Ganti perabotan lan aksesoris hiasan nganggo godhong emas

Roti emas

Godhong emas minangka lembaran emas sing diantemi sing apik banget sing digunakake wiwit jaman biyen budaya gedhe ing donya kuna. Ing Mesir, iki digunakake kanggo dekorasi reca dewa, amulet larang regane, lan barang suci liyane sing diselehake ing kuburan para firaun. Lan kanthi cara sing padha sampeyan bisa nggunakake dina iki kanggo dekorasi perabotan lan aksesoris dekoratif.

Supaya sampeyan bisa njaluk bagean maksimum saka godhong emas Dina iki kita nuduhake karo sampeyan sawetara kawruh latar mburi penting. Saka ing kono, sampeyan kudu latihan kanggo nemokake macem-macem teknik. Yen sampeyan wis nguwasani, sampeyan bisa nggawe gambar warna-warni kanthi godhong emas kanggo dekorasi tembok lan ngowahi lan nghias perabotan utawa aksesoris dhasar sing durung nate disenengi.

Apa rwaning emas?

Kita wis kasebut, dikenal minangka rwaning emas utawa rwaning emas, ing lembaran tipis dijupuk saka piring emas palu. Lembaran emas iki bisa dadi macem-macem jinis lan sanajan bedane subtle, trep kanggo mbedakake:

Furnitur nganggo godhong emas

  • emas alus. Materi iki dipikolehi kanthi apik kanthi ngalahake piring emas kanthi apik kanthi ngliwati rol nganti entuk foil emas sing apik banget lan alus sing kudu ditangani kanthi ati-ati. Kanggo iki, disaranake duwe piso gilding utawa sikat rata sing digawe saka rambut sable utawa sing padha.
  • emas palsu. Iki minangka materi sing meh padha karo emas murni, nanging nduweni kekandelan sing luwih gedhe sing ndadekake gampang ditangani. Bisa ditrapake nganggo tangan, dadi becik kanggo wong sing miwiti teknik kasebut. Lan luwih murah!
  • Pemas sing bisa ditransfer. Uga dikenal minangka 'transfer rwaning emas', materi iki rada ditempelake ing sheet conveyor, nggawe luwih gampang kanggo nangani.

Carane digunakake?

Gunakake kanggo pisanan bisa medeni. Nanging, kanthi sawetara langkah sing gampang, sampeyan bisa ngowahi mangkok sing mboseni dadi potongan sing apik banget sing bakal dadi kothak perhiasan ing meja bedside utawa menehi sentuhan unik sing prasaja, a priori. kepriye?

Aksesoris karo godhong emas

Siapke bahan

Apa rwaning emas wis mutusaké kanggo nggunakake? Sanajan sampeyan arep nggunakake emas palsu lan ngapusi nganggo tangan sampeyan, bakal ana bahan dhasar tartamtu sing penting kanggo ngasilake proyek hiasan sampeyan. Padha kaya ing ngisor iki:

  • Campuran Varnish. Iki minangka produk transparan sing ditrapake ing permukaan sing digunakake kanggo nempelake godhong emas kasebut. Sampeyan kudu ora nyoba kanggo lim ing, Nanging, nalika isih seger. Sampeyan kudu ngenteni nganti varnish nresep, praktis garing nanging isih lengket nalika disentuh, kanggo aplikasi rwaning emas.
  • Sikat utawa sikat alus kanggo coklat. Sanajan sampeyan nggunakake godhong emas palsu lan mutusake kanggo ngapusi nganggo tangan sampeyan, sampeyan butuh sikat kanggo nyisir godhong emas sawise diselehake ing permukaan lan supaya ora sampurna.
  • Shellac. Shellac minangka zat organik sing digunakake kanggo ndandani browning lan nyegah supaya ora ilang. Sampeyan bisa nggawe shellac utawa flake shellac. Sawise proyek rampung, aplikasi siji jas lan supaya garing rampung.

Langkah demi langkah

Yen sampeyan wis nyiapake bahan, gunakake sikat aplikasi varnish campuran ing lumahing sampeyan pengin coklat. Elinga yen kudu resik lan sampeyan mung kudu aplikasi ing bagean sing bakal ditutupi karo rwaning emas. Banjur, nyelehake rwaning emas ing ndhuwur, nangani kanthi sethithik.

coklat

Sampeyan bisa nggunakake pinset yen sampeyan arep nggunakake potongan cilik, tangan sampeyan dhewe ing kasus emas palsu utawa nggunakake alat khusus kayata polonais yen sampeyan arep nggarap lembaran emas tipis ing permukaan gedhe. Iki sikat warata karo rambute apik banget digunakake kanggo jupuk godhong emas tanpa ngrusak lan nempelake menyang permukaan.

Sawise lumahing wis adhered, sampeyan kudu nggunakake sikat kanggo polish lan mbusak keluwihan saka proyek. Sampeyan wis duwe? Apa sampeyan seneng karo asile? Sampeyan mung kudu ndandani karo shellac. Apa sampeyan bakal wani dekorasi permukaan apa wae kanthi teknik iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)