Maria vazquez

Telung puluh taun lan karo sawetara pasinaon khusus kanggo jagad teknik, ana akeh karep sing ngrebut wektu. Aku duwe kesempatan kanggo sinau salah sawijine, musik; Dene sing nomer loro, masak, aku wis mandhiri. Amarga aku dadi bajingan ibuku, aku kelingan nikmati hobi iki sing saiki bisa dakcritakake karo sampeyan amarga Blog aktualidad. Aku nindakake saka Bilbao; Aku mesthi urip ing kene, sanajan aku nyoba ngunjungi kabeh papan sing bisa dakbeta ing pundhak.