Mode kanggo wanita sing nggunakake kursi roda

Xeni minangka merek fashion, desainer, ritel lan mode enom haute couture sing dirancang khusus kanggo wanita sing kudu nggunakake kursi rodaNanging kajaba sandhangan Xeni ngrancang perhiasan lan aksesoris kanggo liyane wanita sing kangelan ngatasi saka sworo seru, tombol lan ritsleting.

Tujuane jelas: nyedhiyakake kursi roda wanita kanggo koleksi klambi sing disesuaikan karo kebutuhan sampeyanNanging ora mung merek Xeni khusus kanggo iki WheeliechixChic uga nawakake koleksi sing menarik:

 

Mungkin akeh kita kalebu aku dhewe kita durung nate mikir babagan sing iki busana ora konvensional sing dirancang kanggo wanita sing kangelanNanging, nalika nemokake macem-macem merek digunakake kanggo ngembangake sandhangan, olahraga lan perhiasan sing nyenengake uga aksesoris liyane sing diadaptasi kanggo wanita masalah ing nangani obyekKayane pantes mandheg. Gagasan asli kanggo toko Xeni asale saka Ann Oliver, wanita kanthi sklerosis pirang-pirang sing nggawe proyek hebat kasebut. Ann frustasi lan angel banget golek klambi sing pas karo pangguna kursi rodaKajaba iku, sawetara omah mode nganggep aspek iki kanggo wanita sing duwe mobilitas winates: mode saiki ora bisa dipakai wong sing ana ing kursi. Xeni Iki minangka potongan khusus kaya sing dideleng ing ngisor iki sing nggawe wayahe klamben lan pangembangan tombol magnetik:

 

Xeni


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.