Miriam Guasch

Apoteker lulus ing 2009 saka Universitas Barcelona (UB). Wiwit iku aku wis fokus karir ing njupuk kauntungan saka tanduran alam lan kimia tradisional. Aku pacangan anak, kéwan lan alam. Tujuanku yaiku nulungi kabeh wong sing mbutuhake, nyuda efek ala, ningkatake kesejahteraan lan malah ngelingi Planet sing ditresnani. Jam-jam sing dakkarepake nalika metu saka apotek aku khususake kanggo kulawarga, sinau, maca lan nulis. Aku uga bagéan saka papan perlindungan kewan, kang ngiseni kula karo katresnan lan rasa seneng. Cekakipun, sinau lan tetulung punika ingkang mindhah kula ing gesang iki lan aku nyoba kanggo tansah duwe iki "loro resep" ing urip saben dina. Kanggo iki perlu kanggo ngrungokake, mula aku ngajak sampeyan takon, aja nganti ana keraguan. Aku seneng bisa menehi saran lan ngrungokake apa sing sampeyan ucapake.