Operasi kanggo pembesaran pinggul

operasi bokong

Ing jagad kaendahan ana akeh perawatan, produk lan terapi sing ana, supaya kita katon sampurna lan apik saben dina, krim, olahraga, dandanan, utawa pilihan liyane sing nggawe bintik-bintik, kisut utawa kulit kendur bisa dibukak kanthi suwe. sawetara sesi, mulane kita bakal ngobrol karo sampeyan dina iki operasi penambahan pinggul lan bokong.

Dadi, pitutur marang kowe manawa kaendahan awak saiki penting banget kanggo wanita, mula pusat kecantikan lan obat estetis umume menehi kontribusi babagan iki kanggo mbantu saben wanita krasa seneng karo awake dhewe, amarga padha karo wanita sing butuh a nggedhekake utawa nyuda susuUga ana wong liya sing rumangsa luwih apik yen bokong utawa pinggul luwih voluptuus.

Kanthi cara sing padha, kudu dicathet yen angkat bokong uga diarani Angkat Butt Brasil lan ditindakake kanthi implan silikon sing bebarengan karo lemak alami para pasien nggawe kabeh katon luwih alami, kaya-kaya bokong dibentuk kanthi apik utawa tanpa tiba amarga umur lan kanthi cara normal.

mundhak bokong

Saliyane, kudu uga disebutake yen asring operasi jinis bokong lan pinggul ditindakake kanthi latihan lengkap utawa rekonstruksi weteng, kanggo wanita sing wis ngalami operasi caesar utawa duwe kulit sing lembab ing wilayah iki sawise meteng utawa nyuda bobot awak amarga regimen.

Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti manawa teknik nambah pinggul utawa bokong iki uga ditindakake ing wektu sing padha karo liposuction, supaya lemak iki bisa digunakake kanggo mbentuk bokong, mula entuk kurva sing luwih ditandhani, siluet sing sampurna lan kulit sing luwih turgid, ora ana selulit utawa kulit jeruk ing acara apa wae.

Sumber - pangobatan kaendahan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.