Nyingkirake pori-pori sing peteng ing sikil

Sikil sing sampurna ing musim panas

Kita kabeh ngerti kepenake ing ireng, sing mbebayani, mula bayangake uga pamer pori-pori peteng. Tanpa mangu-mangu, kita kudu nyoba ngatasi masalah iki lan luwih akeh, saiki yen ora ana ing pantai, mula bakal ana ing lurung-lurung, nanging sikil kita luwih katon ora umum. Masalah sing bisa muncul amarga nyukur rambut tinimbang narik.

Mbaka sethithik, kita bakal weruh kepiye titik-titik ireng cilik bakal dipasang ing kulit kita lan kasunyatane ora apik banget. Kanggo miwiti ngatasi masalah iki, kita kudu ngowahi jinis ngilangi rambut utawa paling ora, ganti karo wong liya supaya pori-pori bisa ambegan lan rambut ora dikubur ing njero.

Saliyane pangowahan rambut sing dicopot, uga gampang digawe a mbuwang-mbuwang. Ya, cara iki mesthi ana ing kaendahan kita lan ora nggumunake. Kita butuh supaya kulit bisa katon unik lan sampurna maneh. Seminggu maneh sampeyan bisa nggunakake lan bakal enggal ndeleng kepiye sampeyan bakal bisa urip tanpa. Sampeyan bisa miwiti nggunakake campuran rong sendok gula karo loro minyak zaitun.

Kita bakal menehi pijet sing lembut lan dicopot nganggo banyu anget sing sithik. Saliyane, uga sikil butuh saka masker kanggo mbantu dheweke tampil sehat lan bebas saka pori-pori sing peteng. Mula, sampeyan bisa nyelehake endhog putih menyang area sing arep diobati, supaya udakara udakara 15 menit banjur ucul nganggo banyu anget. Yen duwe wektu luang kanggo maca utawa ngrungokake musik, sampeyan bisa njupuk kesempatan kanggo nyelehake sikil menyang banyu panas.

Mesthi ora kakehan, nanging kanthi suhu sing sampeyan bisa tahan kanthi tenang. Kanthi cara iki, pori-pori bakal mbukak. Banjur kita kudu garing wilayah kasebut kanthi becik lan olesake krim pelembab banget. Minyak wit teh duwe akeh sifat lan salah sijine kanggo hidrat lan Jaga kulit cukup nganggo pijet ringan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)