Ngresiki AC kanggo nyegah ambu ora enak

sistem kahanan hawa

Apa sampeyan wis nguripake AC? Kita ora mangu-mangu yen gelombang panas sing kita alami minggu kepungkur, akeh sing bakal miwiti. Lan mbok menawa, sawise nganggur pirang-pirang wulan, sampeyan wis ngeweruhi mambu sing ora nyenengake. Aja kuwatir, ngresiki AC lan masalah bakal ilang.

Reresik AC sadurunge miwiti maneh ing spring nyumbang ora mung kanggo ngindhari ambune ora enak sing bisa ngasilake rereget ing bagean apa wae. Nanging, saliyane, bakal nambah efisiensi energi. Temokake kabeh trik kanggo ngresiki karo kita.

akumulasi rereget ing saringan, exchanger, pembuangan utawa saluran bisa nimbulaké ambu ora enak karu kui nalika piranti diuripake. Reresik minangka kunci kanggo mungkasi iki lan nggawe hawa sing diusir dadi resik lan bebas saka bakteri. Pateni piranti kasebut, tindakake langkah sabanjure lan sampeyan bakal duwe piranti anyar sajrone kurang saka 30 menit.

Ngresiki AC

Langkah demi langkah kanggo ngresiki

ngresiki saringan

Fungsi kasebut yaiku nyaring hawa lan nyegah bakteri lan mikroorganisme liyane saka proliferasi lan ngrusak operasi peralatan kasebut. Filter sing reged nyuda efisiensi piranti lan dadi panyebab pertama hawa sing diusir mambu ora enak.

Filter-filter kasebut ana ing bagian internal pamisah, ing mburi gril. Kanggo ngresiki sampeyan kudu nyopot. Yen reresik pangopènan, iku bakal cukup kanggo nggunakake vakum luwih resik kanggo mbusak bledug lan sawetara ngambah rereget. Kanggo reresik spring luwih pepek, Nanging, saenipun mbilas nganggo banyu anget lan garing ing iyub-iyub sadurunge sijine maneh.

ngresiki saluran

Air conditioner ngusir banyu amarga kondensasi sing dikumpulake ing panci saluran. Nalika banyu iki tetep stagnant - amarga kemiringan sing ora apik ing selang - bisa nyebabake ambu ora enak lan nggampangake wutah saka bakteri lan jamur.

Ngunekke hard liwat tabung bisa dadi solusi prasaja, Nanging iku ora soko sing dianjurake kanggo kabeh piranti. Kajaba iku, ing instalasi terpusat biasane angel diakses. ngowahi mode panas kanggo sawetara menit bisa dadi solusi liyane.

Ngresiki njaba unit

Senajan bagean paling alus sing dilindhungi nang unit, iku uga perlu kanggo ngurusi njaba piranti supaya ora nglumpukake bledug lan rereget. Lan sampeyan bisa nindakake kanthi gampang anggere piranti ana ing papan sing bisa diakses.

Pembersih vakum lan kain sing rada lembab bakal mbantu njaga resik ing njaba. Panggangan, sirip intake udara lan casing bakal apik kaya anyar tanpa perlu nggunakake produk khusus kanggo ngresiki.

tetep resik pamisah

Nalika kanggo ngresiki?

Umumé, dianjurake kanggo ngresiki kondhisi hawa sadurunge miwiti ing musim semi lan sawise digunakake ing musim panas.  Kaping pindho saben taun kanthi rutin Sampeyan bakal ngindhari akeh masalah. Kajaba iku, iku ora babras kanggo ngresiki piranti externally sawetara liyane nalika kita nindakake sawetara reresik umum.

Ora perlu dicritakake manawa hawa sing luwih resik sing nyebar ing omah kita, masalah sing luwih sithik bakal muncul. rokok, cerobong asep utawa pawon bisa nggawe kahanan luwih elek lan mbutuhake reresik sing luwih rutin lan jero.

Kita wis menehi sampeyan kunci supaya sampeyan bisa ngresiki AC ing omah nanging tansah elinga maca manual instruksi pabrik sadurunge sampeyan miwiti kanggo ngindhari masalah. Saben tim nduweni kekhasan.

Pungkasan, yen ana keraguan, disaranake sampeyan nelpon profesional utawa hubungi layanan pangopènan instalasi. Splits minangka mesin alus sing mbutuhake tenaga kerja sing berkualitas supaya bisa ngatasi masalah tartamtu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.