Temokake proposal Brownie kanggo musim gugur

Brownie Autumn 2021 Editoria

Sadurunge pungkasan Autumn kita arep ing Bezzia kanggo nuduhake sawetara usulan-usulan fashion liyane kanggo wektu iki taun sing wis ditinggalake ing pipo. Brownie, contone, perusahaan Spanyol sing gabungke ing koleksi dhasar langgeng lan rasukan trendi.

Loro penerbit ngandhani babagan usulan perusahaan kanggo musim gugur iki ditujokake marang wanita sing penting lan spontan. Loro editorial sing cocog kanggo nuduhake warna alami lan pola kotak-kotak minangka tren, kaya biasane ing koleksi perusahaan sing dituju ing wulan sing paling adhem ing taun.

Werna

Werna alam minangka bintang koleksi Brownie for Fall. Ecru, beige, taupe lan coklat padha digabungake kanggo nggawe gaya sing nuanced karo brushstrokes ing nada abang. Bebarengan karo sing kasebut, blues, greys lan ireng ngadeg metu, dhasar tansah ana ing koleksi perusahaan.

Brownie Autumn 2021 Editoria

Polahe

Brownie tansah menehi kautaman gedhe cetakan kothak ing koleksi musim gugur-musim dingin lan iki ora ana sing istiméwa. Kita nemokake ing celonone, rok, blazer lan jaket, utamane. Sandhangan sing digabungake karo sing alus liyane kanggo nggawe klambi sembrono Kanggo dina kanggo dina. Stripes uga ana ing koleksi iki, nanging kanthi cara sing luwih wicaksana tinimbang kothak.

Brownie Autumn 2021 Editoria

Klambi

ing jins rada nyala lan digabungake karo kardigan dawa, padha dadi salah siji saka alternatif Brownie liyane informal kanggo dina kanggo dina. Senajan yen sampeyan are looking for a rasukan trendi, sampeyan bisa luwih seneng nang ing salah siji saka akeh celonone dicenthang saka tenan sing bebarengan karo sweter rajutan bakal nyedhiyani sampeyan karo anget maksimum.

Apa sampeyan nggoleki usulan busana romantis liyane? Padha ora tau kekurangan ing Brownie ruffled dicithak rok lan ageman. Lan sampeyan ora kudu lali babagan klambi tutup nganggo kerah XXL, sing, nalika digabungake karo sweter sing kontras, bakal narik perhatian sing "didhelikake".

Lan kita ora bisa ninggalake tanpa nyebutake rong sandhangan sing kita yakin sampeyan bakal entuk akeh saka musim iki. Kita ngomong babagan mriksa blazer lan lapisan kulit wedhus. Kanthi sing terakhir, sampeyan ora bakal ngerti apa kadhemen! Apa sampeyan seneng proposal Brownie kanggo musim gugur?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.