Novelties ing ireng lan putih dening Massimo Dutti Studio

Novelties ing ireng lan putih dening Massimo Dutti Studio

Sasi Mei minangka sasi sing dipilih kanggo diluncurake Massimo Dutti Studio, koleksi sing kabeh nuduhake teka kanggo ngisi longkangan kiwa dening Uterqüe. Kanthi desain sing elegan lan canggih nanging tanpa nolak karakter perusahaan sing sober, kalebu ing katalog barang anyar sing menarik ing ireng lan putih.

Antarane ireng lan putih anyar saka Massimo Dutti Studio kita nemokake akeh cita-cita kanggo mbangun latar mburi lemari klambi. Nanging uga sawetara sing luwih khusus kayata sing nggabungake rincian cahya ing relief, lengen klambi utawa busur gedhe.

Ireng lan putih

Proposal busana Massimo Dutti Studio duwe rong protagonis: warna ireng lan putih. Werna sing sanajan katon luwih seneng ditampilake kanthi kapisah, digabungake ing rasukan sing dirancang kanggo saben dina langgeng lan elegan. Padha ora mung werna saka koleksi anyar tenan iki; Bebarengan karo warna kuning, oranye lan ijo sing nggumunake, dheweke nambah sentuhan warna.

Novelties ing ireng lan putih dening Massimo Dutti Studio

Sandhangan sing paling mencolok

Mbokmenawa mung sekilas wis cukup kanggo ngenali sandhangan sing paling nggumunake ing koleksi iki. Kita ngomong, mesthi, babagan gaun lan blus sing digawe saka kain cahya lan rincian embossed alus. Nanging uga gaun putih sing digawe saka katun alami lan serat linen, kanthi lengen puffed evocative lan romantis.

Novelties ing ireng lan putih dening Massimo Dutti Studio

"Dasar" sing dikarepake ing lemari kita

Yen kita ngomong babagan dhasar, kita kudu ngomong babagan Kaos putih. Sing seneng misuwur ing antarane barang-barang anyar ing ireng lan putih saka studio Massimo Dutti lan nampilake rincian unik: hem asimetris, koleksi alus utawa potongan gaya cape. Fantastic bebarengan karo 100% celonone linen utawa kathok cendhak karo darts saka koleksi.

Lan kanggo wengi? Salah sijine sandhangan favorit saka koleksi iki yaiku ndhuwur satin digawe saka sutra mulberry karo nyabrang lancip pindho nyudo. A dhasar ing ireng utawa putih sing bisa gabungke karo celonone satin tenan kang kanggo bengi lan katelu. Lan ngomong babagan wengi, busana liyane sing cocog kanggo dheweke yaiku gaun dawa kanthi bukaan ngarep lan tali silang ing mburi.

Apa sampeyan seneng karo warta ireng lan putih saka Massimo Dutti Studio?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.