Summer Sounds, koleksi festival Springfield

Summer Sound, koleksi festival Springfield

Apa sampeyan arep menyang salah siji saka festival musik sing bakal dianakaké ing mangsa panas ing negara kita? Yen mangkono, ing rasukan tiyang istri festival sing Springfield nawakake sampeyan ing editorial Summer Sounds anyar, bisa dadi alternatif gedhe kanggo pindhah ing karo kamardikan lan comfort. Temokake koleksi festival Springfield iki!

Aktris Begona Vargas lan grup Hinds nyilehke gambar kanggo kampanye perusahaan anyar iki kang dicithak ageman, sandhangan denim lan crochet ndhuwur crochet potong muter peran utama. Sandhangan cahya kebak warna sing ngajak sampeyan seneng-seneng.

tenan wis bisa nggawe maneh ing kampanye iki sing Sensasi kebebasan lan uga nyenengake sing digandhengake karo festival musik. Wis rampung liwat skenario lan unsur tartamtu kayata rasukan: enom, seger, lan karo tutul hippie sing tansah dianggo ing kasus iki.

Summer Sound, koleksi festival Springfield

Tombol Summer Sounds

Busana kanthi pola Dheweke duwe peran gedhe ing koleksi iki. Dheweke duwe awak honeycomb, busur ing tali, ruffles ing rok ... rincian sing menehi kesegaran lan gerakan. Cendhak utawa midis digabungake karo sandal sing rata lan sepatu bot koboi.

Summer Sound, koleksi festival Springfield

Crochet tombol liyane kanggo koleksi festival Springfield iki. Ing ndhuwur strappy, karo neckline kothak lan crochet kembang ing werna tutup, mbokmenawa salah siji saka bêsik sing narik kawigaten manungsa waé paling ing koleksi iki, nanging ora mung siji, amarga sampeyan bakal duwe wektu kanggo verifikasi.

Bebarengan karo ndhuwur crochet, ing atasan motif floral. Iki digabungake karo sandhangan denim: celana, rok cendhak lan celana pendek. Senajan sampeyan uga bisa nang ing pesawat saka t-shirt utawa blus lan rompi. Lan rompi karo sulaman etnik minangka usulan liyane Springfield kanggo festival sabanjure.

Apa sampeyan seneng proposal koleksi festival Springfield iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)