Minuman non-alkohol sing kudu ana ing pesta pernikahan sampeyan

Ngombe tanpa alkohol

Ombenan non-alkohol minangka bagean utama saka pesta apa wae sing cocog karo uyah.. Amarga kita uga ngerti, bakal ana wong saka kabeh umur lan uga akeh wong sing ora bisa utawa ora pengin ngombe alkohol. Mulane sampeyan kudu duwe menu kanthi gagasan asli lan sampurna supaya bisa nikmati rasa sing beda kaya sadurunge.

Amarga yen kita mikir babagan omben-omben non-alkohol, omben-omben klasik utawa malah bir dadi pikirane. Nanging saliyane wong-wong mau, sampeyan kudu menehi brushstroke asli kanggo wedding lan sing everyone seneng karo gagasan liyane mawarni-warni. Kanggo kabeh iki lan liya-liyane, wektune kanggo nulis kabeh pilihan kasebut ing dhaptar supaya nalika dina gedhe teka, disiapake.

Koktail tanpa alkohol

Ninggalake ombenan non-alkohol klasik, kita nemokake koktail. Kombinasi rasa, ing kaca gedhe sing dihiasi karo jerami utawa aksesoris liyane kanggo miwiti sentuhan sing paling asli. Senajan, pisanan iku narik kawigaten manungsa waé kanggo ngarsane, banjur padha bakal nindakake kanggo rasa. Nanging mesthi, ing kasus iki tanpa gelar, mung rasa. Kabeh mau sampeyan bisa milih kanggo gagasan kaya San Francisco sing wis grenadine saliyane Peach, orange, nanas lan jus lemon. Mesthine, koktail sing paling eksotis ing ngendi woh-wohan tropis lan jus masing-masing nyedhiyakake kabeh rasa lan vitamin sing kita butuhake ora adoh. Iki minangka woh markisa, salah sawijining woh sing paling akeh. Daiquiri semangka, 'Sex on the beach' sing uga nggabungake macem-macem jus kayata San Francisco, utawa piña colada. Ana liyane opsi kanggo nimbang.

koktail kanggo wedding

slushies

Utamané nalika wedding dirayakake ing sasi monjo, boten kaya granita kanggo njupuk iku luwih apik. Iku cara sing sehat lan enak kanggo bisa ngombe lan nyegerake awake dhewe tanpa nambah kalori utawa ngombe alkohol. Padha bisa sampurna ing wektu koktail, nanging uga ing saindhenging dina. Dadi, supaya wong-wong mau tansah ana. Antarane rasa sing paling umum sampeyan bisa nemokake strawberry, nanas, mangga utawa lemon lan apel. Kabeh mau uga bisa disedhiyakake ing kaca tingal sing dihias, gumantung saka tema pesta, umpamane.

Banyu rasa ing antarane omben-omben non-alkohol sing paling dijaluk

Pancen, akeh wong sing angel ngombe banyu pirang-pirang gelas. Dadi, banyu roso tansah alternatif sampurna kanggo bisa kanggo hydrate awak ing wektu sing padha karo ngombe éca. Mula, bisa dadi ide liyane sing sampurna kanggo dilayani ing pesta pernikahan sampeyan. Mesthi luwih saka siji utawa siji sing wani nyoba! Ide sing apik yaiku, sajrone pesta koktail utawa ing bar mbukak, ana jinis dispenser kanthi tunyuk cilik, supaya saben wong bisa nulungi awake dhewe. Padha uga bakal sampurna minangka bagéan saka dekorasi.

Banyu rasa

bir non-alkohol

Senajan kita ngerti, kita ora bisa sijine aside. Amarga bir non-alkohol minangka pilihan liyane sing paling apik kanggo disedhiyakake ing pesta pernikahan sampeyan. Iku idea luwih klasik, ya, nanging siji sing tansah triumphs. Dadi elinga kanggo milih kanggo sawetara merek, supaya ana miturut whim saka akèh-akèhé. Mesthi ing wektu cemilan utawa jamuan dhewe, iku bakal nalika lagi dilayani paling.

milkshake kanggo panganan cuci mulut

Senajan padha bisa dipangan piyambak lan nalika sampeyan aran kaya iku, mbok menawa iku wayahe tombol kanggo ngawula sak dessert. Mesthine sing paling enom ing papan kasebut bakal seneng karo proposal kaya iki. Smoothie woh minangka salah sawijining pilihan sing seger, sehat lan sampurna kanggo ngawula ing wedding Panjenengan. Antarane stroberi, gedhang utawa raspberry uga dulce de leche, coklat, lan oreo, mesthine sampeyan isih bakal nemokake rasa sing luwih nyenengake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.