Ngurangi konsumsi panas: gagasan praktis kanggo nyimpen

Gagasan kanggo ngirit konsumsi panas

Ngurangi konsumsi panas iku ora tansah tugas prasaja. Nalika mangsa teka karo suhu kurang, kita tansah sijine dadi panas ing paling dina kita ing ngarep. Nanging bener yen taun iki, kita kudu ngempit sethithik supaya bisa nyimpen.

Prices liwat gendheng lan mulane kita kudu milih cara liya kanggo nyoba ngirit sakbisane. Dadi, kita ninggalake sampeyan sawetara gagasan praktis sing bakal nylametake sampeyan luwih saka sing sampeyan pikirake. Temokake apa iku!

Insulate jendhela saka kadhemen

Senajan kita mikir yen jendhela ditutup kanthi bener, bisa uga kadhangkala insulasi kasebut ora efektif kaya sing kita pikirake. Mula yen kita sijine dadi panas, mundhut panas bakal kelakon ing cara iki lan minangka akibat, kita bakal nglampahi liyane energi. Dadi kita kudu nggawe manawa dheweke terisolasi kanthi apik. kepriye? Kita bisa tansah nyelehake sealing Strip watara. Padha gampang banget kanggo kelet lan iki bakal tetep kadhemen mung njaba lan omah kita bisa duwe anget perlu kanggo seneng lingkungan luwih penake.

Simpen dadi panas

Panel reflektif ing radiator

Ide liyane sing paling efektif sing ora bisa dilewatake yaiku iki. Iku babagan nginstal seri panel termenung ing mburi radiator. Iki tegese energi saya tambah lan kita ngirit meh 20%. Dadi kita wis ngomong babagan angka tabungan sing apik. Dadi, kanggo tes, ora lara. Sampeyan bakal duwe luwih panas tanpa kudu nguripake panas.

Tirai sing luwih kandel kanggo nyuda konsumsi pemanasan

Pancen saben langkah dianggep penting lan mulane yen kita nyebutake masalah insulasi jendela sadurunge, saiki giliran gorden. Amarga ing mangsa panas padha nglindhungi kita saka srengenge, nyegah saka deteriorating Furnitur utawa interior ing umum, nanging saiki ing mangsa kita kudu ngelawan. Tegese, ing wayah awan kita bisa nyingkirake supaya srengenge mlebu lan nggawe anget ing lingkungan. Nanging yen wayah wengi, mesthi luwih apik pindhah menyang gorden sing luwih padhet lan luwih opaque, sing bakal kita tutup lan bakal mbantu nahan panas ing wayah awan.

Aja nutupi radiator

Kadhangkala kita duwe pakulinan nempatake barang kayata sandhangan sing durung garing, utawa duwe perabotan utawa dekoratif sing cedhak banget. Iki nggawe konsumsi energi luwih dhuwur, mula kudu eling yen dheweke kudu gratis supaya bisa ngasilake panas sing mbanjiri kabeh omah tanpa gangguan. Dadi, elinga ora kanggo nutupi kanggo njaluk liyane anget nanging uga luwih tabungan.

nyuda konsumsi panas

Pilih warna sing luwih anget

Sampeyan ora kudu nghias omah maneh, nanging sampeyan bisa milih nambah nada sing luwih anget sing uga nahan panas luwih suwe. Sawetara wong milih warna sing peteng, nanging sampeyan uga bisa milih warna sing cerah kaya oranye utawa kuning. Nanging dheweke ora mung nggawe efek ing omah kita, nanging uga bakal nggawe awak kita nampa dheweke kanthi anget sing dibutuhake kanggo nambah suhu awak.

Selimut kanggo sofas

Nalika kita ngresiki utawa masak ing omah, kita ora bakal sok dong mirsani kadhemen banget amarga nalika kita obah bakal ilang luwih cepet. Nanging bener yen kita lungguh ing kursi lan ngadeg, iku bakal njupuk alih kita. Mulane, ora kaya nglilani awake dhewe digawa dening kemul sing paling anget, sing bisa ditemokake ing akeh panggonan. Papan perlindungan sing apik, kanthi sandhangan lan selimut sing cocog kaya sing wis kasebut, uga minangka pilihan liyane sing bisa digunakake kanggo nyuda konsumsi pemanasan. Mesthi, ing panggonan sing luwih adhem, bisa uga ora cukup lan kita kudu nggunakake pemanasan luwih suwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.