Olahraga paling apik kanggo latihan ing musim panas

Olahraga paling apik kanggo latihan ing musim panas

Olahraga kanggo latihan ing mangsa panas bisa dadi sing paling mawarni-warni. Amarga kanthi tekane cuaca sing apik, kita bisa metu lan ngrasakake hawa seger kanggo kebawa gerakan sing sithik. Pancen, kita kudu lali babagan dina sing paling panas lan jam tengah dina, ngindhari kabeh kegiatan saka jinis iki.

Nanging yen preian bakal dadi protagonis ing urip sampeyan, sampeyan bisa tansah duwe sethitik saka kabeh. Ing tangan siji liyane uga-pantes, nanging ing liyane fun ing wangun latihan. Kanthi cara iki, awak bakal terus aktif, lan sing paling penting, sehat kaya ing sisa taun. Ayo miwiti!

Nglangi minangka salah sawijining olahraga sing paling apik kanggo latihan ing musim panas

Pancen nglangi bisa dilatih ing saindhenging taun. Arep menyang blumbang ing mangsa uga pilihan banget. Nanging logis nalika mangsa panas teka, misale jek sing motivasi njupuk liwat kita. Iku wektu kanggo supaya awake digawa adoh dening salah siji olahraga paling lengkap. Iku pancene minangka salah sawijining pilihan sing paling apik lan kanggo kabeh umur utawa kahanan. Malah kanggo wong sing duwe masalah punggung utawa wanita ngandhut. Antarane kaluwihan nglangi kita bisa ngomong sing mbenakake keluwesan nanging uga kekuatan lan toleransi. Ing wektu sing padha kita ninggalake jumlah kalori sing apik.

hiking

Trekking

Senajan ing mangsa kita uga bisa nindakake rute aneh, ora kaya seneng mlaku nalika cuaca luwih apik. Kanggo nindakake iki, kita kudu milih dina sing ora panas banget. Wiwit mung banjur kita bakal seneng lelampahan lan lanskap luwih. Mlaku-mlaku minangka salah sawijining olah raga sing disaranake ora preduli saka mangsa. Saliyane migunani kanggo awak, uga migunani kanggo pikiran, amarga bisa ngendhog lan ngilangi stres.

Surf

Tanpa mangu, iku olahraga bintang ing mangsa panas. Amarga sampeyan uga bisa njupuk kauntungan saka cuaca apik lan pantai kanggo nyoba. Mesthi ing cedhak ngendi sampeyan manggon utawa ing ngendi sampeyan nglampahi mangsa panas bakal ana kelas olahraga iki. Wong diwasa lan bocah-bocah bakal duwe kelas sing dicocogake karo levele lan sithik-sithik sampeyan bakal bisa nikmati adrenalin sing surfing ninggalake kita.. Sampeyan ngerti yen thanks kanggo sampeyan uga bisa nada awak lan nguatake otot. Tanpa dilalekake manawa iki minangka cara sing sampurna kanggo ngilangi stres.

layang layang

Kitesurfing

Iku ora gampang, sampeyan kudu ngakoni. Nanging kitesurfing uga alternatif liyane kanggo bisa ing Papan lan mesthi, ing banyu. Nanging saliyane ngandika Papan sampeyan kudu kemudi layangan, supaya imbangan lan refleks tombol ing esthi olahraga kuwi. Uga ora natoni yen kita ndhaptar kursus kanggo sinau dhasar, uga trik sing paling apik. Kita njamin yen latihan kaya iki bakal nggawe adrenalin sampeyan, nindakake pakaryan aerobik sing apik.

paddle surfing

Njupuk kauntungan saka segara lan cuaca apik, kita terus ngomong bab Papan ing banyu. Ing kasus iki, kita duwe Paddle surfing, kang liyane saka pilihan gedhe ing wangun olahraga paling apik kanggo laku panas iki. Sampeyan kudu tetep imbangan ing Papan lan bantuan dhewe karo paddle kanggo maju. Ya, katon prasaja nanging ora mesthi. Thanks kanggo latihan kaya iki, sampeyan bakal bisa kanggo bisa beda kelompok otot saka kabèh awak. Sanajan sing utama bakal dadi kembar utawa bokong, nanging ora lali yen weteng utawa pectorals lan biceps uga bakal teka.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.