Susana godoy

Wiwit aku isih cilik, aku yakin yen tugasku dadi guru. Mula, aku duwe gelar Filsafat Inggris. Ana prekara sing bisa dikombinasikake kanthi sampurna karo fashion, kaendahan utawa urusan saiki. Yen nambah musik rock sethithik kanggo kabeh, kita wis duwe menu lengkap.