Toñy Torres

Nggolek versi paling apik kanggo aku, aku nemokake yen kunci urip sehat yaiku keseimbangan. Apamaneh nalika dadi ibu lan kudu nyipta gaya urip. Ketahanan minangka konsep urip, adaptasi lan sinau yaiku sing mbantu aku saben dina supaya rumangsa luwih apik ing kulitku dhewe. Aku seneng banget babagan kabeh gawenan tangan, mode lan kaendahan sing ngancani aku saben dina. Nulis minangka semangatku lan pirang-pirang taun, profesi. Gabung karo aku lan aku bakal mbantu golek keseimbangan sampeyan supaya bisa urip kanthi sehat lan sehat.