Taruhan kardigan rajutan kanggo nggawe klambi vintage

Gaya busana nganggo kardigan rajutan sing diilhami saka model taun
Apa sampeyan duwe barang ing omah sing wis puluhan taun sampeyan ora nganggo? Wayahe wis teka ing babagan iki supaya bisa menehi kesempatan kardigan rajutan tangan manawa kita kabeh wis duwe utawa paling ora kita kabeh sing wis padha umur.

Yen sampeyan duwe, sampeyan bakal sukses! Sampeyan bisa nggawe gaya vintage tren lan menehi urip kaping pindho kanggo sandhangan kasebut. Apa sampeyan ora nyimpen barang? Aja kuwatir, sampeyan ora bakal nemoni masalah sing dikarepake ing koleksi mode saiki amarga, kaya sing diumumake sawetara wulan kepungkur, iki minangka salah sawijining tren musim iki.

Kanthi openwork, kembang bordir, cetakan kothak utawa trim sing kontras. Kardigan rajutan sing diilhami saka vintaj minangka tren musim iki. Lan minangka tren, sampeyan bisa nemokake ing koleksi firma mode kayata Zara, Mango utawa Asos.

Kardigan rajutan sing diilhami saka gaya vintage, gaya nyata!

Werna netral utawa warna pastel sing alus Dheweke bakal duwe peran gedhe ing klambi musim musim semi-musim panas 2021. Nyatane, nggabungake karo jins minangka pilihan sing paling populer ing kalangan instagramer.

Gaya nganggo kardigan rajutan

Gagasan kanggo nggabungake

Sepasang jins lan kardigan, sampeyan ora butuh musim semi maneh. Ngrampungake tampilan nganggo Mary Janes utawa sepatu nganggo tumit ngisor kanthi gaya T-Bar lan kranjang tangan, kaya sing bakal ditindakake Louisa Durrell, sampeyan bakal entuk tampilan sing inspirasi saka vintan sing cocog kanggo digunakake saben dinane.

Cardigan kanthi wolung utawa openwork kanthi nada netral uga cocog kanggo dipakai liwat klambi utawa ndhuwur kanthi cetakan kembang. Lan yen sampeyan pengin gaya sing terinspirasi pitungpuluh taun, sampeyan mung kudu golek rok mini sing dibakar lan kardus kotak-kotak sing cocog, apa sampeyan wani?

Saliyane ngewangi sampeyan nggawe tampilan vintage ing musim iki, kardigan iki tanpa kerah lan diikat ing ngarep Dheweke bakal mbiyantu banget nalika musim panas teka. Kita yakin manawa sampeyan bakal entuk luwih akeh tinimbang sing sampeyan kira. Apa sampeyan melu tren?

Gambar - @juliesfi, @maralafontan, @lolo_bravoo, @komangtrisanthy, @dewahoya, jane_mcfarland, @mirenalos, @dewahoya, @mariellehaon

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.