi cara iki, pawon bakal katon luwih entheng lan barang-barang sing sampeyan simpen bakal direksa saka bledug utawa lemak.

Kabinet ndhuwur karo showcase

A idea prasaja karo kang sampeyan bisa muter kanggo entuk designs luwih atraktif lan pribadi. kepriye? Nggunakake a Bahan sing beda kanggo pameran sing ndadekake wong-wong mau ngadeg metu saka liyane saka lemantun lan madhangi interior kanggo tarik manungsa waé kanggo isi.

pameran vertikal

Sampeyan bisa uga kepingin weruh apa sing kita maksud karo etalase vertikal. Inggih, padha ora liya sing manggoni kabeh modul saka lantai kanggo langit-langit. Padha Fantastic ing wilayah ngendi lemantun tindakake siji liyane kanggo break karo estetika tembok lan entheng iku.

pameran vertikal

Ora kabeh etalase kudu modular lan digabungake menyang perabotan; sampeyan uga bisa nggabungake menyang pawon prabot freestanding kaya sing dituduhake ing sisih tengen ing gambar ing ndhuwur. Yen sampeyan nyelehake ing cedhak meja pawon, bakal praktis banget nalika nyetel meja.

Apa luwih gedhe luwih apik? Mikir babagan apa sing pengin dituduhake lan mbatesi dhewe menyang pertunjukan sing bisa nampung obyek kasebut. Kaya sing wis kasebut urutan iku kunci supaya pameran iki sumunar lan luwih gedhe, luwih angel kanggo njaga. Sampeyan ora bisa mbayangno efek kekacauan sing nyebabake pertunjukan sing rame lan ora apik ing pawon.

Pilihan liyane

Alternatif sing wis kasebut sing paling umum nanging ana akeh liyane! Lan iku sing showcases bisa digabungake menyang perabot apa wae. Lan ngomong babagan furnitur, sawetara favorit kita yaiku sing nggabungake lawang opaque ing sisih ngisor lan lawang kaca ing rong pertiga ndhuwur. Iki minangka perabotan sing sumunar utamane ing ruang gedhe ing ngendi ruang makan bareng karo pawon. Apa sampeyan seneng karo dheweke?

Kabinet karo lawang kaca ing pawon

Iki jinis showcase ora kudu duwe, ing Kajaba iku, akèh ambane, perlu kanggo nyimpen sawetara pasugatan. lan perlu papan panyimpenan luwih sampeyan bisa tansah nambah ambane, yen pengin, saka lemantun ngisor. Ing gambar sampeyan bisa ndeleng conto kabeh jinis sing kita manawa sampeyan bakal seneng.

Apa sampeyan seneng pawon karo etalase? Elinga yen sampeyan pengin narik perhatian menyang showcase, kontras warna karo perabot liyane bakal entuk manfaat. Yen, ing tangan liyane, sampeyan pengin kabinèt digabungake menyang, becik iku kanggo ngormati finish padha lan werna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.