Ale jimenez

Jenengku Ale lan aku Pendhidhik Dini. Aku kolaborasi ing sawetara blog AB sing ana gandhengane karo loro karepku, masak lan bocah-bocah. Aku durung dadi ibu, sanajan mbesuk aku kepengin dadi. Aku uga seneng banget babagan jagad seni lan gambar.