Pangobatan ing omah kanggo whitening kelamin

pemutihan kelamin kanthi obat ing omah

Sawetara wektu kepungkur dakkandhani apa whitening kelamin Lan kayane wis modis ing taun-taun pungkasan lan luwih akeh pria lan wanita prihatin supaya area kelamin luwih putih utawa paling ora luwih entheng tinimbang biasane. Katon yen akeh wong kasunyatan manawa wilayah kasebut peteng utawa peteng kanthi lakune wektu minangka sebab ngisin-isini utawa paling ora mulang akeh ing hubungan seksual.

Bener, ora perlu kanggo whiten alat kelamin kanggo kesehatan, amarga warna sing ana ing wilayah intim iki ora ngganggu kesehatan, minangka estetis sing pengin dipecahake wong supaya rumangsa luwih apik. Sabenutawa ora mung prekara wanita, saiki ana akeh pria sing uga mikir keputihan alat kelamin supaya bisa ngrasakake luwih apik. Ana krim lan perawatan estetis kanggo mutihake wilayah iki, nanging apa bisa ditindakake kanthi obat ing omah?

Artikel sing gegandhengan:
Anus utawa pemutihan kelamin

Yen sampeyan uga wong sing rumangsa isin nuduhake alat kelamin amarga peteng banget lan sampeyan pengin ngetutake tren pemutihan kelamin, mula… aja nganti lali tips ing ngisor iki! Wiwit dina iki sampeyan bisas duwe kelamin sing luwih putih tanpa mbuwang akeh dhuwit utawa ora ngliwati tangan ahli bedah apa wae.

Madu, minyak almond lan jeruk nipis

Obat paling anyar sing dakusulake yaiku nggawe tempel karo madu, minyak lan lemon. Madu minangka antioksidan alami lan uga antibakteri mula larang banget kanggo pasta, minyak bakal menehi kelembutan lan jeruk nipis minangka pemutih kuat sing nggunakake ukuran sing tepat bisa mbantu sampeyan nggayuh tujuan.

Apa sing sampeyan butuhake

Kanggo nggawe obat ing omah iki, sampeyan butuh: 1 sendok makan almond utawa minyak klapa, 1 sendok madu lan setengah lemon, wis diempet.

pemutihan kelamin kanthi obat ing omah

Apa sing kudu sampeyan lakoni?

Sawise sampeyan duwe kabeh bahan sampeyan mung kudu nyampur supaya bisa nggawe tempel. Banjur sampeyan kudu ngetrapake ing selangkangan (tanpa masang tempel, sampeyan mung kudu njaba). Becike, dicampur nganti rong puluh menit banjur mbilas nganggo banyu akeh, sampeyan bisa nindakake saben wengi sadurunge turu. Resep iki bakal mbantu sampeyan ngeksfoliasi area intim lan uga nambah kulit.

Keju keju utawa ricotta lan jeruk nipis

Keju pondok minangka produk susu sing nyegerake kulit lan jeruk nipis bakal mbantu mutihake wilayah sing intim.

Apa sing sampeyan butuhake

Kanggo obat ing omah iki, sampeyan butuh keju utawa ricotta pondok lan 5 lemon.

Apa sing kudu sampeyan lakoni?

Kanggo obat ing omah iki, sampeyan kudu nggabungake bahan-bahan, yaiku nyampur keju utawa ricotta karo 5 lemon sing wis diramas kanthi apik. Sampeyan bakal entuk tempel sing kudu ditrapake ing area kelamin eksternal lan supaya ngaso suwene 15 menit. Sawise wektu sing wis ditemtokake, sampeyan kudu mbilas nganggo banyu anget kanggo nyisihake tempel sing ditrapake ing area kelamin njaba.

pemutihan kelamin kanthi obat ing omah

Keju keju, kunir lan jus lemon

Yen sampeyan nambah kunyit kanggo bahan sing kasebut ing obat omah sadurunge, sampeyan bakal duwe obat obat anyar sing malah luwih efektif sing bakal mbantu nggayuh tujuan.

Apa sing sampeyan butuhake

Sampeyan mbutuhake keju pondhok, 2 sendok bubuk kunir, lan jus lemon. Minangka bahan ekstra, sampeyan butuh susu sawise ngempelake pasta karo telung bahan utama.

Apa sing kudu sampeyan lakoni?

Sampeyan kudu nyawiji kabeh bahan nganti entuk tempel kandel, mula kudu ditrapake ing area sing peteng ing awak sing pengin diputih (mesthine minangka area njaba). Banjur sampeyan kudu ngeculake garing, udakara kira-kira 15 menit sampeyan bakal entuk. Pungkasane, sampeyan kudu mbilas nganggo susu anget. Susu iku akeh nutrisi lan bakal mbantu kulit luwih alus.

Obat ngarep iki uga bakal digunakake kanggo ketiak, dadi sampeyan bisa nindakake tanpa wedi amarga sampeyan bisa njlentrehake wilayah iki lan entuk asil sing apik banget.

