Latihan sing kudu ditindakake kanthi bobot tungkak

Rutinitas bobot tungkak

Bobot tungkak wis dadi salah sawijining aksesoris sing paling digoleki. Kayane dheweke wis dadi modis lan pancen dianjurake supaya bisa kerja luwih sithik ing njero sikil, nada utawa nambah kekuwatan lan liya-liyane. Wiwit padha bakal nambah liyane gaweyan ing saben gerakan kita nggawe. Nanging ati-ati, sampeyan kudu tansah ati-ati karo bobot sing sampeyan pasang supaya ora cilaka.

Bebener iku praktis banget lan sampeyan bisa olahraga ing omah kanthi gampang. Dheweke ora dituduhake nalika kita ngomong babagan disiplin aerobik Kita kabeh ngerti apa sing bisa kaya mlayu. Dadi, yen sampeyan nang ing bobot iki, sampeyan mung kudu nindakake tumindake kaya ing ngisor iki lan sampeyan bakal miwiti kanggo ndeleng asil gedhe luwih cepet saka nyana.

Bobot tungkak: Tendangan glute

Salah sawijining latihan pisanan sing bisa ditindakake yaiku iki. Iku sing disebut glute kick amarga kanggo miwiti, kita bakal push bali siji wentis minangka tendhangan. Mesthi, kita bakal miwiti saka posisi quadruped, nyekeli awak kanthi telapak tangan ing lantai, lengen diulur lan mburi lurus. Dhengkul ndemek lemah lan nalika kita ngomong, kita kudu mbuwang siji sikil maneh lan banjur pindhah menyang liyane. Elinga yen sampeyan lempitan maneh utawa nalika sampeyan njupuk, sampeyan bisa nggawa menyang dhadha kanggo nggedhekake maneh. Nindakake sawetara pengulangan kanthi saben sikil.

Sikil mundhak

Pancen, latihan kaya iki duwe sawetara variasi liyane. Sampeyan bisa nindakake iku ngadeg munggah, condong ing tembok utawa mung lying mudhun. Yen sampeyan milih opsi pungkasan iki sampeyan kudu Ngapusi ing sisih siji lan ndhukung awak ing lemah, nulungi lengen supaya bisa stabil. Iku wektu kanggo mundhakaken sikil nalisir, kanggo banjur mudhun alon. Kaya ing latihan sadurunge, luwih trep kanggo nindakake pirang-pirang pengulangan lan banjur ganti sisih. Yen sampeyan nindakake kanthi ngadeg, sampeyan kudu ngati-ati karo pinggul lan awak supaya ora owah. Dadi, sampeyan bakal njaga posisi sing lurus lan misahake sikil sing digunakake ing sisih siji, nanging tanpa ngganti bagean awak liyane kaya sing wis kasebut.

Squat Bulgaria

Nyedhakake kursi ing tembok supaya tetep aman. Saiki bali menyang dheweke lan ndhukung ndhuwur sikilmu, lentur sikilmu ing kursi. Awak lurus lan sikil liyane, sing bobote uga. Kanggo miwiti jongkok, kita kudu mbengkongake sikil sing wis digawe dowo nanging tanpa dhengkul ngluwihi driji sikil.. Yen sampeyan wis nindakake sawetara push-up kanthi siji sikil, sampeyan kudu ngalih menyang sikil liyane.

Leg stretch

Pilihan liyane sing paling gampang yaiku iki. Kita mung bakal ngapusi ing tikar ing punggung. Kanthi bobot ing tungkak, kita bakal mbengkongake dhengkul kanggo nggawe sudut 90º.. Saiki kita mung kudu nggedhekake sikil loro kanggo lentur maneh. Mesthi wae, sampeyan bakal larang regane, nanging sampeyan bisa nindakake repetisi luwih sithik.

Abs

Kita ora bisa nglewati kesempatan kanggo nindakake sawetara sit-up karo bobot tungkak. Iki minangka ide sing apik kanggo ngunggahake sikil lan nada nalika kita nindakake padha karo weteng. Mula, lying mudhun nalika latihan sadurunge, kita mbengkongake sikil maneh kanthi sudut 90º. Iku wektu kanggo ninggalake wong munggah pangkat lan kita uga kudu nindakake padha karo awak. Elinga yen tangan ora narik gulu sawayah-wayah lan kita ora bakal nyoba maju, nanging awak bakal dadi sumbu gerakan iki. Rutin sing apik kanggo miwiti latihan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.