Mlaku-mlaku liwat mode 80-an

Mode Madonna 80an

Yen ana wektu sing ditandhani fashion, iki taun 80an. Amarga sanajan dasawarsa sadurunge ditandhani karo tekane tren anyar, kayane taun wolung puluhan entuk sukses sing durung ana sadurunge. Wanita kasebut rumangsa luwih santai tinimbang sadurunge. Musik lan bioskop uga menehi akun apik babagan iki.

Madonna minangka salah sawijining selebriti hebat sing digawa nganggo tren 80-an. Jagad sing katon saka perspektif liyane. Werna mlebu wanita sing misuwur lan sing ora misuwur. Sandhangan terobosan, aksesoris XXL lan kabeh sing sampeyan kudu ngerti, nalika mlaku liwat 80an.

Artikel sing gegandhengan:
Tinjauan babagan mode taun 90an

Fitur utama mode 80-an

Ora gampang kanggo netepake mode taun 80-an kanthi sawetara tembung. Nanging ora uga mokal, mula kita isih kari karo warna neon lan aksesoris ekstra gedhe. Rong dhasar utama kanggo nggayuh gaya paling anyar. Volume kasebut diwiwiti lan ora mung ing sandhangan, nanging uga gaya rambut, sing bakal kita waca mengko.

Fitur mode 80an

Tren milih klambi denim sing wiwit katon kebak istirahat lan mesthi wae, diiringi lencana utawa tambalan sing beda-beda. Saliyane iki, komposisi kain sing beda-beda dadi dhasar kanggo tampilan sing padha. Ing legging fishnet & celana ketat dikombinasikake karo renda lan tulle, dadi sumber inspirasi utama kanggo akeh wong. Ora ana gaya siji, nanging kanggo sukses, sampeyan kudu nggabungake kabeh.

Gaya dhasar mode wolung puluhan

Sanajan priori kayane kekacauan mode, ora ana sing nyatane. Ing kasus iki, dheweke bisa dibedakake kanthi sampurna telung gaya supaya bisa nampung miturut kabutuhane jaman saiki.

Mode olahraga wiwit taun 80an

Gaya olahraga

Iki minangka salah sawijining sing paling eling. Ing gaya fashion olahragaSaiki ora ana gandhengane karo sing saiki. Sanajan terkadhang, mesthine luwih saka siji sandhangan sing digunakake maneh. Kanggo menehi tandha saben olahraga, luwih becik sampeyan digawa lunga a awak. Mesthi wae, mesthi ana ing warna sing cerah. Sawetara kaos kaki sing bakal tanpa tonality lan sawetara warmers sikil. Luwih saka pelengkap dhasar, lan kaya sing dakkandhakake, iki dudu pungkasan nalika ndeleng. Mesthi wae, tanpa lali karo band sing dipasang ing dahi.

Mode nganggo bantalan bahu

Gaya modis kanggo kerja

Kanggo makarya, setelan kasebut wiwit mlebu mode kita. Komposisi saka rok utawa celonone nganggo jaket. Ing kasus iki, warna sing paling klasik yaiku para protagonis. Sanajan revolusi cukup, jaket-jaket kasebut ora ana imajinasi. Dheweke amba lan nganggo bantalan pundhak. Dadi siluet wanita bakal ora ditemtokake.

Mode kasual 80an

Gaya kasual kanggo sedina

Ing kasus iki, kita bakal bali ngomong babagan sweter sing luwih jembar lan wernane. Kajaba iku, dheweke uga duwe garis leher sing ora teratur utawa sing unik, tanpa pundhak. Ing jins cekak dhuwur padha dadi urutaning dina. Ripping ing dheweke minangka gaya sing wani. Mesthi wae, dheweke ora bisa ketinggalan anting-anting lan komposisi gelang kanthi berturut-turut, uga sepatu kanthi kaos kaki sing cukup warni.

Katon inspirasi wiwit taun 80an

katon nganggo kathok cendhak

Minangka kita bisa ndeleng, celana pendek wis dadi salah sawijining fashion paling penting. Kanggo iki, hem lan dhuwure kudu melu. Kajaba iku, bisa dikombinasikake karo ndhuwur potong nganggo tali utawa bodysuit kanthi garis leher pundhak sing mudhun. Yen ing Mode 70an ditandhani sadurunge lan sawise, ora bakal nglirwakake sapa wae.

Sanajan wis ujar manawa warna iku paling penting, uga ana fashion liyane sing santai. Pramila kombinasi warna ireng karo klambi denim dheweke loro insentif gedhe. Mesthi wae, coba terus nduwe aksesoris. Sampeyan ora bisa mbayangno gaya wolung puluhan tanpa dheweke. Jeans, klambi cekak, rok mini sing dikombinasikake karo anting-anting, gelas utawa topi sing gedhe. Sing endi sing bakal dipilih?

Gaya rambut lan dandanan 80an

Lacquer penting banget ing wektu iki. Kanggo iki, mane dawa duwe tambahan tambahan: volume. Dheweke ora nggoleki curl sing sampurna, nanging volume kasebut. Kajaba, poni dikardhu lan aksesoris ora suwe. Headband gedhe utawa jepit rambut sing paling apik yaiku ide sing apik. Kanggo gaya rambut trendi ing taun 80an, permanen iku penting. Uga ponytail sisih lan warna pirang katon ing endi wae. Efek udan uga diwiwiti, nanging mesthi nganggo gaya santai.

Minangka kanggo wolung puluh dandananYa, apa sing kudu dakkandhakake, nanging warna-warna kasebut bisa ditrapake maneh. Bayangan jambon dikombinasikake karo jambul lan uga kuning. Ya, tutul saka barang cemlorot utawa barang cemlorot dandanan sing wis apik mesthi rampung. Blush lan maskara ngrampungake gaya sing apik banget sing nyorot palet warna sing saiki ora digunakake. Wayahe ora lali!

Artikel sing gegandhengan:
Mode ing taun 70an

Gambar: Pinterest, Polyvore, Iwantpretty


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.