Madu, yogurt lan gula

Aku yakin manawa sampeyan duwe produk kasebut ing omah saiki lan sampeyan ora prelu lunga menyang supermarket kanggo tuku, dadi yen sampeyan pengin, sampeyan bisa kanthi gampang nyiyapake tempel iki kanggo miwiti memutih alat kelamin kanthi cara sing paling krasan lan alami. bisa uga

Sampeyan kudu duwe bahan-bahan sing dibutuhake kanggo duwe pasta cilikJumlah sampeyan bisa milih, sampeyan mung kudu duwe jumlah sing cukup kanggo nyelehake alat kelamin sampeyan lan bahan-bahan kasebut seimbang.

Sawise wis digawe tempel, sampeyan kudu nyelehake ing area kelamin lan menehi pijet bunder cilik sajrone 5 menit. Tempel bakal mbantu sampeyan entuk target lan pijet bakal mbantu getih ing wilayah kasebut aktif maneh lan asile luwih apik banget. Banjur bilas kulit nganggo banyu anget. Sampeyan bisa nindakake obat iki kaping pindho saben minggu.

pemutihan kelamin kanthi obat ing omah

Kabeh obat omah sing wis dakkandhakake ing postingan iki es sampeyan kudu paling ora rong minggu berturut-turut, sawise wektu iki sampeyan bakal miwiti ngelingi asile. Nanging sampeyan kudu ngerti manawa sadurunge, sampeyan ora bisa ngerteni efek langsung saka whitening alat kelamin.

Yen sampeyan mutusake kanggo nindakake sawetara obat ing omah iki, sampeyan bakal ngerti yen ora prelu mbayar dhuwit kanthi akeh ing toko kosmetik kanggo tuku krim pemutih utawa menyang pusat estetika khusus. Sanajan sampeyan pengin efek sing luwih cepet, sampeyan bisa nggabungake obat ing omah karo krim sing sampeyan ngerteni kualitas apik lan bisa menehi asil sing apik.

Apa sampeyan minangka salah sawijining wong sing mikir manawa whitening kelamin iku cocog lan perlu kanggo nduwe awak sing apik banget lan seksi? Utawa bisa uga sampeyan minangka salah sawijining wong sing mikir yen ora prelu nindakake perkara kaya ngono lan mesthine luwih becik duwe badan alami?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

17 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   karina ngandika

    Matur nuwun kanggo saran, penting banget supaya lan rumangsa kepenak dhewe

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Thanks! :)

      1.    Dahayan ngandika

        Pitulung, aku isin nuduhake tempek, aku butuh obat ing omah kanggo mutihake wilayah sing intim ...

  2.   Angelica Marquez ngandika

    Iki paling apik, matur nuwun kanggo resep sing diwenehake.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Matur suwun kanggo wis maca Angelica! 🙂

      1.    Andre ngandika

        Sugeng dalu Aku saka Venezuela, sawetara produk sing sampeyan sebutake larang banget ing negaraku, yaiku produk, madu lan klapa utawa minyak almond, yogurt larang banget ing negara iki, sampeyan ora bakal duwe produk liyane sing bisa digunakake kanggo whitening utawa siji-sijine.? Yen ora, aku bakal ngupayakake, aku pengin mutihake wilayah sing intim

  3.   Rosy ngandika

    Tips iki bisa ditrapake ing area bawok?

    1.    William Osorio ngandika

      Aku meneng-meneng. Komentar kasebut dudu kanggo Vanesa, nanging kanggo Roxy.

  4.   vanessa ngandika

    Obat iki bisa ditrapake ing vulva (jelas ing njaba) utawa mung kanggo crotch?

    1.    William Osorio ngandika

      Vanesa, sampeyan kudu mbedakake antarane apa vulva sampeyan lan apa tempek sampeyan. Venava sampeyan arupa labia majora utawa eksternal, lan labia minora AS sing nutupi klitoris ing sisih ndhuwur sing wujud jinis tutup), uretra (bolongan metu urin) lan tempek sing ana ing endi bakal metu aliran haid sampeyan lan ing endi ana penetrasi ing hubungan seksual utawa obyek apa wae. Rekomendasi sing aku pahami (nalika ngobrol babagan eksternal), mung ing labia majora lan pangkal paha menyang dubur.

  5.   melati teran ngandika

    Sajrone wulan yen ngetrapake telung dina seminggu, aku bakal weruh asile

  6.   maria123456 ngandika

    Apa minyak almon madu lan lemon uga mutihake dubur, labia majora lan crotches? Aku ngetrapake prosedur iki saben wengi? lan campuran iku mung apik kanggo sapisan? jawab aku :(

  7.   Rosita Gomez ngandika

    Halo, aku butuh pitulung, aku pengin mutih lambene kelamin, aku ireng banget lan ora seneng karo kepiye, sampeyan bisa mbantu aku kanthi obat ing omah

  8.   Naila ngandika

    Aku pengin ngerti apa resep kasebut uga efektif karo wong-wong sing wis lair wiwit peteng

  9.   Valeria ngandika

    Apa sampeyan bisa nggunakake sirup Maple?

  10.   Dahayan ngandika

    Aku butuh pitulung mendesak ,, aku pengin obat ing omah kanggo memutihake wilayah sing akrab, aku isin weruh ...

  11.   insomniaxx ngandika

    APA Sapa sing Nampa Asil?