Rayakan proposal kanthi gaya!

Panjaluk tangan

Ngrayakake proposal nikah sampeyan minangka tradhisi gedhe sing isih ditindakake nganti saiki. Sanajan nyatane protokol wis ora kaya sadurunge. Kajaba iku, mesthi bakal disenengi pasangan, nanging sanajan mangkono, kita bakal menehi sawetara gagasan supaya sampeyan bisa ngrancang wayahe. proposal sampeyan kanthi rinci.

Amarga nalika kita ngumumake wedding kita, tansah ana wektu khusus lan ora kabeh tiba ing dina gedhe. Pramila kita bisa seneng karo wong-wong kita saben langkah sing ditindakake. Langkah-langkah seneng sing tansah pengin dituduhake lan mulane proposal sampeyan ora bakal ditinggalake.

Apa usulan tangan

Kadhangkala kita bisa njaluk dicokot saka kekacoan karo proposal lan wayahe takon kanggo marriage. Pancen saben pasangan duwe gagasan lan iku sing kudu ditindakake, amarga wis ora ana protokol kaya biyen. Miwiti saka iki, bener yen njaluk nikah minangka momen tartamtu nalika salah sijine pasangan kasebut ngumumake lan nggawe proposal penting kasebut. Nanging usulan kasebut minangka wayahe perayaan liyane, kanggo ketemu karo wong sing dikasihi ing ngendi panjaluk kasebut dirayakake. Jaman biyen ana proses sing luwih ruwet, amarga penganten kakung sing mbiyen njaluk 'ijin' marang bapake penganten putri. Ing kana, kulawarga duwe tembung pungkasan. Dina iki kabeh wis owah dadi luwih apik!

pesta proposal nikah

Apa sing ditindakake ing proposal

Iku wis cetha kanggo kita iku pesta, sanajan luwih cilik tinimbang pesta. Mung wong tuwa, sedulur, utawa kulawarga sing cedhak Dheweke bakal dadi wong sing marani dheweke. Mulane, sampeyan bisa tansah nggawe leladen ing restoran becik utawa nyiyapake pesta ngarep sing tamu uga bakal appreciate. Iki minangka rapat lan iki ora kudu cedhak karo pesta kasebut, luwih saka kabeh supaya menehi wektu kanggo ngatur siji lan sijine tanpa masalah. Yen sampeyan duwe papan, sampeyan bisa dekorasi kanthi cara sing prasaja lan romantis, kanthi kembang lan vas kanggo acara kasebut. Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa milih menu sing rada beda, tansah nyukupi kabutuhan saben restoran. Saliyane nedha awan utawa nedha bengi, ana uga ijol-ijolan hadiah antarane pasangan.

Apa kanggo menehi pasangan

Kita wis ngerti yen ing wektu panyuwunan nikah cincin yaiku sing ana. Mulane, kanggo wayahe iki kita bisa ninggalake opsi liyane. Contone, kanggo dheweke bisa uga watch klasik utawa smartwatch, sawetara cufflinks, sawetara jenis obyek sing dikumpulake, lsp. Nalika kanggo dheweke sampeyan uga bisa milih perhiasan ing wangun gelang, kalung utawa choker lan malah anting-anting. Nanging mbok menawa sawetara aksesoris kayata sabuk sing apik utawa malah sepatu bisa kaget sampeyan. Sampeyan bisa ngliwati kabeh protokol lan milih ide sing nggumunake dheweke!

Pesta pertunangan

Suwene sadurunge wis rampung sadurunge pesta

Sakdurunge kita kasebut yen ora cedhak banget karo pesta, yen sampeyan pengin nindakake sing asli lan sampeyan duwe rencana akeh. Nanging kanthi wiyarutawa luwih becike kira-kira 4 utawa 6 sasi liwati saka panyuwunan menyang pesta. Bener, kadhangkala dadi luwih kapisah utawa mung sebaliknya. Amarga bakal gumantung ing saben pasangan. Malah akeh sing ora milih kanggo titik iki lan sanajan ana panjaluk nikah, dheweke langsung menyang pesta. Apa sampeyan pengin proposal sampeyan kanthi gaya?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.