Susana godoy

Wiwit cilik aku wis ngerti yen tugasku dadi guru basa. Mula aku wis lulus ing Filologi Inggris. Maca, nulis lan lelungan kalebu hobiku. Apa yen aku ora dadi guru? Tanpa mangu, dheweke bakal dadi psikolog. Kabeh iki bisa digabungake kanthi sampurna karo semangatku kanggo kabeh sing ana gandhengane karo fashion, trik kaendahan, owah-owahan ing tampilan thanks kanggo dandanan lan gaya rambut utawa warta saiki, ing antarane topik liyane. Yen kita musim kabeh iki karo musik rock sethitik, banjur kita bakal duwe menu lengkap lan banget imbang.