Manfaat minyak Babassu

Lenga babassu

Sawise minyak rosehip utawa minyak argan, kita mikir ora ana minyak sing bisa ditemokake, lan kita wis ngerti kabeh. Nanging industri kosmetik alami ora bakal mandheg banget, wektu iki nganggo minyak babassu, minyak anyar sing janji bakal dadi revolusi kanggo kaendahan kita. Minyak iki duweni sifat sing apik sing bisa dadi salah sawijining favorit.

Kita seneng ngobrol karo sampeyan babagan kabeh perkara alami sing bisa digunakake ing kulit lan wis asring ngobrol babagan minyak alam sing beda-beda, sanajan iki minangka hal anyar sing wis dingerteni akeh wong. Ayo dideleng saka asale minyak babassu saka endi lan apa sifat lan mupangat sing nggawe dheweke istimewa.

Asale minyak babassu saka endi?

Minyak iki uga dikenal minangka lenga klapa Macau. Asale saka Minyak Biji Orbignya Olifera. Yaiku sawit asli saka Amazon lan misuwur kanthi jeneng babassu. Wiji kasebut digunakake kanggo ngasilake minyak lancip, kanthi nada sing entheng lan rada kuning. Isine asam laurat, asam oleat, asam palmitat lan asam myristic. Komposisine cedhak banget karo minyak klapa sing wis dingerteni, nanging luwih akeh merek mutusake nggunakake kanggo properti.

Efek silikon alami

Sipat minyak babassu

Salah sawijining prekara sing nyebabake minyak babassu iki digunakake ing pirang-pirang krim lan sampo yaiku efek sing godhonge. Hidrat lan nutrisi kaya lenga klapa lan uga alami nanging ora beda karo iki, luwih entheng. Yen sampeyan wis nggunakake minyak klapa, sampeyan bakal ngerti yen sawise iku kudu ngumbah rambutmu kanthi apik supaya ora ana rasa abot, soko sing kedadeyan karo akeh minyak. Ing sampo, ing ndhuwur kabeh, dibutuhake tekstur supaya rambut rontog nanging longgar. Yaiku, manawa hidrat nanging tanpa bobote, ana prekara sing bisa ditindakake minyak alami amarga teksture entheng banget sing kurang saka wong liya. Makane digunakake luwih akeh ing kosmetik kanggo ngindhari silikon sing pungkasane mbebayani rambut kita.

Minyak babassu kanggo rai

Yen sampeyan duwe zona T utawa pasuryan sing berminyak, ora bakal sampeyan nggunakake minyak amarga kandhel lan pungkasane nyandhet pori-pori utawa gampang nyebabake jerawat. Nanging ing minyak babassu luwih entheng, mula digunakake ing pirang-pirang krim. Kanthi gampang hidrat kanthi mbukak lapisan paling njero kulit tanpa nyumbat pori-pori lan mulane becik kanggo nglawan kendur lan tuwa kanthi cara alami. Minyak iki bisa digunakake ing rai lan bakal terhidrasi nganti pirang-pirang jam tanpa abot.

Minyak babassu kanggo hidrat kulit

Cara nggunakake minyak babassu

Minyak babassu iki ora mung bisa digunakake ing rambut utawa rai, nanging uga ing kulit awak. Iki minangka minyak sing hidrat nanging bebarengan duwe vitamin lan antioksidan, sing ngidini supaya kulit tetep tetep kenceng. Tekstur ringanipun tegese kita ora duwe rasa lengket ing kulit lan bisa nganggo sandhangan mengko, kedadeyan sing kedadeyan karo minyak liyane sing mung bisa digunakake ing wayah wengi. Lenga iki, sing entheng banget, bisa digunakke, hydrate kulit garing lan mbantu moisturize kulit berminyak tanpa ngasilake sebum. Thanks kanggo kabeh sifat kasebut, dadi bahan baku kanggo akeh perusahaan kosmetik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.