Olahraga sing kudu ditindakake ing gym sing lengkap banget

Olahraga sing kudu dilakoni ing gym

Yen sampeyan isih durung ngerti arep miwiti ing gym, kita bakal mbantu sampeyan. Amarga bener, kadang-kadang kita miwiti nindakake seri, mung nglatih klompok otot tartamtu lan sing paling apik yaiku nyawisake awake dhewe kanggo sawetara, utawa ganti dina utawa latihan, kaya sing sampeyan karepake. Apa sampeyan pengin ngerti olahraga sing kudu dilakoni ing gedung olahraga?

Mesthi akeh sing wis ngerti, nanging kita bakal ngandhani endi sing paling lengkap kanggo sampeyan. Dadi, sampeyan bakal bisa ninggalake latihan kanthi nganyari utawa nganyari maneh, ngerteni kanthi sawetara olahraga sampeyan bakal olahraga kabeh awak. Apa ora dadi ide sing apik? Ya, aja nganti lali kabeh sing ana ing ngisor iki.

Pers militer, latihan dhasar kanggo pundhak

Mbok ing omah sampeyan ora duwe bobot utawa bar, mula salah sawijining latihan sing kudu dilakoni ing gym yaiku. Babagan babagan pers militer sing bakal nggawe kita olahraga pundak. Sanajan mburi uga bakal melu cara tartamtu. Kanggo nindakake iki, kita bisa njupuk sawetara bobot utawa dumbbells ing saben tangan, sanajan sampeyan luwih seneng sampeyan bisa ngatasi bar lan nyelehake disk ing saben ujung. Iki bakal ngidini sampeyan ngunggahake bobot sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Olahraga kasebut kalebu njaga sikut supaya ditekuk, njaga tangan ing level dada, kanggo mindhah tangan ing ndhuwur endhas, tekan nganti digawe dowo. Minangka dorongan munggah sing bakal kita lakoni ing sawetara Ambalan.

Cara nggawe pull-up ing gym

Narik kanggo mburi

Sampeyan uga bisa uga duwe piranti ing tembok omah, sanajan ing gym, kita bakal menehi katrangan yen sampeyan bakal. Sanajan Iki minangka salah sawijining sing paling dijaluk supaya bisa makarya ing sisih mburia, uga duwe akeh detractors. Amarga ora gampang entuk dheweke. Wiwit sampeyan wiwit pacaran, mula sampeyan bakal ngerti manawa sabanjure ora luwih becik tinimbang sing sadurunge lan motivasi, luwih-luwih. Iki minangka latihan sing komplit amarga lengen lan malah inti uga bakal melu.

Bangku penet ing antarane latihan sing kudu ditindakake ing gym

Ya, iku salah sawijining sing paling misuwur lan paling lengkap. Wiwit ing kasus iki kita bakal nggunakake pectoral uga pundhak. Kanggo nindakake iki, kita kudu turu ing bangku. Banjur pasang sikil sampeyan kanthi apik ing lemah, kontrak glute lan pasang scapulae. Kanggo njupuk bar lan bobot sing bakal mudhun menyang ndhuwur sternum utawa luwih murah. nalika entuk, kita bakal mundur maneh kanthi dorongan, nanging ya, penurunan bakal luwih alon. Napas lan konsentrasi kudu ngiringi kita sawayah-wayah supaya ora seimbang.

Sampeyan ngleksanani punggung lan sikil kanthi nggunakake deadlift

Ya, dheweke minangka salah sawijining pemain hebat sing ora pengin ketinggalan pawai olahraga iki. Loro-lorone punggung, pinggul utawa lumbar uga sikil bakal ngalami olahraga ing deadlift. Sampeyan bisa nindakake kanthi dumbbells lan bar, miturut pilihan gratis sampeyan. Nalika nyuda bobot nganggo lengen, sikil kudu ditekuk, dene punggung tetep lurus lan awake rada nyuda maju. Nanging ngelingi sampeyan kudu nyurung dada, supaya aja nganti push bar adoh banget. Kita bakal njupuk sing paling cedhak karo awak supaya ora nggawe gerakan sing bisa ngrusak punggung.

Barbell squats

Barbell squats

Ing kasus iki, kajaba sikil, kita uga bakal nggunakake quadriceps lan mesthine bagean lumbar. Dadi, iku salah sawijining kehebatan liyane sing ana ing urip lan kalebu latihan ing gym. Iki minangka conto liyane sing jelas yen kita kudu njaga bunder terus, nalika sikil utawa dhengkul ora kakehan mbukak.. Sampeyan kudu nyingkiri manawa sampeyan mudhun, sampeyan nindakake kesalahan nalika nyuda dhengkul utawa obah banget. Mula, kita kudu nyetel bobot amarga nindakake luwih utawa kurang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.